HomeViestejäMike Quinsey28.12.2012 - Viesti SaLuSalta

28.12.2012 - Viesti SaLuSalta

VIESTI SALUSALTA
 
Kanavoinut Mike Quinsey ( gfbymikequinsey.blogspot.fi)
28.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sillä ei ole merkitystä, miten monia ennusteita tehdään, koska annettaessa ne ovat kaikki mahdollisuuksia ja niiden materialisoituminen riippuu luomisvoimienne laajuudesta. Kerromme siis teille, että se mitä koitte, oli sitä, minkä loitte, mutta niille jotka odottivat enemmän todisteita ylösnousemuksesta, se aiheutti pettymystä.
 
Ymmärrämme tuntemuksenne, mutta ylösnousemusheräämisen energiat eivät ole loppuneet ja ne kehittyvät nopeammin kuin aiemmin. Energioiden kohoamista tapahtui aurinkokunnassanne, kun aurinkonne ja galaksin suuri keskusaurinko asettuivat linjaan, ja yhtä moni sielu koki joitain todisteita ja ei kokenut.
 
Ylösnousemus tapahtui, mutta yllätykseksenne matalamman värähtelyn sielut ovat edelleen kanssanne. Tämä johtuu siitä, että monet pystyivät imemään energiaa ja heidän värähtelynsä kohosi riittävästi, jotta he voivat nousta, mutta heidän on kohotettava niitä nopeammin, jos heidän on tarkoitus pysyä kanssanne. Pitäkää myös mielessä, että monet sielut olivat tietämättömiä joulukuun 21. päivän merkityksestä, joten kaikki jotka kokivat jotain, eivät tienneet, mikä sen aiheutti.
 
On ns. heidän viimeinen tilaisuutensa pysyä ylösnousemusprosessissa ja välttää vieminen pois maapallolta, jos se osoittautuu heidän parhaaksi edukseen. Koko ajan on toivottu, että mahdollisimman monet sielut voisivat hyväksyä uudet energiat. Niinpä tunnemme, että sitten kun tunnistatte positiivisen lopputuloksen, olette tyytyväisiä, että useammat sieluperheestänne ovat jääneet.
 
Uusi aika on alkanut ja aika näyttää, ettei mitään ole menetetty kokemustenne luonteen vuoksi. Tästä eteenpäin löydätte paljon positiivisia lopputuloksia, koska te olette nyt vastuussa omasta tulevaisuudestanne. Ei-haluttujen energioidenne henkilökohtainen puhdistaminen voi edetä täyttä vauhtia ja teillä ei pitäisi olla mitään vaikeuksia onnistua siinä.
 
Olette nyt uudella tasolla onnellisia ja iloisia pelkästään siitä, että olette elossa, ja tiedätte, että voitte nyt edetä elämään uutta elämää suuremman vapauden kera kuin koskaan ennen. 21.12.-energioiden vastaanottamisen tuloksena olette siirtyneet enemmän nyt-hetkeen ja se merkitsee, että koette vähemmän ajan ja paikan.
 
Kun liikutte 5D:ssä, käsitätte, ettei aika ole enää lineaarista, ja kadotatte joskus koko perspektiivin siitä, missä olette tai miten tulitte siihen. Älkää kuitenkaan pelätkö, koska pystytte "ajattelemaan" itsenne takaisin sinne, missä olitte. Aikanaan alatte havaita muita ulottuvuuksia ja todellisuuksia ja myös nähdä muita olentoja, joilla on olemus niissä.
 
Teidän nykyhallituksenne ja laajasti muut hallitukset läntisessä maailmassanne ovat lähellä korvaamista ja se on tärkeä liike, mikä mahdollistaa monien muiden asioiden etenemisen. He eivät osaa käsitellä ajankohtaista kriisiä, minkä on synnyttänyt monien pankkien kaatuminen ja ne korruptoituneet järjestelmät, joita he ovat käyttäneet lisäämään omia voittojaan vilpillisen kaupanteon kautta.
 
Me tunnemme jo vastaukset ja uusia tapoja on valmisteltu ja ne ovat valmiita käyttöönotettavaksi hyvin lyhyellä varoitusajalla. Joka päivä kaikkien sielujen tietoisuus jatkaa lisääntymistään ja nettotuloksena on, että sivilisaationa huomaatte olevanne vähemmän kiinnostuneita siitä, mitä menneisyydellä oli tarjottavana teille. Teistä tulee viisaampia ja neuvokkaampia sen havaitsemisessa, miten teitä on johdettu harhaan vuosisatoja.
 
Ette ole enää valmiita hyväksymään "lisää samaa" ja vaaditte uutta lähestymistapaa elämään, mikä kunnioittaa kaikkien täysivaltaisuutta, rauhaa ja yltäkylläisyyttä. Teidän täytyy pystyä vapaasti ilmaisemaan itseänne ja suhtautumaan kaikkiin yhtenä, kun haluamme nähdä teidän saavuttavan ykseyden.
 
Ymmärrämme täysin, miksi jotkut teistä ovat masentuneita ylösnousemuksen mentyä ohi melko hiljaa, mutta katsokaa positiivisia puolia. Olemme yrittäneet opastaa teitä saavuttamaan korkeimman havainnon itsestänne ja siitä, mitä voisitte odottaa uudessa ajassa, ja tämä kannustaminen jatkuu edelleen.
 
Joulukuun 21. päivän asetelma tapahtui ja olette aloittaneet uuden ajan korkeammalla tietoisuustasolla. Se mahdollistaa teille ylösnousemusprosessin kiihdyttämisen ja näette muutoksia tapahtuvan nopeasti peräkkäin. Kaikki mitä teidät on ohjattu odottamaan merkkinä uudesta ajasta, tapahtuu suuremmalla tuella kuin ennen, kun tie edessä on nyt käytännössä selvä.
 
Teillä on ollut suurta kärsivällisyyttä tähän saakka ja olemme hyvin kiitollisia omistautumisestanne valolle ja kaikille muille sieluille. Tapahtumat kulkevat nyt paljon tasaisemmin ja voimme vakuuttaa teille, että sillä työllä mitä olette tehneet valon ja rakkauden tuomiseksi kansalle, on ollut valtava vaikutus.
 
Luonnollisesti myös Äiti Maa on ylösnoussut ja se tekee työtä kanssanne uuden ajan toteuttamiseksi. On ollut harvoja tapauksia, missä ihmisten on täytynyt lähteä maan päältä, ja se on niiden valotyöntekijöiden ansiota, jotka ovat tehneet kovasti työtä kaikkien sielujen saattamiseksi valoon. Panemme tyytyväisenä merkille, että se on vapauttanut sitä jännitettä ja niitä epäilyksiä, mitä joillain ihmisillä oli, koska he olivat hyvin huolissaan ystävistä tai perheestä.
 
Se antaa suurta toivoa niille sieluille, jotka ovat tähän saakka olleet tietämättömiä sen uuden jakson merkityksestä, mihin olette siirtyneet. Tiedämme, että jotkut teistä katsovat taaksepäin ja kysyvät, miksi ennen ylösnousemusta annettiin se vaikutelma, että niin paljon olisi voitu saavuttaa. Sanoisimme, että motiivinamme on ollut laittaa eteenne kaikki mahdollisuudet, miten voitte edetä omien luomisvoimienne kautta.
 
Tiedämme, että valotyöntekijät ovat laittaneet paljon aikaa ja ponnistelua menestymisen saavuttamiseen, eikä ilmeinen epäonnistuminen ole heidän kritisointiaan. Heidän omistautumisessaan tehtävälle ei ole kerrassaan mitään vikaa. Kyse on yksinkertaisesti siitä, että olosuhteet eivät yltäneet odottamienne alkumuutosten täyteen ilmentymiseen.
 
Kyllä, oli aikoja, jolloin olitte hyvin lähellä ponnistelujenne palkitsemisen näkemistä, mutta usein pimeät sielut aiheuttivat uhan tai viivytyksen, mistä emme voineet olla piittaamatta. Pitäkää mielessä, ettei meillä ole valtuuksia pakottaa asioita, ellei sitä jumalaisesti määrätä, koska te ohjaatte lopputulosta ja olette vastuussa siitä.
 
Olkaa vakuuttuneita siitä, ettei aikaa ole hukattu siksi, että näyttää tapahtuneen vain vähän edistymistä. Kulissien takana liittolaisemme jatkavat kiireisenä ja ovat lähellä hallitusmuutosten synnyttämistä. Nämä ovat hyvin oleellisia poliittisten 3D-jäänteiden jättämisessä taaksenne ja niiden uusien johtajien nimittämisessä valtaan, jotka ovat tietoisia valtavasta muutostarpeesta uuden ajan muodostamiseksi.
 
Huomaatte pian rakkausaallon pyyhkivän maapallon yli ja se osoittaa, että sivilisaationne on ottanut kvanttihypyn eteenpäin. Tämä tuo voimakkaan yhteistarkoituksen, mikä auttaa maailmanrauhan muodostamisessa. Jos jatkatte keskittymistä niille maailman alueille, joissa on edelleen konflikteja, aikomuksenne tuo pian positiivisen tuloksen. Sitten kun maailmanrauha on saavutettu, varmistamme, ettei sota palaa, ja panemme täytäntöön tuon määräyksen tarvittaessa.
 
Jokaisen päivän myötä lisääntyy myös mahdollisuus alustemme suurempaan näyttäytymiseen dramaattisesti. Monet silmät kääntyvät pian köyhyyteen ja puutteeseen Lähi-idässä ja Kaukoidässä, kun myötätunto ja ymmärrys saavat fokuksen sinne, missä suurinta puutetta on. Se pakottaa hallitukset tarkastelemaan vakavasti tuollaisia kysymyksiä ja ryhtymään toimeen.
 
Liittolaistemme ponnistelut synnyttävät myös varallisuuden uudelleenjaon, mikä on saavutettu laillisesti. Hyvin paljon on tulossa esiin ja kun matalammat värähtelyt häviävät nopeammin, on vähemmän viivytysmahdollisuuksia.
 
Rakkaat ystävät, ajatelkaa, että te ette ole menettäneet mitään, kun unelmanne eivät ole täyttyneet - itse asiassa olette saaneet enemmän, mitä teillä oli ennen. Tiestä on tullut selvempi ja varmempi ja apumme voi olla avoimempaa. Tästä syystä olemme innokkaita paljastumaan mahdollisimman nopeasti. Sitten pääsemme todella vauhtiin ilman mitään esteitä.
 
Koko ilme on muuttunut paremmaksi ja ponnistelunne ovat ajan kuluessa tuottoisampia. Olemme tietysti lähellä teitä suurimman osan ajasta, mutta näyttäydymme harvoin - sekin muuttuu aikanaan. Tapahtuu yhteentuleminen ja lopulta teihin liittyvät meidän lisäksemme mestarit ja perheenne maan sisäosasta. Se on melkoisen juhlan aikaa ja koko maailma tietää meidän saapuneen.
 
Mitään ei koskaan tapahdu sattumalta, vaan kaikki noudattaa jumalan määräystä. On voimakkaita olentoja, jotka toteuttavat Jumalan sanaa kyseenalaistamatta, mutta ymmärrämme toki teidän epäilyksenne ja vaikeutenne, kun asiat eivät näytä menevän suunnitelman mukaan. Kuitenkin kaikki asiat toteutuvat ja täyttävät annetut lupaukset.
 
Näin tiedetään olevan, koska kaikki on jo nyt-hetkessä ja vain odottaa oikeaa aikaa ilmentyä - eli silloin kun se on sivilisaationne maksimihyödyksi. Se mitä on tapahtumassa, ei ole tietenkään vain niitä varten, jotka ovat jo heränneet, vaan se ohjataan jotenkin vielä voimakkaammin niille, jotka ovat edelleen unessa.
 
Nyt kun matalammat värähtelyt ovat häviämässä, heille annetaan lempeä tönäisy ja muistutus, että he ovat nyt omassa risteyksessään. Heidän on tehtävä tiukka päätös siitä, mitä he haluavat tehdä - muuten he eivät kykene etenemään uuteen aikaan. Se on heidän valintansa ja korkeammalla tasolla he tietävät alitajuisesti, mikä on panoksena.
 
Olen SaLuSa Siriukselta ja antakaa minun sanoa, ettei kulu enää kauaakaan, ennen kuin monet teistä katsovat taaksepäin tätä aikaa ja löytävät todisteen ylösnousemuksestanne tunnistamalla muutokset itsessään. Näette sitä myös ystävissänne ja perheessänne ja käsitätte, että he luovat rauhallisempaa auraa ympärilleen.
 
Kun korkeampien energioiden tuleminen maan päälle jatkuu, niiden vaikutukset ovat kaikkien nähtävillä, kun ihmiset lähestyvät toisiaan rakkaudessa ja tuovat voimakkaita valoenergioita vaikuttaakseen niihin, joita pidetään edelleen pimeydessä. Ylösnousemusprosessi etenee edelleen yhtä tehokkaasti kuin aina ja rakkautemme on kanssanne koko matkan.
 
Kiitos, SaLuSa,
Mike Quinsey
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >