HomeViestejäDiana Cooper31.3.2024 - Huhtikuun 2024 uutiskirjeestä

31.3.2024 - Huhtikuun 2024 uutiskirjeestä

HUHTIKUUN 2024 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
31.3.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä.

Hei ystävät.

Ennuste huhtikuulle

Pitäkää tiukasti kiinni hatuistanne huhtikuussa, sillä kosminen muutosaalto vyöryy sisään. Se aiheuttaa häiriöitä, uskomattomia tapahtumia, vallankumousta ja raivausta. Kaikki sanovat samaa, ja se on totta – odota odottamatonta. Ystäväni Pam Gregoryn, upean astrologin, mukaan planeettakokoonpano on täsmälleen sama, kuin se oli ranskalaisten talonpoikien rynnätessä Bastiljiin ja syrjäyttäessä aateliston 14.7.1789, Ranskan vallankumouksen alussa. Ilmeisesti tämä oli edellinen kerta, kun Pluto oli Vesimiehessä (1777–1798), ja tänä vuonna se siirtyy täysin Vesimieheen ensimmäisen kerran sen jälkeen, seuraavaksi 20 vuodeksi. Siis on isoa ja kiivasta vallankumousenergiaa ja haasteita ylhäältä johdetuille vanhoille rakenteille (monarkia, hallitus jne.).

Pam sanoo, että tässä huhtikuussa on myös 14-vuotisen syklin Jupiterin ja Uranuksen yhtymä, ja heinäkuussa 1789 oli myös tämä sama yhtymä – Leijonassa, monarkian merkissä! Tämä aspekti lisää vallankumousenergiaa, tarvetta siirtää valta kansalle.

Huhtikuu tarjoaa massiivisen tilaisuuden henkiseen kasvuun, ylösnousemukseen ja muutokseen. Kyllä, valotyöntekijätoverit, meitä pyydetään pysymään erittäin positiivisena ja pitämään luottamuksen ja puhtaan vision liekki vakaana. Tämä tehdään henkilökohtaisen kasvun ja myös planeettapalvelun vuoksi.

Jatkakaa kultaisen tulevaisuuden kuvittelemista, joka korvaa vanhan järjestyksen. Jos siivoat keittiön kaapin ja sitten laitat kaikki vanhat, käyttöpäivänsä ohittaneet paketit ja roskaruuan takaisin hyllyille, ei tapahdu energeettistä muutosta. Nyt on aika korvata vanha tuoreilla, uusilla, terveillä ja elinvoimaisilla asioilla, harmonisoitumiseksi niiden korkeampien taajuuksien kanssa, joita on nyt käytettävissä.

Kultaisessa tulevaisuudessa on kyse pienemmistä, itsehallinnollisista yhteisöistä. Texasin ennustetaan aloittavan tämä maailmanlaajuinen liike irtautumalla Yhdysvalloista tässä huhtikuussa, Floridan seuratessa, ja muut osavaltiot vaativat vähitellen itsenäisyytensä. Maat Euroopassa haluavat pian olla autonomisia. Iso-Britanniassa Skotlanti ja Cornwall eivät ole kovin kaukana perässä.

Rakkautta, Diana

 

Elementaalit jotka voivat hävittää (syödä) saasteita

Arkkienkelit Purlimiek ja Butyalil yhdessä kutsuivat alun perin nämä elementaalit planeetalle. Esakit ovat uusia Maassa. Nämä pienenpienet elementaalit kutsutiin tänne juuri ennen vuotta 2012 auttamaan planeetan puhdistamisessa, valmisteluna kultaiseen tulevaisuuteen. Ne tulevat eri universumista ja iloitsevat tästä tilaisuudesta kokea, palvella ja oppia. Ne hävittävät alempia energioita, joita ihmiset ja saasteet ovat jättäneet maahan. Niiden tehtävä on imuroida negatiivinen energia, jotta alue voidaan valmistella korkeampia taajuuksia varten.

Kyhilit tulivat samaan aikaan planeetallemme toisesta universumista. Niiden tehtävä on puhdistaa negatiivinen energia maailman vesistä, ja ne voivat hävittää muovia ja öljyä.

Dibcrynit ovat valtavia ilmaelementaaleja, lohikäärmeiden kokoisia. Ne puhdistavat negatiiviset aikomukset kemikaali(suihku)vanoista, mutta ne eivät koske myrkkyihin.

Spiglimptit ovat myös valtavia ilmaelementaaleja, ja ne voivat hävittää ja muuntaa myrkkykaasut ja -metallit kemikaalivanoista. Valitettavasti ne eivät työskentele yhdessä. Meidän tehtävämme on pyytää, että Galaksienvälinen neuvosto määrää ne tekemään niin.

Olen pyytänyt Galaksienvälistä neuvostoa lähettämään lisää elementaaleja Maahan hävittämään saasteita, mutta minulle kerrottiin hiljattain, etteivät he olleet hyväksyneet tuota anomusta. Se hyväksytään vain, silloin kun suuri määrä ihmisiä tekee tämän anomuksen, mieluummin yhdessä. Mestari Marko ottaa vastaan sen, sillä hänen täytyy neuvotella niiden planeettojen kanssa, joilta ne ovat peräisin. Tässä on anomus, jota voit käyttää, ja pyydä, että tuo energia lisätään kaikkien niiden energiaan, jotka pyytävät nyt tätä apua. Teemme tämän anomuksen myös työpajassa maanantaina 15.4. Personal and Planetary Cleansing and Cellular Upgrade.

Anomus Galaksienväliselle neuvostolle, että elementaalit puhdistavat saasteita

Sulje silmäsi ja rentoudu.

Pyydä arkkienkeli Butyalilia viemään sinut Galaksienväliseen neuvostoon.

Hän ympäröi sinut hohtavan valkoisella orbilla.

Kun leijut sen sisällä universumin läpi, näet edessä Galaksienvälisen neuvoston temppelin.

Huomaat laskeutuvasi kukkien täyttämälle pihamaalle.

Pöydän toisessa päässä istuu Galaksienvälisen neuvoston 12 mahtavaa olentoa: mestari Marko, komentaja Ashtar, Jeesus, El Morya, Hilarion, lordi Kuthumi, Maria Magdaleena, lordi Maitreya, Merlin, Paul Venetsialainen, Serapis Bey ja Kwan Yin.

Esitä anomuksesi heille.

Sano: ”Anon nyt, että enemmän elementaaleja tulee Maahan auttamaan saasteiden puhdistamisessa. Ja että käskette niitä työskentelemään yhdessä kemikaalivanojen puhdistamiseksi. Kiitos.”

Mestari Marko hyväksyy anomuksen.

Vastaanota siunaus Neuvostolta.

Sitten arkkienkeli Butyalil kietoo sinut puhtaanvalkoisten siipiensä sisään ja palauttaa sinut sinne, mistä lähdit.

 

Päivityksiä Monadiin yhdistymismeditaatioon

Kaikki liikkuu hyvin nopeasti. Taas kerran Monadiin yhdistymismeditaatiota on päivitetty, kun olemme valmiita hyväksymään korkeamman valotaajuuden.

Meitä pyydetään nyt tekemään neljäs anomus Galaksienväliselle neuvostolle – pyytämään, että Lähderakkauden suurempaa voimakkuutta ja laajempaa kaistanleveyttä virtaa Venus-planeetan kautta Maahan niin, että tuo kaunis, vaaleanpuna-valkoinen rakkaus kylvettää useampia ihmisiä, kuin koskaan ennen. Tämä parantaa rakkaustasoja planeetallamme ja mahdollistaa sydämien avautumisen. Kwan Yin hyväksyy tämän anomuksen Galaksienvälisen neuvoston puolesta. Odotin sen olevan Jeesus, kun hän on kosmisen rakkauden tuoja, mutta minulle kerrottiin, että Kwan Yin ryhtyy tähän tehtävään.

Kun vierailemme Plutossa, aktivoimme rakkaudella solupäivityksen, ja sitten pääsemme käsiksi karmiininpunaisiin ja hopea-platina-valokoodeihin, jotka nostavat veremme taajuutta. Pian voimme päästä Pluton kaikkiin seitsemään kammioon ja niiden upeisiin energioihin, jotka vievät meidät progressiivisten solupäivitysten läpi aktivoimaan kristallivalokehomme ja -aivomme. Vastaanotan parhaillaan informaatiota niistä. Kiinnittäkää huomiota uskomattoman tärkeään nettityöpajaani 15.4. myrkyn poistamiseksi kehosta, voidakseen hyväksyä uuden solupäivityksen ja poistaa myrkkyä planeetasta.

Mainitsin tammikuun uutiskirjeessäni, että Atlantiksen puhtaanvalkoinen liekki laitetaan nyt 16.000 kilometriä Maan ympärille. Tämä on nyt tehty, ja se täyttää planeetan auran. Meidän täytyy kuitenkin vielä energisoida se, kun käymme Galaksienvälisessä neuvostossa. Silloin kun suljimme portit astraaliulottuvuuksiin, meitä pyydettiin laittamaan Lähdetotuuden puhtaanvalkoinen liekki Taivaan porteille auttamaan niitä, jotka olivat niin vihaisia ja pettyneitä valheellisuuksista, joita hallitukset jne. antoivat covidin aikana, että he eivät pystyneet menemään eteenpäin. Lähdetotuuden valkoinen liekki on nyt toteuttanut tarkoituksensa. Kaikki nuo sielut ovat menneet, eikä meidän tarvitse enää aktivoida sitä!

Kuitenkin pyydämme Galaksienvälistä neuvostoa suostumaan siihen, että tuhansia ylimääräisiä enkeleitä tulee Maahan eritystarkoitukseen, auttamaan kaikkia jumiutuneita sieluja siirtymään eteenpäin. Jotkut ovat olleet jumissa satoja, jopa tuhansia vuosia, ja he tukkivat astraalitason. Tämä on keihäänkärki valtavassa liikkeessä, jossa puhdistetaan astraalitasot Maan ympäriltä.

Meidän ei enää tarvitse pyytää kaikkia monadeja yhdistymään. Ne ovat nyt tehneet sen ja muodostaneet yhteyden, jota tarvittiin.

Oli kiehtovaa oivaltaa, että jos unohdin pyytää jotain laatua tai energiaa laitettavaksi minuun ”rakkaudella”, energia ei virrannut. Sana ”rakkaudella” on uskomattoman tärkeä ”kytkin”. Niin on myös ”kiitos”, sitten kun toiminta on tehty.

Tiivistelmä

Pääsy Pluton ensimmäiseen kammioon päivittämään veremme taajuus.

Anomus Galaksienväliselle neuvostolle saada lisää rakkautta ja sen laajempaa taajuutta Venukselta.

Anomus Galaksienväliselle neuvostolle saada tuhansia ylimääräisiä enkeleitä auttamaan kaikkia jumiutuneita sieluja menemään eteenpäin ja puhdistamaan astraaliulottuvuudet. Muista pyytää asioita rakkaudella, sillä rakkaus laukaisee aktivoinnit.

 

Miten luonto vaikuttaa ylösnousemukseen

Luonto tukee meitä joka tasolla edes oivaltamattamme sitä. Jos meidät on eristetty puista, ruohosta, linnuista, kukista tai luonnon mistä tahansa aspektista, niiden kosminen energia ei ole käytettävissämme. Meistä tulee yhteydetön Äiti Maahan ja jäämme ilman sen viisautta ja parantavaa voimaa, sekä sen praanaa. On tärkeää yhdistyä maahan, metsämaihin, vuoriin ja vesiin, jotka rikastavat meitä fyysisesti ja henkisesti.

Arkkienkeli Purlimiek on luonnon enkeli, joka on yleisvastuussa luonnosta. On myös elementaalimestareita, jotka ovat vastuussa sen eri aspekteista.

Kuka on vastuussa myrskyistä, hurrikaaneista, maanjäristyksistä, metsäpaloista, tsunameista ja tulvista?

Suuri mestari Poseidon on strategi kaikkien luonnon liikkeiden takana. Yhtenä Atlantiksen kultaisen ajan ensimmäisistä korkeista papeista, hän on operaatioiden johtaja, joka keskustelee ja päättää suunnitelmista. Poseidonin temppeli nimettiin hänen mukaansa. Hänestä tuli myös jumala kreikkalaiseen mytologiaan. Hän on mestaripoliitikko.

Miten myrsky nostetaan?

Poseidon voi päättää, että täytyy nostaa myrsky puhdistamaan tiettyjä alueita. Hän välittää tämän informaation Domille, ilman elementaalimestarille, joka antaa käskyjä sylfeille, ilmaelementaaleille. Elementaalit tottelevat, mutta niistä tulee hallitsemattomia, kun ihmisten tunteet kiinnittyvät niihin. Sitten enkeleitä tulee suojelemaan ihmisiä ja luontoa, minkä vuoksi suojaenkeleitä nähdään usein äärimmäisten säätilojen aikana.

Miten maanjäristyksiä suunnitelmaan?

Lady Gaia on vastuussa maasta, ja hän on ”koteloinut” planeetan. Hän on kuningatar, enkelihierarkian yksi korkeimmista. Jos maanjäristystä tarvitaan, esimerkiksi puhdistamaan syvään juurtunutta negatiivista energiaa joltain alueelta tai herättämään henkisesti ihmisiä, joita asuu siellä, Poseidon ja lady Gaia neuvottelevat ja tekevät päätöksen yhdessä. Kumpikin antaa käskyn maaelementaaleille, tontuille, keijuille, pikkupiruille, peikoille ja menninkäisille, jotka toimivat sen mukaan.

Entä tulvat ja tsunamit?

Vedet ovat mahtavia puhdistajia, vaikkei ehkä näytä siltä, jos taloosi on tulvinut. Tunne- ja psyykkisellä tasolla tämä elementti huuhtoo vanhaa pois. Siis, jos Poseidon päättää luoda tulvan, hän antaa käskynsä elementaalimestari Neptunukselle. Neptunus vuorostaan komentaa vesielementaaleja, merenneitoja, vesihaltioita ja kyhilsejä. Elementaalit liikuttavat vesiä.

Kuka organisoi metsäpalot?

Poseidon suunnittelee strategian ja välittää sen Thorille, tulielementaalin mestarille. Hän vuorostaan komentaa salamantereita. Jos ihmiset maissa jotka ovat alttiita metsäpaloille, oppisivat yhdistymään salamantereihin, tulipaloja luotaisiin vain puhdistamista ja uudistamista varten. Se hävitys jota joskus nähdään, kun elementaaleista tulee hallitsemattomia, olisi menneisyyttä.

Voivatko ihmiset vaikuttaa myrskyn raivokkuuteen?

Kyllä. Ajatuksilla ja tunteilla on valtava vaikutus. Elementaalit saavat käskynsä puhdistaa jokin alue ja tekevät sen voimakkaasti, mutta kunnioittavasti. Ne ovat kuitenkin avoimia ihmisen ajatuksille ja tunteille, joten ihmispelko tempaisee ne vimmaan. Silloin ne aiheuttavat suurta vahinkoa.

Hiljattain suuren myrskyn ennustettiin iskevän siihen osaan maata, jossa asuin, joten siunasin ja kiitin puita ja kukkia puutarhassani ja lähetin niille rakkautta. Olin vähän huolissani valtavasta trampoliinista, joka oli nurmikolla lapsenlapsiani varten, mutta kun otin valokuvan tyynessä ennen myrskyä, se oli täynnä suojaenkeleiden orbeja. Suojaenkeleitä oli myös pensasaitojen edessä. Pyysin elementaaleja olemaan lempeä taloni ympärillä. Sitten menin nukkumaan ja nukuin sikeästi. Aamulla havaitsin, että puita oli kaatunut viereisellä tiellä ja läheisille taloille oli aiheutunut melko paljon vahinkoa, mutta minun puutarhani oli koskematon.

”Ascension through Orbs” -kirjaa mukaillen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >