HomeViestejäDiana Cooper1.1.2023 - Tammikuun 2023 uutiskirjeestä

1.1.2023 - Tammikuun 2023 uutiskirjeestä

TAMMIKUUN 2023 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
1.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei tammikuu.

Onnellista uutta vuotta, vai pitäisikö sanoa rohkeaa, uskomaton tai jännittävää uutta vuotta? Se riippuu sinusta ja siitä vaikutuksesta, joka meillä kaikilla on kollektiivitietoisuuteen. Olemme ohittaneet puolivälin jaksolla 2012–2032, ja suurta kapinointia alkaa nykyjärjestelmiä vastaan tänä vuonna. Joissain osissa maailmaa se on jo alkanut, kun urheat sielut alkavat protestoida. Tämän vauhti lisääntyy koko vuoden.

Päivänseisauksessa taajuus nousi valtavasti, kun hyvin monet ihmiset läpäisivät korkeampia vihkimyksiä. Samaan aikaan arkkienkelit, valaistut sielut ja korkeammat tähtiolennot säteilivät energiaa Maahan, ja kaikki saivat lisäpotkun. Siis voimmeko muuttaa yhteiskuntaa ilman protesteja, pelkästään fokusoitumalla vilpittömästi visioomme hyvästä koulutuksesta, ruuasta ja vedestä, terveydenhuollosta ja asunnosta kaikille?

Kysyin Kumekalta tätä, ja hän kertoi sen olevan tosiaankin mahdollista. Kollektiivitietoisuudessa on kuitenkin niin voimakas uskomus, että vanhat hallintojärjestelmät/menettelytavat voi kukistaa vain väkivallalla, että voimakas protestointi on tällä hetkellä niiden tie eteenpäin, joilla on tuo uskomus. Hän näytti minulle henkisen vuoren, jossa maskuliininen voimankäyttöenergia ja feminiininen näkemistapa pujottelevat nyt tietään yhdessä ykseyden, yltäkylläisyyden ja harmonian huipulle. Kumpikin on yhtä voimakas. Siis mitä enemmän on valotyöntekijöitä, jotka fokusoituvat upeaan, uuteen kultaiseen aikaan, sitä kivuttomammin synnytämme sen. Kun monia meitä fokusoituu yhdessä korkeataajuiseen visioon, ihmeitä tapahtuu.

Jokin aika sitten halusin pitää työpajan kolmannen silmän chakrasta, kun se on yksi voimakkaimmista keskuksista. Minulle kerrottiin kuitenkin, että täytyy odottaa uuteen vuoteen, sillä tammikuussa taajuuteni olisi korkeampi. Minä en olisi silloin ainoastaan valmis antamaan tätä kolmannen silmän viritystä, vaan myös kaikki osallistujat olisivat oikeassa, korkeammassa taajuudessa vastaanottamaan sen. En ole koskaan ennen saanut sellaista viestiä, ja se tuntui hyvin tärkeältä! Voin todella tuntea tuon muutoksen. Muutaman viime viikon arkkienkeli Rafael, joka on vastuussa kolmannesta silmästä, on työskennellyt kanssani ja valmistellut minua tuohon tapahtumaan. Hyvin jännittävää/innostavaa. Jos voit, liity toki seuraani maanantaina 16.1. puhdistamaan ja avaamaan kolmannen silmän seitsemän sinettiä. Uutiskirjeessäni jaan joitain kokemuksia, joita minulla on ollut tutkiessani ja avatessani kolmannen silmän chakraa viime viikkoina.

Miten jännittäviä aikoja elämmekään!

Rakkautta ja siunauksia,

Diana

Perheensä valitseminen

Oletko koskaan miettinyt, miksi valitsit vanhempasi ja sisaruksesi? Siihen on tietysti monia syitä, karmallisia ja muita. Ystäväni kaksi lasta ovat täysin erilaisia. Toinen on vankka ja "maallinen", toinen on eteerinen ja tunteellinen. Olen usein ihmetellyt, miksi he valitsivat olla veli ja sisar. Ja sitten yhtenä päivänä hiljattain sain näyn. Katselin ja kuulin selkeän kosmisen tilanteen tapahtuvan, melko lailla kuin olisi katsellut elokuvaa televisiosta. Tässä on se, mitä koin.

Näin pitkän, hoikan, kauniin ja elegantin nuoren naisen puhuvan rotevan ja komean nuorukaisen kanssa. He olivat syvällä keskustelussa, kun he seisoivat jonossa ja odottivat pääsyä konferenssiin. Se osoittautui olevan galaksienvälinen konferenssi sieluille, jotka halusivat inkarnoitua Maahan.

Tunnistin tuon nuoren naisen ystäväni tyttäreksi, ja nuori mies oli tämän veli.

Nuori mies tunsi vetoa tyttöön tämän kauneuden, mutta myös haavoittuvuuden ja herkkyyden vuoksi. Tyttö kertoi haluavansa inkarnoitua Maahan, koska tuo kokemus laajentaisi hänen sieluaan. Hän oli kuitenkin kauhuissaan, koska hän tuli ulottuvuudesta, jossa hänen sielunsa eli kauneudella ja luovuudella. Kauneuden värähtelyt olivat kirjaimellisesti kuin ruokaa hänelle. Hän ei ollut koskaan myöskään kokenut tunteita eikä uskonut pystyvänsä käsittelemään niitä, kun hän ei ollut ennen ollut maan päällä.

Nainen tunsi olevansa hyvin turvassa nuoren miehen kanssa, tunsi vetoa tämän valoon ja lahjomattomuuteen, ja myös vankkaan itsevarmuuden auraan. Mies osallistui konferenssiin Arcturuksen lähettiläänä.

Mies vastasi, että hän oli ollut maan päällä monta kertaa ja ymmärsi, miten se toimi. Hän halusi inkarnoitua taas ja auttaa tuomaan sinne uuden kultaisen ajan, mikä oli ainutlaatuinen tilaisuus henkiseen kasvuun. Ja hän tarjoutui inkarnoitumaan naisen kanssa, tämän veljenä, katsoakseen hänen peräänsä ja suojellakseen häntä. "Olen suojelijasi", hän sanoi.

Nainen kysyi, mikä olisi vaihtokauppa, koska miehellekin täytyi olla hyötyä sopimuksesta. Tämä vastasi, ettei hän ollut koskaan ennen inkarnoitunut sellaisen kanssa, joka tarvitsi kauneutta ja sen kanssa sopusoinnussa olevia energioita, kuten harmonia, luovuus ja rauha, voidakseen selviytyä ja kukoistaa. Olisi uusi kokemus hänelle yrittää pitää naisen tunteita, riippumatta siitä, miten hallitsemattomia ne olivat.

Mies sanoi, että missä tahansa he olivat maailmassa, ajatellessaan häntä nainen voisi virittyä hänen vakaaseen, suojelevaan energiaansa, ja se auttaisi. Hän sanoi myös, että tarvitessaan aikuisena muistutusta kauneudesta ja herkkyydestä, hän ajattelisi naista ja se nostaisi hänen taajuuttaan ja kehittäisi hänen myötätuntoaan.

Ja niin he sopivat inkarnoitua sisarena ja veljenä. Nainen olisi vanhempi.

Valitettavasti heidän vanhempiensa suhde katkesi, eikä tuo harmoninen korkeataajuinen tila, jota he odottivat, ollut enää käytettävissä. Lapsuusaikana siskon täytyi kohdata pahimmat pelkonsa, ja hänen tunteensa kuohuivat hurjina. Veli teki urheasti työtä ja yritti tukea häntä energeettisesti, mutta tämä osoittautui mahdottomaksi, koska hän oli vielä lapsi. Nyt he kasvavat aikuisiksi, ja minulle kerrottiin näytettävän tämä, jotta muistuttaisin näitä kahta sielua tukemaan toisiaan.

Minun oli tarkoitus muistuttaa nuorelle naiselle, että oli paljon tukea tarjolla, ja kehottaa häntä pitämään visionsa kauneudesta ja luovuudesta, sillä hän tuo jotain erityislaatuista maailmaan.

Ja muistuttaa nuorelle miehelle, että tullessaan tasolta joka liittyy Arcturukseen, kehittyneeseen parannuksen ja henkisen teknologian planeettaan, hän tuo paljon viisautta ja eheyttä tähän inkarnaatioon, ja hänen pitää aina muistaa, miten tärkeä hän on.

Toivon, että tämä näyn liittäminen uutiskirjeeseeni saattaisi kannustaa sinua meditoimaan omia perheyhteyksiäsi ja mistä te kaikki tulette.

Uskomatonta kyllä, yhtenä päivänä sen jälkeen lordi Arcturus istahti makuuhuoneeseeni puhumaan minulle, ja se on toinen tarina.

Mistä perheenjäsenensi tulevat?

Näky jonka jaoin yllä, innosti minut etsimään oman ja ystävieni perheiden sielualkuperää, voidakseni ymmärtää paremmin heitä ja perhedynamiikkoja. Neljässä paikassa – Sirius, Plejadit, Orion ja Neptunus – on valmennuskouluja, joissa sielut valmistautuvat elämään maan päällä ja sielumissioonsa täällä. Jos vuoteen 2012 saakka tuli tämän universumin eri osasta tai jostain muusta universumista, täytyi alentaa taajuuttaan jossain noista valmennuspaikoista. Vuodesta 2012 saakka sielut ovat voineet tulla Maahan suoraan alkuperätasoltaan, mutta useimmat valitsevat edelleen pysähtyä kertaamaan/virkistymään ennen tulemistaan Maahan.

Jotkut ihmiset valitsevat eri valmennuspaikan joka elämään. Toiset tulevat joka kerta saman paikan kautta.

Siis kun inkarnoidut, on kaksi vaikuttajaa – alkuperä- ja koulutuspaikka. Järjestelmä johon osallistut. Valtava enemmistö tällä hetkellä inkarnoituneista sieluista on Siriukselta, ja useimmat heistä ovat myös valmistautuneet Siriuksella tähän elämään.

Sirius

Siriuslaiset ovat intuitiivisia ja luovia. Jos laskeuduit Siriuksen kautta tai sinut koulutettiin siellä, sinulla on opettajaenergiaa tai haluat tuoda henkistä teknologiaa uutta kultaista aikaa varten. Olet usein kiinnostunut elämän syvemmistä kysymyksistä. Valtaosa ihmisistä jotka ovat tällä hetkellä maan päällä, koulutettiin Siriuksella, kun tämä on energiaa, jota tarvitaan siirtämään meidät kultaiseen aikaan.

Plejadit

Olet luonnostaan parantaja, sillä tuot parannusta energiakenttiesi läpi.

Orion

Pyrit saamaan korkeamman perspektiivin elämään ja tilanteisiin ja toimimaan viisauden kera.

Neptunus

Neptunus on korkeamman henkisyyden taso. Sieltä voit ammentaa Lemurian ja Atlantiksen viisautta. Olet etsimässä ylösnousemusta.

5D-yhteisö

Innostavin ja lupaavin tekijä kultaisessa tulevaisuudessa on ajatus elämisestä kultaisissa yhteisöissä, joissa kaikki toimivat korkeimman hyvän eteen ja tukevat toisiaan ja kaikki jakavat ja välittävät toisistaan.

Minulle on todella tärkeää tuoda tämä esiin, joten kirjoitin seitsemän sanaa, jotka kiteyttävät 5D-yhteisön minulle. Ne olivat ystävät, kuuluminen/yhteenkuuluvuus, kiitollisuus, juhla, palvelu, luottamus, hauskuus. Ja sitten keksin seuraavan värssyn, jossa nuo sanat ovat. Minulle se on sävelmä, joka soljuu, ja lauleskelen sitä joka päivä tietäen, että se energisoi tuota visiota.

Elämäni on tasapainossa ja harmoniassa
sillä elän 5D-yhteisössä.
Täyttää syvän sielukaipaukseni
tuntea olevansa rakastettu ja kuuluvansa.
Herään autuaana joka aamu
kiittäen jokaisesta uudesta päivänkoitosta,
sillä elämä on juhlaa
täynnä hauskuutta, ystäviä ja inspiraatiota,
iloista palvelua ja välittämistä
täydellistä luottamusta ja jakamista.

Jos sinulla on visio itsellesi tai maailmalle, mikset kirjoittaisi seitsemää sanaa, jotka kuvaavat sitä, ja sitten keksisi jonkin rytmin, joka sisältää nuo sanat? Jaa se sitten kanssamme osoitteeseen diana@dianacooper.com. Valitsen muutaman niistä seuraavaan uutiskirjeeseeni inspiroimaan meitä kaikkia tänä upeana uutena vuotena.

Kolmanteen silmään astuminen

On 96 kammiota tai oppituntia, kun kolmas silmä kehittyy, ja ne voidaan järjestää seitsemälle tasolle. Jos työstät jatkuvasti arkkienkeli Rafaelin kanssa kolmannen silmän chakraasi, näet vääjäämättä elämäsi ja maailman eri tavalla ja tuot esiin psyykkisiä lahjojasi.

Ensimmäisessä tasossa on kyse illuusion poistamisesta ja totuuden näkemisestä. Monet ihmiset ymmärtävät älyllisesti, että kaikki minkä näemme tuskana tai loukkauksena, on illuusiota, mutta on haastavampaa ottaa se askel, että todella näkee tuon totuuden. On aika etsiä tietoisesti tuota totuutta. Useimmille ihmisille tämä on yksi vaikeimmista askelista, ja sitten kun avaamme ovet tällä tasolla, voimme alkaa aktivoida kolmatta silmää nopeammin.

Seuraavaksi vaikein askel useimmille ihmisille on neljäs taso – vetää sivuun verhot ja avata ovet selvänäköisyyteen. Olen meditoinut jonkin aikaa matkaa kolmannen silmän läpi. Kun pari ensimmäistä kertaa astuin neljännelle tasolle, en kokenut mitään ja olin pettynyt. Sen jälkeen minulla on ollut kiehtovia kokemuksia.

Tapasin äitini, ja hän selitti asioita, joista en ollut tietoinen.

Toisella kertaa tapasin vauvani, joka meni kesken 55 vuotta sitten. Häntä kutsutaan Russelliksi, ja hän näytti minulle, miltä hän olisi näyttänyt, jos hän olisi inkarnoitunut. Hän selitti myös, että hän tukee hengestä käsin minua ja sisaruksiaan ja koskettaessaan kehoani nuo muutamat viikot hän lähetti minut polulle, joka paljon myöhemmin herättäisi minut henkisesti. Hän kertoi myös, että hän oli nostanut taajuuttani valmistelemaan minut tuomaan kolme lastani inkarnaatioon.

Astuin tummasta ovesta, jossa olin rakkaan ihmisen hautajaisissa, ja tunnistin, että minulle näytettiin tämä valmistelemaan minua. Kultainen ovi vei minut kauniiseen tulevaisuuteen. Vielä yksi ovi vei minut useisiin polttokuolemiin. Kaikissa näissä ylösnousin, sillä minulla ei ollut pelkoa, kun tiesin, että jättäisin kehoni ja enkelini hakisivat minut.

Olen valinnut muutaman kokemuksen jaettavaksi, ja minulle neljäs askel on ollut kiehtovin – vaikka myös seitsemäs, viimeinen askel on aina upea.

Alla yksityiskohtia vuoden ensimmäisestä työpajastani, jossa puhutaan kolmannesta silmästä …

Eläimet

Eläimet tuntevat energiamuutoksen. Niillekin tarjotaan hyppyä eteenpäin ylösnousemusprosessissaan. Tuhansia vuosia ne ovat olleet ihmisten kontrolloinnin kohteena. Tänä vuonna huomaamme joidenkin lajien vaativan taas oman voimansa. Sulkutilojen aikana oli upeaa nähdä joidenkin niistä palaavan alkuperäisille mailleen, tietämättömänä siitä, että siellä seisoo nyt taloja. Mahdollisesti jollekin ei ollut kovin hauskaa löytää puumaperhettä kerrostalonsa eteisestä!

Eläimet kiehtovat ja ihastuttavat meitä edelleen, kun saamme tutustua niihin ja ymmärrämme niitä paremmin. Niillä on myös hyvin paljon opetettavaa meille.

Rakastan sitä tapaa, jolla ne ovat virittyneet enkeliulottuvuuksiin ja reagoivat ihmisiin. Selaillessani kirjaa True Angel Messages, 777 Messages of Hope and Inspiration (= todellisia enkeliviestejä, 777 toivon ja inspiraation viestiä), jonka on täynnä "Diana Cooper Schoolin" opettajien kirjoittamia enkelitarinoita, törmäsin tähän tarinaan.

Gillian Webster kertoi: "Olin varannut veneretken katsomaan delfiinejä "Diana Cooper Schoolin" viikonloppumatkalla, ja olin iloinen, että se tehtäisiin syntymäpäivänäni. Ajattelin itsekseni: "Mikä mahtava syntymäpäiväyllätys!" Kun lähdimme, taivas oli pilvinen ja merellä myrskysi, ja pelkäsin, ettemme näkisi yhtään delfiiniä. Niinpä pyysin enkeleitäni lähettämään delfiinejä minulle. Yhtäkkiä koko ryhmä alkoi laulaa kovaan ääneen merelle. Se oli kaunista, ja merimiehet nauroivat sanoen, ettei tällaista ollut tapahtunut koskaan ennen heidän retkillään. Mutta se toimi! Tuuli tyyntyi, sininen taivas alkoi pilkottaa pilvien lomasta, ja huudahtaen joku osoitti delfiiniä, joka ui poikasensa kanssa etäällä. Se oli upea hetki, ja olin todella yhdistynyt noihin delfiineihin ja kiitin enkeleitäni avusta."

Koirani Sugar on todellinen parantajakoira. Kun tyttäreni pieni musta Beauty-kissa oli hyvin huonovointinen äskettäin, se ei tullut kenenkään lähelle, mutta se löytyi käpertyneenä Sugarin viereen. Sugar tuntee välittömästi, jos joku, erityisesti lapsi, pelkää koiria ja istuu hiljaa hänen vieressään, kunnes hän tuntee olonsa tarpeeksi turvalliseksi silittääkseen. Se opettaa esimerkillä myös Venusta tekemään tätä.

Venus ja Sugar lähettävät sinulle rakkautta edessä olevaan vuoteen!

Kuva,
        joka sisältää kohteen sisä, vuode
        Kuvaus luotu automaattisesti

Valmistautuminen vuoteen 2023

Muistiinpanoja uuden sivilisaation synnyttämisestä.

1. Saata oma elämäsi rauhaan ja harmoniaan. Energiasi kohottaa sitten automaattisesti kaikkien värähtelyä, joiden kanssa olet kontaktissa.

2. Tunnista, että kaikki ovat tasavertaisia, ja kohtele heitä sellaisina.

3. Kunnioita kaikkia elämänmuotoja planeetalla – kivet, hyönteiset, kasvit, eläimet, ihmiset.

4. Älä anna energiaa pelolle, pimeydelle tai massahysterialle. Fokusoidu sen sijaan hyvään, viisaaseen ja mahtavaan, jotta se laajenee.

5. Visualisoi kaikkien ympäri maailmaa elävän rauhassa ja rakkaudessa.

6. Kulje jalat maassa ja pää taivaassa.

Jos tarpeeksi moni yksilö tekee näitä asioita, kaikkien tietoisuuden täytyy vääjäämättä nousta. Tehtäväsi on pitää valosi vakaana ja toimia majakkana, sillä saatat huomata, että pystyt vaikuttamaan tuhansiin sieluihin ja myös johtamaan heidät ylösnousemukseen.

Inspiroiva tarina – fokusoidu visioosi

Erään ystäväni tytär, Lisa, oli eroamassa kumppanistaan. Hän piti hyvin positiivisesti visiota, että ostetaan kolmen makuuhuoneen talo hänelle ja lapsille ja toinen talo hänen kumppanilleen. Hän sytytti jatkuvasti kynttilöitä tälle visiolle. Ainoa ongelma oli, ettei heillä ollut tarpeeksi rahaa.

Hän valmisteli talon ja myi sen korkeimpaan markkinahintaan, vaikka heidän kummankin täytyi muuttaa vuokralle. Vakuutena oma osuutensa talon hinnasta, hän ei voinut saada asuntolainaa, eikä myös hänen kumppaninsa. Hän jatkoi vision ylläpitämistä heidän kummankin puolesta, tietäen, että universumi toteuttaisi sen, jos se oli korkeimmaksi hyväksi.

Odottamatta eräs sukulainen lainasi hänelle rahaa vakuutta varten, ja hän osti mukavan ja turvallisen talon itselleen ja lapsille, jossa he kaikki tunsivat olevansa kotonaan.

Edelleenkään ei tuntunut olevan mitään tapaa, jolla kumppani pääsisi pois vuokra-asunnosta, mutta he pitivät visiota omasta talosta hänelle. Aivan yhtäkkiä hän onnistui saamaan lainaa, mutta sillä ostaisi vain kahden makuuhuoneen asunnon, mikä ei ollut hyvä lapsille. Hän ylläpiti visiota.

Muutaman viikon päästä internetiin ilmestyi kolmen makuuhuoneen asunto halpaan hintaan, koska makuuhuoneet ja kylpyhuone olivat pieniä. Miehen ystävät sanoivat, ettei kannata mennä katsomaan sitä. Jokin kuitenkin yllytti häntä menemään, ja hän tunsi sen olevan tarpeeksi suuri. Hän teki tarjouksen, joka hyväksyttiin, koska kukaan ei ollut kiinnostunut katsomaan taloa. Toisella käyntikerralla hän mittasi makuuhuoneet ja kylpyhuoneen. Kiinteistövälittäjä oli mitannut ne väärin. Yläkerran huoneet olivat 33 cm suurempia kumpaakin suuntaan, kuin ilmoituksessa. Hänestä tuntui, että enkelit olivat varmistaneet hänen saavan tarpeeksi ison talon itselleen ja lapsille.

Siis ylläpidä visiotasi.

Tuotteita, videoita ym. …

----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >