HomeViestejäMike Quinsey17.4.2015 - Viesti SaLuSalta

17.4.2015 - Viesti SaLuSalta

VIESTI SALUSALTA
 
Kanavoinut Mike Quinsey (treeofthegoldenlight.com)
17.4.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät, valo kasvaa paljon nopeammin ja kaikki ansio siitä teille, jotka olette päättäväisiä ja uskollisia elämänsuunnitelmallenne.
 
Ette välttämättä tiedä varmasti, miten hyvin seuraatte sitä, mutta on syvä tyydytyksen tunne kaikessa, mitä teette. Autamme oppaidenne rinnalla teitä joka tilanteessa pysymään todellisella polullanne ja autamme, missä voimme.
 
Nettotulos kaikesta omistautumisestanne on, että pystytte jatkamaan eteenpäin hairahtumatta polultanne. Palkkiot tästä ovat monet ja yhtenä päivänä melko lähitulevaisuudessa todella tiedostatte, miten paljon panoksellanne on saavutettu. Se ei liity määrään vaan laatuun ja jokainen teistä auttaa omalla tavallaan valon ylläpitämisessä maan päällä.
 
Olette itse asiassa etuoikeutettuja, kun teidät on valittu näihin tehtäviin, koska monet sielut ovat ilmoittautuneet vapaaehtoiseksi sellaiseen työhön. Kaikkia ei kuitenkaan välttämättä valita tälle nimenomaiselle toimintajaksolle. Tämä on aikaa, mitä kohti olette työskennelleet monta elämää ja jotkut voivat jo tuntea ne muutokset, joita on tapahtunut, kun negatiivisilla energioilla on vähemmän vaikutusta.
 
Sellaiset ajat joissa olette nyt, ovat kummallisia, koska koetaan äärimmäisyyksiä, jotka voivat olla melko hämmentäviä. Tällä jaksolla negatiiviset energiat näyttävät lisääntyvän ja aiheuttavan tavallista enemmän ongelmia. Kuitenkin niillä on vain enemmän vaikutusta ja huomiota sen vuoksi. Se on kuin tynnyrin kaapimista ja vanhan syklin viime jäänteiden käsittelemistä.
 
Selvästi oppitunteja opitaan edelleen, mutta pian tulee aika, jolloin värähtelyt kohoavat. Kun tämä tapahtuu, se nostaa teidät tasolle, mikä ei voi hyväksyä matalampia värähtelyjä. Jatkakaa siis katsomista tiukasti eteenpäin, älkääkä antako fokuksenne ja päättäväisyytenne horjua.
 
Pimeät sielut tietävät, että niiden aika on loppumassa, ja nurkkaan ahdistetun rotan lailla ne ovat alttiita hyökkäämään miettimättä seuraamuksia. Ne haluavat paeta maapallolta, kun asiat kääntyvät niitä vastaan.
 
Kuten tiedätte jo, "aika ei odota ketään" ja vaikka tulevaisuus on periaatteessa määrätty, vapaa tahtonne määrittää, miten se tarkkaan ottaen tapahtuu. Ihmiskunta koostuu hyvin sekalaisista sieluryhmistä eri planeetoilta ja tähtijärjestelmistä, mutta pääryhmä ovat ne, jotka ovat tulleet maapallolle kehittymään.
 
Ei ole mitään muuta maapallon kaltaista paikkaa, mikä tarjoaa niin nopean evoluutiopolun. Se on vaikea ja vaativa, mutta se on nopein polku kokea kaikki se, mitä tarvitaan kehittymiseksi matalampien värähtelyjen yli. Pitäkää mielessä, että vaikka elämä näyttäisi miten vaikealta, sitä ei koskaan pakoteta sielulle ja olette kaikki sopineet tarvitsemanne niitä kokemuksia, joita se antaa teille.
 
Sielu voi vaihtaa mieltään inkarnaatiosta vielä viime hetkellä. Sitä tapahtuu kuitenkin harvoin, koska olette käyneet läpi sen tarkoituksen ennen inkarnoitumista ja tiedätte tarkkaan, mitä voitte saavuttaa sillä.
 
Teidän ei tarvitse huolestuttaa itseänne toisten sielujen polun lopputuloksella. Jokainen teistä kokee omien tarpeidensa mukaisesti ja monet sielut ylittävät polkunne ja niillä on ohikiitävä kontakti kanssanne. Tämä tapahtuu usein erityistarkoituksesta, mutta silti se voi olla tärkeä askel kummallekin teistä.
 
Elämänne pääpelaajat ovat luultavasti olleet kanssanne muissa elämissä ja jotkut perheet pysyvät yhdessä monta inkarnaatiota. Usein he vaihtavat rooleja ja teidän pitäisi jo tietää, että siihen sisältyy erilaisia energiaelämiä joko miehenä tai naisena. Jos olette liian monta elämää yhtäjaksoisesti samassa sukupuolessa, tulee usein vaikeammaksi vaihtaa sitä tarpeen syntyessä. Katsottaessa koko kuvaa ymmärrätte, että tehdään paljon valmisteluja varmistamaan, että elämänne maan päällä ovat tuottavia ja ne auttavat teitä kehittymään.
 
Mitä ihmeellisimpiä tapahtumia on suunniteltu tulevaisuuteenne, sitten kun olette saavuttaneet sen pisteen, missä pystytte elämään paljastuvan totuuden. Elämästä tulee hyvin erilaista, kuin koette nyt, ja sillä on vähän yhteyttä siihen, mitä olisi pitänyt tai olisi voinut olla.
 
Vuosien saatossa kehitystänne on työnnetty suuntaan, mikä on sopinut Illuminatin tavoitteisiin, kun se on pidätellyt teitä. Se on pitänyt teidät kontrollissaan ja hämmennyksen tilassa niin, että teitä pidetään aikalukossa. Murtaudutte tietysti ulos siitä hyvin pian ja elämänne etenee aimo harppauksin.
 
Se ei kuitenkaan merkitse, että elämänne on haaskattu – päinvastoin, paljon on opittu erittäin nopeasti. Normaalimmissa olosuhteissa etenemisenne olisi ollut paljon hitaampaa. Kuten olemme maininneet aiemmin, jokainen tilanne tarjoaa teille tilaisuuden viedä kehitystänne eteenpäin.
 
Olette ehkä kuulleet, että maan ulkopuolisia tukikohtia on sekä maalla että meren alla. Olemme tietoisia niistä ja niiden on annettu jäädä olettaen, etteivät ne yritä puuttua toisten elämänmuotojen asioihin. Kaikki ne jotka ovat tekemisissä Äiti Maan kanssa, ovat täällä kokeakseen teidän ulottuvuutenne ja kaiken, mitä sillä on tarjottavana.
 
Jotkut olennot, esim. argathanit, ovat eläneet maan sisäosassa aioneita ja odottavat oikeaa aikaa osallistuakseen maapallon tulevaisuuteen. Toiset, esim. annunaki, ovat puuttuneet kehitykseenne ja asettaneet rodun toista vastaan, mistä on seurannut sotia. Heidän vaikutuksensa ja valtansa teihin on kuitenkin loppunut noin 5000 vuoden jälkeen.
 
Nämä eivät suinkaan olleet ensimmäisiä vierailijoita, jotka puuttuivat kehitykseenne. Kuitenkin sellaisina jaksoina karma on ollut tärkeä tekijä ja se on kasvutilaisuus, kuten mikä tahansa uskomushaasteenne. Maapallolla teidät on suurelta osin pidetty erossa ulkopuolisista vaikutuksista, jotka olisivat muuttaneet evoluutiosuunnitelmaanne sellaisena, kuin korkeammat olennot ovat sopineet sen.
 
Olen SaLuSa Siriukselta ja rakastan sitä päättäväisyyttä, mitä olette osoittaneet pitääksenne sen vapauden, mikä on oikeutenne ja perintönne. Puhevapaus on hyvin oleellinen todelliselle demokratialle ja se mahdollistaa kehityksenne ilman asioihin sekaantumista.
 
Nykysyklinne on tullut loppunsa ja on merkkejä siitä, että uusi on alkanut vaikuttaa valintoihinne. Etsikää valoa kaikista koko ajan ja kun tulee tilaisuus, jakakaa ilonne ja onnellisuutenne heidän kanssaan. On hämmästyttävää, miten nopeasti ystävällinen sana tai ele kohottaa toistaa sielua ja nostaa hänen värähtelyjään.
 
Kiitos SaLuSa,
Mike Quinsey
   -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >