HomeViestejäDiana Cooper1.4.2023 - Huhtikuun 2023 uutiskirjeestä

1.4.2023 - Huhtikuun 2023 uutiskirjeestä

HUHTIKUUN 2023 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
1.4.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä

Hei ystävät.

Iso uutiseni tässä kuussa on, että neljä aiempaa kirjaani on julkaistu uudelleen. Nämä ovat Discover Atlantis, Angel Answers, A Little Light on the Spiritual Laws ja Angel Inspiration. Muutaman viime kuukauden aikana olen päivittänyt ne kaikki, ja se on muistuttanut minulle, miten paljon on muuttunut 10–20 vuoden aikana ja miten massiivisesti taajuudet ovat nousseet. Tuona aikana 12 chakraa on tullut käyttöön, värit ovat muuttuneet, karmanherroja, säteitä ja monia muita alueita on tarkistettu, kun taas yhteys henkiseen ja enkeli-informaatioon, sydämen avautuminen sekä inspiroivat tarinat pysyvät. Puhun tässä uutiskirjeessä näistä kirjoista, miten ne syntyivät ja jossain määrin niiden informaatiosta. Se on hyvin kiehtovaa.

Maailman muutokset alkavat tosissaan. Viime kuun 23. päivä oli suuri käännekohta, ja missä tahansa olenkin, ihmiset puhuvat talousinstituutioiden hajoamisesta, paljastuksista teknologiaan liittyen ja siitä, miten tekoälystä tulee huomiota herättävämpää/häiritsevämpää. Kun näistä asioista tulee selvempiä, on huolta ja kaaosta, koska vanhan romahtamien kiihtyy. Ja sitten ratkaisuja korkeimmaksi parhaaksemme alkaa tulla esiin, kun me ihmiset/kansa alamme ottaa vastuun niistä vuosikymmenistä, jolloin annoimme asioiden vain tapahtua. Oivallamme, että teknologia, tekoäly ja pankit ovat työkaluja palvelemaan meitä, ei kontrolloimaan, ja tämä alkaa nyt.

Ihmiset alkavat nyt vaatia läpinäkyvyyttä, tasa-arvoisuutta ja oikeudenmukaisuutta, ja uusi energia alkaa uudistaa teknologiaa, taloutta ja tekoälyä.

Tämä kaikki ei tapahdu välittömästi. Asiat liikkuvat edestakaisin, ylös ja alas, aivan kuten et sinäkään ole siirtynyt kolmannesta ulottuvuudesta viidenteen ulottuvuuteen yhtenä tasaisena askeleena. KUITENKIN luomme kaikki oman henkilökohtaisen maailmamme sekä kollektiivisen maailman. Siis on tärkeä aika muistaa fokusoitua yltäkylläisyyteen ja iloon uudesta kultaisesta tulevaisuudesta, jotta luot sitä ympäristöösi.

Olen ollut jonkin aikaa yhteydessä arcturuslaisiin, erityisesti siitä lähtien kun herra Arcturus kävi luonani (se oli uskomatonta). He ovat hyvin kehittyneitä, 10. ulottuvuutta, hyvin viisaita ja sydänkeskeisiä parantajia. Valoaluksillaan he käyttävät kehittynyttä henkistä teknologiaa niin, että heidän 10. ulottuvuuden kristallivalonsa virtaa chakroihisi. Jos voit, liity mukaan seuraavaan nettityöpajaani maanantaina 17.4. Recieve Arcturian Light and Healing (= vastaanota arcturuslaista valoa ja parannusta). Se on uskomattoman voimakasta.

Onnellista huhtikuuta. Rakkautta ja siunauksia.

Diana

Kiehtova tarina oppaastani Kumekasta ja Knowlton Churchista

Minusta on uskomatonta, miten henkimaailma suunnittelee etukäteen. Oppaani, herra Kumeka, on kaksoisliekkini. Hän ei ole koskaan ollut inkarnoituneena, joten joka kerta kun tulen Maahan, hän opastaa minua. Tulemme toisesta universumista, ja tällä kertaa hän saapui kahdeksannen, Valaistumisen ja syvän muuntumisen säteen mestarina, auttamaan planeettaamme uuteen kultaiseen aikaan. Kuvaan Discover Atlantis -kirjassa sitä upeaa yötä, kun kohtasimme.

Tuolloin hän kertoi minulle, että hänellä on eetteripiilopaikka Caracasin, Venezuelan pääkaupungin, yläpuolella. Olin asunut Curacaossa, joka on saari lähellä Venezuelan rannikkoa. Typerästi ajattelin: "Mikä uskomaton sattuma!!"

Nyt tiedän, että hän tuli Maahan Stonehengen portaalin kautta löytääkseen minut. Se on myös herra Voosloon eetteripiilopaikka – hän työskentelee Voosloon kanssa. Neljäkymmentä vuotta sitten kävin läpi hyvin haastavaa aikaa, ja valoni oli niin himmeä, ettei hän nähnyt minua. Lopulta hän löysi minut Curacaosta ja teki piilopaikan lähelle, Caracasin yläpuolelle. Muutin ympäri maailmaa, mutta hän pysyi siellä odottamassa.

Elämäni muuttui. Tein paljon henkilökohtaista kehitystyötä ja yhdistyin enemmän ja enemmän enkeliulottuvuuksiin. Valoni kirkastui.

Kuten kuvaan Discover Atlantiksessa, Shaaron ja minä tapasimme herra Kumekan uudenvuoden aattona, 31.12.1994, melkein 20 vuotta sitten. Jonkin aikaa me kaksi olimme hänen ainoita kanaviaan. Nyt hän työskentelee miljoonien ihmisten kanssa.

Asuin Guildfordissa Surreyssä, kun tapasimme. Yhtenä päivänä hän mainitsi, että hänen toissijainen piilopaikkansa oli Knowlton Church, Dorsetissa. En ollut koskaan kuullut siitä, ja olin ollut Dorsetissa vain kerran lapsena. Kuitenkin muutaman vuoden kuluttua huomasin asuvani 10 minuutin ajomatkan päässä Knowlton Churchista! Myöhemmin muutin pois muutamaksi vuodeksi, ja nyt olen taas Dorsetissa, ja asun puolen tunnin matkan päässä Knowlton Churchista, ja siitä on tullut Kumekan pääpiilopaikka.

Ja nyt tämä on uskomatonta, sillä se havainnollistaa, miten paljon taajuus on planeetalla noussut. Viisitoista vuotta sitten Knowlton Church oli portaali ainoastaan Neptunukseen. Nyt se on kolmoisportaali.

1. Neptunukselle ja sen ylösnousseeseen osaan – Toutillay – jossa saa latauksia Atlantikselta ja Lemuriasta.

2. Siriukselle, pääsy Kristusvalon 9D-kultapalloon.

3. Jupiteriin saamaan koodeja kolmannen silmän avaamiseen, ja Jupiterin ylösnousseeseen aspektiin – Jumbay – kosmista laajentumista varten.

Se on hyvin upeaa.

Ja haluaisin mainita, että Sirius on saanut hiljattain päivityksen. Kristusvalon 9D-kultapalloa pidettiin Siriuksen ylösnousseessa aspektissa, nimeltään Lakumay. Nyt Kristusvalon kultapallo Lakumayssä on 11D, kun taas Sirius pystyy pitämään 9D-energiaa.

Siis voit käydä Knowlton Churchissa meditoidessa tai henkilökohtaisesti. Tuhoutunut muinaisrakennus on enää jäljellä, mutta energeettisesti siitä on tullut aina vain voimakkaampi.

Ja tee valostasi niin kirkas, kuin voit, jotta oppaasi varmasti löytävät sinut!

Tässä on kuva tapahtumasta, jonka pidin päiväntasauksessa Knowlton Churchissa. Mukanamme oli 11 arkkienkeliä, ja myös Serafina tuli. Sitten Kumeka vei meidät tämän kolmoisportaalin kautta Neptunukseen, Siriukseen ja Jupiteriin. Uskomatonta!

Angel Inspiration – nyt päivitetty ja julkaistu uudelleen

Tämä on yksi suosikkikirjani, ja se syntyi poikkeuksellisesti. Kirjoitin henkistä romaania ja olin melkein valmis, juuri sopivasti häipyäkseni puolen vuoden sapattivapaalle Australiaan. Laskeskelin, että pystyisin viimeistelemään romaanin mukavasti kahdessa kuukaudessa.

Enkeleillä oli muita ideoita! Seuraavana aamuna klo 3 minut herätettiin syvästä unesta, enkeliringin leijuessa sänkyni ympärillä. He kertoivat minulle haluavansa, että kirjoittaisin toisen enkelikirjan. Sen nimi olisi Angel Inspiration (= enkeli-inspiraatio), ja minun oli tarkoitus aloittaa välittömästi! Minusta tuntui siltä, kuin he olisivat leijuttaneet minua sängyn päällä. Ja olin täynnä upeaa iloa tästä kirjasta. Seuraavana aamuna laitoin romaanini, Hiljaiset kivet, sivuun ja aloitin Angel Inspirationin.

Se on täynnä inspiroivia tarinoita. Tässä on pari niistä!

Pyydä suojelusenkeliäsi puhumaan toisen ihmisen suojelusenkelin kanssa

Yhden työpajan aikana pyysimme suojelusenkeliämme kommunikoimaan toisen ihmisen enkelin kanssa jostain, mikä on todella tärkeä asia meille.

Muutaman viikon kuluttua sain kirjeen eräältä naiselta, jonka kolme aikuista lapsipuolta kieltäytyi hyväksymästä hänet. He tulivat kotiin, jonka hän jakoi lasten isän kanssa, ja olivat aina töykeitä ja loukkaavia. Se aiheutti hänelle surua ja kireyttä ja häiritsi sukua.

Hänellä olivat keinot vähissä, kun hän osallistui tuohon työpajaan. Hän kertoi suojelusenkelilleen tuosta ongelmasta ja ohjasi sen puhumaan kolmen lapsipuolensa enkeleille, lähettäen heille viestin rakkaudella hyväksymisestä ja kertoen, että heidän oli turvallista lopettaa hyökkäyksensä. Hän ei halunnut ottaa heidän äitinsä paikkaa tai satuttaa heitä. Hän pyysi enkeliään ojentamaan ystävyyden käden heille.

Kukaan heistä ei ollut ollut yhteyksissä vähään aikaan. Niinpä hän oli hämmästynyt ja ilahtunut, kun hänen kumpikin tytärpuolensa soitti seuraavana päivänä. Kumpikin heistä oli enemmän kuin rentoutunut ja kohtelias hänelle. Hän sanoi heidän käyneen ihanan keskustelun. Poikapuoli lähetti sähköpostia muutama päivä myöhemmin ja ehdotti vierailua. Nainen jatkoi kommunikointia tämän suojelusenkelin kanssa, ja vierailu oli huomattava menestys.

Selitän kirjassa tarkkaan, miten pyydetään suojelusenkeliä puhumaan jonkun toisen ihmisen suojelusenkelin kanssa, sillä enkelit voivat oikeasti avata ovia, jotka näyttävät sulkeutuneen.

Kuuntele intuitiotasi ja pyydä suojelusenkeliäsi

Bronwen oli lomalla ja rentoutui hotellin puutarhassa. Hänen tyttärensä oli uima-altaassa. Yhtäkkiä hän tunsi iskun solar plexuksessaan ja tiesi, että jotain oli pielessä hänen tyttärellään. Välittömästi hän kutsui enkelit auttamaan tytärtään ja juoksi uima-altaalle.

Hänen tyttärensä oli ollut keskellä allasta. Hän oli nielaissut vettä ja oli tukehtumaisillaan ja vajosi veteen. Yhtäkkiä tämä tunsi, että näkymättömät kädet nostivat hänet rappusille altaan laidassa. Sitten äiti saapui paikalle ja pystyi nostamaan hänet turvallisesti ylös.

Enkelit voivat oikeasti tehdä ihmeitä.

Tuo ikimuistettava yö jolloin enkelit pyysivät minua kirjoittamaan tämän kirjan, oli yli 20 vuotta sitten. Sen jälkeen Maan taajuus on noussut dramaattisesti, ja on tapahtunut myös valtavia muutoksia henkimaailmassa, joka opastaa meitä. Niinpä olen tehnyt massiivisen päivityksen Angel Inspiration -kirjaan, ja kerron yksityiskohtia 12 chakrasta, niiden korkeamman taajuuden väreistä ja enkeleistä, jotka huolehtivat niistä. Olen liittänyt mukaan viimeisintä informaatiota 12 chakrasta ja niiden arkkienkeleistä, 12 säteestä, säteiden mestareista, 12 karmanherrasta ja paljon muuta. Se on inspiroivaa luettavaa, joka nostaa taajuuttasi ja virittää sinut enkeliulottuvuuksiin, joten toivottavasti luet sen ja nautit siitä.

Angel Answers

Angel Answers (= enkelivastauksia/enkeli vastaa) on yksi kiehtovimmista kirjoista, joita olen kirjoittanut, sillä enkelit toivat mieleeni jatkuvasti vastauksia joihinkin aikamme suurimpiin ongelmiin. Juuri kun joku oli ehtinyt esittää minulle kysymyksen tai kysymys oli muotoutunut mielessäni, vastaus jo virtasi sisään. Enkelit pyysivät minua kirjoittamaan tämän kirjan ja osoittamaan, että jokaisessa tilanteessa on korkeampi tarkoitus, ja antamaan työkaluja, jotka auttavat hyväksymään, käsittelemään tai muuttamaan olosuhteet.

Miten voin löytää elämäntarkoitukseni?
Mitä voin tehdä pitämään perheeni turvassa?
Mikä on henkioppaan ja enkelin ero?
Mikä on henkinen perspektiivi elinsiirtoihin?
Tunnen olevani tuomittu raadantaelämään, huolehtiessani vanhoista vanhemmistani. Mitä voin tehdä?
Menivätkö Jeesus ja Maria Magdaleena naimisiin ja saivat lapsen?

Nämä ovat vain pieni näyte sadoista kysymyksistä tässä kirjassa. Useimmiten esitettyjä kysymyksiä ovat: "Miksi Jumala antaa pahoja asioita tapahtua?" tai "Missä hänen enkelinsä olivat, kun lapseni hukkui?" Enkelivastauksissa on myötätuntoa, ja toivon, että sitten kun korkeampi perspektiivi ymmärretään, se tuo helpotusta monille sydänsurussa ja henkilökohtaisessa menetyksessä. Kaikki vastaukset voimaannuttavat meidät ottamaan komennon elämässämme.

Kun puhutaan kiistanalaisista aiheista, enkelit muistuttavat meille sieluvalinnoista, egotuomitsemisen sijasta. He opettavat meitä myös kommunikoimaan niiden henkilöiden korkeampien itsejen kanssa, jotka ovat osallisia. Vararikko, luottokorttivelka, moraalittomissa yrityksissä työskentely ja korkeampiarvoisten ihmisten kyseenalaisten määräysten toteuttaminen, ovat kaikki vaikeuksia, joita monet ihmiset kohtaavat nykyään. Enkelit opastavat sinua ja antavat harjoituksia, visualisointeja, affirmaatioita ja rukouksia auttamaan. He voimaannuttavat sinut käsittelemään tilanteesi ja siirtymään eteenpäin elämässäsi.

Teknologian kehittyminen on tuonut omat ongelmansa. "Onko henkisesti oikein sammuttaa elämää ylläpitävät laitteet, kun ihminen on jatkuvassa koomassa?" "Mikä on korkeampi näkemys koeputkihedelmöityksestä?" "Onko oikein pitää hengissä hyvin ennenaikaisesti syntyneet vauvat?"  Enkelien vastaukset näihin ongelmiin ovat hyvin yksinkertaisia ja käytännöllisiä. He tarjoavat aina laajemman sieluperspektiivin ja voivat ehdottaa rukouksia tai meditointia. Angel Answers antaa vastauksia kaikenlaisiin kysymyksiin – yhteiskunnallisista, terveydellisistä ja poliittisista henkisiin ja taloudellisiin. Olen valinnut muutaman jaettavaksi tässä.

Kotiini on murtauduttu kahdesti. Taloni on identtinen naapureideni talojen kanssa, joten varmasti tämä on vain huonoa tuuria?

Ei ole mitään huonoa tuuria. Kotitalouden jokaisen jäsenen ajatukset ja tunteet säteilevät kollektiivista energiaa, joka vetää kokemuksia – hyviä ja huonoja. Jos kaikki talossa ovat rauhallisia, tuntien itsearvostusta ja luottamusta, heidän kotinsa ympärillä on suoja-aura, joka pitää sen turvassa tunkeutujilta. Jos talon ihmiset riitelevät ja ovat eripuraisia, talon aura on rikki. Kuitenkin, vaikka vain yksi ihminen talossa pelkäisi hyökkäystä tai menetystä tai on vihainen tai ei-luottava, kotia ympäröivään suojakilpeen tulee aukko, ja siitä tulee haavoittuva. Potentiaalinen murtovaras tuntee tiedostamatta vetoa tuohon tiettyyn asumukseen.

Olin paikallani, kun toinen auto törmäsi minuun. Olen varmasti täysin viaton?

Tässä on kyse energiasta, ei syyllisyydestä tai viattomuudesta. Jollain tasolla olit magneetti tuolle onnettomuudelle. Muista, että viha – tiedostettu tai kielletty – vetää puoleensa sellaisia tapahtumia. Tee itsellesi seuraavia kysymyksiä. Sallinko muiden ihmisten pahoinpidellä itseäni tunteellisesti tai fyysisesti? Tunnenko, että minua käytetään, olen aliarvostettu, väärinymmärretty tai en ole tarpeeksi hyvä? Jos vastaus on myöntävä, pidät vihapalloa sisälläsi. On aika ottaa oma voimasi.

Voinko tavata tulevan aviomieheni yöllisillä matkoillani?

Tätä tapahtuu toisinaan, kun on jokin kohtalon määräämä suhde eivätkä nämä kaksi ole vielä tavanneet. He yhdistyvät sisätasoilla kuukausina ja vuosina ennen sitä, ja kun he lopulta tapaavat fyysisesti, on déjà vu -tunne tai sielutunnistus.

Alan oli poliisi, vakaa ja maadoittunut, ei taipuvainen mielikuvituksen lentoon. Hän näki hyvin elävää unta, jossa hän kohtasi kauniin naisen, ja hän tiesi, että tämän oli määrä olla hänen vaimonsa. Kun he tapasivat vuotta myöhemmin juhlissa, hän tunnisti tämän välittömästi. He ovat olleet nyt onnellisesti naimisissa melkein 20 vuotta ja hehkuvat edelleen onnea puhuessaan toisistaan.

Milloin sielu yhdistyy sikiöön?

Tämä tapahtuu eri aikoihin sielun alkuperästä riippuen. Ne jotka ovat Orionista ja Siriukselta, yhdistyvät äitiin jo hetkiä ennen hedelmöitystä. Muut tulevat paljon myöhemmin. Jotkut tulevat melkein liian myöhään, jolloin vauva saattaa olla hyvin hidas vetämään ensimmäisen kerran henkeä.

Angel Answers on loputtoman kiehtova, ja toivon, että sinäkin pidät sitä hyvin hyödyllisenä korkeamman enkeliperspektiivin ymmärtämisessä moniin kysymyksiin.

A Little Light on Spiritual Laws

Elämäni 40 ensimmäistä vuotta minusta tuntui, että pelasin elämänpeliä ymmärtämättä sääntöjä. Kaikki tuntui kaoottiselta ja vaikealta ymmärtää. Miksi tämä haastava asia tapahtui tuolle todella hyvälle ihmiselle? Miksi paha ihminen näytti pääsevän asioissa kuin koira veräjästä? Miksi henkilökohtaiset olosuhteet olivat niin erilaisia? Mikä elämän pointti oli?

Kun olin 42-vuotias, enkeli kävi luonani, kun huusin apua, vaikkei minulla ollut tietoisesti henkistä tietoisuutta. Se näytti minulle tulevaisuuteni, muttei minulla ollut aavistustakaan, miten sinne päästään. Mutta tuo vierailu muutti elämäni. Miksi minä? Minulla ei ollut aavistustakaan. Joku mainitsi eräästä selvänäkijästä minulle. Hädin tuskin tiesin, mikä selvänäkijä oli, mutta menin tapaamaan häntä. Hän osoittautui pieneksi, vanhaksi naiseksi, joka puhui hyvin hiljaa, eikä hän kertonut minulle ainoastaan asioita elämästäni, joita kukaan ei olisi voinut mitenkään tietää, vaan myös selitti reinkarnaation, mainitsi universumin lait ja kertoi henkioppaistani ja enkelistäni. Hän avasi kultaisen oven minulle.

Tulkintani jälkeen ymmärsin pian, että oli 33 henkistä lakia, jotka hallitsevat elämää maan päällä, plus kolme ylimaallista lakia, ja halusin tietää, miten elämä toimi. Tapasin henkioppaani ja sain opastusta häneltä, kunnes opin lukemaan elämän tiekarttaa, joka on tiivistettynä henkisiin lakeihin.

Kun seurasin noita 33 lakia ja aloin soveltaa kolmea viidennen ulottuvuuden ylimaallista lakia, elämäni transformoitui kirjaimellisesti iloksi, yltäkylläisyydeksi ja rakkaudeksi.

Aina kun joku kertoo, että hän pitää jotain kirjaani yöpöydällään ja se on hänen raamattunsa, jota hän lukee joka päivä, tiedän, että hän puhuu kirjasta A Little Light on the Spiritual Laws (= vähän valoa henkisiin lakeihin). Se on yksinkertainen ja inspiroiva ja antaa perustan elämän ymmärtämiseen maan päällä.

Discover Atlantis

Discover Atlantis -kirja (= löydä Atlantis) syntyi upeasti. Meidän muutamien oli tarkoitus tavata ja meditoida yhdessä uudenvuodenaattona 31.12.1994. Yksitellen ystäviä jäi pois, kunnes vain Shaaron Hutton ja minä olimme jäljellä.

Kun meditoimme yhdessä, tapahtui mitä poikkeuksellisin asia. Valtava energia tuli huoneeseen, ja saimme kumpikin saman viestin. Meille kerrottiin, että tämä läsnäolo/olento oli Kumeka, valonherra. Hän tuli eri universumista ja selitti, että Maa oli nyt ansainnut oikeuden saada hänen opastustaan. Hän oli sen kahdeksannen säteen mestari, jonka oli tarkoitus tulla tälle planeetalle tuomaan selkeyttä, valaistumista ja syvää muuntumista. Hän sanoi tarkkailleensa meitä monta vuotta, ja hän oli tuonut meidät yhteen työskentelemään kanssaan. Olin asunut silloin Karibialla, kun hän näki ensimmäisen kerran energiani, ja seuraavat 15 vuotta hän toimi varmistaakseen, että tapasimme.

Kumekan energia oli niin voimakas/ylivoimainen, että muistan edelleen sen yhdeksi koko elämäni jännittävimmistä ja elämää muuttavimmista tapahtumista. Hän selitti, että Atlantiksen kultainen aika oli perusta sille kultaiselle ajalle, johon astumme 2032, minkä vuoksi sen ymmärtäminen on hyvin tärkeää. Hän latasi uskomatonta ja upeaa informaatiota Shaaroniin ja minuun Atlantiksesta, miten ja missä se oli perustettu, kaiken sen korkeista papeista ja papittarista, miten he elivät viidennen ulottuvuuden yhteisöissään, henkisestä teknologiasta, kristallikalloista ja paljon muusta, mikä on oleellista meille tällä hetkellä.

Tässä on kirjasta kappale, joka käsittelee vauvan saamista Atlantiksen kultaisessa ajassa.

Ennen kuin avioliitto vahvistettiin, pappi tutki parin aurat ja tarkisti, että he olivat henkisesti ja tunteellisesti yhteensopivia. Tämän oli tarkoitus varmistaa, että vauva sai tasapainoisen tunnekasvatuksen, altistuen sekä maskuliini- että feminiinienergialle kehitysvuosinaan.

Ympäri universumeja olennot katselivat, mitä täällä tapahtui. Turmeltuisiko seksi, vai pysyisikö se kauniina, ylimaallisena kokemuksena, joka rikasti parin elämää ja toi heidät lähemmäs toisiaan? Ne jotka tarkkailivat lahjomattomasti Atlantiksen asukkaita käsittelemässä suhteita, seksuaalisuutta, syntymää ja kuolemaa, näkivät, että se aiheutti monia haasteita ja runsaasti mahdollisuuksia oppimiseen ja kasvuun. Inkarnoituminen fyysiseen kehoon nähtiin haasteiden Everestinä. Silloin, kuten nytkin, sielut jonottivat voidakseen lähteä tuohon kokemukseen.

Tunnen, että tämä kappale lasten koulutuksesta on muistutus meille.

Koulussa lasten henkisiä ja psyykkisiä lahjoja ei ainoastaan kannustettu, vaan niitä kehitettiin huolellisesti. Heille opetettiin itsekuria ja mielen perushallintaa. Esimerkiksi, jos lapsi oli nälkäinen ja halusi appelsiinin puusta, hän voi vain fokusoitua hedelmään mielessään ja se leijui hänelle. Tämä psyykkisten taitojen kehittyminen antoi valtavan voiman ja vastuun nuorille ja auttoi heitä kasvamaan henkisesti.

Rakastan edelleen tutkia Discover Atlantista, ja se inspiroi minua aina. Olen työskennellyt herra Kumekan kanssa lähes 20 vuotta, ja tämän kirjan täytyy olla yksi tärkeimmistä, jännittävimmistä ja uraauurtavimmista.

Kuningas Artturi ja Arcturus

Artturi on El Moryan aspekti. El Morya on suuri mestari, joka on nyt manu, tai ihmisen seuraavan juurirodun kehittynyt ihminen. 

Aiemmassa inkarnaatiossa Artturi tuli Merlinin kanssa, joka on St. Germainin aspekti. He tulivat yhdessä tuomaan tasa-arvoisuutta. Pyöreän pöydän legendasta huolimatta, ei ollut todellista, fyysistä pöytää, mutta siitä tuli tasa-arvoisuuden kestävä symboli.

Artturi syntyi Tintangelissa, ja he menivät Glastonburyyn yhdessä vahvistamaan yhteyttä kosmiseen sydämeen.

Vaikka Merlin tunnettiin velhona, jolla oli suuret voimat, Artturilla oli samat voimat, esimerkiksi kyky pidättää vesiä. Artturi oli parantaja ja työskentelee edelleen arcturuslaisilla tähtialuksilla parantajana. Hän voi ottaa jonkun täysin pois kehosta, jotta tälle voidaan tehdä uudelleenkalibrointeja, uudistamisia ja päivityksiä, melkein kuin anestesialääkärit tekevät nyt, mutta käyttämällä mieltä ja henkistä teknologiaa eikä työkaluja.

Valoaluksilla käytetään kehittyneitä kvanttipodeja viemään potilas tiettyyn ulottuvuuteen, jossa voi tapahtua aktivointeja, puhdistuksia jne.

Arcturuslaiset voivat avata psyykkisen herkkyytesi pyhän geometrian symboleilla chakroissa.

Arcturuslainen elvyttäminen ja uudistaminen

Voit pyytää arcturuslaisilta parannusta ja uudistamista, muodostamaan valokehoasi ja rakentamaan chakrasi Lähteeseen.

Kun visualisoit arcturuslaisen 10D-kristallivalon tulevan alas symbolien ja värien avulla, minkä teemme työpajassa Receive Arcturian Light and Healing maanantaina 17.4., voit pyytää, että se kulkee lävitsesi jatkuvasti yötä päivää.  

Arcturuslaiset ankkuroivat ja aktioivat 12 DNA-säiettäsi

Uuden kultaisen ajan ihmisillä on 12 DNA-säiettä ankkuroitu ja aktivoitu. Tämä merkitsee, että he ovat kosketuksissa upeisiin lahjoihin ja taitoihin.

Voit pyytää arcturuslaisia ja andromedalaisia auttamaan 12 DNA-säikeen kehittämisessä fyysiseen kehoosi, ja he tekevät sen. Vain kolmenlaiset valo-olennot voivat auttaa tekemään tämän. Herra Helios, aurinkologos, ja hänen valo-olentonsa ja arcturuslaiset ja andromedalaiset.

DNA – lainaus Discover Atlantis -kirjasta

DNA on molekyyli, muodoltaan kaksoiskierre, tai kaksi helminauhaa kietoutuneena toistensa ympärille. Se löytyy kehomme jokaisesta solusta ja se sisältää geenikoodimme. Henkilökohtainen koodimme on sielupäätös, joka tehdään ennen syntymää, ja ajatuksemme, tunteemme ja elämistapamme voivat vaikuttaa siihen merkittävästi. Siinä on tuhansia geenejä.

Atlantislaiset osasivat rentouttaa kehonsa joka osan, soluihin saakka, ja näin he ylläpitivät voimansa/kykynsä ja jumalaiset yhteytensä. Jokainen solu sisällämme on oma maailmansa. DNA löytyy jokaisen solun tumasta, kromosomeista. DNA on molekyyli, joka on muodoltaan kaksoiskierre ja näyttää samanlaiselta, kuin kaksi helminauhaa kietoutuneena toistensa ympärille kuin käärmeet. Jokaisessa DNA-kaksoiskierteessä on tuhansia geenejä, ja ne antavat ohjeita soluillemme oleellisten kehotoimintojen suorittamiseen, kuten hengitys, jossa ne lähettävät ohjeita autonomiselle hermostolle.

Ne sisältävät myös koodit, jotka päättävät fyysisen rakenteemme, esimerkiksi silmienväri, hiusten paksuus tai alttius tiettyihin sairauksiin. Jokainen solu kehossamme sisältää geenikoodit koko kehoamme varten. Omat geenikoodisi on tietysti henkinen päätös, joka tehdään ennen syntymää, riippuen karmastasi ja siitä, mitä haasteita tai oppitunteja sielusi haluaa ottaa. Mutta siihen vaikuttaa myös merkittävästi tapasi elää sekä ajatukset ja tunteet.

Tieteelliset kokeilut ovat osoittaneet, että silloin kun rakkauden, rauhan, ilon, kiitollisuuden ja arvostuksen tunnetta fokusoitiin DNA:ta sisältäviin ampulleihin, nuo käärmeet tai helmisäikeet suoristuivat, venyivät, rentoutuivat ja yhdistyivät.

Kun tutkijat projisoivat vihaa, pelkoa, turhautumista tai stressiä niihin, säikeet pingottuivat ja kiristyivät. Kodonit tai helmet menivät myös epätahtiin ja erosivat, koskettaen vain osittain niin, ettei joitain aminohappoja muodostunut. Tämä on vähän kuin ohjelman vastaanottaminen radiossa, joka on menettänyt yhteyden tai on huonosti viritetty, ja sillä on ratkaisevia seuraamuksia immuunijärjestelmäämme ja henkiseen elämäämme.

Näin ollen, säikeet kiristyivät, kun Atlantiksen puhtaus varjostui, ja monet DNA:n koodit jotka sanelevat geneettisen rakenteemme, sulkeutuivat automaattisesti. Kun tämä tapahtui, psyykkiset ja henkiset kykymme kytkettiin pois päältä.

Nämä koodit – tai elämän rakennuspalikat – koostuvat 64 mahdollisesta happi-, vety-, hiili- ja typpiyhdistelmästä. Kuitenkin tänä päivänä on käytössä vain 20, ja muut 44 ovat horroksessa. Neljäkymmentäneljä on luku, joka edustaa puhtaan Atlantiksen viisautta: se merkitsee henkistä puhtautta. Mikä on noiden 44 muun koodin todellinen tarkoitus? Ja miten voimme kytkeä ne taas päälle? Miten voimme saada ne kaikki 12 DNA-säiettä, jotka meillä oli Atlantiksella?

Vaikka pyhällä Atlantiksella jokaisella oli 12 DNA-säiettä joka solussa, silloinkin todellinen jumalainen selkeys oli hämärtynyt, koska he menivät muistinmenetysverhon läpi pysyäkseen juurtuneena fyysiseen kehoonsa ja reagoidakseen ympäristöönsä sen kautta.

Kun laitamme taas päälle nämä irtikytketyt koodit, saamme takaisin kaikki 12 DNA-säiettämme, ja tämä sallii yhdistyä ykseyteen. Nämä irtikytketyt koodit sisältävät psyykkiset ja henkiset lahjamme – telepatia, telekinesia, ilmentämiskyky, selvänäköisyys, selväkuuloisuus, itsensä parantaminen, kaikki ne kyvyt/voimat jotka odottavat meitä.

Jälleenyhdistyminen näihin koodeihin tuo takaisin geeni-informaation kaikista entisistä elämistä – tämä nostaa muistinmenetyksen verhon ja tuo meille kaiken, mitä olemme koskaan olleet ja tulemme olemaan. Teemme tämän nostamalla taajuuttamme rakkaudella ja rentoutumalla syvästi. Sitten se kaikki tapahtuu automaattisesti.

Muuten, psyykkiset lapset joita syntyy nyt 12 DNA-säikeen kera, eivät pysty käyttämään niitä, koska ilmapiiri on liian tiheä, joten heillä ilmenee sellaisia tiloja, kuin autismi. Kun siivoamme planeetan ja nostamme taajuutta, "hoitotapoja" autismiin löytyy, mutta itse asiassa taajuuden nostaminen tekee autistisille ihmisille mahdolliseksi käyttää täysin oma potentiaalinsa.

Ihmiset kysyvät usein, miten he voivat parhaiten auttaa kristalli- tai indigojälkeläisiään tai autistisia lapsia. Henkisellä tasolla suurin lahja jonka heille voit antaa, on puhdistaa itsesi ja nostaa taajuuttasi. Teet tämän tietysti itseparannuksella, anteeksiannolla ja valitsemalla rauhan ja rakkauden kaikkina aikoina.

Galaksienvälinen neuvosto lähettää nyt kosmisia energiaryöppyjä, mikä sallii niiden, jotka ovat henkisesti valmiita, aktivoimaan taas ylemmät chakrat ja laajentamaan tietoisuuttaan. Vihdoin on mahdollista, että 12 chakraa voidaan palauttaa ihmisille ja 12 DNA-säiettä voidaan taas kytkeä päälle. Avaimia ovat rakkaus, myötätunto, empatia, ilo, anteliaisuus ja positiivinen eläminen. Mutta niihin täytyy yhdistää rento ja mietiskelevä elämästä nauttiminen.

Arkkienkelien kutsuminen

Kutsun  nyt
* arkkienkeli Mikaelia suojelemaan DNA:tani
* arkkienkeli Urielia pitämään minut rentona, tyynenä ja rauhallisena
* arkkienkeli Gabrielia puhdistamaan minut
* arkkienkeli Rafaelia tuomaan minulla jumalaista terveyttä
* arkkienkeli Metatronia ylläpitämään täydellinen taajuus, kun tätä työtä tehdään.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >