HomeViestejäRebecca Couch15.11.2021 - Oikea avatarisi

15.11.2021 - Oikea avatarisi

OIKEA AVATARISI

Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
15.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas ystävä, ulkoisessa maailmassasi tapahtuu hyvin paljon harhauttamaan sinut todellisesta maailmasta, joka on sisällä. Olet täällä kokemassa ulkoisen maailman sisäisen totuutesi linsseillä. Tämä voi olla hyvin hämmentävää, mutta ajattele sitä niin, kuin olisit Jumalan avatar! Olet jumalainen kipinä, joka elää Maa-todellisuudessa, jota navigoidaan sisäisestä yhteydestäsi Lähteeseen. Mikään muu ei ole totta. Tämä on, kuin olisit virtuaalitodellisuuspelissä.

On tärkeää, että olet aina tietoinen siitä, mitä oikeasti on tuon ulkoisen näkymän takana. Hereilläoleminen tälle suuremmalle totuudelle on avain, että voit olla vapaa siinä. Ne jotka eivät ole vielä löytäneet suhdettaan matriisiin (matrix), ovat vankina – ja olet siinä innostamassa, näyttämässä esimerkkiä ja olemassa polku heidän vapauteensa siitä. Olet kuin salainen ovi, ja kun se löydetään, he voivat löytää myös omansa. Jotkut eivät valitse nähdä sitä, mikä on piilossa. Et voi puuttua heidän vapaaseen tahtoonsa, mutta voit tehdä, mitä tulit tähän peliin tekemään: olla valomajakka, erilainen taajuus, ainutlaatuinen hologrammi matriisissa, jonka voivat tunnistaa sellaiset, jotka ovat muuttaneet oman hologramminsa lähivärähtelyyn.

Siis ensisijainen roolisi on jatkaa säteilemistä. Jatkaa puhumista. Jatkaa luomista. Jatkaa korkeamman valotaajuutesi loistamista, joka voi olla majakka sumussa. Muistat hyvin, että silloin kun itse etsit, tarvitsit vain jonkun toisen, joka näki sinut, joka puhui sydämesi sanoja ja joka antoi – kuin ravitsevaa vettä, silloin kun oli paahtavaa – lisää polttoainetta ja vahvistuksen, ettet ollut yksin.

Tämän tunnistaminen on elintärkeää tällä polulla. Jokainen etsii vahvistusta, ettei hän ole yksinäinen sekopää, ei-haluttu yksilö, arvoton hylkiö, jollaiselta hänestä on toisinaan tuntunut sisällään. Tämä on kaikkein suurin valhe. Mutta ellei saa sitä kokemusta, että toinen näkee, tuntee, kuulee, koskettaa … on helppoa jäädä eksyksiin. Ja näin tehtävämme on tulla yhteen ja tunnistaa se yhdistävä elämänvoima, joka on jokaisessa meissä, ja yhdistyä. Kuin solut jotka yhdistyvät luomaan suuremman muodon, on aika liittyä yhteen yhdeksi. Jakautuneena heikennymme, yhdistyneenä laajennumme. Säteilymme tuo meidät yhteen.

Yhtenäistyminen vahvistuu yhteisestä tarkoituksesta, ja se on rikkoa valheellinen matriisi, jotta kukin yksilö ja kokonaisuus voi olla vapaa luomaan rajoituksetta universaalin lain puitteissa. Universaali laki rakkauden inspiroimana, on kiskonut alun perin meidät hereille, ja nyt on aika elää vapaana noilla ehdoilla. Ensin julistamme harmoniamme sen kanssa, ja sitten löytämällä oman paikkamme sytytämme henkilökohtaiset intohimomme, jotka muuttavat muotoa toisten palvelemiseksi. Kun se on vakiintunut, jumalainen inspiraatio ja kaitselmus kohtaa meidät.

Aloitamme matkan yksin ja lopetamme vaalimalla ykseyttä yhteisössä, mikä ruokkii alkuperäistä yksinäisyyskaipuutamme. Heikennymme ollessamme yksin ja kukoistamme yhteisössä, joten kaikki mikä jakaa, erottaa, vähättelee tai kontrolloi meitä, halventaa todellista tarkoitustamme, joka on kukoistaa vain, kun tulemme yhteen yhteisessä tarkoituksessa. Avain on lähestyä kaikkea, mikä on luonnollista, mikä on ravitsevaa, mikä on iloista, yltäkylläistä ja totta. Kaikki tätä vähempi kallistuu kuihtumista kohti, ei elämää!

Siis vaikka toiminta olisi miten yksinkertaista, etsi muita samanmielisiä ja liittäkää voimanne yhteen siinä, mikä tuo teille iloa ja edistää muiden hyvinvointia. Tämä on vastalääke kaikkeen väärään määräämiseen ulkoisessa maailmassa. Ole vaihtoehtoinen voima. Väärä kuolee, kun sitä ei ruokita, kun luodaan mahtavampi vaihtoehto. Valitse elämä. Valitse vapaus. Valitse ykseys. Valitse kaikkea, mikä on hyvää ja totta. Valitse rakkaus. Sivuuta sellainen, mikä ei ole tätä, ja jatka sen luomista, mitä haluat, ja kaikki muu häviää surkastumalla.

Rakkaudella opastaen ja nöyrästi inspiroiden, olemme

Sisäinen valoneuvosto

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >