HomeViestejäDiana Cooper4.2.2014 - Ajankohtainen solupuhdistuminen

4.2.2014 - Ajankohtainen solupuhdistuminen

AJANKOHTAINEN SOLUPUHDISTUMINEN
 
Kirjoittanut Diana Cooper (www.dianacooper.com)
Uutiskirjeestä 4.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Maapallon taajuus nopeutuu kiivaasti ja meitä puhdistetaan, kun kiipeämme ylösnousemusvuorta. Tällä hetkellä monet ihmiset tuntevat tämän fyysisiä vaikutuksia. Minulla oli hiljattain lyhytaikainen, mutta ikävä huimausongelma. Se alkoi solar plexuksesta, missä pidämme syvimpiä ja kätketyimpiä pelkojamme, mitkä vuotavat usein entisistä elämistä, ja tein melkoisesti sisäistä työtä tutkiessani tätä. Ja siihen liittyi päänsärkyä, kun kolmas silmä ja kruunuchakra tasapainotettiin uudestaan. Tiedän, että monilla valotyöntekijöillä on "huimausvirus", kun heidän chakrojaan puhdistetaan ja tasapainotetaan uudelleen korkeampaan taajuuteen.
 
Monet puhdistavat myös kurkkua, kolmatta silmää tai kruunuchakraa, kun vanhaa surua ja vanhoja traumoja puhdistetaan flunssalla, kurkkutulehduksella jne. Eikä ole mitään sattumaa, että ilmainen yskä kiertää, kun tapahtuu sydämen yhden kerroksen puhdistamista. Vatsavaivat ovat vapauttaneet vanhoja jumiutuneita pelkoja toisilla. Melkein jokainen on valmis puhdistamaan jonkin henkisen järjestelmänsä alueen.
 
Arkkienkelit auttavat todella niitä, jotka ovat valmiita syvään solupuhdistukseen. Jos yhtä tai useampaa chakraasi valmistellaan toimimaan korkeammalla taajuudella, yritä mahdollisuuksien mukaan rentoutua ja levätä. Tämä mahdollistaa vastuussa olevien arkkienkelien koskettaa sinua syvemmällä tasolla.
 
Kun chakrat on puhdistettu, alamme tuoda sisään uutta kristallikehoamme, mikä voi kantaa korkeampaa valolatausta. Arkkienkeli Gabriel tekee yhteistyötä arkkienkeli Metatronin kanssa tämän uuden olemistavan käynnistämiseksi niiden solurakenteessa, jotka ovat valmiita. Meitä todella valmistellaan valtavaan uuteen askeleeseen valoa kohti.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >