HomeViestejäDiana Cooper4.9.2020 - Syyskuun 2020 uutiskirje

4.9.2020 - Syyskuun 2020 uutiskirje

SYYSKUUN 2020 UUTISKIRJE
 
Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
Uutiskirjeestä 4.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Käymme parhaillaan läpi joitain haastavimmista kuukausista, joita meillä on ollut maan päällä. Äiti Maa alkaa vapauttaa patoutunutta vihaa, joka on ollut varastoituna siihen. Tunteidemme energia on kulkenut jalkojen läpi maahan ja kerääntynyt kymmenentuhatta vuotta, Atlantiksen romahtamisesta saakka. Aina silloin tällöin sitä on vapautettu maanjäristysten, tulivuorenpurkausten, räjähdysten jne. myötä, mutta nyt lady Gaia kiihdyttää puhdistumista valmisteluna uuteen kultaiseen aikaan. HYVÄ UUTINEN on, että olet yksi siitä lisääntyvästä ihmismäärästä, jotka työskentelevät viidennen ulottuvuuden chakrojensa kanssa, joten sinulla voi olla massiivinen vaikutus Maan parantumiseen. Korkeataajuinen valo voi virrata 12 chkarasi läpi Maa-tähtichakraasi, josta arkkienkelit Sandalphon, Gersisa ja muut levittävät sen ley-linjojen kautta paikkoihin, joissa sitä tarvitaan eniten.
 
Voit lisätä tätä erityisesti kutsumalla tiettyjä korkeataajuisia energioita. Ne voivat hajottaa alempien värähtelyjen silmäkkeitä, joita on kerääntynyt planeettaan. Sinun täytyy kutsua tuota energiaa virtaamaan lävitsesi Maa-tähtichakraasi ja luottaa, että se menee oikeaan paikkaan. Teen tätä kävellessäni ulkona. Se on niin yksinkertaista.
 
Kutsu yksisarvisten puhdasta ja kimaltavan valkoista valoa.
 
Kutsu Mahatma-energian valkoista valoa.
 
Kutsu yhtä violetin liekin aspekteista.
 
Kutsu valoa Nigellaysta, joka on Marsin ylösnoussut osa. Tämä kantaa rauhallisen yksilön, henkisen johtajan energiaa ja sitä kaivataan kovasti nyt.
 
Kutsu mitä tahansa muuta enkelienergiaa, joka tuntuu oikealta sinusta.
 
Tiedä ja luota ehdottomasti, että nämä energiat puhdistavat myös sinua, kun ne virtaavat lävitsesi Maa-tähtichakraasi ja sitten säteilevät muuntamaan alempia energioita rakkaudeksi, rauhaksi ja iloksi maan päällä.
 
Rakkaudella ja enkelisiunauksin,
Diana
 
Tarina violetin liekin kutsumisesta
 
Kun kirjoitin yllä olevaa, muistin päivän monta vuotta sitten, kun olin ulkona kävelemässä erään ystävän kanssa, joka ei ollut oikein kiinnostunut elementaaleista. Kun vaeltelimme paikallismetsässäni, keiju juoksi luokseni ja sanoi, että hänellä oli viesti minulle! Mitä voisin tehdä? Kysyin telepaattisesti, voisiko se odottaa, ja keiju oli hyvin selkeä siinä, ettei voinut. Niinpä pyysin ystävääni pysähtymään hetkeksi, kun keiju halusi puhua minulle! Hän katsoi minua oudosti, mutta pysähtyi. Keiju näytti läheistä puuta ja pyysi minua tuomaan violetin liekin sen läpi. Tein niin ja olin välittömästi tietoinen, että violetti liekki virtasi puun läpi juuriin ja levisi kuin hyökytulva metsän kaikkien puiden juuriin.
 
Oppaani kertoi minulle myöhemmin, että sillä oli ollut massiivinen vaikutus. Hän sanoi, että he olivat valinneet tuon hetken, koska myös ystäväni tarvitsi puhdistaa violetilla liekillä, joka oli muuntanut kaiken lähietäisyydellä. Ja sen käynnisti yksinkertainen ajatus!
 
Valmistautuminen korkean värähtelyn johtajiin
 
Meitä ovat kontrolloineet kymmenentuhatta vuotta matalavärähteiset johtajat, ja olemme pian valmiita viisaisiin, rehellisiin ja lahjomattomiin johtajiin noissa paikoissa. Tässä on muutama murunen kirjasta "2012 ja sen jälkeen".
 
Kansanvalta
 
Maailmassa aletaan nähdä kansanvallan nousevan. Kun yksilöt ympäri maailmaa alkavat hyväksyä oman vastuun, he tekevät omat valintansa. Kaikkialla kansalaiset vaativat vapautta, rehellisyyttä, rauhaa ja oikeudenmukaisuutta. Vanha toimintamalli – johtajat ja johdetut, rikkaat ja köyhät, auktoriteetti ja alistuminen, vihamielinen politiikka tai diktatuuri – menettää otteensa. Kanssaluomisesta ja yhteistyöstä on jo tulossa mahdollista.
 
***
Vuotta 2012 edeltävässä toimintamallissa massat antoivat valtansa johtajille ja sen myötä vastuunsa omasta elämästä. Uudessa mallissa jokaista yksilöä kohdellaan tärkeänä myötävaikuttavana osana yhteiskuntaa.
 
Sanotaan, että kulttuurit saavat ansaitsemansa johtajat. Vetovoimanlaki kertoo meille, että vedämme puoleemme heijastuksia sisäisestä olemuksestamme. Kolmannen ulottuvuuden ihmiset äänestävät "huonolaatuisia" johtajia.
 
Vuosisatoja meillä on ollut maskuliinisuuden hallitsemaa politiikkaa. Negatiivisena puolena ilmaistiin sellaisia piirteitä, kuin kontrollointi, loogisuus ilman sydäntä, autoritaarisuus, erimielisyyden aiheuttaminen ja lyhyt tähtäys. Positiivisena puolena se oli loogista, harkittua ja laskutaitoista ja ryhdyttiin toimeen, jotta muutos on mahdollinen ja on olosuhteet siirtyä eteenpäin.
 
Ihmiset katsovat tulevaisuudessa taaksepäin ja hämmästelevät vihamielistä politiikkaa, kiusaamistaktiikkaa ja diktatuuria. Ajatus toisen sielun orjuuttamisesta tai omistamisesta on kauhistus. Kuitenkin joissain perinteisissä patriarkaalisissa yhteiskunnissa tai sellaisissa joissa on hyvin iskostuneita näkemyksiä, saattaa olla vastustusta, joka tulee pelosta ja kontrollista ja pidättelee kaikkia. Kun vastustat, fokusoidut siihen, mitä ei halua. Tie eteenpäin on hyväksyä se, mikä on korkeimmaksi hyväksi. Jokainen yksilö joka on valmis tasa-arvoisuuteen, oikeudenmukaisuuteen, oikeuteen ja kaikkien voimaantumiseen, voi auttaa visualisoimalla uutta ja kutsumalla hopealiekkiä.
 
***
Pian kunnioitettavia ihmisiä ilmestyy inspiroimaan maailmaa siirtymän läpi. Tämän jakson aikana rehellisyys, lahjomattomuus, avoimuus ja kyky voimaannuttaa muita ovat ominaisuuksia, joita arvostetaan lisääntyvässä määrin.
 
Syyskuun viestissäni puhun vapauden vaatimisesta, joten tässä on linkki (Iso-Britannia) kansalaisadressiin olla vapaa kieltäytymään rokotuksesta. En sano, onko sen ottaminen oikein tai väärin. Se on henkilökohtainen valinta. Mutta uskon, että meillä pitäisi olla vapaus tehdä omat päätöksemme.
 
Voit toki valita, otatko rokotuksen vai et – kukaan ei voi pakottaa sinua – MUTTA jos päätät olla ottamatta, niin liikkumistasi voidaan rajoittaa, kuten matkustaminen, konsertit, urheilutapahtumat jne. Jos olet samaa mieltä, allekirjoita adressi, että haluat pitää liikkumisvapautesi.
 
Vauvoja ja syntymäpäiviä
 
Ystäväni Rosemary Stephensonin ensimmäinen lapsenlapsi, Charlie, syntyi heinäkuussa. Siinä oli viime hetken draamaa, kun tunsimme kumpikin voimakkaasti, että hänen oli aika syntyä. Rosemary lähetti minulle tekstiviestin, että poika syntyisi keisarinleikkauksella klo 17 tuona päivänä. Ajattelin välittömästi: "Se on liian myöhään!" Riensin sytyttämään toisen kynttilän ja rukoilemaan: "Antakaa hänen syntyä turvallisesti täydellisenä ajankohtana." Tunnin sisällä sain toisen tekstiviestin, jossa sanottiin, että poika oli tulossa klo 13! Se tuntui täydelliseltä. Kun jälkeenpäin kerroin Rosemarylle tämän, hän sanoi itsellään olleen täsmälleen sama tunne! Häntä opastettiin soittamaan kristallikulhojaan ja laulamaan parannusta 45 minuuttia klo 12.30–13.15, jotta Charlie saapuisi turvallisesti klo 13. Hän oli kuukauden etuajassa, mutta yllättäen häntä ei tarvinnut viedä valmiiksi laitettuun hengityskoneeseen/keskoskaappiin sairaalassa. Se oli suuri helpotus kaikille.
 
Siitä muistui mieleeni, kun oma lapsenlapseni syntyi, ja minulla oli sama vaistomainen reaktio, että pojan pitäisi tulla pikaisesti, joten "mantralauloimme", jotta hän saapuisi, ja kappas vain, melkein välittömästi tyttäreni alkoi synnyttää ja poika syntyi hyvin nopeasti. Ilmeisesti hänen sielunsa oli kuullut kutsun ja kiiruhtanut sisään juuri ajoissa. Oppaani Kumeka kertoi minulle, että jos hän olisi tullut myöhässä, hän olisi ollut ok, mutta häneltä olisi mennyt kohtalo sivu suun.
 
Joka tapauksessa Charlie, Rosemaryn lapsenlapsi, on upea ja onnellinen vauva. Hänelle on ääretön siunaus, että Rosemary enkeliäänineen on hänen isoäitinsä. Charlie hiljenee, kun hän laulaa tälle. Kun hän laulaa pojan nimeä rakkaudella, tämä kuuntelee ja nukahtaa!
 
On luonnollinen asia laulaa vauvan nimeä rakkaudella. Kun laulat hänen nimeään, kutsut hänen sieluenergiaansa ja kerrot sille, että hän on haluttu ja rakastettu maan päällä. Se auttaa aktivoimaan myös hänen ainutlaatuiset sielulahjansa.
 
Paikallisella hiekkarannallamme on omistettu nurkka hoitajien ja NHS:n (= kansanterveyspalvelu) kiittämiselle. Vierailijat ja paikalliset ovat maalanneet pikkukiviä ja kasanneet ne alttariksi tai röykkiöksi. Siellä on aina uusia, ja rakastan todella pysähtyä katselemaan noita kirkkaanvärisiä kiviä ohikulkiessani. Tuo nurkka säteilee rakkautta ja kiitollisuutta. Se on muistutus, että asiat muuttuvat ja jumalaiset feminiiniominaisuudet – hoivaaminen, välittäminen ja parantaminen – alkavat saada tunnustusta ja arvostusta. Kenties alamme pian antaa myös taloudellista tunnustusta siinä palveleville.
 
Nimen laulaminen tai sanominen rakkaudella
 
Nimen värähtely kutsuu ihmisen sieluoppitunteja, lahjoja ja mahdollisuuksia. Niinpä aina kun sanot tai laulat jonkun nimeä rakkaudella, hän saa viestin, että hänen sielutehtävänsä on kaunis ja hän voi toteuttaa sen harmonisesti universumin täydellä tuella.
 
Pyydä enkeleitä ja yksisarvisia tuomaan energiaasi äänesi kautta, kun laulat, ja että tuo vauva tai aikuinen kiedotaan universumin taikaan.
 
Koirat ja lapset
 
Atlantiksen kultaisessa ajassa koirat ja lapset nähtiin aina yhdessä, ks. alempana ote kirjasta "Discover Atlantis".
 
Tämä muistui hiljattain mieleeni vuoden kuumimpana päivänä, kun Venus-koira oli kirmannut ympäri metsää ja tullut esiin kuumissaan ja uupuneena. Nuorin lapsenlapseni, Taliya, joka on vain 9-vuotias, nappasi välittömästi päästä hellehattunsa ja tuuletti koiraa kävellessämme kotiin. Suurta myötätuntoa.
 
Ja hiekkarannalla hänellä oli hyvin hauskaa uidessaan Sugarin kanssa ja juostessaan sen kanssa edes takaisin mereen ja pois. Ei mikään ihme, että kultaisen Atlantiksen koiria pidettiin hyvin tärkeinä lasten kehitykselle.
 
Ote "Discover Atlantis" -kirjasta
 
"Koirat olivat kaikki samaa rotua, vain erivärisiä – nykykoiristamme niitä muistuttavat parhaiten sekarotuiset metsästyskoirat (lurcher). Niiden päärooli oli olla lasten kanssa, joita opetettiin ymmärtämään vastuu toisista, kun he ajattelivat lemmikkinsä tarpeita ja miten huolehditaan muista luontokappaleista ja myötäeletään niiden kanssa. Koira vuorostaan koki elämää ihmisten kanssa. Sen tarkoitus oli oppia hoivaamaan lapsia ja pitämään ne turvassa onnettomuuksilta. Kun lapsi syntyi, joku koira tunsi vetoa lapsen energiaan ja ilmestyi tuon talon luo. Vanhemmat odottivat koiran saapuvan heidän lapselleen, ja yhtenä päivänä he avasivat oven ja löysivät sen. Jokaisella lapsella oli koira, ja keskivertoperheessä oli kolme lasta, joten joka taloudessa oli ainakin kolme koiraa.
 
Lapset ja heidän koiransa kokivat toveruutta, ja se oli symbioottinen suhde joka tasolla. Koira meni myös kouluun lapsen kanssa.
 
Koiran normaali elinikä oli 13–16 vuotta, joka vastasi sen ihmistoverin lapsuutta. Sen jälkeen ihminen joko otti kumppanin tai muutti sinkkuihmisen asuntoon kouluttautumaan papiksi tai muuhun ammattiin. Kun tämä tapahtui, sekä koira että ihminen tiesivät, että he olivat palvelleet toisiaan ja heidän yhteinen tarkoituksensa oli toteutettu. Heidän energiansa erosivat sitten, ja koira kuoli ja sen henki palasi kotiplaneetalle, Canis Majorikseen."
 
Yksisarvisdokumentti – voitko auttaa?
 
Upeita uutisia! Yksisarvisdokumentin pilotti on nyt YouTube-kanavallani. Tarvitsemme apuasi … Yksisarviset haluavat kaikkien tietävän niistä, jotta ne voivat koskettaa meitä valollaan. Katsele tämä video, tykkää siitä ja kommentoi – meillä on tällä hetkellä 14000 katselukertaa, mutta tarvitsemme paljon lisää, joten jos et ole katsellut sitä vielä, ole hyvä ja katsele.
 
Jos nautit siitä, jaa linkki ystäviesi kanssa, jotta hekin voivat katsoa. Meidän täytyy osoittaa televisioyhtiöille, että on riittävästi kiinnostusta, jotta he tilaavat koko sarjan enkelimaailmoista.
 
Finding Grace -podcastissa Diana Cooper
 
Minulle oli ilo tulla pyydetyksi Hannah Wallacen podcastiin, ja tässä jaksossa:
 
* Kerron, mitä armon löytäminen merkitsee minulle, miten elämäni muuttui kohdattuani enkelin reilu 40-vuotiaania ja mikä johti minut työhön, jota teen tänä päivänä.
* Puhumme yksisarvisista ja uudesta kirjastani "The Magic of Unicorns" ja miten se kirjoitettiin.
* Kerron, miten yhdistyä yksisarvisiin ja miten alkaa työskennellä niiden kanssa.
* Puhumme, mikä kultainen aika on ja mitä se merkitsee.
* Puhumme ylösnousemuksesta ja miten navigoida sitä.
* Puhumme ilmentämisestä ja miten lähestyä sitä.
* Kerron kaiken enkeliparannuskotelon luomisesta ja mitä se merkitsee.
* Puhumme energiakeskustemme tasapainottamisesta ja miksi se on tärkeää, ja paljon muuta.
 
Tästä pääset podcastiin – toivottavasti nautit siitä.
 
Dawn ja Bay, Your Holistic Diet (= kokonaisvaltainen ruokavaliosi)
 
Muistatko elokuvan Takaisin tulevaisuuteen? Ilmeisesti on kierrossa Facebook-postaus, jonka kuvassa Doc sanoo Martylle: "Voit palata mihin tahansa vuoteen, kunhan et vuoteen 2020!"
 
Tämä on ollut hyvin kummallinen ja monimutkainen vuosi, ja monet kamppailevat stressin ja ahdistuksen kanssa. Sillä voi olla valtava vaikutus terveyteen ja yleiseen hyvinvointiin.
 
Stressi, liikasyöminen ja huono ruokavalio ovat painonnousun ydin monilla ihmisillä.
 
Kun on stressaantunut, keho varastoi enemmän rasvaa ja luultavammin myös syö painoa lisääviä ruokia ja liikaa stressitunteen vuoksi, mikä sitten saa kehon varastoimaan vielä enemmän rasvaa. Se on kierre. Tästä syystä stressi on suuri vaikuttaja pitkäaikaisessa painon lisääntymisessä. Mitä enemmän pystyy vähentämään stressiä löytämällä tapoja rentoutua, sitä enemmän se auttaa vähentämään painoa pitkällä tähtäyksellä.
 
Tässä kuussa Bay pyörittää videosarjaa, joka auttaa sinua rakentamaan rentouttavan ympäristön ja rentoutumaan siinä – tämä auttaa tunnesyömiseen. Mitä enemmän voit käsitellä näiden aikojen stressin, sitä vähemmän todennäköistä on, että painosi lisääntyy ajan kuluessa. Klikkaa tästä ilmoittautuaksesi rentoutumissarjaamme painon pudottamiseksi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >