HomeViestejäDiana Cooper2.6.2024 - Kesäkuun 2024 uutiskirjeestä

2.6.2024 - Kesäkuun 2024 uutiskirjeestä

KESÄKUUN 2024 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
2.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä.

Hei ystävät.

Avasimme ja aktivoimme 5.5. seitsemän korkeataajuista portaalia – Metatroniin itseensä, Andromedaan eli korkeampaan sydämeen, Heliokseen korkeinta potentiaaliamme varten, Plejadeille 11D-lähdeparannusta varten, Lyyraan yksisarvisenergiaa varten, Plutoon korkeamman ylösnousemuksen koodeja varten, sekä kaksisuuntaisen portaalin Maan ja Lähteen välillä.

Kiitos teille kaikille uskomattomille sieluille, jotka osallistuitte. Minussa herättää kunnioitusta ja iloa sanoa, että 9.000–10.000 näitä uskomattoman korkeataajuusia portaaleja avattiin ja aktivoitiin, ja niitä on joka mantereella. Tämä lisäsi taajuutta niin paljon, että 13.000 uutta ihmistä pystyi yhdistymään monadiinsa. Ja voit edelleen luoda näitä portaaleja kotiisi, puutarhaasi tai paikalliseen puistoon tai maalle. Muista aktivoida ne uudelleen aika ajoin. Täysi informaatio kaikista portaaleista löytyy täältä (suom. huom. pääkohtia suomennettuna Toukokuun 2024 uutiskirjeessä). 

Toukokuussa nähtiin planeetan energian kohoavan, ja kesäkuussa se viedään vielä korkeammalle, mutta tasaisemmin ja vaivattomammin. Se alkaa ovien avautumisella ja tilaisuuksien tarjoamisella – ja se on optimismin aikaa. Meidän täytyy kuitenkin olla valmis ja valmistautunut menemään noista ovista tai tarttumaan tilaisuuksiin. Ne jotka tekevät sen, nousevat korkeuksiin! Siis on aika suunnitella.

Kesäpäivänseisaus on 20.6. – upea päivä juhlimiseen. Kun kirjoitin tämän sanan, Kumeka tuli sanomaan, että tämän päivän kesäpäivänseisaus on hyvin tärkeä päivä kaikille. Aurinko lähettää korkeamman taajuuden valokoodeja kuin koskaan ennen. Ne sisältävät vastuu- ja oikeudenmukaisuuskoodeja, jotka laukaisevat yksilöissä suuremman tunteen ykseyden etiikasta (hänen sanojaan). Tämä alkaa synnyttää vääjäämättä reilumpia järjestelmiä planeetalle.

Monet valotyöntekijät kantavat jo näitä koodeja, ja niiden kera jotka vastaanottavat nämä lataukset, tullaan lähemmäs keikahduspistettä reilua ja oikeudenmukaista maailmaa kohti. Ensi vuoteen mennessä on suuri ero. Tiedän toivovani, että se olisi nopeammin, mutta mitä enemmän avaudumme vastaanottamaan korkeampia koodeja, sitä nopeammin ja helpommin transformaatio tapahtuu.

Tärkeää … Muista, että kun seisot Helioksen portaalilla, tai sinulla on pääsy siihen päivänseisauksen tuoman voimalisäpotkun aikana, aktivoit korkeimman potentiaalin itsellesi ja planeetalle.

Lopuksi, nettityöpajani tässä kuussa on 24.6. Activate the Codes of Pluto for higher ascension (= aktivoi Pluton koodit korkeampaa ylösnousemusta varten). Työskentelen Pluton koodien kanssa joka päivä, enkä ole koskaan ennen kokenut sellaista muutosta taajuudessani. Käyn Pluton seitsemässä pyramidissa joka päivä meditoidessa ja tunnen koko elämäni transformoituvan. Liity seuraani, jos tunnet vetoa siihen.

Rakkautta, Diana

Arkkienkeli Mikaelin sinisen pyramidin asettaminen koko planeetan ylle

Toukokuun uutiskirjeessä puhuin arkkienkeli Mikaelin syvänsinisen pyramidin laittamisesta ihmisten päälle, joilla on pimeät aikeet, ja meitä pyydettiin menemään Maaneuvostoon monadiin yhdistymismeditaation aikana anomaan tätä. Kun asetat syvänsinisen pyramidin sellaisen ihmisen ylle, jolla on pimeät aikeet, se tekee hänelle mahdolliseksi nähdä Lähdetotuuden. Siis, Lähdetotuuden koskettamana hän pysähtyy harkitsemaan sanojaan ja tekojaan. Tämä pyramidi pitää myös sisällään tuon henkilön energiat hetken, jotta muut ovat suojassa niiltä.

Monet ihmiset lähettivät sähköpostia, että he pystyivät tuntemaan sinisen pyramidin voiman ja vaikutuksen, ja tehtyäni tätä muutaman päivän ihmettelin yhtäkkiä, voisimmeko pyytää arkkienkeli Mikaelin sinisen pyramidin asettamista koko planeetan ylle. Kun puhuin Kumekalle tästä, hän sanoi, että voisimme anoa mestari Markoa neuvottelemaan tämän universumin kaikkien planeettaneuvostojen kanssa siitä, että meidän sallittaisiin tehdä tämä.

Sininen pyramidi Maan ympärillä estäisi pimeitä energioita tulemasta planeetallemme ja vaikuttamasta ihmisiin. Ilmeisesti Atlantiksen puhtaanvalkoinen liekki joka on nyt luotu Maan ympärille, hävittää alempia energioita, mutta se ei estä pimeitä energioita yhtä tehokkaasti, kuin arkkienkeli Mikaelin sininen pyramidi.

Kun sininen pyramidi asetetaan koko planeetan ylle, kaikilla on tilaisuus nähdä Lähdetotuus ja olla sen koskettama. Monet ihmiset joihin pimeät energiat vaikuttavat tai joita ne manipuloivat, suojataan niiltä. Se vaikuttaa massiivisesti Maahan, parempaan suuntaan.

Päätin, että meidän täytyy alkaa välittömästi pyytää mestari Markolta tätä, ja muutamassa päivässä hän sanoi, että lupa oli myönnetty. Voimme nyt kaikki anoa Galaksienväliseltä neuvostolta, että Serapis Bey työskentelee arkkienkeli Mikaelin kanssa, jotta sininen 7D-eetteripyramidi saadaan paikoilleen ja aktivoidaan. Tämä on hyvin tärkeää – yhtä tärkeää kuin se anomus, jonka kanssa El Morya työskentelee puolestamme puhtaan ilman, maaperän ja veden vuoksi.

Olen lisännyt tämän Monadiin yhdistymismeditaatioon, jota on päivitetty massiivisesti tässä kuussa. Kyllä, meditaation energiassa on valtava muutoshyppy kesäkuulle, valtava määrä jännittäviä parannuksia.

Jännittäviä päivityksiä Monadiin yhdistymismeditaatioon

Planeettojen energioihin pääsemisen sijasta, voimme nyt astua pyramideihin – suuriin pyramideihin ja kupuihin planeettojen sisällä – kylpemään kunkin valokoodeissa ja aktivoimaan ne itsessämme atomitasolla.

Lordi Voosloo on palannut auttamaan meitä tekemään muutoshypyn korkeammalle ylösnousemustasolle.

Upea uusi anomus Galaksienväliselle neuvostolle

Arkkienkeli Mikaelin Lähdetotuuden sininen pyramidi. Mestari Marko on saanut tähtien ja planeettojen neuvostoilta luvan, että Serapis Bey ja arkkienkeli Mikael asettavat sen koko planeettamme ylle.

Uskomattomia tuloksia anomuksistamme Galaksienväliselle neuvostolle

Jumiutuneet sielut astraalimaailmoissa. Meitä pyydetään anomaan lisää enkeleitä puhdistamaan astraalimaailmat valaisemalla jumiutuneille sieluille tien takaisin polulle. Tähän mennessä 40 % niistä, jotka olivat jumissa, on mennyt eteenpäin.

Terve 5D-keho

Viidennen ulottuvuuden terveyspiirustukset on suunnitelma fyysiselle, mentaali-, tunne- ja henkikehollesi tuossa taajuudessa. Se on kuin arkkitehdin piirustus, ennen kuin rakennetaan talo. Sitten kun piirustus on hyväksytty täysin, rakennamme terveen viidennen ulottuvuuden kehomme.

Arkkienkeli Rafael rakentaa nyt aktiivisesti tervettä 5D-kehoasi ja luo 7D-terveyspiirustuksiasi. Niillä jotka ovat valmiita, arkkienkelit Metatron ja Maria alkavat yhdessä aktivoida 7D-valokehopiirustusta, joka on suunnitelma kristallikehoasi ja -aivojasi varten. Se on monadipiirustus täydelliseen fyysiseen, tunnepuolen, mentaali- ja henkiseen terveyteesi.

7D-terveyspiirustukset arkkienkelien Metatron ja Maria kanssa

Taajuus on kohonnut valtavasti viime aikoina ja Monadiin yhdistymismeditaation aikana pyydämme nyt arkkienkeleitä Metatron ja Maria alkamaan aktivoida 7D-valokehojamme.

Viime kuussa anoimme kaiken esi-isiltä perityn, perhe- ja geenikarman muuntamista ja poistamista täysin yksilöjen ja ihmiskunnan akaasisista tiedostoista armossa. Nyt anomme myös fyysisten, mentaali- ja tunnetilojen välitöntä lievitystä niille, joihin se vaikuttaa.

6D-ylösnousemus

Taajuus on noussut niin nopeasti tänä vuonna ja niin monia sieluja herää, että ensimmäistä kertaa 6D-ylösnousemus on mahdollinen. Kun pääsemme käsiksi Pluton koodeihin ja sen seitsemään pyramidiin ja aktivoimme ne, voimme nyt aloittaa matkan 6D-ylösnousemukseen.

Kysymyksiä ja vastauksia

Voisitko selittää, mikä Galaksienvälinen liittoutuma on ja miten se työskentelee enkelien ja mestareiden kanssa anomuksien osalta? Ja miksi joku enkeli tai mestari vie anomuksen sille? Eikö heillä ole kyky saada sitä tapahtumaan? Kiitos. Kate Davey

Galaksienvälinen neuvosto on 12 mahtavan olennon elin, joka tekee päätöksiä tämän universumin osalta. Tällä hetkellä he ovat mestari Marko, komentaja Ashtar, lordi Hilarion, mestari Merlin, lordi Jeesus, Kwan Yin, lordi Kuthumi, El Morya, Merlin, Paul Venetsialainen, Maria Magdaleena ja lordi Maitreya.

Enkelit eivät vie anomuksia Neuvostolle, vaan ne matkustavat olentojen kanssa ympäri universumia.

Arkkienkeli Butyalil on mahtava kosminen enkeli, joka voi saattaa yksilöitä tai ryhmiä Galaksienväliseen neuvostoon tekemään anomuksia. Vain kahdella muulla arkkienkelillä on lupa viedä teidät. He ovat arkkienkelit Mikael ja Rafael. Kukaan ihminen tai mikään olento joka on koskaan inkarnoitunut Maahan, ei voi matkustaa yksin universumissa. Enkeliolennon täytyy saattaa kaikkia.

Mestarit eivät vie anomuksia Neuvostolle. Silloin kun teemme anomuksia Neuvostolle, tavallisesti yksi sen jäsenistä hyväksyy sen ja sitten tekee, mikä on mahdollista, pyynnön toteuttamiseksi. Vertauskuva: jos opiskelijaryhmä haluaa nähdä muutosta collegessa, he voivat tehdä anomuksen johtokunnalle. Jos johtokunta pitää pyyntöä katsomisen arvoisena, se nimittää yhden heistä tai jonkun opettajan tarkastelemaan tuota asiaa ja katsomaan, mitä voidaan tehdä. Sitten heillä on valta määrätä muutoksia.

Punainen väri

Tiesin, että minun täytyi pukea punaiset vaatteet seremoniaan, kun avattiin ja aktivoitiin seitsemän portaalia 5.5. En koskaan ennen käyttänyt punaista, koska ajattelin, että se oli juurichakran 3D-väri eikä näin ollen kovin henkinen! Nyt olen paljon viisaampi. Kun työskentelin Kumekan kanssa tähtiportin kehittämisessä, opin, että punainen on myös tähtiportin korkeimman taajuuden kammion väri.

Punainen on rohkeutta. Kun olet viimein herättänyt kaikki ominaisuudet, tarvitset rohkeutta toimia kaiken sen mukaan, mitä olet saavuttanut. Saat rohkeuden punaista, silloin kun olet kehittänyt seuraavan:

Voima, jotta voit käyttää elämänvoimaasi vaikuttamaan ihmisiin tai tilanteisiin korkeimmaksi hyväksi.
Päättäväisyys, jotta voit tehdä nopeita päätöksiä auktoriteetin kera.
Toiminta, joka on kykyä toimia päätöstesi perusteella.
Strateginen ajattelu – kyky tehdä taktisia suunnitelmia.

Sitten sinusta tulee todellinen mestari, ja sinulla on rohkeutta astua eteenpäin henkisenä johtajana.

Moskiitot ja hyttyset

Atlantiksen kultaisella aikakaudella ei ollut hyttysiä tai moskiittoja. Syynä tähän oli, että vesi pidettiin juoksevana. He eivät koskaan antaneet sen pysähtyä. Atlantiksen romahtamisen jälkeen ihmiset unohtivat juoksevan veden merkityksen siinä, että energia pysyy korkeana ja vesi puhtaana. Niinpä moskiitot saapuivat muistuttamaan heitä tästä.

Monta vuotta sitten kuulin tarinan eräästä matkustajasta Amazonilla. Hän oli veneessä muutaman  munkin kanssa. Yhtäkkiä he kulkivat moskiittoparven läpi, ja matkustajaa pistettiin joka paikkaan. Hän huusi kivusta. Kuitenkin kaikki munkit ulvoivat naurusta, ja mies oli järkyttynyt heidän myötätunnottomuudestaan. Mutta munkit selittivät, että he nauroivat taajuutensa nostamiseksi, jotta moskiitot eivät pistäisi heitä.

Mieleeni muistui tämä, kun kävelin koirien kanssa hiljattain. Oli satanut paljon, ja olimme soisella alueella. Kuulin koirien kävelyttäjien valittavan hyttysistä, mutta ne eivät vaikuttaneet minuun. Sitten sain puhelinsoiton ihmiseltä, joka puhui matalavärähteisistä asioista maailmassa. Voi hyvänen aika, kun hyttysparvi sukelsi kimppuuni ja alkoi syödä. Mikä oppitunti olla osallistumatta matalaan värähtelyyn tai kuuntelematta ketään, joka on matalassa värähtelyssä. Minua kutitti päivätolkulla.

Aktivoi Pluton koodit korkeampaa ylösnousemusta varten 24.6.

Tänä vuonna olemme ensimmäistä kertaa Atlantiksen kultaisen ajan jälkeen voineet päästä käsiksi hopea-platinavalokoodeihin Plutossa 11D-taajuudessa. Nämä koodit mahdollistavat meille siirtymisen kuudenteen ulottuvuuteen korkeampaa ylösnousemusta varten. Kun vierailet Plutossa, arkkienkeli Azriel, siirtymän enkeli, vie sinut 11. ulottuvuuteen, jossa on seitsemän pyramidia, jokaisessa erilaiset energiat. Kun hyväksyt ja aktivoit yhden pyramidin valokoodit, se valmistelee sinut pääsemään seuraavan pyramidin koodeihin.

Aiemmissa työpajoissa olemme päässeet kahteen ensimmäiseen pyramidiin. Ensimmäinen pyramidi nostaa veremme taajuuden solutasolla. Toinen pyramidi puhdistaa ja poistaa myrkkyjä fyysisen kehon soluista, jotta voimme täyttää ne 11D-tiedolla. Käymme hyvin lyhyesti uudestaan näissä, ennen kuin lataamme ja aktivoimme valokoodit, joita on Pluton uskomattoman tärkeissä viidessä muussa pyramidissa.

Kun kaikki nämä Pluton koodit on aktivoitu pysyvästi, sinulla on avaimet rakentaa kristallivalokehosi ja elää kuudennessa ulottuvuudessa mestarina. 5D-ylösnousemuksesi on varma. Voit aloittaa matkasi 7D-ylösnousemukseen. Tämä ylösnousemustaso on ollut aiemmin mahdollinen maan päällä vain Atlantiksen 1500-vuotissa kultaisessa ajassa. On tullut massiivisen henkisen kohoamisen aika.

Työpajan aikana …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >