HomeViestejäRebecca Couch22.2.2022 - Antaudu sille, mikä on totta sinulle

22.2.2022 - Antaudu sille, mikä on totta sinulle

ANTAUDU SILLE, MIKÄ ON TOTTA SINULLE

Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
22.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On aika kääntyä sisäänpäin. Mitä voimakkaampi valosi on sisällä, sitä kestävämpi olet käsittelemään ulkoista maailmaa. Siis tiedät, mitä tehdä: hengitä, rauhoitu, maadoitu, avaa sydämesi ja kruunusi ja vastaanota valoa laajentuaksesi. Pysy ankkuroituna Äiti Maahan, sillä se transformoituu, ja matkustat sen kanssa. Ulkoinen maailma linkoaa pois sen, mikä on matalampaa tiheyttä, joten meidän täytyy luopua kiintymyksestämme siihen. Ymmärtämättä täysin, mitä se merkitsee, halukkuutemme on tärkeä helpottamaan siirtymää. Siis pidä silmällä panostustasi ulkoisen maailman draamoihin ja kaaokseen puolueettomasti … mitä enemmän energiaa se vie sinulta, sitä enemmän tarvitset täydennystä pysyäksesi tasapainossa. Tarkkaile tuota mittaria!

Voit tuntea, että nämä ovat voimallisia transformaatiopäiviä, joita aiheuttavat myriadit asetelmat, kaikki syvällinen – on se sitten numerologista, energeettistä, planetaarista, maallista tai fysiologista. Teitä pommitetaan taajuuksilla, jotka auttavat tässä transformaatiossa. Ratsasta jatkuvasti korkeilla aalloilla, äläkä anna niiden upottaa sinua. Jos alat häkeltyä, käänny sisäänpäin ja kalibroidu uudelleen. Olet täysivaltainen. Olet tuota valoa, joten salli se. Salli sen taivuttaa, muokata ja ladata sinua. Kun aivosi sotkeutuvat yritykseen tulkita, mitä tapahtuu, silloin kun rakenteet romahtavat, vetäydy, tai muuten kaadut niiden mukana. Jos olet valinnut nousta valon myötä, se ei ole kulkusuunta! Maadoitu. Keskity. Hengitä. Olet opastetumpi, suojellumpi ja inspiroidumpi, kun voit edes kuvitella nyt, jota luota siihen, jopa sokeasti.

Antautuminen ei merkitse periksi antamista – päinvastoin. Se merkitsee, että tiedät oman totuutesi ja kunnioitat sitä olemalla osallistumatta mihinkään, mikä menee sitä vastaan. Antaudu sille ja salli vain se, mikä on oikein ja totta sinulle. Itseäsi kunnioittamalla taajuutesi vakiintuu ja kaikkea mikä on harmoniassa sen kanssa, saapuu. Tämä on ns. jyvien erottamista akanoista, tilinteon aika. Sinun täytyy valita kantasi, paikkasi, oikeasi, vapautesi, arvokkuutesi, täysivaltaisuutesi ja kaikki, mikä on omaa värähtelyäsi. Kaikki muu tulee sinulle. Katsele ihmeiden saapumista. Älä horju, vaikka ulkoisessa maailmassa tapahtuisi mitä. Sinä olet sinä. Sinä olet totta.

Kaikki säännöt jotka tunnet, pätevät, ja itsehoito on äärimmäisen tärkeää. Näin kalibroit itsesi joka hetki ja sopeudut radikaalisti muuttuviin taajuuksiin. Ja pidä silmällä energeettistä rasitusmittaria, ja sisäänotto hallitsee nyt. Kutsu apua korkeimman värähtelyn eetteritasoilta ja pysy läheisessä kosketuksessa intiimiin tukitiimiisi. Tämä on nyt valotyöntekijäolympialaiset … ja valonsotureiden täytyy olla kunnossa ja kalibroitu optimaaliseen suoritukseen. Lepää, kasaa itsesi, kalibroidu uudelleen, uudistu – kaikkea uudestisyntymää kohti.

Tästä sisäänpäin ankkuroituneesta hiljaisesta paikasta, voit katsella ulkoisten rakenteiden kaatumista tyynesti. Tätä vahvuutta tarvitaan muiden nähtäväksi, kun tällainen vakuuttavuus/varmuus tarttuu. Kuin olisi joogin seurassa. Sinä olet oma joogisi, ja näin joogiesimerkki muille. Yoda oli oikeassa kaiken aikaa! Hengitä itsesi tämän uudestisyntymäprosessin läpi, ja älä työnnä. Salli. Antaudu. Onnistut tässä.

Olemme ikuisesti voimakkaasti läsnä sinulle.

Sisäinen valoneuvosto

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >