HomeViestejäMike Quinsey2.1.2015 - Viesti SaLuSalta

2.1.2015 - Viesti SaLuSalta

VIESTI SALUSALTA

Kanavoinut Mike Quinsey (treeofthegoldenlight.com)
2.1.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuulemme monien teistä kysyvän, miksi aika näyttää kuluvan paljon nopeammin. Se johtuu pelkästään siitä, että värähtelyjen nopeus lisääntyy, kun nämä korkeammat värähtelyt nostavat teitä samaan aikaan pois matalammista värähtelyistä. Tämä jatkuu, kunnes teidät on nostettu täysin neljänteen ulottuvuuteen, mihin alemmat värähtelyt eivät enää hyökkää.

Tuleva valokaupunki mikä on myös osa uutta ulottuvuutta, on vain yksi monista ilmentymistä, jotka ovat jonossa ilmestyäkseen tänä vuonna. Sen ei pitäisi huolestuttaa teitä, että se näyttää jo viivästyneen, koska sen on määrä ilmestyä hyvin pian. Tiedämme, että ihmiset ovat kärsimättömiä, mutta olette niin lähellä valokaupungin näkemistä, että pyydämme teiltä kärsivällisyyttä.

Paljon tapahtuu ja heti kun muutoksia alkaa tulla, hämmästytte, miten nopeasti ne vaikuttavat. Olemme kertoneet teille, mitä tapahtuu, ja joka askeleella olette lähempänä sitä päivää, jolloin pääsette eroon niistä, jotka vastustavat valoa ja puuttuvat prosessiin.

Millään viivytysyrityksillä ei ole vaikutusta ja pimeät sielut alkavat jo arvostaa vaikeuksia, joiden eteen ne joutuvat. Saattaa olla yksilöitä, jotka ovat häiriöksi, mutta heidät lakaistaan sivuun.

Rakkaat valotyöntekijät, tämä vuosi muistetaan ja roolinne on auttaa vähemmän informoituja ymmärtämän totuus siitä, mitä tapahtuu.

Elämästänne tulee tästä eteenpäin vähitellen helpompaa ja teillä on paljon tilaisuuksia toimia avoimesti valon puolesta. On paljon tehtävää, kun valtava määrä ihmisiä on hyvin hämmentyneitä ja peloissaan. Läsnäolonne ja vakuutuksenne siitä, mitä tapahtuu, helpottaa paljon heidän huoliaan.

Luonnollisesti aikanaan saamme televisiosta paikan puhua suoraan ihmisten kanssa, minkä pitäisi helpottaa heidän huoliaan. On aina niitä, jotka eivät ymmärrä valon tulemista eivätkä osoita mitään kiinnostusta sitä kohtaan. Roolinne on olla haaskaamatta aikaa niihin, jotka ovat selvästi valoa vastaan, mutta auttakaa toki niitä, jotka ovat pelkästään hämmentyneitä. Se on merkittävä askel eteenpäin heille, erityisesti jos he ovat innokkaita jonkin uskonnon tukijoita.

Monet valotyöntekijät voivat saada kylmää kohtelua omassa perheessään, joten antakaa heidän löytää oma polkunsa. Se mitä on suunniteltu heidän evoluutiotaan varten, on oikein heille. Monet kuitenkin heräävät unestaan ja toivottavat tervetulleeksi opastusta, mikä auttaa heitä läpi uuden ajan alusta.

Pitäkää mielessä, että jokainen on juuri siinä, missä hänen on tarkoitus olla, ja siinä hän kokee omien tarpeidensa mukaisesti. Sama pätee valotyöntekijöihin, joten älkää huolestuko, jos tänä aikana ei tapahdu kovin paljon - teidän aikanne tulee.

Sanoisimme, että heti kun uusi aika tunnistetaan, valotyöntekijöille tulee aika aktivoitua. Jos ei tapahdu mitään, mitä pidätte työkutsunanne, odottakaa omaa hetkeänne, koska kaikki ei tule kerralla. Käyttäkää intuitiota sen määrittelemiseen, milloin teidän pitäisi aloittaa työ valon puolesta, ettekä mene kauaksi pieleen.

Spiritualistikirkon pitäisi tulla omakseen, koska se seuraa tarkkaan todellista henkistä polkua. Sanotaan kuitenkin, että voitte olla totuuden seuraajia ilman mitään uskontoa. Toisaalta ihmiset jotka vasta aloittavat henkistä matkaansa, hyötyvät henkisessä kirkossa käymisestä.

Maapallo käy läpi muutoksia ja lopulta se nostetaan korkeampaan ulottuvuuteen. Matka on kuitenkin melko pitkä ja tuolloin teidätkin on valmisteltu elämään korkeammissa värähtelyissä.

Tämä on pelkästään maistiainen siitä, mitä on tulossa, jotta tiedätte, että teillä on kaikkea odotettavaa. Pitäkää siis katseenne päämäärässä ja tietäkää, ettei mikään estä teitä nauttimasta tulevaisuudesta. Pimeät ajat ovat loppuneet ja pimeiden sielujen käskyläiset ovat sekasorrossa.

Nyt monet ihmiset hyväksyvät jo laajasti maan ulkopuoliset, koska ei ole ollut mitään välikohtauksia, jotka voidaan suoraan kohdistaa niiden toimiin. Jos on ollut jonkin yhteenotto, melkein varmasti tulette huomaamaan, että Harmaat tai omat pimeät voimanne ovat aiheuttaneet sen. Peiteoperaatiohyökkäykset ovat myös alue, missä ne ovat olleet mukana, mutta faktojen tarkemman katsomisen pitäisi paljastaa totuus.

Tehtävämme on tuoda rauha levottomalle planeetalle, mikä on tullut tuhon partaalle pimeiden sielujen tekojen vuoksi. Olemme todenneet monta kertaa, ettemme katsoisi sivusta sen tapahtumista. Tarkoituksemme on valvoa kokemuksenne loppuunsaattamista kolmannessa ulottuvuudessa, jotta voitte nousta seuraavaan ulottuvuuteen.

Pysykää tiukasti uskomuksissanne ja tietäkää, ettei mikään voi ottaa niitä teiltä. Kun tietoisuutenne nousee, teillä on vähemmän ja vähemmän tekemistä alempien värähtelyjen asioiden kanssa. Olette saavuttamassa vaiheen, missä siirrytte pimeiden sielujen ulottumattomiin.

Älkää kuitenkaan murehtiko niiden läsnäolosta. Niitä on nyt rajoitettu siinä pahanteossa, mihin ne pystyvät, mutta joillakin teistä on edelleen selvitettävänä karmaa - teidän pitäisi kuitenkin keskittyä valoon. Useimmat teistä ovat selvittäneet velkansa, joten yrittäkää olla saamatta aikaan uutta.

Älkää uskoko hysteriaan ja huhuihin siitä, mitä Obaman aikomukset ovat, kun pimeät sielut juoksevat peloissaan ja etsivät tilaisuutta synnyttää kaaosta. Pelko on niiden ase ja ne yrittävät kovasti saada teidät pelkäämään. Taas kerran, tässä kohtaa intuitiostanne tulee hyvin kätevä ja jos käytätte erottelukykyä, tunnette energian ja tiedätte, minkä tyyppistä se on.

Olen SaLuSa Siriukselta ja toivotan jokaiselle lukijalle mahtavaa uutta vuotta. Paljon on luvattu ja sen seurauksena teille ei jää epäilystäkään siitä, että käsillä on uusi aika. Maailma on kääntymässä ylösalaisin, kun kaaos jatkuu, mutta tämä on viimeisten karmakysymysten selvittämistä.

Juhlikaa uutta vuottanne ilolla ja loistakaa valoanne pimeisiin nurkkiin. Galaktinen liitto on kanssanne koko matkan.

Kiitos SaLuSa,
Mike Quinsey

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >