HomeViestejäRebecca Couch18.5.2021 - Ota komento

18.5.2021 - Ota komento

OTA KOMENTO

Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
18.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas, etkö ala tuntea innostusta ilmassa? Kyllä, tiedämme, että paljon täytyy edelleen transformoitua, ennen kuin se on ilmeistä, mutta tiedät varmaan jo vaistomaisesti, että hyvää on tulossa, eikö vain? Jos tunteet kuolemasta varjostavat edelleen näkökykyäsi, niin on täydellinen aika "teeskennellä, kunnes onnistut"! Katso horisonttiin, sillä aamunkoitto on tulossa. Älä fokusoidu siihen, minkä on romahdettava, jotta uusi voi saapua – ole luojana uuden ilmentäjä ja fokusoidu sen läsnäoloon. Se syntyy jo, se on saapumassa kokemukseesi. Ja se mitä pystyt ylläpitämään energiakentässäsi, tekee muille mahdolliseksi saman.

Pysy innostuneena, toiveikkaana, avuliaana, tietoisena, vilpittömänä, päättäväisenä, säteilevänä. Tämä on tärkeintä työtäsi tällä hetkellä. Olet näin voimakas, ja tämä on aikaasi säteillä. Säteile äärettömien mahdollisuuksien valoa ja että kaikki mikä on oikein, totta ja hyvää, voidaan heijastaa tai luoda uuteen maailmaasi. Huou terveyttä, hyvinvointia, vaurautta, nerokkuutta, nuorekkuutta, vaivattomuutta – loihdi kaikki, mitä tarvitset. Kaikki mitä vaadit, mitä pyydät. Pyydä, ja sinulle annetaan. Se on jumalainen luonnonlaki, ja voit käskeä sitä. Ota komento!

Osa suurta oppituntia sinulle on nyt oivaltaa, miten voimakas olet – että koostut universumista ja sinulla on sisälläsi kaikki, mitä tarvitset minkä tahansa loihtimiseen. Suurin esteesi on mieli, ja nyt on aika voittaa tämä olemattoman pieni, mutta kuitenkin aavemaisen vaikutusvaltainen yliherra. On aika häätää sen olemus/läsnäolo yläpuoleltasi ja omaksua todellinen olemus, ja se on kaikkialla läsnä oleva ja kaikkivoimainen. Jos olet linjassa Lähteen kanssa, mitä rajoituksia sinulla voisi koskaan olla, paitsi oma mielikuvituksesi?

Tämä on vanhan ihmistason matriisi. Nyt kun olet valmistunut korkeammalle tasolle, sinun täytyy karistaa vanhat määritelmät itsestäsi ja maailmasta, jotta voit ilmaista todellista taikuuttasi ja voimaasi! Se on kuin saapumista uuteen määränpäähän vanhojen uskomusten, havaintojen ja asenteiden kanssa. Olet saapunut uuteen maahan – ole valmis omaksumaan täysin uusi olemistapa nyt. Riisu vanhat vaateet ja aloita alusta.

Irrottaudu ulkopuolisen maailman vanhasta narratiivista, kun se huutaa itsensä unholaan. Anna sen kuolla luonnollinen kuolemansa, sinun koko ajan luodessa uutta. Käytä taikavoimiasi kuvitella ja luoda symbioottinen elämä harmoniassa luonnon kanssa, jotta se voidaan jakaa toisten kanssa ja tehdä mahdolliseksi toisille, jotka ovat kadottaneet kosketuksen sen majesteettisuuteen (todellinen hänen kuninkaallinen korkeutensa!). Äiti Maa on todellinen parantaja ja tasapainottaja ja jumalan fyysinen ilmaisumuoto, joten eläminen yhteistyössä hänen kanssaan, ja jumalaisen isän suuren voiman kanssa, synnyttää kaiken, mitä haluat. Olethan heidän jumalainen lapsensa. Heidän jälkeläisensä toiminnassa! Nyt on aika näkyä ja ilmaista sitä jokainen nyt-hetki.

Rikot vanhaa järjestelmää pelkästään luomalla uutta ja parempaa järjestelmää, joka perustuu jumalaisen lain oikeille ja totuudenmukaisille periaatteille. Siis tuo olemaan, kaikki mitä voit, kuvittelemalla, loihtimalla, rakentamalla ja fokusoitumalla siihen. Ole arkkitehti ja uneksi se, piirrä se ja pane tapahtumaan se, mitä ikinä purskahtaakin sydämestäsi. Se on mahdollista. Se on mahdollista. Se on mahdollista. Se on totta. Pidä vauhti yllä, unelmiesi ja ilmentämisvoimasi inspiroimana. Se mitä luot itsellesi, harmoniassa muiden kanssa ja muiden eduksi, menee läpi. Sinun paratiisisi on heidän paratiisinsa. Kaikki on jaettavaksi niiden kanssa, jotka etsivät sitä ja tietävät sen olevan totta itselleen.

Ennen kaikkea, pidä olemuksesi korkeimmassa valossa. Muista, kuka olet ja miksi olet täällä tänä aikana. Käytä voimaasi viisaasti ja täysin lahjomattomasti. Varmista, että sinulla on kaikki, mitä tarvitset, jotta voit auttaa muita matkallaan. Maljasi vuotaa yli auttamaan kaikkia, jotka tarvitsevat tukea, suuntaviittaa ja valonkipinää jatkaakseen. Pidä lyhtysi korkealla, jotta se valaisee muita polullaan. Ei ole enää aika pelastaa tai vaikuttaa – nyt on pelkästään inspirointia!

Ole inspiroiva itsellesi, ja kaikki mitä teet, ja energiasi on tarttuvaa. Paras tartunta ikinä … jumalainen inspiraatio!

Kaikista pienistä epäilyksistä tai horjumisista huolimatta, olemme aina kanssasi,

Sisäinen valoneuvosto

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >