HomeViestejäMike Quinsey9.10.2015 - Viesti SaLuSalta

9.10.2015 - Viesti SaLuSalta

VIESTI SALUSALTA
 
Kanavoinut Mike Quinsey (treeofthegoldenlight.com)
9.10.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Maapallolla tapahtuu niin paljon, että teidän on vaikea määrittää, mitä tarkkaan ottaen tapahtuu. Karmaa selvitetään ja samaan aikaan valo etenee ja tuo lisää korkeampia energioita. Useammat ja useammat ihmiset alkavat ymmärtää, miten Illuminati on manipuloinut heitä, ja he ovat oikeutetusti vihaisia siitä, että heitä on johdettu harhaan hyvin pitkään. Eikä vain tästä, vaan siitä tavasta, millä teiltä on kielletty monet kehitysaskeleet, jotka he ovat pitäneet itsellään. Totuus on, että tekin tiesitte ennen inkarnoitumistanne, että kokisitte sen suuren haasteen, että vapautenne ja oikeutenne otetaan pois. Sitä ette ehkä ole tienneet, että teidät valittiin taustanne ja kokemuksenne vuoksi. Muutamat saattavat pudota kelkasta, mutta tiedettiin, että valtava enemmistö nousisi pimeitä sieluja vastaan. Näin ollen olette pystyneet kestämään heidän tekonsa – niin hyvin, etteivät he enää ole varmoja oman agendansa toteutumisesta. Voimme siis sanoa, että valo on voittanut taistelun heitä vastaan ja vaikka he taistelevat katkeraan loppuun saakka, he eivät voi voittaa.
 
Emme pysty tarkkaan määrittämään, miten tapahtumat sujuvat, emmekä voi siksi ennustaa, milloin ylösnousemus tapahtuu. Etenemisen pitäisi nyt kuitenkin olla nopeampaa ja autamme teitä tiellänne. Toisinaan saattaa näyttää siltä, että asiat pysähtyvät, mutta olkaa vakuuttuneita, että kaikki menee hyvin emmekä anna pidätellä teitä. Autamme teitä aina siinä, missä sallitaan, ja usein se on oikean tai parhaan toiminta-ajan neuvomista teille. Teemme tämän hienovaraisesti tai tavatessamme nukkuessanne. Teidän täytyy käsitellä kohtaamanne haasteet, mutta meidän annetaan silti auttaa. Päästyänne melkein läpi evoluutionne vaikeimmasta osasta, tiedämme, että ilmestytte esiin siitä voitokkaana. Epäilemättä jotkut sielut menettävät henkensä näinä epävakaina aikoina, mutta tämä on heidän sopimaansa karmaa ja he hyötyvät siitä. Lopunajat tarjoavat teille monia mahtavia tilaisuuksia selvittää vanha karma kerta kaikkiaan.
 
Lopunajat antavat myös mahtavia tilaisuuksia kaikkien sielujen karman selvittämiseen ja jos olette ylösnousemuspolulla, se on tietysti välttämätöntä. Ette voi ottaa sitä mukaanne, mutta meidän täytyy lisätä, että voitte vapautua siitä, jos olosuhteet sallivat. Miten ihana ajatus, että voitte sanoa hyvästi lisäkarmalle saavutettuanne tietyn evoluutiokohdan. Jos ajattelette hetken, niin silloin kun värähtelyjä nostetaan, tulee kohta, jossa voitte puhua vain totta, ja se itsessään välttää monet karmatilanteet. Ihminen on tottunut puhumaan puolitotuuksia niin usein, että siitä tulee normaali elintapa. Osa ongelmaanne on, että totuuden kertominen voi johtaa vaikeuksiin itsellenne tai toisille, joten usein peitätte sen. Olkaa vakuuttuneita, että korkeammissa ulottuvuuksissa ette kohtaa samoja ongelmia ja elämä on onnellista ja vaikeudetonta.
 
Yleisesti ottaen olemme yrittäneet antaa teille sen tunteen, millaista on elää korkeammissa värähtelyissä, mutta kokematta sitä on vaikea löytää sopivia sanoja. Sanotaanpa, että olette ikionnellinen teille annetusta vapaudesta ja nautitte onnellisuudesta ja rakkaudesta, mitä on kaikkialla. Ei ole enää raadantaa, ei enää askareita ja koko ajan haluatte tyydyttää rakkautenne seikkailua ja uusia haasteita kohtaan. Joskus Maa voi antaa hyvin jännittäviä haasteita, mutta nämä unohtuvat pian, kun teillä on koko universumi koettavana. Kaikki se aika ja ponnistelu, jonka olette uhranneet päästäksenne näin pitkälle, on enemmän kuin sen arvoista. Muistakaa myös, että voitte taas tavata rakkaanne ja ystävänne, ja miten upea jälleentapaaminen teillä onkaan.
 
Nautimme saadessamme kertoa sitä, mikä teitä odottaa ylösnoustuanne, ja epäilemättä vapaus ilmaista täysin vapaasti itseänne rakastavana sieluna, joka olette, on tyydyttävin kokemus. Teitä ylistetään kokemuksistanne ja monet sielut ilahtuvat teidän tapaamisestanne ja kaiken kuulemisesta niistä. Kuten mainitsimme aiemmassa viestissä, teidän avullanne toisten sielujen ei välttämättä tarvitse kokea juuri sitä, mitä te olette kokeneet. Kokemuksenne voidaan jakaa toisten sielujen hyödyksi ja näin oppimiskierto jatkuu. Aikanaan jätätte maakokemuksemme taakse ja niistä tulee unenomaisia, mutta teillä on aina niiden hyöty. Olette tietysti kulkeneet polun aiemmin, mutta kun palaatte, se lisää kokemuksianne ja näin se jatkuu, kun kasvatte siihen pisteeseen, jossa teistä tulee galaktinen olento.
 
Hämmennyksen ja maailmantilan vuoksi tulee pian aika, jolloin monet ihmiset ovat huolestuneita siitä, mitä heidän ympärillään tapahtuu. Tässä kohtaa voitte vähentää heidän pelkojaan, mutta varokaa murskaamasta heitä liian monilla yksityiskohdilla. Epäilemättä kaikki eivät halua kuunnella, mitä teillä on sanottavana, ja jollekin totuus on liikaa uskottavaksi. Sallikaa heidän löytää oma totuutensa, mutta puhukaa kaikin mokomin niiden kanssa, jotka ilmaisevat kiinnostusta. Tällaisina aikoina ihmiset ovat tavallisesti huolissaan siitä, mitä tapahtuu heidän perheelleen ja ystävilleen. Perheet pysyvät tavallisesti yhdessä ja jatkavat kokemista ja kehittymistä yhdessä. Täytyy kuitenkin muistaa, että jokainen sielu voi tehdä valinnan joka evoluutiovaiheessa ja sitä täytyy kunnioittaa.
 
Pitäen mielessä kaiken negatiivisuuden maan päällä, täytyy muistaa, ettei koetteleva elämä ole merkki henkisyystasostanne, erityisesti nyt kun hyvin monet luultavasti selvittävät kovasti vanhoja karmakysymyksiään. Jos mitään, niin se saattaa vihjata siihen, että olette ryhtyneet selvittämään karmaanne, jotta olette puhdas ylösnousemaan. Olkaa siis tarkkana siinä, kun muodostatte mielipiteen sielun etenemisestä. Ette voi oikeasti tietää, ellette ole lukeneet akaasisia tiedostoja, ja silloinkin olette tietämätön siitä, mihin sielu on sitoutunut tässä elämässä. Painottaisimme, ettei karma ole rangaistus, vaan tilaisuus voittaa ne ongelmat, jotka saattavat estää kehittymistänne. Se mikä saattaa vaikuttaa rangaistukselta, on pelkästään tilaisuus oikaista ongelmanne, usein toisiin ihmisiin liittyen.
 
Olen SaLuSa Siriukselta ja kuten aina, tulen kohottamaan teitä ja varmistamaan, että tiedätte, ettette kulje sielupolkuanne koskaan yksin. Auttajat ja oppaat seuraavat aina edistymistänne ja tönäisevät tarvittaessa lempeästi. Usein muistutamme teille, että he ovat täällä teitä varten ja auttavat mielellään, kun tarvitsette apua. Saavuttamastanne evoluutiotasosta huolimatta on aina sieluja, jotka ovat valmiita auttamaan teitä, ja näin jatkuu, kunnes saavutatte matkanne lopun. Seuratkaa intuitiivisia tuntemuksianne, silloin kun epäilette, koska ne eivät tuota teille pettymystä ja ne voimistuvat kehittyessänne. Ego saattaa mennä tielle, mutta voitte olla varma, että se huolehtii maallisista tarpeistanne, mikä ei välttämättä ole prioriteettinne.
 
Kiitos SaLuSa,
Mike Quinsey
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >