HomeViestejäDiana Cooper30.1.2023 - Helmikuun 2023 uutiskirjeestä

30.1.2023 - Helmikuun 2023 uutiskirjeestä

HELMIKUUN 2023 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
30.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei helmikuu.

Asiat alkavat nyt mennä nopeasti eteenpäin maan päällä, ja tämä jatkuu muutaman kuukauden. Meillä on 21.1. ollut erittäin positiivinen uusi kuu, joka alkaa aktivoida unelmiamme, toiveitamme ja visioitamme, erityisesti niitä jotka liittyvät yhteisöön, yhteenkuuluvuuteen ja yhdessä työskentelemiseen. Tässä kuussa tätä positiivisen muutoksen teemaa jatkaa 5.2. voimakas täysikuu, Lumikuu, ja sen tunne-energia voi vaikuttaa todella ihmisiin. Tämä kuu sisältää jumalaisen feminiinisyyden viisaus- ja rakkauskoodeja, joten se on erityisen tärkeää aikaa fokusoitua visioosi ja toimia viisaudesta käsin, eikä tunnekehosta. Tulee paljon apua – ei ainoastaan tästä kuusta, vaan myös monista tähdistöistä.

Tämä on muutosaikaa, ja ympäri maailmaa pinnan alla kuplii kaunaa/närkästystä, kun ihmiset kaikkialla alkavat oivaltaa, miten pyramidin huipulla olevat ovat käyttäneet niitä, jotka ovat alemmilla tasoilla. Se kuitenkin syttyy hitaasti, ja helmikuun pitäisi olla vakaa kuukausi, kunhan olemme valmiita tekemään kompromisseja ja etsimään sopua. Tämä pätee yksilöihin ja kollektiiviin.

Mutta siirtyessämme maaliskuuta kohti tulee massiivisia muutoksia. Huhtikuussa asioita jotka ovat olleet piilossa hyvin kauan – erityisesti liittyen isoon lääketeollisuuteen ja vielä enemmän kuninkaallisiin – tulee esiin, ja tapahtuu leimahduksia ja on seuraamuksia. Kaiken tämä läpi valotyöntekijöitä pyydetään pitämään visiota kultaisesta tulevaisuudesta. Pysy vahvana ja vakaana. Älä anna energiaa maailman ongelmille. Muista, että ne ovat kolmatta ulottuvuutta ja jos pysyt keskuksessasi ja 5D:ssä, ne eivät vaikuta sinuun. Tehtäväsi on rakentaa kultaista tulevaisuutta kaikille.

Tee päätöksiä korkeimmaksi hyväksi ja voimaannuta myös muita tekemään niin.

Pidän nettityöpajan Lumikuusta sunnuntaina 5.2. nostamaan kruunuchakran taajuutta, jotta voit muodostaa kosmisia yhteyksiä ja vastaanottaa valokoodeja ja henkisen informaation latauksia eri tähdistä ja planeetoilta. Tämä on erittäin tärkeää tällä hetkellä meidän kaikkien siirtämiseksi nopeasti korkeampaan energiaan.

Rakkaudella ja siunauksin,

Diana

Arkkienkeli Gabriel ja Lumikuu

Aina kun ajattelet lunta tai olet sen energiassa (kuten Lumikuu), vedät puoleesi arkkienkeli Gabrielia, puhtauden, selkeyden ja ilon puhtaanvalkoista enkeliä. Hän auttaa meitä hyvin monin tavoin. En koskaan ajattele arkkienkeli Gabrielia muistamatta sitä aikaa, jolloin odotin sairaalassa verensiirtoa. Se saapui lopulta keskiyöllä, ja ajattelin olevani uupunut siihen mennessä, kun olin kiittänyt ja siunannut veren, kun se tuli minuun. Yhtäkkiä kuului siipien havinaa, kun arkkienkeli Gabriel, hohtavan valkoisena ja siivet levitettynä, kiisi minua kohti ja istahti sänkyni viereen sanoen: "Mene nukkumaan. Minä siunaan veren." Niin tein, ja kun heräsin aamulla, hän istui edelleen vieressäni! Olin hyvin ilahtunut ja kiitollinen. Ajattelen häntä myös, silloin kun näen lumikellojen kukkivan.

Voit pyytää arkkienkeli Gabrielia tuomaan sinulle selkeyttä jostain tilanteesta tai tukemaan jonkin asian käsittelemisessä. Hänellä on 10 miljoonaa enkeliä käytössään, joten voit pyytää hänen apuaan koska vaan. Pyydä häntä puhdistamaan aurasi tai lähetä hänet puhdistamaan jokin paikka tai joitain ihmisiä.

Hän myös suojelee sinua. Pyydä häntä laittamaan puhtaanvalkoinen heijastava pallo ympärillesi, jotta kaikki alemmat energiat sinkoutuvat siitä, jättäen sinut suojaan.

Tässä on invokaatio/rukous kirjasta Ascension through Orbs (= ylösnousemus orbien kautta) hänen suojelunsa pyytämiseen.

Invokaatio arkkienkeli Gabrielin suojelun pyytämiseen

Sano selvästi ja aikomuksen kera: "Pyydän mahtavaa arkkienkeli Gabrielia laittamaan puhtaanvalkoisen valonsa heijastavan pallon ympärilleni täydelliseksi suojakseni. Niin olkoon. Se on tehty."

Visualisoi sitten valo ympärillesi ja tiedä, että se on siinä. Kaikki negatiivisuus ja alemmat taajuudet sinkoutuvat sitten pois sinusta eivätkä voi tulla auraasi.

Alla on arkkienkeli Gabrielin orbi, jonka kuvasin monta vuotta sitten puutarhassani. Kun katsot sitä, saat hänen kaunista valoaan sekä ilon, ikuisen rakkauden, selkeyden ja puhtauden timanttilaatuja. Hän tuo armoa, ymmärrystä, anteliaisuutta ja järjestystä elämääsi.

Kuva, joka sisältää kohteen aika, tumma
                    Kuvaus luotu automaattisesti

Harjoitus arkkienkeli Gabrielin energiassa kylpemiseen

Rakastan tehdä tätä harjoitusta saadakseni arkkienkeli Gabrielin energiaa ja huomatakseni, miten se vaikuttaa minuun ja muihin ihmisiin.

1. Katso hiljaisuudessa arkkienkeli Gabrielin orbia.
2. Huomaa, että piste keskellä on Lähdevaloa.
3. Hengitä sisään arkkienkeli Gabrielin kaunista, puhdasta energiaa.
4. Tunne sen täyttävän aurasi hohtavalla timantinvalkoisella.
5. Kuvittele, että säteilet hänen ihmeellistä energiaansa ympärillesi.
6. Tee tämä päivän aikana aina, kun voit.
7. Pane merkille, miten muut ihmiset reagoivat sinuun.

 Kruunuchakra – linkki tähtiin, kosmisen viisauden saamiseksi

Kruunuchakra tunnetaan tuhatterälehtisenä lootuksena, koska se sisältää tuhat kammioita tai terälehteä. Tuolla lootuksella on juuret tietämättömyyden mudassa. Kun avaudumme henkisesti, lootus kasvattaa varren chakrapilarin läpi, kunnes se muodostaa nupun kruunuun. Kun tämä avautuu, se muistuttaa lootuskukkaa päälaella. Sitten se on kuin malja, joka ottaa vastaan valoa korkeammista transpersonaalisista chakroista. Lisäksi jokainen terälehti voi sitten lähettää linkin tai tuntosarven universumiin ja yhdistyä valoon ja viisauteen planeetalla tai kosmisessa energialammessa. Tämän universumin taivaankappaleiden mestarit odottavat korkeamman tietonsa ja henkisen informaationsa lataamista kruunuchakraamme.

Arkkienkelit Jofiel, viisauden enkeli, ja hänen kaksoisliekkinsä Christine auttavat tätä chakraa kehittymään.

Jofiel tuo muinaisviisautta ja Christine pitää Kristus-valoa täällä.

Universumin kruunuchakra on Uranus, ja sen osaa joka on jo ylösnoussut, kutsutaan nimellä Curonay. Avautuminen kosmiseen kruunuchakraan tuo teknologiaa ja uusia ideoita. Se nostaa valaistumistasoamme ja käynnistää muutokset, joita tarvitsemme elämässämme, usein hyvin äkillisesti.

Haluat ehkä katsoa yksityiskohtia työpajastani 5.2. – "Avaa kruunuchakrasi virittyäksesi kosmisiin yhteyksiin ja saadaksesi latauksia universumista". Teemme siinä voimallisen visualisoinnin avautumiseksi kosmisille valokoodeille ja viisaudelle.

Tietoja kurssista ... Ilmoittaudu täällä.

Kaksitoista sädettä

Sain kysymyksen kahdestatoista säteestä. Minulta kysyttiin, ovatko säteiden värit muuttuneet nyt, kun 5D-chakrat muodostuvat. Tarkistin Kumekalta, pitääkö se informaatio, joka annettiin kirjassa 2012 ja sen jälkeen, edelleen paikkansa – ja hän vahvisti sen. Siis tässä on muistus, joka on otettu siitä.

Nämä korkeataajuiset valonsäteet ovat sen Jumalavoiman säikeitä, jota virtaa nyt Maahan kaikkien eduksi. Lisäksi 2008 hopeasäde, jumalaisen feminiinisyyden säde, yhdistyi kaikkien muiden säteiden kanssa tasapainottamaan niitä. Arkkienkelit työskentelevät usein säteiden eri aspektin kanssa kuin mestarit, minkä vuoksi joillakin säteillä on useampi väri.

1. säde on punainen, ja mestari on El Morya, joka vaikuttaa ihmisiin niin, että he käyttävät jumalaista tahtoaan eikä alempaa tahtoaan ja voimaannuttavat itseään. Arkkienkeli Mikael työskentelee säteen sinisellä aspektilla.

2. säde on keltainen (joskus sininen) ja Lanton vastuulla. Se on rakkauden ja viisauden säde, sillä sen taajuus auttaa ihmisiä kommunikoimaan totuutta viisaasti. Arkkienkeli Jofiel, viisauden enkeli, työskentelee keltaisella säteellä.

3. säde on kullankeltainen, ja mestari on Paul Venetsialainen. Tämän älykkyyden ja luovan toiminnan säteen värähtely tuo esiin luovuuden ja auttaa antamaan alkusysäyksen tieteelle ja viisaudelle. Arkkienkeli Chamuel, rakkauden enkeli, työskentelee tämän säteen pinkillä aspektilla.

4. säde tuo harmoniaa ja tasapainoa ametistinvärisellä ja valkoisella värähtelyllä, Serapis Beyn ohjauksessa. Arkkienkeli Gabriel, puhtauden ja selkeyden enkeli, työskentelee tämän säteen puhtaanvalkoisella aspektilla.

5. säde on oranssi, ja mestari on Hilarion. Säde auttaa tuomaan esiin henkistä teknologiaa ja tiedettä, joiden kaikki salaisuudet on kätketty luontoon. Arkkienkeli Rafael, parannuksen ja yltäkylläisyyden enkeli, työskentelee tämän säteen smaragdinvihreällä aspektilla.

6. säde on indigo, ja se on Maria Magdaleenan ohjauksessa ja avaa maailman todelliseen henkisyyteen. Arkkienkeli Uriel, rauhan enkeli, työskentelee tämän säteen kultaisella ja purppuranvärisellä aspektilla.

7. säde on violetti, Lady Nadan ohjauksessa. Sen taajuus tuo esiin muinaisviisautta ja intuitiota ja korkeampia psyykkisiä energioita. Arkkienkeli Zadkiel työskentelee myös tämän säteen violetilla aspektilla tuomaan muodonmuutosta.

8. säde on topaasinvihreä. Se on Kumekan, valonherran, vastuulla, joka on oppaani. Tämä säde tuo valaistumista ja vanhan muuttumista. Arkkienkeli Butyalil työskentelee tämän säteen valkoisella aspektilla.

9. säde on keltainen harmonian säde, joka tuli planeetalle 2001 ja tasapainottaa ihmiskunnan mielen ja hengen. Voosloo, suurin korkea pappi Atlantiksella, on tämän säteen mestari. Serafina, serafim-taajuudesta, on enkeliolento, joka työskentelee tällä säteellä, ja hän värähtelee joka väriä.

10. säde on sitriininvärinen säde, joka tuli planeetalle vuoden 2001 lopussa ja auttaa ihmisiä löytämään käytännönläheisen tarkoituksensa elämässä. Se kantaa Buddha-energioita, ja Lordi Kautama on vastuussa tästä säteestä. Arkkienkeli Sandalfon työskentelee yksisarvisten kanssa tällä säteellä, mustavalkoisen energian kera. Abraham työskentelee Buddhan kanssa. (Huom. Taajuutemme on noussut sen jälkeen, kun kirja julkaistiin, ja arkkienkeli Sandalfon yhdistyy nyt kanssamme hopeavärähtelyllä.)

11. säde on kirkkaan smaragdinvihreä ja tuo selkeyttä, mystisyyttä ja parannusta. Se tuo henkisyyttä dogmaattisiin uskontoihin ja auttaa meitä hyväksymään korkeammat energiat, joita tulee. Tämä säde tuli planeetalle vuoden 2001 lopussa, ja Rakoczy on sen mestari. Arkkienkeli Christiel työskentelee tällä säteellä, värinä jäänvalkoinen sinisellä vivahteella.

12. säde. Kwan Yin on tämän ehdottoman rakkauden säteen mestari, joka tuli planeetalle 2003. Väri on kirkas kirsikanvaaleanpunainen. Se kantaa taajuutta uudelleenvoimaannuttamaan naiset ja tuomaan esiin feminiiniviisautta miehissä. Arkkienkeli Metatron työskentelee oranssin valonsa kanssa tällä säteellä.

Viidennessä ulottuvuudessa eläminen (vähän korjattuna 2012 ja sen jälkeen -kirjaversiosta)

Monia pelottavat ne muutokset, joita tapahtuu maan päällä, ja valotyöntekijöitä on valmisteltu toimimaan majakkoina ja opettajina. Niillä jotka ovat valmiita, on paljon työtä tehtävänä. Viidennessä ulottuvuudessa chakrasi hehkuvat valoa.

Miten eletään viidennessä ulottuvuudessa

Kohtele muita niin, kuin haluaisit heidän kohtelevan itseäsi

Ajattele jatkuvasti, miltä muista tuntuu ja miten he haluaisivat kohdeltavan. Siis jos näet jonkun epäröivän, koska hän on ujo, vedä hänet lempeästi piiriin. Jos näet jokin luontokappaleen eksyneen tai olevan tuskissaan, auta sitä. On sopimatonta olla pelastaja, joka auttaa tarpeessa olevia ihmisiä, koska se peittää hänen oman tarvitsevuutensa saamalla olon tuntumaan paremmalta. Se on kolmannen ulottuvuuden piirre. Viidennessä ulottuvuudessa reagoit muiden tarpeisiin ilman kätkettyä henkilökohtaista agendaa. Sen tuloksena universumi palkitsee sinut kymmenkertaisesti.

Tee asioita, jotka ovat korkeimmaksi hyväksesi

Jos jokin ei ole sinun korkeimmaksi hyväksesi, se ei ole muidenkaan korkeimmaksi hyväksi. Sama pätee toisinpäin. Jos jokin ei ole jollekin muulle hyödyksi, se ei palvele sinunkaan sieluasi. Siis omista toimintasi korkeimmalle hyvälle.

Pidä sydän avoimena

Käyttäydy rakastavan ystävällisesti kaikkina aikoina. Jos joku käyttäytyy epäystävällisesti sinua kohtaan tai loukkaa sinua, siunaa hänet rakkaudella.

Priorisoi elämäsi niin, että sinulla on enemmän vapaa-aikaa

Et voi olla ikuisesti kiireinen ja ylläpitää värähtelysi viidennessä ulottuvuudessa, joten ota aikaa rentoutua, meditoida ja nauttia elämästä.

Suhtaudu asioihin kevyesti, jotta voit nauttia hauskanpidosta ja naurusta

Tarkkaile asennettasi! Ota asiat kevyesti. Valitse nauru reaktioksi. Olet onnellisempi ja niin ovat myös ympärilläsi olevat ihmiset.

Ympäröi itsesi korkeataajuisilla ihmisillä

Tee päätös niistä, jotka nostavat taajuuttasi, ja niistä jotka alentavat sitä. Jos tämä merkitsee, että kuljet yksin tai on vähemmän ystäviä jonkin aikaa, kunnes vedät puoleesi uusia, se on valinta, joka sinun täytyy tehdä.

Pidä kotisi viidennen ulottuvuuden värähtelyssä

Tee kodistasi mahdollisimman harmoninen. Tämä ei merkitse, että sinusta tulee ovimatto, kaikkien ihmisten pitämiseksi tyytyväisenä. Se tarkoittaa vahvuutta, mestaruutta ja kykyä nostaa kotitaloudessasi olevien taajuutta. Samaan aikaan kotisi täytyy olla puhdas ja onnellinen turvapaikka. Kukat, kaunis musiikki ja värit auttavat.

Huou värähtelyä, joka vetää puoleensa tyydyttävää työtä

Korkeammassa ulottuvuudessa olet oman elämäsi ja energiakenttäsi mestari. Siis harmonisoit taajuutesi siihen työhön, joka sopii temperamenttiisi ja tyydyttää syvästi sieluasi.

Elä yltäkylläisyystietoisuuden kera

Tarkkaile ajatuksiasi ja sanojasi. Varmista, että kaikki ajatuksesi ja toteamuksesi ovat harmoniassa korkeimpien mahdollisuuksien kanssa. Ole antelias.

Elä mestarina

Toimi aina lahjomattomuuden, kunnioituksen ja vastuullisuuden kera.

Muodosta symbioottinen suhde kasveihin, puihin ja koko luontoon

Kun halaat puuta, voit avautua sille tiedolle ja viisaudelle, jota siinä on, ja samaan aikaan sen juuret auttavat omia juuriasi menemään syvälle maatähtichakraasi. Luonnossa oleminen pitää sinut tasapainossa ja harmoniassa ja auttaa sinua ylläpitämään viidennen ulottuvuuden taajuutesi.

Kävele käsikkäin enkeleiden kanssa

Kun olet viidennen ulottuvuuden olento, olet tietoinen henkiulottuvuuksista ympärilläsi. Ota tuo ylimääräinen askel ja kulje käsi kädessä enkeleiden kanssa jokapäiväisessä elämässäsi. Ole tietoinen työstä, jota elementaalit tekevät kaikkialla ympärilläsi, ja ole myös avoin niille henkivierailijoille, jotka ovat menneet verhon läpi, mutta ovat edelleen yhteydessä Maahan.

Kuuntele jumalaisia kuiskauksia

Pidä silmällä merkkejä ja kuuntele aina jumaluuden kuiskauksia. Tämä on osa virittymistä viidenteen ulottuvuuteen.

Syö sopivaa ruokaa

Syö kevyesti ruokia, joilla on kanssasi yhteensopiva korkea värähtely. Viidennen ulottuvuuden ruuat ovat luonnonmukaisesti kasvatettuja. Syö mahdollisimman monia vihreitä vihanneksia, hedelmiä, pähkinöitä ja pidä ruokavaliosi mahdollisimman tasapainossa ravintoarvoiltaan. Siunaa ruokasi ennen syömistä. Muista, että saatat tarvita raskaampaa ruokaa pysyäksesi maadoittuneena, ja kunnioita tätä. Et voi olla viidennessä ulottuvuudessa, jos leijut ympäri kuin "pilviveikko". Täytyy olla tasapaino.

Ota henkinen asenne kaikkiin asioihin

Etsi korkeinta perspektiiviä kaikissa tilanteissa ja ihmisissä. Siunaa se, mikä on alempaa taajuutta, tuodaksesi sen korkeammalle tasolle.

Säteile viisautta solar plexuksestasi

Korkeammalla tasolla solar plexuksesi antenni ulottuu arkkienkeli Urielin energiakenttiin, ja luotat hänen pitävän sinut turvassa. Voit sitten tuoda esiin omaa henkistä viisauttasi ja lievittää muiden pelkoja. On todella hyödyllistä visualisoida tämän kultaisen keskuksen säteilevän valoa ollessasi luonnossa.

Työskentele 12 chakrasi kanssa

Viritä ja energisoi toistuvasti 12 chakraasi. Voit tehdä tämän koska tahansa – kun istut hiljaa, kävelet luonnossa, odotat jotain, teet kotitöitä tai olet matkustaja autossa tai missä tahansa kulkuvälineessä. Tämä ei ole meditaatio, ja se tehdään silmät auki. Sinun täytyy vain fokusoitua hetken mielessäsi jokaiseen chakraan ja pyytää sopivia enkeleitä harmonisoimaan ne.

Arkkienkeli Sandalfon, avaa ja harmonisoi maatähtichakrani.
Arkkienkeli Gabriel, avaa ja harmonisoi juurichakrani.
Arkkienkeli Gabriel, avaa ja harmonisoi sakraalichakrani.
Arkkienkeli Gabriel, avaa ja harmonisoi napachakrani.
Arkkienkeli Uriel, avaa ja harmonisoi solar plexus -chakrani.
Arkkienkeli Chamuel, avaa ja harmonisoi sydänchakrani.
Arkkienkeli Mikael, avaa ja harmonisoi kurkkuchakrani.
Arkkienkeli Rafael, avaa ja harmonisoi kolmannen silmän chakrani.
Arkkienkeli Jofiel, avaa ja harmonisoi kruunuchakrani.
Arkkienkeli Christiel, avaa ja harmonisoi kausaalichakrani.
Arkkienkelit Zadkiel ja Mariel, avatkaa ja harmonisoikaa sielutähtichakrani.
Arkkienkeli Metatron, avaa ja harmonisoi tähtiporttichakrani.

Yhdisty arkkienkeli Metatroniin

Kutsu päivittäin arkkienkeli Metatronia kulta-oranssissa valossaan ja pyydä häntä auttamaan sinua ylösnousemuspolullasi.

Muista, että olet osa ykseyttä

Katso suurta avaraa taivasta, tähtiä, kuuta, aurinkoa ja koko kosmosta ja muista, että se on yksi organismi ja olet osa sitä ja yhdistynyt jokaiseen elävään asiaan siinä.

Juhli rakkautta tänä ystävänpäivänä!

Helmikuun 14. merkitsee ystävänpäivää, aikaa kunnioittaa rakkautta kaikissa muodoissaan. Tuolla juhlapäivällä on rikas historia, suosituimman tarinan ollessa vuodelta 268, jolloin keisari Claudius II kielsi nuoria miehiä menemästä naimisiin, ettei se vaikuttaisi heidän taistelukykyihinsä. Kuitenkin Valentine-niminen pappi uhmasi tuota lakia ja vihki salaa pareja, mikä johti lopulta hänen kuolemaansa 14.2.

Tässä päivässä ei ole kyse vain romanttisesta rakkaudesta, vaan myös rakkaudesta ystävien ja perheen välillä ja myös itseä kohtaan. Tämän päivän kunnioittamiseksi kehotamme sinua kutsumaan voimakkaita rakkausvoimia, kuten Cupido, Venus ja Afrodite, sytyttämään aido rakkauden sisällesi.

Käytä tämä tilaisuus ilon, rakkauden ja romanssin levittämiseen omaan elämääsi ja ympärilläsi olevien elämään. Hyvää ystävänpäivää!

Jos tarpeeksi moni ihminen fokusoituu johonkin ominaisuuteen/laatuun tiettynä päivänä, se luo portaalin tai portin tuon energian virtaamiselle planeetalle tuona ajankohtana.

Harjoitus sydämesi täyttämiseen rakkaudella

Istu hiljaa ja rentoudu.

Hengitä sydänkeskukseesi, kunnes se tuntuu lämpimältä ja pehmeältä.
Kutsu arkkienkeli Chamuel, rakkauden enkeli, sydänchakraasi ja pyydä häntä täyttämään se puhtaalla ruusunvaaleanpunaisella rakkaudella.
Pyydä Äiti Mariaa, joka tuo välttämistä ja myötätuntoa ihmisten sydämiin, kietomaan sinut pehmeään, siniseen rakkausviittaansa.
Pyydä Kwan Yiniä kaatamaan pinkkiä ja valkoista rakkautta sydämeesi.
Kutsu Andromedan mahtavia lohikäärmeitä, jotka kantavat ylimaallisen rakkauden taajuutta, ja pyydä niitä koskettamaan kaikkia chakrojasi eri rakkauslaaduilla.
Avaudu sieluparannukseen arkkienkeli Marielilta, joka on vastuussa sielutähtichakrastasi.
Istu hiljaa niin kauan, kuin voit, ja anna taikuuden virrata sydämeesi.

Rakkauden, ilon ja enkelisiunausten kera,

Diana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >