HomeViestejäRebecca Couch31.8.2021 - Suuri nollaus

31.8.2021 - Suuri nollaus

SUURI NOLLAUS

Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
31.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas ystävä, asiat ovat paremmin, kuin miltä näyttävät. Tämä saattaa tuntua naurettavalta toteamukselta, kun vaikuttaa siltä, kuin koko maailmalla olisi traumaa jossain määrin tänä aikana. Mutta tiedät, miten homma toimii henkisessä maailmassa – että ahdistuksesta, haasteista, kaaoksesta syntyy aina hyvyyttä. Sillä tavalla syvä ja perustavanlaatuinen muutos tapahtuu. Se voi tapahtua kuin kiven kuluminen, melkein näkymättömästi pitkän ajan kuluessa, tai se voi tulla voimakkaiden tuulien myötä hetkessä. Planeetalla on tullut radikaalin muutoksen aika, joten monia katalyyttejä on samanaikaisesti tekemässä alkemiaa. Se ei ole miellyttävää, mutta sen voima on syväluotaavaa.

Haasteena on tietää, sielusi syvyyksissä, että olet vahva kestämään jatkuvan paineen ympärilläsi, kuin kivi virrassa. Kuka olet? Miksi olet täällä? Millä on eniten merkitystä sinulle? Mikä kestää? Mikä on katoavaa? Ja mikä on ikuista ja ilman vastarintaa? Tämä on aikaa lajitella nämä perusasiat syvällä tietoisuustasolla, sillä uuteen meneminen vaatii sitä. Vanha maailma on loppunut, kuten tiesimme, sillä se on menettänyt jalansijansa näissä perustavanlaatuisissa totuuksissa ja se rakennetaan uudelleen vakaalle maaperälle. Nollaus oli välttämätön, sillä asiat olivat menneet liian kauas todellisesta kurssista. Se on järkyttävää, mutta sitä vaaditaan ehdottomasti harmonisoitumiseksi jälleen sen kanssa, mikä on oikein ja totta. Tämä on aikakausien risteys, ja koko järjestelmän uudelleenarviointiaikaa. Suunnitelman uudelleenkäynnistys.

Siis, mitä voit tehdä selviytyäksesi tästä aikakausien vaihtumisesta? Tiedät jo tähän mennessä, että syvä sisäinen suhde itseesi on suuri vahvuutesi ja köytesi siihen, mikä on totta. Ilman sitä ajelehdit ja olet suojaton ulkoisissa myrskyissä. Sisäinen maailmasi on vakaa ja todellinen, vaikka sinne pääseminen saattaa olla vähän luottamusta vaativa teko pimeässä. Pysy lujana! Jatka tuon luolan tutkimista yhden kynttiläsi kanssa, ja saavut kauniiseen valoluolaan, jonka on luonut sisäinen aurinkosi. Et pety, etkä koskaan pysty unohtamaan tätä maagista paikkaa, joka on täysin omasi ja suunniteltu erityisesti sinulle, ja siellä kaikki syvä, todellinen, aito ja voimallinen sisäinen opastuksesi on.

Kaikki mitä koskaan tarvitset, on täällä – se opastus, elanto, rauha, kumppanuus mitä olet kaivannut, on täällä. Vastaukset ovat täällä. Se ehdottoman rakkauden lähde jota niin kaipaat, on täällä. Täältä kaikki asiat asetetaan uudestaan aidon kompassisi mukaan. Täältä nousevat kaikki sinulle oikeat asiat. Siis kun ulkoinen maailma metelöi, mene sisääsi. Tee päinvastoin, kuin se odottaa sinulta. Sen sijaan että juokset huutaen kädet ilmassa, hengitä syvään ja mene sydämesi kammioon. Yhdisty siellä loputtomaan varastoon elättääksesi itsesi. Tee kaikki tiedustelut sieltä ja ota vaari saamastasi opastuksesta. Näin tasapainotat ulkoisen melun – etsimällä ensin sisäistä rauhaa. Kun olet yhdistynyt siihen, voit seistä vahvana myrskyssä. Sinun täytyy tietää ehdottomasti, ettet ole se, mitä pyörii ympärilläsi. Kosketettuasi suuria voimavaroja sisälläsi, mikään ulkoinen ei voi alistaa niitä. Tämän tietäminen muuttaa kaiken. Se on suuri nollauksesi.

Asetettuasi uudelleen sisäisen kompassisi, napapohjoisesi, kaikki selviää itsestään sen mukaisesti. Tiedät, mikä on oikein sinulle. Teet päätöksiä tämän totuuden perusteella. Olet linjassa muiden kanssa, joilla on sama suunta. Valitset sen, mikä on luonnollista, mikä on aitoa, mikä on totuudenmukaista – sinulle. Kaikki fyysisessä elämässäsi järjestyy uudelleen tämän ympärille. Jotkut päätökset ovat helppoja, jotkut ovat vaikeampia, mutta kaikki ovat linjassa totuutesi kanssa, kun nyt mikään ei horju siitä. Itsesi ja sisäisen eheytesi kunnioittaminen on tärkeintä … sillä kun se on vakiintunut, se vaikuttaa kaikkeen, mitä teet, eikä se voisi koskaan olla rakkausulottuvuuden ulkopuolella. Sillä rakkaus on kaiken totuudenmukainen perusta – tästä todellisessa nollauksessa on kyse. Jos jokin ei ole rakkautta, sitä ei pidä jatkaa, sillä rakkaus hallitsee ylimpänä.  

"Mutta mitä voin tehdä fyysisessä maailmassani ilmaisemaan tätä, sitä vasten mikä tuntuu ylivoimaisen erilaiselta?" Rakkauden tunteminen ja säteileminen on kaikki. Se on tarttuvaa. Se yhdistää myös kaiken kaltaisensa itseensä, joten majakka niille, jotka eivät pysty, ja yhdistyt kaikkiin niihin, jotka myös tekevät samaa. Maailman pahalla ei ole käsitystä rakkauden voimasta, sillä se kukoistaa vastakkaisessa. Poistat vastakohdan olemalla rakkautta kaikessa, mitä olet ja mitä teet. Rakkaus on tietysti supervoimasi! Se on SE supervoima, ja olet sitä.

Rakkauden tulista syntyy inspiraatio. Tiedät, mitä sinun tarvitsee tehdä omalla ainutlaatuisella tavallasi ilmaistaksesi tätä rajatonta rakkautta. Se voi olla myriadeja käytännön asioita tai suurempien inspiroituneiden projektien luomista. Seuraa vain sydämesi kuiskauksia. Miten ulkoisen maailman hulluutta navigoidaan? Yksi inspiraatio, yksi päätös kerrallaan. Vie asia, josta olet huolissasi, sydämeesi, ja se neuvoo sinua. On todella tärkeää olla pakahtumatta ongelman valtavuuteen ja tietää, että olet yhtenä ihmisenä pikkukivi, joka putoaa lampeen ja luo laineen, joka kulkee kauas. Pieni laine kohtaa toisen ja taas toisen, ja pian saadaan aikaan aalto. Monta luodaan keräämällä yksiä. Ja epävakaina muutosaikoina vaaditaan vain pieni kipinä sytyttämään kuivat puut! Voit olla sitä aatteellesi, joka on rakkauden inspiroima – riippumatta sitä, miten pieni ajattelet tuon eleen olevan. Muista, että rakkauden teot – määrästä riippumatta – ovat merkitykseltään aina valtavia.

Keskitä energiasi rakkauteen, älä vastakohtaan, joka aiheuttaa mullistusta ulkoisessa maailmassa. Joka kerta kun näet sitä, vahvista rakkautta. Sillä rakkaus vallitsee kaiken yli. Sinun supervoimasi!

Sisäinen valoneuvosto

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >