HomeViestejäDiana Cooper1.5.2023 - Toukokuun 2023 uutiskirjeestä

1.5.2023 - Toukokuun 2023 uutiskirjeestä

TOUKOKUUN 2023 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
1.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä

Hei ystävät.

Toukokuun sana on "intensiivisyys". On aika päästää irti kaikesta, mikä pidättelee sinua. Kaiken sellaisen mikä ei ole totuutta, paljastuminen jatkuu nopeammin kuin ennen.

Johtajat joilla on visio ja lahjomattomuutta, ovat valmistautuneet kulissien takana jonkin aikaa, ja saatamme nähdä joidenkin heistä astuvan esiin nyt ja ottavan vanhojen johtajien paikan.

Oletko huomannut, että akaasisten tiedostojen selvityksistä ja karmapuhdistuksista on tulossa suosittuja? Tämä on todella nyt linjassa energian kanssa. Puhdistusten jälkeen tulee tilaisuuksia. Kaikilla jotka ovat valmiita, uusia ovia avautuu, vanhoja lahjoja ja kykyjä palautuu ja "kultasieluja" tulee esiin. Jos on ollut rehellinen, kunniallinen ja lahjomaton elämänsä aikana, tämä on palkkion aikaa.

On kuitenkin tärkeää olla tuomitsematta asioita, joita paljastuu – syntejä tai ihmisiä – vaikka ne olisivat kuinka vastenmielisiä, sillä tuomitseminen lisää tuota energiaa ja alentaa taajuuttasi.

Sen sijaan siunaa noita sieluja lahjomattomuudella, puhtaudella tai muilla ominaisuuksilla, joita he tarvitsevat. Jaan alla esimerkin omasta elämästäni, sillä se on hyvin tärkeää pahantekijälle – miten tahansa pimeälle – ja tarkkailijalle.

Rakkautta ja siunauksia,

Diana

 

Vaarattomuus

Sanamme ja tekomme muita kohtaan voivat kirkastaa tai himmentää heidän valoaan. Niin myös ajatuksemme. Vaikutamme voimakkaasti ympärillämme oleviin riippumatta siitä, tunnemmeko heidät henkilökohtaisesti vai emme, ja vaikka olisimme etäällä heistä.

Olen tullut lisääntyvässä määrin tietoiseksi, missä kohtaa ajatusteni taustalla on tuomitsemista tai kritiikkiä. Yhtenä aamuna vähän aika sitten meditoin vaarattomuutta ja pyysin apua tämän piirteen kehittämisessä. Tiesin, että minua testattaisiin samana päivänä! Aioin tavata ystävän nimeltään Sally, jota toisaalta ihailen, mutta jonka oivalsin toisaalta tuomitsevani päättämättömäksi ja vähän erikoiseksi, joten minun täytyin todella muuttaa asennettani ja ajatuksiani.

Ajaessani tapaamaan häntä muistin kaksi tarinaa, joita usein kerron. Ensimmäinen oli päivä, jolloin päätin visualisoida arkkienkeli Chamuelin kauniin pinkin orbin ympärilleni. Kun kävelin koirieni kanssa, kuvittelin olevani tuossa pinkissä valossa. Hengitin sydämeeni ja sitten puhalsin sen ulos auraani niin, että rakkausenergiaa säteili ympärilläni. Pysähdyimme sillalle ja suljin silmäni fokusoituakseni enemmän rakkauden säteilemiseen sydämestäni. Kun avasin silmäni, kuningaskalastaja istui läheisellä oksalla, ja toisella puolellani istuivat kaksi koiraani ja toisella istui kettu! Uskomatonta! Tuolla hetkellä olin epäilemättä vaaraton.

Toisen tarinan jonka muistan, kertoi minulle eräs ystävä. Hän oli kauniilla paikalla, jolle oli heitelty roskia. Hän ajatteli kriittisesti niistä, jotka pudottavat roskia, kun ääni tyhjästä sanoi: "Entä se psyykkinen roska, jota jätät tuomitsevilla ajatuksillasi!" Tuo tarina oli minulle ratkaiseva hetki, ja aina kun näin roskan, aloin siunata sen pudottaneen ihmisen. Siunasin hänet lahjomattomuudella ja yhteenkuuluvuudentunteella. Tein tämän tietoisesti joka päivä, kunnes siitä tuli tapa. Päätin, että minun täytyy tehdä sama kaikkien tuomitsevien tai kriittisten ajatusteni osalta. "Aivan. Tänään minun täytyy siunata Sallyä ajatuksissani tuomitsemisen sijasta", ajattelin.

Kun tapasimme, hän puhui ja puhui monista haastavista ongelmistaan. Hänen tehdessään sitä, siunasin mielessäni hänet ja jokaisen ongelman. Minua ei yllättänyt se, että tunsin empatiaa häntä kohtaan, vaan että koko kehoni tuntui täysin rentoutuneelta ja laajentuneelta. Tunsin, että tuo siunaaminen oli myös syventänyt minulla myötätuntoa ja välittämisentunnetta.

Ja tietysti silloin kun tuomitsin hänet, hän oli tuntenut tiedostamatta nuo energiat, ikään kuin ne olisivat hyökkääviä nuolia, joten hän laittoi esteen minua vastaan. Kukaan ei voi olla objektiivinen ja valmis tekemään muutoksia, silloin kun hän on hyökkäyksen kohteena. Kun muutin ajatukseni siunauksiksi, ilokseni hän pystyi näkemään jotkut ongelmansa eri tavalla ja alkoi ratkaista niitä.

Olemme uskomattoman voimakkaita, ja ajatuksemme ovat niin voimakkaita, että ne luovat tai vetävät puoleen kaiken, mitä meille tapahtuu. Ne mahdollistavat muiden muuttumisen tai voivat pidätellä heitä.

 

Rauhanchakra

Kausaalichakra tunnetaan usein henkilökohtaisena kuuna. Se on yksi ylimaallisista chakroista pään yläpuolella, joka auttaa ihmiskunnan ylösnousemusta. Se on rauhanchakra, ja rauha on yksi 12 ominaisuudesta, joita sinun täytyy kehittää tähtiportissasi voidaksesi päästä käsiksi monadiisi. Se on arkkienkeli Christielin vastuulla, joka ylivalaisee kausaalichakran. Hän valvoo myös Lyyran tähtiporttia, joka on sisäänpääsy yksisarvisten valtakuntaan.

 

Arkkienkeli Christielin orbi

Katso tätä arkkienkeli Christielin ja rakkauden enkelin uskomatonta orbia, jonka on ottanut Linzi Russell. Näe tuo valo! Ja kultainen Kristusenergia siinä. Hengitä sitä sisään ja tunne rauhaa ja vaarattomuutta. Kuvittele se ympärillesi, kun menet kävelylle, ja katso, miten eläimet ja ihmiset reagoivat sinuun.

Kuva, joka sisältää kohteen sisä-
                    Kuvaus luotu automaattisesti

 

Taajuus kohoaa

Olen varma, että olet huomannut, että aika kiitää ohi aina vain nopeammin ja nopeammin.

Meillä kerrotaan aina, että aika ei ole lineaarista, ja tiedämme, että mitä korkeampi taajuutemme on, sitä nopeammin aika kuluu. Jos ajatuksesi ovat 3D:tä, esimerkiksi odotat kärsimättömästi bussia sateessa, aika matelee. Jos olet riemuitsevasti ja onnellisesti 5D:tä, päivä häviää hetkessä. Siis se että aika kiitää ohi, on yksi merkki taajuuden kohoamisesta kaikkialla.

 

Auringonpurkaukset

Niiden määrä ja voimakkuus lisääntyy, mikä on merkki Maan taajuuden kohoamisesta.

Ymmärrykseni mukaan auringonpurkaus on räjähdys, voimakas säteilypurkaus, jonka aiheuttaa auringonpilkuista vapautunut magneettinen energia. Ne näkyy kirkkaina alueina auringossa. Ystäväni Pam Gregoryn mukaan, joka on uskomaton astrologi (käy tsekkaamassa www.thenextstep.uk.com tai katso hänen suosittuja videoitaan), 11 vuoden auringonpilkkusykli on ollut viime aikoina hyvin aktiivinen. Magneettikilpi maan ja auringon välillä on nyt heikentynyt, mikä päästää sisään enemmän kosmisia ja galaktisia energioita auringonpurkauksina.

Vuonna 2018 ei ollut ainuttakaan M-luokan purkausta.

Vuonna 2022 oli 7 X-luokan purkausta.

Vuonna 2023 maaliskuun loppuu mennessä oli ollut jo 7 X-luokan purkausta.

Auringonpurkaukset tuovat informaatiota ja viisautta galakseista, mikä nopeuttaa ja tehostaa henkistä kehittymistä.

Tämä sykli on kaksi kertaa niin voimakas, kuin sykli 2014, ja sen oletettiin huipentuvan 2025, mutta nyt sen ennustetaan olevan huipussaan jo 2024, kokonaisen vuoden odotettua aiemmin. Sitten alkaa uusi sykli. Vau! Asiat ovat todella nopeutuneet.

Tätä linkkiä Pam suositteli oleelliseen tieteelliseen informaatioon (linkki puuttuu).

 

Nopeita valokohotuksia

Kun sanot tai laulat Gayatri-mantran tai Om Namo Bhagavate Vasudevaya, voit pyytää Andromedan kosmista 11D-liekkiä tulemaan sydämeesi ja sieltä leviämään chakrapilariisi. Tämä nostaa merkittävästi valomäärääsi. Et voi tehdä tätä muiden mantrojen kanssa. Etkä voi tehdä tätä muiden energioiden kanssa, ainoastaan andromedalaisten.

Osa päivittäistä henkistä harjoitustani on laulaa mantroja, ja voin aina tuntea taajuuteni muuttuvan, kun laulan Gayatrin 108 kertaa (sanat alla), sillä se on suora yhteys kaikkivaltiaaseen. Internetissä on monia käännöksiä.

Om Namo Bhagavate Vasudevaya laulettuna 108 kertaa kohottaa valoasi nopeasti, ja löydät näitä mantroja Youtubesta laulettavaksi. Kuunteleminen ei riitä. Sinun täytyy aktiivisesti sanoa tai laulaa aktivoidaksesi muutoksen sisälläsi!

Gayatri-mantran sanat

Om bhur bhuvah svah
Tat savitur varenyam
Bhargo devasya dhimahi
Dhiyo yonah prachodayat

Om Namo Bhagavate Vasudevaya on toinen suosikkimantrani, sillä assosioin sen tyttärenpoikani syntymään. Olen jakanut tämän tarinan aiemmin, mutta se osoittaa mantran voiman. Olin tyttäreni ja hänen kumppaninsa luona heidän toisen lapsensa syntymää varten (nyt jo 18!). Hän oli myöhässä, eikä osoittanut mitään merkkejä saapumisesta. Ehdotin, että laulamme hänen turvallisen saapumisensa puolesta, joten me kolme istuimme yhdessä ja lauloimme hiljaa Om Namo Bhagavate Vasudevaya hänen puolestaan. Vartin päästä tyttäreni sanoi, että hänen täytyi mennä pitkälleen, joten hän meni sänkyyn, kun taas Greg ja minä jatkoimme laulamista. Hyvin lyhyen ajan päästä kuulimme hänen soittavan. Vauva oli tulossa kiireellä! Ambulanssimiehet jotka saapuivat hyvin nopeasti, olivat kiihtyneitä. He luulivat, että poika synnytettäisiin ambulanssissa, mutta tyttäreni ehti sänkyyn saakka, ja poika oli terve, voimakas ja reipas.

Oppaani Kumeka kertoi minulle, että pojan sielu oli kuullut kutsun siellä, missä hän oli universumissa, ja vastasi välittömästi – ja hän syntyi oikeaan aikaan. Niinpä kysyin, mitä olisi tapahtunut, jos hän ei olisi syntynyt silloin. Olisiko hän kuollut? Kumeka sanoi: "Ei, hän ei olisi kuollut, mutta hän ei olisi päässyt todelliselle polulleen!" Suojelusenkelini oli yllyttänyt minua aloittamaan laulamisen hänen saapumisensa puolesta.

Kaikki "minä olen" -mantrat nostavat valotasojasi.

Tässä on kaksi (?), jotka ovat erityisen voimakkaita.

Minä olen Kristuksen kultainen säde.
Minä olen ehdoton rakkaus.
Minä olen kosminen sydän.
Minä olen lordi Maitreya.
Minä olen Kristus.
Minä olen monadi.
Minä olen jumalainen valo.
Minä olen rakkaus.
Minä olen tahto.
Minä olen "muuttumaton design/suunnitelma/piirustus" (? fixed design).

Huomaa, että Isä meidän ei nosta valotasoa, sillä vain osa siitä fokusoituu valoon.

Oi ihmeellistä armoa (Amazing Grace) nostaa myös taajuutta, kuten myös laulut joissa on 5D-sanat.

 

Elämäsi tuominen tasapainoon

Suurenmoinen ja upea Saint Germain on nyt kultaisen vaa'an vartija. Tämä on hänen uusi universaali roolinsa. Hän auttaa tuomaan kaiken tasapainoon universumissa ja yksilöissä. Kysyin, miten voisin parhaiten päästä käsiksi hänen energiaansa, ja minua kehotettiin kutsumaan hänen kultaviolettia valopilariaan. Minua kehotettiin olemaan pyytämättä hänen kultaviolettia liekkiään, vaan sen pitäisi olla pilari. Tämä antaa sinulle energiaa tuoda itsesi tai mikä tahansa tilanne tasapainoon. Tämä on hyvin tarpeellista tänä aikana, työntämään meitä eteenpäin ylösnousemuspolullamme.

Tässä on muutamia ehdotettuja sanoja.

Rukoilen/kutsun nyt Saint Germainia, kultaisen vaa'an vartijaa, asettamaan kultavioletin valopilarinsa ylleni tuomaan elämäni täydelliseen tasapainoon ja harmoniaan.

Sulje silmäsi ja tunne, aisti tai tiedä, että tuo valopilari on laitettu yllesi. Rentoudu ja luota, että se tuo sinut tasapainoon ja harmoniaan.

 

Kuninkaallinen perhe

Niin kauan kuin muistan, kaikki ovat henkimaailmassa sanoneet, että Charlesia ei koskaan kruunata kuninkaaksi. Kirjoitan tätä huhtikuun lopussa, ja kruunajaisten on tarkoitus olla 6.5. Oma opastukseni ja kaikkien niiden opastus, joiden kanssa olen puhunut, sanoo edelleen, ettei hänestä tehdä kuningasta.

Ajattelin, että tämä saattaisi olla sopiva aika puhua kuninkaallisesta perheestä.

Heistä on kirjoitettu hyvin paljon, ja jaan informaatiota vain laittamaan heidän hyvin haastavat inkarnaationsa perspektiiviin.

Prinsessa Diana oli papitar Atlantiksen lopussa, mutta hän sai karmaa ja elämäntarkastelussaan halusi korjata tämän. Niinpä hän opiskeli Venuksella, Andromedassa, Plejadeilla ja Helioksessa, suuressa keskusauringossa, rooliaan Walesin prinsessana. Hän oli osa Maria Isis -sielua. Hän tuli ilman yhteyksiä kuninkaalliseen perheeseen, ennen kuin hänellä oli William ja Harry. Hänellä ei ollut inkarnaatioita Atlantiksen jälkeen, ennen elämäänsä Walesin prinsessana. Diana tuli ilman valtaa ja oppi pääsemään käsiksi omaansa. Hän käytti valtaansa suureen hyvään.

Fergie ja Diana olivat saman sielun aspekteja. Atlantiksella Fergie tuki sokeasti Dianaa. Tässä elämässä hän on tukenut sokeasti Andrew'ta, ja hän opettelee oppituntia "luottamus versus sokea luottamus". Tämä on hänen kuudes elämänsä Atlantiksen jälkeen, mutta tämä on karmallinen elämä, jossa hän opettelee myös tasapaino-oppitunteja.

Williamista tulee kuningas, mutta monarkia pyyhitään pois vuoteen 2026 mennessä taajuuden kohotessa.

Luonnollisesti hän vastustaa tätä. Hän ja Harry eivät tee sovintoa, mutta he työskentelevät kumpikin kultaisen tulvaisuuden puolesta. Kate ja William ovat sielunkumppaneita ja heidän kolme lastaan tulevat samasta sieluryhmästä. Tässä on kyse perherakkauden näyttämisestä kultaista tulevaisuutta varten.

Tämä on kuningas Charlesin ensimmäinen inkarnaatio maan päällä. Hän tuli tänne, koska hän epäonnistui vihkimyksessä Arcuturuksella, joka on hyvin kehittynyt taso.

Hän ja Camilla ovat kaksoisliekkejä, mutta heidän ei ollut tarkoitus päästä yhteen. Itse asiassa sitten kun he pääsivät yhteen, kohtalo erotti heidät, jotta Charles voisi mennä naimisiin Dianan kanssa, joka on hänen todellinen kohtalonsa. Kuitenkin Dianan kypsymättömyys, sillä hän oli hyvin nuori, ja hänen ymmärrettävä mustasukkaisuutensa tekivät suhteesta mahdottoman, ja Charlesia vedettiin magneetinomaisesti takaisin kaksoisliekkinsä luo.

Jumalainen suunnitelma oli, että Diana avaa Charlesin sydämen ja yhdessä he voisivat olla suuri rakkausvoima, rakkauden ja hyvän puolesta.

Kuningatar Elisabet II opiskeli Orionilla, Siriuksella, Plejadeilla, Neptunuksella ja Saturnuksella tätä elämää varten. Edinburghin herttualla oli 12 elämää opiskelua tätä elämää varten. Kuningatar oli sielunkumppani, muttei hänen kaksoisliekkinsä.

 

Wesak-seremonia (nauhoitus)

Wesak-seremonia tapahtuu vuosittain täysikuun päivänä toukokuussa. Tänä vuonna se tapahtuu perjantaina 5.5. Sitä juhlitaan päivänä, jolloin Buddha syntyi, päivänä jolloin hän valaistui, ja päivänä jolloin hän kuoli. Tämä on tilaisuutesi kerran vuodessa avata korkeammat kanavasi ja päästä käsiksi Kristus-Buddha-energiaan. Poikkeuksellinen ja pyhä seremonia tapahtuu Himalajalla. Henkikehossasi voit osallistua tähän upeaan Kristus-Buddha-seremoniaan Wesak Valleyssä, saada suoran Lähde-energiaimpulssin, yhdistyä kosmiseen Kristukseen ja kylpeä lordi Gautaman, Buddhan, sitruunankeltaisessa säteessä. Nauhoitus seremoniasta sisältää itse tapahtuman energiaa ja voi vaikuttaa syvällisesti sinuun. Tilaa täältä.

 

Avaa portit enkeli- ja yksisarvisvaltakuntiin (nettikurssi + nauhoitus)

Kausaalichakra on yksi rauhankammio, joka sisältää portit enkeliulottuvuuksiin. Kun kehitämme rauhaa ja vaarattomuutta, nämä portit avautuvat täysin. Rauhan harjoittamisella on myös korkeampi tarkoitus. Se on yksi ominaisuus, joka edistää ylösnousemusta.

Tähtiportissa on 12 kammiota, ja jokainen niistä sisältää jonkin ylösnousemusominaisuuden. Näiden ominaisuuksien kehittäminen sallii tähtiporttisi avautua, mikä johtaa yhteyteen monadisi tai "minä olen" -olemuksesi kanssa ja lopulta mahdollistaa sulautumisen monadiisi ja elämäntehtäväsi täyttämisen. Siis tämä työpaja yhdistyä arkkienkeli Christieliin, rauhanenkeliin, ja avata kausaalichakrasi, tarjoaa tärkeän askeleen tällä matkalla.

Maanantaina 15.5.2023

Portti enkelimaailmaan ja yksisarvisten valtakuntaan on kausaalichakrassa – joka on puhtaanvalkoinen keskus välittömästi päälaen yläpuolella. Avain tämän portin avaamiseen täysin ja pysyvästi on rauha.

On kahdenlaista rauhaa. Toisessa olet levollinen, keskittynyt, tyytyväinen ja tunnet, että kaikki on hyvin maailmassasi. Ja on rauhaa, joka ylittää kaiken ymmärryksen.

Upea, valkoinen kausaalichakrasi on arkkienkeli Christelin vastuulla. Aktivoimme ne kolme ominaisuutta, jotka ovat avaimia porttien avaamiseksi sen sisäiseen pyhättöön:

- vaarattomuus, joka on yhteenkuuluvuuden korkeampi oktaavi
- ykseys, joka on rakkauden korkeampi oktaavi
- sisäinen hiljaisuus, joka on rauhan korkeampi oktaavi.

Nämä korkeammat ylösnousemusominaisuudet antavat sinulle täydellisen turvan ja hyvinvoinnin, kun nopeutat ylösnousemustasi. Kun olet kehittänyt nämä ominaisuudet, ovesi enkeleiden ja yksisarvisten luo on täysin auki ja olet aina yhdistynyt niihin.

Arkkienkeli Christiel ja yksisarviset työskentelevät puhtauden valkoisella säteellä. Valkoinen on Lähteen ja ikuisen rauhan väri. Kun kylvet tässä säteessä, olet jumalaisessa ydinolemuksessasi.

Kurssin aikana ...

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >