HomeViestejäMike Quinsey26.11.2012 - Viesti SaLuSalta

26.11.2012 - Viesti SaLuSalta

VIESTI SALUSALTA
 
Kanavoinut Mike Quinsey ( gfbymikequinsey.blogspot.fi
26.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jokainen päivä voi nyt antaa ensimmäisen todellisen todisteen siitä, mitä on tapahtunut kulissien takana, ja tämä tuo julki teille jatkuvat muutokset. Media ei valitettavasti käsittele "hyviä" uutisia, koska sitä kontrolloidaan edelleen. Kuitenkin internetinne on niin valtavan laaja, ettei teillä ole mitään ongelmia löytää viittauksia maan ulkopuolisen elämän paljastamisesta ja muista odotetuista tapahtumista - ja usein niiltä, joilla on aito informaatiolähde.
 
Kuitenkin teidän täytyy edelleen varoa joitain aidolta näyttäviä nettisivustoja ja raportteja, joita julkaistaan hämmentämään teitä. Silloin kun todellisia ilmoituksia tehdään, mielessänne ei ole epäilystä niiden totuudenmukaisuudesta. Esimerkiksi maan ulkopuolisen elämän paljastaminen on maailmanlaajuisesti tärkeä asia ja johtajienne on hoidettava se vastaavasti.
 
Kaiken tämän tapahtuessa polku teidän ja Äiti Maan ylösnousemukseen etenee eikä ongelmia ole. Mitä universumiin tulee, kaikki on viime valmisteluvaiheissa ja ylösnousemuksenne on yhtä tärkeä kuin mikä tahansa muu muutos, ellei tärkeämpi. Olette ainoita, jotka eivät pysty tekemään sitä kokonaan itse, ja tietysti me Galaktisessa valoliitossa ja muut olemme hyvin aktiivisia teidän auttamisessanne.
 
Valinta tähän rooliin on meille etuoikeus ja toisten palveleminen on syymme olla olemassa. Ylösnousemus on vasta alkua ja sen jälkeen meillä on paljon tehtävää teidän siirtämisessä nopeasti niihin elämänmuutoksiin, mitkä tulevat sen myötä. Uskomme, että monet teistä ovat nyt tietoisia siitä, mitä se merkitsee - aina elämänlaatunne nostamiseen ja täysivaltaisuutenne palauttamiseen saakka. Sen sijaan, että toiset luovat polkunne, luotte itse oman todellisuutenne. Se tuo samanmieliset sielut yhteen ja tästä syystä jotkut eri asioita haluavat menevät eri tietä.
 
Jos ajattelette sitä, että siirrytte uuteen taajuuteen, ymmärrätte, että kussakin ulottuvuudessa on eri tasoja. Ette siksi ole kaikki samalla tasolla ja jotkut ihmiset häviävät näkyvistänne. Painottaisimme siksi taas kerran, että jokainen sielu löytää itsensä juuri oikealta tasolta. Se on harmoniassa hänen sielunsa värähtelyn kanssa ja hän tuntee olonsa sillä mukavaksi ja rennoksi.
 
Se on täydellinen vastaus niille, jotka ovat huolissaan muista ihmisistä ja siitä, ketkä seuraavat heitä omalle tasolleen. Mitä perheisiin tulee, niin antakaa mielenne levätä, koska useimmat jäsenet pysyvät normaalisti yhdessä. Tietysti jos ihmisillä on hyvin vastakkainen ajatus siitä, mitä ylösnousemus merkitsee heille, he luovat eri todellisuuden itselleen rinnakkaismaailmoissa. Vapaassa valinnassanne ei olisi paljonkaan ideaa, jos sitä jotenkin rajoitettaisiin.
 
Monet ihmiset eivät ole omaksuneet tulevien muutosten todellista laajuutta, koska kaikki on hyvin erilaista kuin nykykokemuksenne. Jos etsitte taivasta maan päältä, sen saatte sen, mutta se on tietysti uudella maapallolla. Yksi elämänne peikko on pöly, minkä poistamiseen olette käyttäneet monta tuntia. Sitä ei ole enää ilman puhtauden vuoksi ja maa jalkojenne alla on koostumukseltaan erilaista, minkä tunnette nyt.
 
Ilman ikääntymistä tai mädäntymistä ei ole jäämiä kasveista tai muista lähteistä. Puhtaus ja kirkkaus kulkee käsi kädessä korkeampien värähtelyjen kanssa, mikä antaa teille myös laajemman värikirjon, mitä teillä on tällä hetkellä. Niinpä "taivas" on todella se sana, mikä kuvaa korkeampia valoulottuvuuksia.
 
Maan päällä on niin paljon rikollista toimintaa, että elämänne kuluu kotinne ja omaisuutenne suojelemiseen. Henkilökohtaisesti pelkäätte tulevanne ryöstetyksi tai pahoinpidellyksi tai vielä pahempaa. Rakkaat ystävät, sellaisia vaaroja tai uhkia ei yksinkertaisesti ole eikä voi olla korkeammissa ulottuvuuksissa, kun kaikki sielut ilmaisevat itseään rakkaudella ja välittäen toisistaan.
 
Yltäkylläisyys vie pois tarpeen kerätä varallisuutta missään muodossa. Kun teillä on kaikki, mitä tarvitsette, ette himoitse toisten tavaroita tai omaisuutta. Ajatelkaa, ettei ovia tarvitse lukita eikä omaisuuttanne tarvitse piilottaa. Totutte pian tällaisiin muutoksiin eikä teidän tarvitse huolehtia mistään, kun elämä on vain jatkuvaa kokemista äärimmäisessä ilossa ja onnellisuudessa.
 
Teihin tutustuvat innokkaana monet sivilisaatiot, jotka näkevät itsensä samanlaisella polulla kuin te. Ne ovat kaikki ihmisen kaltaisia tai humanoideja ja usein linkitettynä teihin geenimanipuloinnin kautta. Ihmiset ovat luonteeltaan ystävällisiä ja hyväntahtoisia ja vedätte puoleenne samanlaisia olentoja.
 
Jotkut heistä ovat jo ottaneet henkilökohtaisen kontaktin teihin, mutta olemme kontrolloineet sitä, etteivät tuollaiset kontaktit häiritse teitä tärkeämmissä asioissa, kuten ylösnousemus. Ensimmäisten tapaamistemme on tarkoitus esitellä pääperheenne, jotka ovat jo Liiton jäseniä. Siihen mennessä olette jo nostaneet tietoisuustasoanne ja muistatte pian entiset yhteytenne.
 
Kuten alatte oivaltaa, ylösnousemus on kvanttihyppy värähtelyssänne ja tietoisuustasossanne. Jos olette valmis, palatkaa tarkistamaan oma tilanne muutama vuosi taaksepäin ja varmasti tunnistatte suuren muutoksen tietoisuudessanne. Menneisyydessä on tapahtunut vähittäistä kasvua, mutta nyt se on nopeutunut ja voitte huomata eron melkein päivittäin.
 
Kerromme teille, että valoa virtaa maapallollenne universumin joka kolkasta. Ette ole koskaan olleet ilman tukea ja nyt ylösnousemuksen läheisyyden vuoksi se on lisääntynyt. Haluamme nähdä jokaisen sielun, joka on ilmaissut aikomuksensa ylösnousta, tekevän sen täynnä itseluottamusta ja hyvin valmistautuneena.
 
Teitä kaikkia ihaillaan ja rakastetaan ympäri universumia ja mukaan sisältyvät kaikki sielut riippumatta siitä, ovatko he valoa vai pimeyttä. Tämä johtuu siitä, että olette kaksinaisuudessa esittäneet kaikki omaa osaanne ja siksi ketään sielua ei pitäisi tuomita. Tämä vaatii vähän totuttelua, koska te laitatte vankilaan lakienne rikkojat ja teillä on tapana tuomita ennalta heidän rikoksensa ja päättää rangaistuksesta.
 
Tämä ei merkitse, ettei teillä saisi olla mielipidettä, mutta usein tuomitsemisenne sisältää ajatusenergiamuotoja, jotka tukevat rangaistusta. Teidän tehtävänne ei ole tuomita sillä tavalla ja voitte olla huoletta, sillä oikeus voittaa aina, vaikka joku näyttäisikin pääsevän pälkähästä rikoksessaan. Mitään ei voi koskaan kätkeä ikuisesti niin, ettei kukaan tietäisi siitä, kun kaikkien tekojen energia jatkaa olemistaan eetterissä.
 
Olen SaLuSa Siriukselta ja olen tyytyväinen nähdessäni, että monet suunnittelevat erityistapahtumaa 12.12., mikä on hyvin tärkeä niiden koodien "julkaisemisessa", mitkä saattavat loppuun henkilökohtaiset valmistelunne ylösnousemusta varten. Olkaa valossa, olkaa rakkautta.
 
Kiitos SaLuSa, Mike Quinsey
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev