HomeViestejäDiana Cooper15.1.2013 - 2013 - kosmisen hetken transformaatiovaikutuksia

15.1.2013 - 2013 - kosmisen hetken transformaatiovaikutuksia

2013 - KOSMISEN HETKEN TRANSFORMAATIOVAIKUTUKSIA
 
Kirjoittanut Diana Cooper (www.dianacooper.com)
Uutiskirjeestä 15.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kosminen hetki on virrannut sisään niin, että 31% ihmisistä on ylösnoussut viidenteen ulottuvuuteen. Tämä on melkein kolmannes planeetasta, mikä vihjaa upeisiin tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Kuitenkin valo puhdistaa ensin matalampaa energiaa monista ihmisistä, niin että uutta taajuutta voi tulla soluihin. Ei mikään ihme, että on flunssa- ja sairausepidemiaa, kun vanhaa pakotetaan pois chakroista. Luulen kuitenkin, että se on helpompi kestää, jos ihmiset käsittävät käyvänsä läpi puhdistumista.
 
Suuri osa sairauksista on puhdistanut napachakraan jumiutunutta energiaa. Elämien ajan kulttuureilla, uskonnoilla, mailla ja perheillä on ollut erimielisyyksiä näiden tukosten vuoksi. Kuitenkin sitten kun napachakrat alkavat ympäri maailmaa avautua ja hehkua viidennen ulottuvuuden valoa, ihmiset näkevät yhdyssiteensä. Yhteenkuuluvuus lisääntyy ja alkaa muodostua yhteisöjä, missä ihmiset auttavat ja tukevat toisiaan.
 
Toiset ovat puhdistaneet kurkkuchakraa ja kolmatta silmää. Tämä sallii heidän avautua korkeammille henkisille lahjoilleen ja yhdistyä myös Orionin viisauteen.
 
Jotkut ovat vapauttaneet pelkoa solar plexuksesta sairauden kautta, niin että he voivat päästä käsiksi todelliseen viisauteensa.
 
Minusta tuntuu, että linnutkin ovat laulaneet kauniimmin tänä vuonna. Ne laulavat meille jumalaisesta kauneudestamme ja luomakunnan suurenmoisuudesta. Kun ihmiset tuntevat valon itsessään ja luonnossa, he ovat ystävällisempiä eläimille, kunnioittavampia puille ja kasveille ja yhdistyvät luonnon iloihin. Kun valo säteilee kirkkaammin, se korostaa varjoja ja tästä syystä fokus on eläinten metsästämisessä ja julmuudessa. Meitä pyydetään lähettämään rakkautta ja kunnioitusta eläimille kaikkialla ja olemaan antamatta energiaa varjoille. Auttaa myös, kun vetää keltaista energiaa Yellowstonen portaalista ja lähettää sitä niiden mieleen, jotka eivät ymmärrä, keitä eläimet oikeasti ovat.
 
Koska planeetan ja luonnon taajuus on noussut niin nopeasti (57% eläimistä on ylösnoussut viidenteen ulottuvuuteen), puut, kasvit ja eläimet koskettavat meitä energiakentällään ja auttavat meitä kasvamaan. Kävely luonnossa on vieläkin energisoivampaa ja kohottavampaa kuin aiemmin.
 
Monet - eivät kaikki - pyhät paikat ja portaalit, vuoret ja kauniit paikat alkavat säteillä kultaista hehkua, missä voimme kylpeä. Tämä auttaa käynnistämään oman viisautemme.
 
Kosmisen hetken yksi vaikutus on, että se yritystoiminta, talous ja politiikka mikä toimii vanhan mallin mukaan, romahtaa odotettua nopeammin. Paljon enemmän pimeydestä paljastuu. Samaan aikaan uutta mikä toimii harmoniassa korkeampien periaatteiden mukaan, alkaa tulla esiin.
 
Kun ihmisten sydän ja omatunto laajenee, tapahtuu liikettä tuomaan rauhaa, runsautta, ruokaa ja vettä kaikille. Jaamme tämän maailman ja oikeudenmukaisuus vallitsee.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >