HomeViestejäDiana Cooper1.12.2023 - Joulukuun 2023 uutiskirjeestä

1.12.2023 - Joulukuun 2023 uutiskirjeestä

JOULUKUUN 2023 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
1.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä

Kirjoitan tätä istuen upeasti roihuavan kamiinani edessä ja nauttien lämmöstä ja joulukuun kohtumaisesta kokemuksesta. Millainen kuukausi se lupaakaan olla.

Henkilökohtaisena kommenttina, vanhin lapsenlapseni, Isabel, täyttää 21 vuotta 3.12. Tuskin voin uskoa sitä! Tuo ihana taapero valmistuu tänä vuonna. Miten upea lahja ja siunaus hän onkaan ollut elämässäni.

Vastaanota Helioksen koodeja 12.12., sillä se on voimallinen päivä. Tämä universumi toimii 12:n taajuudella, ja 12 on arkkienkeli Metatronin luku. Pidän työpajan Tim Whildin kanssa Helioksen koodien vastaanottamiseksi tuona otollisena päivänä.

Se on uskomaton voimabuusti.

Arkkienkeli Metatron on vastuussa tämän planeetan ja universumin ylösnousemuksesta. Hän luo kaikki 11D-valokoodit tätä universumia varten Helioksessa, Suuressa keskusauringossa. Ne sisältävät pyhät avaimet henkilökohtaiseen korkeimpaan potentiaaliisi, korkeimpaan visioon Maalle ja tälle universumille ja sen, mitä Tim kuvaa jumalaisen maskuliinienergian kultastandardiksi. Kun ne ladataan kuhunkin chakraasi, koodit aktivoivat tuon keskuksen voiman, esimerkiksi kasvattavat kolmannen silmän korkeampia kykyjä.

Kun toin energiaa tuota meditaatiota varten, kylvetin jokaista chakraa Metatronin kultaoranssissa valossa ja laitoin niihin Helioksen symbolin, ennen kuin toin alas Helioksen koodit. Energia oli voimakkaimpien joukossa, joita olen koskaan vastaanottanut tässä elämässä. Tarvitsemme kaikki tätä voimabuustia auttamaan meidät niiden massiivisten muutosten läpi, joita on odotettavissa 2024!

Muista, että Helioksen energia mahdollistaa sinulle astumisen todelliseen maskuliinivoimaan, ja jos tarpeeksi moni meistä kantaa tuota voimaa, se auttaa kaikkia tällä planeetalla. Siirrymme kaikki armollisesti kultaiseen tulevaisuuteen.

Arkkienkeli Metatron muistutti minulle, että kun Tim ja minä työskentelemme yhdessä, meillä on täydellinen maskuliini- ja feminiinienergian tasapaino, ja tämä tekee mahdolliseksi ihmisille hyväksyä ja integroida työpajan valon ja energian helpommin.

21.12. on talvipäivänseisaus, lyhyin päivä, ja se on aina merkittävää loppumisten ja uudestisyntymän aikaa. Arkkienkeli Sandalfon valvoo talvipäivänseisausta Maan pohjoisella pallonpuoliskolla. (Samana päivänä arkkienkeli Metatron valvoo kesäpäivänseisausta eteläisellä pallonpuoliskolla.) Tänä vuonna talvipäivänseisaus tuo energialisäyksen, joka muistuttaa meitä lopettamaan kaiken siististi, jotta voimme olla valmis vuoden 2024 mahtiin ja voimaan! Varmista, että kaikki on anteeksiannettu, myös itsellesi. Vapauta itsesi ihmisistä ja tilanteista, jotta olet vapaa sukeltamaan uusiin virtauksiin.

Tällä hetkellä planeettamme on 19 % ennusteesta edellä etenemisessämme uuteen kultaiseen aikaan. Jos päivänseisauksessa teemme kaikki oman osamme, voimme lisätä tämän 29 %:iin tai vielä suuremmaksi. Tähän aikaan viime vuonna lukemat olivat 15 % edellä, ja meillä oli mahdollisuus lisätä se 23 %:iin. Heräämme todella nyt, ja kirkastumme/valaistumme nopeasti.

Auttamaan tässä, sisällytän uutiskirjeeseeni ilmaisen talvipäivänseisausmeditaation, jossa voi pyytää apua ja sitten antaa anteeksi ja irtipäästää kaikesta ja kaikista … ollakseen valmis vuoteen 2024. Vaikka tämä meditaatio on voimakkaampi päivänseisauksessa, voit tehdä sen koska tahansa, ja arkkienkeli Sandalfon auttaa sinua vapautumaan.

Kuten tavallista, 24.–26.12. avautuu vuoden tärkein ja merkittävin portaali. Kristusportaali on auki jouluaatosta tapaninpäivän aamuun. Tänä aikana valtava määrä 11D-Kristusvaloa, upeaa ehdotonta rakkautta, virtaa tähän universumiin Lähteestä. Arkkienkeli Christiel, rauhan enkeli, valvoo, kun se leviää ympäri universumia. Kun se tulee Maahan Kristusportaalin kautta Lähi-idässä, sitä valvoo arkkienkeli Christiel ja hänen jumalainen vastineensa, arkkienkeli Mallory, viisauden enkeli.

Arkkienkeli Christiel astuu Maahan turvapaikkansa kautta, joka on Jerusalemin yläpuolella. Arkkienkeli Mallory laskee energiansa alas Plejadien kautta ja tulee Maahan Betlehemin kautta. Tästä syystä Jeesus syntyi ja kasvatettiin Lähi-idässä, missiotaan varten ankkuroida ja vakiinnuttaa Kristusvalo maan päälle.

Kristusenergia on käytettävissä 11D-taajuudessa, mutta kun se saavuttaa ihmiset, tuo taajuus alennetaan korkeimpaan värähtelyyn, jonka he voivat vastaanottaa. Toinen syy pitää valosi voimakkaana tänä jouluna on, että arkkienkelit Christiel ja Mariel koskettavat sinua, kietoen sinut rakkauden ja rauhan Kristusvaloon.

Joululahjana kaikille tein 30 minuutin version monadiin yhdistymismeditaatiosta. Se on kaikille tilaisuus kokea se, koska se on yksi tärkeimmistä meditaatioista ikinä nostamaan taajuuttasi ja laittamaan pikaraiteelle henkisen kasvusi. Voit katsoa sen klikkaamalla tätä linkkiä.

Jaan uutiskirjeessäni muutamia upeita orbikuvia ja sen viestin tai energian, jonka saat katsoessasi niitä.

On monia tapoja valmistautua vuoteen 2024, myös avun pyytäminen enkeleiltä. Jaan tarinan siitä, miten sain valtavan, elämää muuttavan puhdistuksen ja vapautuksen unessa, kun olin vastaanottanut Lyyran koodit.

Toivon, että sinulla on upea 12.12., talvipäivänseisaus ja joulu ja olet valmis vuoden 2024 energioihin.

Paljon rakkauden kera,

Diana

 

Lyyran koodit

Marraskuussa pidin mestarikurssin ”Astu Lyyran tähtiportista ja vastaanota yksisarvisten valokoodeja”. Illalla ennen työpajaa tein meditaatio, ja se tuntui äärimmäisen voimakkaalta, erityisesti arkkienkeli Christielin tullessa kehooni. Heräsin varhain aamulla uneen, että olin pienessä, pimeässä vankilassa. Tiesin, että tämä oli yhteydessä vanhoihin juttuihin, jotka liittyivät avioerooni. Ääni sanoi, ettei minun tarvinnut olla siellä enää. Se ei ollut joka tapauksessa minun vikani. Aika päästää siitä irti.

Päälleni ryöppysi voimakas puhtaanvalkoinen valoputous. Se oli niin voimakas, että kaaduin kerta toisensa jälkeen, kun se pyyhkäisi minut mukaansa, kunnes yhtäkkiä kaikki pysähtyi ja löysin itseni Lyyran lammesta. Kelluin siinä. Voin rehellisesti sanoa, etten ole koskaan kokenut sellaista rauhan ja autuuden tunnetta … ja heräsin sen kera. Tiesin, että sain valtavan, elämää muuttavan puhdistuksen ja vapautuksen tuon unen aikana.

Olen saanut uskomatonta palautetta tuosta seminaarista, ja tiedän, että monilla heistä jotka osallistuivat tuohon meditaatioon, on ollut upeita puhdistuksia. Tämä nauhoitus on nyt erikoistarjouksessa joulukuussa, hinta on pudotettu 11 punnasta 5 puntaan. Osta nauhoitus tästä.

 

Orbibuusti

Orbit ovat enkeliolentojen 6D-valokehoja, ja kun katsot niitä, ne voivat yhdistää sinut enkeleihin, antaa sinulle valtavasti valoa tai toimia portaaleina muihin ulottuvuuksiin.

Orbi: arkkienkelit Mariel ja Lavender

Arkkienkeli Mariel joka värähtelee magentapinkkiä, on vastuussa sielutähtichakrasta.

Arkkienkeli Lavender, hänen kaksoisliekkinsä, on lempeä sieluparantaja. Tässä kuvassa he kumpikin säteilevät aktiivisesti valoa puhdistamaan ja nostamaan tuon puun ja koko luonnon taajuutta. Aivan keskellä on rakkauden enkeli ja Äiti Maria pitää energiaa rakkauden ja myötätunnon kera.

Kun katsot tätä orbia, arkkienkeli Marielin enkeli tuo esiin sieluominaisuuksiasi, jotta voit päästä niihin käsiksi ja käyttää niitä tässä elämässä. Samaan aikaan arkkienkeli Lavender parantaa sieluaikajanojasi.

Kuva, joka sisältää kohteen piha-, ruoho, pilvi, taivas

Kuvaus luotu automaattisesti

Kuva: Chris Rominger

2024, suuremman kosmisen tietoisuuden vuosi – tähtialus

Tässä suurenmoisessa orbissa voit nähdä tähtialuksen 9D-universumista saapuvan tarkkailemaan meitä ja panemaan merkille, miten edistymme! Sen ympärillä on enkeliorbeja – enkeleitä sen universumista, ja ne saattavat sitä rakkaudella. Alla on valtava rakkauden enkeli. Vaikka tähtialuksia kulkee Maahan koko ajan, meille kerrotaan, että niitä havaitaan enemmän 2024. Saimme tämän valokuvan muistuttamaan meitä tämän universumin ja muiden universumien valtavuudesta, mutta pääasiassa muistuttamaan, että mahtavat valonvoima pitävät huolta meistä ja valvovat meitä.

Kuva, joka sisältää kohteen taivas, piha-, Linssiheijastus, vesi

Kuvaus luotu automaattisesti

Kuva: Jan Rekoutis

Orbi koskettamaan myötätunnolla ja synnyttämään toimintaa

Olemme kaikki yhtä, kaikki tasaveroisia ja osa samaa sanoinkuvaamatonta Lähdettä. Kuitenkin olemme luoneet rikkaiden ja köyhien maailman. Kyllä, luomme oman henkilökohtaisen todellisuutemme omilla uskomuksillamme! Kun hyväksymme nuo vähemmän onnekkaat rakastavan energian kera, se voi transformoida heidän uskonsa itsestä, että he ansaitsevat. Silloin kun me kaikki tarjoamme rakkautta, hyväksyntää ja apua, kaikki voivat luoda paremman todellisuuden ja tämä taajuus lisääntyy kaikkialla. Ylösnousemus on kaikkia varten.

Tässä orbissa arkkienkeli Gabriel, enkeleiden Mikael, Zadkiel, Rafael, Chamuel ja Metatron kanssa, on kerännyt ryhmän pakolaisia, jotka ovat kaikki hukkuneet veneensä upottua. Rohkeasti ja epätoivoisena he jättivät kamalan elämän ja toivoivat parempaa. He olivat ryhmäsielu ja sielutasolla he valitsivat kuolla yhdessä. Kuitenkin sielutasolla he olivat puolinälissään ja hyvin peloissaan. Tästä syystä he näyttävät tummalta kohdalta orbin yläosassa. Enkelit vievät heidät parannettavaksi toiselle puolelle. Samaan aikaan arkkienkeli Gabriel poimi useita muita sieluja, jotka ovat alhaalla vasemmalla ja jotka kuolivat luonnollisesti, ja heidät pidetään erillään noista veneihmisistä.

Kun katsot tätä orbia, se muistuttaa sinulle ykseydestä ja kehottaa sinua auttamaan vähäosaisia ajatuksissasi ja rukouksissasi.

Kuva, joka sisältää kohteen ympyrä, CD-levy

Kuvaus luotu automaattisesti

Kuva: Jan Rekoutis

 

Ykseysrukous

Rakas Lähde,

sydämessäni ja sielussani tiedän, että olemme kaikki yhtä. Tiedän, että jos johonkuhun maailmassa sattuu, osaan minua sattuu.

Rukoilen, että Äiti Maria siunaa sydämeni ja kaikkien sydämet myötätunnolla, että arkkienkeli Mikael vahvistaa minua ja kaikkia maailmassa rohkeudella, ja arkkienkeli Uriel kietoo minut ja kaikki kultaiseen itsearvostukseen. Tuntekaamme kaikki ykseyttä hyväksynnän ja ilon kera.

Niin olkoon. Se on tehty.

 

Talvipäivänseisausmeditaatio valmistelemaan vuoteen 2024

Ota hetki ja rentoudu ja päästä irti ulkopuolisesta maailmasta.

Ollaksesi valmis edessä olevaan vuoteen, on aika valmistautua.

Pyydä arkkienkeli Sandalfonia, enkeliä joka pitää huolta talvesta, työskentelemään kanssasi.

Pidä hetken tauko, kun hän yhdistyy kanssasi hohtavassa hopeavalossaan.

Kerro hänelle, että NYT haluat vapautua ihmisistä, tilanteista ja kaikista rajoittavista uskomuksista.

Arkkienkeli Sandalfon piirtää hopeisen kahdeksikon maahan eteesi.

Astut toiseen ympyrään. Laita toiseen ympyrään kaikki tilanteet tai esteet, joista haluat vapautua.

Arkkienkeli Sandalfon dematerialisoi ne välittömästi hopeavalon purkauksessa.

Kutsu nyt ne, joihin haluat katkaista siteet, toiseen ympyrään.

Arkkienkeli Sandalfon muistuttaa sinulle, että vain alemmat tunteet muodostavat siteitä. Rakkaus ei tee niin.

Haluat ehkä keskittyä yhteen yksilöön tai kutsua useita mukaan tai pyytää, että jokainen ihminen johon sinulla on side, seisoo tuossa toisessa ympyrässä.

Kerro heille rakkaudella, että haluat vapautua kaikista psyykkisistä kiinnikkeistä.

Vedä syvään henkeä ja rentoudu.

Arkkienkeli Sandalfon nostaa kätensä ja säteilee hopeavaloa noihin ihmisiin.

Se purkaa kaikki siteet.

Katso noiden ihmisten leijuvan pois ympyrästä.

Olet psyykkisesti vapaa.

Ja lopuksi ajattele hetki rajoittavia uskomuksia, joista haluat vapautua … ota oma aikasi.

Arkkienkeli Sandalfon menee tuon uskomuksen lähteeseen, tässä elämässä tai jossain toisessa, ja vetää sen ylös juurineen. Hän muuntaa sen.

Sitten hän lähettää kirkkaasti sädehtivän hopeavalopilarin Onttoon Maahan.

Se täyttää ympyrän ympärilläsi ja nousee pääsi yläpuolelle.

Siinä jumiutuneet uskomuksesi häviävät täysin.

Affirmoit tiukasti ja selkeästi uudet positiiviset ja voimaannuttavat uskomuksesi.

Arkkienkeli Sandalfon ottaa sinua kädestä ja johdattaa sinut kauniita portaita ylös vuoden 2023 vuorenhuipulle.

Katsot vuoden 2024 virtaa, valmiina navigoimaan sitä rakkauden, ilon ja menestyksen kera.

(Video Winter Solstice Meditation)

Onko 2024 helpompi vuosi?

Huhtikuussa on nopeutunutta muutosta ja mahdollisuus transformaatioon.

Tämä riippuu …

Jos roikut vanhoissa tavoissa, on hyvin haastavaa, kun vanhan toimintamallin romahtaminen kiihtyy ja muutokset nopeutuvat.

Jos kuitenkin olet fokusoitunut kultaiseen tulevaisuuteen ja riemuitset vanhan romahtamisesta ja uuden luomisesta, on riemun ja positiivisuuden aikaa. On aika muistaa, että riippumatta siitä, mitä tapahtuu maailmassa, luot oman todellisuutesi. Voit tehdä vuodesta 2024 upean.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymys: Eräs opettaja sanoi, että Atlantiksen romahtaessa jotkut menivät Irlantiin. Ystäväni joka huokui esoteerista materiaalia ja kuoli joulukuussa 2012, kertoi minulle, että Co Armagh oli todellinen Avalon ja ihmiset ymmärsivät sen väärin. Mietin, voisitko vahvistaa tämän todenperäisyyden. Armagh-kaupunki Co Armaghissa oli Irlannin henkinen keskus. –Mary

Vastaus: Kiitos kysymyksestäsi, Mary. Atlantiksen romahtaessa Irlanti oli edelleen yhteydessä mantereeseen, joten Poseidonin viedessä heimonsa Kreikkaan, tuohon aikaan se oli myös Irlanti. Toivottavasti siinä on tolkkua. Co Armagh on Irlannin henkinen keskus. Todellinen Avalon on Glastonbury.

Maryn 9-vuotiaalla tyttärellä on kysymyksiä:

1. Tuleeko Atlantis takaisin, kun kultainen aika alkaa?

Atlantis oli kosminen aikakausi, joka kesti 260.000 vuotta. Se päättyi 2012. Tuolla aikajaksolla Atlantiksen viidennen ulottuvuuden kultainen aika kesti 1.500 vuotta. Uudessa Vesimiehen kultaisessa ajassa, joka alkaa 2032, nousemme paljon korkeampaan taajuuteen, kuin Atlantiksella oltiin, koska Atlantis oli 5D-kokeilu 3D-planeetalla. Luomme nyt 5D-kokeilua 5D-planeetalla. Toivottavasti tämä auttaa, ja kirjassani Discover Atlantis on paljon lisää informaatiota.

2. Eikö Atlantiksella ollut verhoa, niin kuin useimmilla meistä on nyt maan päällä?

Atlantislaiset menivät illuusioverhon läpi, aivan kuten me teemme nyt. Kun saavuttaa viidennen ulottuvuuden ylemmät tasot, seitsemän verhoa voidaan nostaa kolmannesta silmästä.

Kristusvalo jouluna

Voit kutsua Kristusvaloa koska tahansa. Se on kuitenkin voimakkaampaa kuin koskaan jouluna. Tässä on muutama tapa, jolla voit käyttää sitä. Sinun täytyy vain pyytää tai kuvitella se.

1. Kutsu sitä muodostamaan kultavalkoinen suojakupoli sinun, rakkaidesi ja kotisi ylle.

2. Pyydä sitä virrattamaan parantavaa valoaan sinun tai muiden kautta. Se koskettaa ihmisiä solutasolla ja toimii aina armon kera kaikkien korkeimmaksi hyväksi.

3. Kristusvalo kantaa korkeamman rakkauden koodeja, joten visualisoi sen saavan aikaan sovinto perheissä, tilanteissa tai maissa.

4. Rakkaus voi saada taikoja tapahtumaan, joten kuvittele kultavalkoista Kristusvaloa virtaavan mihin tahansa ihmiseen tai paikkaan maailmassa, alkemisoiden pelon rakkaudeksi ja puutteen yltäkylläisyydeksi ja onnellisuudeksi.

5. Kuvittele Kristusvaloa suihkuavan kuin kultaista sadetta kaikkialle, yhtä lailla puiden, eläinten ja ihmisten päälle.

6. Vesi kantaa Kristusvaloa, joten näe jokien ja merien valaistuvan rakkausenergiasta.

Visiosi jouluna ovat hyvin voimakkaita, sillä se on taikuuden ja ihmeen/ihmetyksen aikaa. Toivotan sinulle onnellista, tervettä, vapaata, yltäkylläistä ja rakkaudentäyteistä joulua.

 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >