HomeViestejäRebecca Couch22.6.2021 - Pimeys valoksi

22.6.2021 - Pimeys valoksi

PIMEYS VALOKSI

Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
22.6.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas, nämä ovat aikoja, joita olet odottanut ikuisuuden! Kuka olisi uskonut, että ne ovat nyt käsillä … oletko valmis? Valmiina oleminen on tietysti mielentila, joka on neutraalia valmiutta tulla kaikeksi, mitä sinun on tarkoitus olla. Se aika on nyt. Nyt energiat hautuvat, hämmentävät ja valmistelevat kaikkea tähän uudeksi syntymiseen. Se loihtii koko kirjon tunteita. Salli ilmaistavan kaikki, mitä sinulle tulee, sillä tämä on elämisen iloa ihmisenä – kaikki luominen kulkee lävitsesi, kun olet kääntynyt nurinpäin, ulkopuoli sisään ja sisäpuoli ulos!  

Tee, mitä voit, pysyäksesi läsnä itsessäsi ja ollaksesi ulkoisen häiritsemättä sinua. Kun asiat ovat äänekkäämpiä ulkona, fokusoidu sisäänpäin. Kun muutos (suom. huom. melkein sama sana kuin "paska") osuu jatkuvasti tuulettimeen, jatka keskittymistä sydämeesi … sillä jokainen vaadittu reaktio/vastaus tulee sieltä. Tiedät tällä sisäisellä fokuksella täsmälleen, mitä tehdä. Se on gps-laitteesi. Olet tehnyt kaiken, mitä voit valmistautuaksesi, karistamalla joka tasolla sen, mikä pidätteli sinua, ja valmistautumalla reagoimaan ulkoiseen ärsykkeeseen. Olet oman kasvusi ja ylösnousemuksesi hyvin valmennettu lentäjä – olet valmis.

Pidä mielesi ja sydämesi puhtaana. Pidä jalkasi maadoittuneena Äiti Maahan, kirjaimellisesti ja energeettisesti. Pidä sydämesi avoimena ja täynnä valoa vastaanottaaksesi uudet koodit. Ole lempeä ja ystävällinen. Julistettuasi kunnioituksesi ja täysivaltaisuutesi, olet selkeä siinä, ketä palvelet. Olet vankkumaton kannassasi ja päättänyt katsoa tämän loppuun fokuksesi, valosi ja vahvuutesi avulla. Olet yksin länsäolossasi, kuitenkaan et ole koskaan yksin. Olet yhdistynyt kaikkiin muihin, jotka jakavat sitoumuksesi palvella valoa. Tiedät syvällä sydämessäsi, että tästä syystä olet tullut ja että puhdassydämisen päättäväisyyden myötä valo voittaa. Valo voittaa aina. Tämä on ihmiskunnan puhtaan sydämen viimeinen testi voittaa pimeys ja ilmaista kaikkea, mikä on oikein, hyvä ja totta. Jumala voittaa. Olette valon veljiä ja sisaria, hengen sotureita ja suurin syy/aate: RAKKAUS. On vain rakkaus.

Siis ole tarpeeksi myötätuntoinen hyväksyäksesi kaiken, mitä olet koskaan ilmaissut millään tavalla, missään muodossa, ja tunnet jokaisen elämän ilmaisumuodon Äiti Maassa ja sen yli. Jos olet rajoittunut jollain rakkautta vähäisemmällä tavalla, avaa sydämesi. Odota lisää kapasiteettia/kapasitanssia. Hengitä se sisään. Sinut on rakennettu valtavaksi rakkauskondensaattoriksi … voimallasi ei ole mitään rajoja. Mutta sinun täytyy tietää tämä täysin tietoisesti, jotta se käynnistyy. Tuo aika on nyt.

Liitä sydämesi yhteen kaikkien niiden kanssa, jotka myös palvelevat valoa, ja tuo voima on eksponentiaalinen. Ei ole mitään, mitä et voi tehdä. Ymmärrätkö tämän oikeasti? EI OLE MITÄÄN, MITÄ ET VOI TEHDÄ. Olet mittaamattoman voimakas, ja on aika käyttää tuota voimaa. On aika. Rukoile niskoittelevien sielujen puolesta. Hengitä sisään valoa planeetalle ja kaikille sen asukkaille. Ole valomuuntaja maailmalle. Säteile valoa kaikille ja soinnuta aikakausien ääniä, lisäten äänitaajuutesi eetteriin. Näe kaikki tuomitsematta, kun kaikki on jumalan luomus, vaihtelevalla evoluutioetäisyydellä lähteestä. Mikään ei ole luomisen soveltamisalan ulkopuolella – kaikki on Jumala, joka käyttää luomispaletin kaikkia värejä.

Siis näe Jumalan silmin, ajattele Jumalan mielellä, tiedä Jumalan sydämellä ja toimi Jumalan inspiraation kera. Poikkeuksellinen vapaan tahdon lahja merkitsee, että voit valita minkä tahansa värin tai menetelmän maalilaatikosta. Jumalainen mestari tietää, että se mitä luodaan sydämestä ja on ehdottoman rakkauden inspiroimaa, varmistaa, että on rajattomasti armoa kaikille ja kaikki lajitellaan värähtelyn mukaan.

On aika nostaa tämän planeetan taajuutta olemalla sallimatta vääristymien enää hallita. On sen aika, että rakkaus hallitsee ylimpänä kaikilla sen asukkailla ja todellinen yltäkylläisyys toteuttaa profetian, että kaikki voivat elää rauhassa ja harmoniassa. On sen aika, että koko suurenmoinen ihmisilmaisu on esteetöntä, hillitsemätöntä ja sortamatonta. Äiti Maan on aika kokea täydet kykynsä korkeamman ulottuvuuden ilmaisumuodossa.

Lyöttäydy yhteen Äitisi ja Isäsi kanssa osallistuaksesi tietoisesti tähän taianomaiseen luomiseen. Kun käsket korkeampaa valoasi, yksilölliset lahjasi heräävät ja panoksesi annetaan kokonaisuuteen. Kun pimeys nousee nähtäväksi valossa, se karkotetaan, ja todistat maailman kehkeytymistä, jollaista ei ole koskaan ennen koettu! Olet osallistunut Suureen heräämiseen ja sinulla on paljon syytä tanssia auringonvalossa! Salli sydämesi avautua vastaanottamaan ja muuntamaan alempia taajuuksia takaisin valoksi, sillä se on muuntamisesi voima: pimeys valoksi!

Avaa sydämesi riittävästi prosessoidaksesi kaikkien rakkaidesi ja yhteisösi järkytyksen ja surun. Tästä syystä tiedät siitä etuajassa, jotta voisit puhdistaa ja laajentaa oman sydämesi riittävästi auttaaksesi muita. Jatka valosi säteilemistä planeetan verkkoon, jossa yhdistyt sen superlatautuneeseen tukeen näitä transformaatioaikoja varten. Pysy avoimena ja maadoittuneena, ja Äiti Maan ja kaiken luonnollisen ylläpitämänä/elättämänä. Luota, että kaikki on hyvin ja että olet tietoinen osallistuja hyvinvoinnin luomisessa kaikille. Älä horju kaikessa, mitä tiedät, ja kaikessa mitä olet.

Olemme kanssasi koko matkan,

Sisäinen valoneuvosto

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >