HomeViestejäRebecca Couch15.4.2021 - Seiso rakkaudessa

15.4.2021 - Seiso rakkaudessa

SEISO RAKKAUDESSA

Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
15.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas ystävä.

Ajat muuttuvat! Paljon sinusta on jo muuttunut, ja siitä tulee vain selvempää ja selvempää sinulle, kun kiinnität huomiota. Asiat eivät ole, miltä näyttävät. Muutos pyörii ja höyryää kaikkialla ympärilläsi monilla tasoilla, joten pysyminen omassa tyynessä keskuksessasi on parasta, koska siellä hallitset ja kontrolloit sinä. Ja tuossa paikassa totuutesi tiedetään, ja tuosta paikasta totuuttasi ilmaistaan. Pysy vahvana vakaumuksissasi, äärettömänä tarkoituksessasi ja aikomuksessasi ja ole ainoastaan täysivaltaisuudessasi, sillä se on sinun ja yksin sinun. Ole hiljaa ja tiedä, että olet Jumala. Ole hiljaa ja tiedä, että kaikki on aina hyvin tässä paikassa, vaikkei ulkoisesti. Sillä ulkoinen kiehuminen ja pyöriminen jatkuu – sen täytyy, ravistelemaan vanhat ja valheelliset kontrollirakenteet pois paikoiltaan, jotta uudet, aidot ja orgaaniset rakenteet voivat kasvaa ihmisten sydämistä. Aitojen ihmisten, kärsivällisten sielujen, jotta voitte periä Maan jälleen ensimmäistä kertaa.

Alatte tietää, mitä sydämenne on aina kaivannut, ja se on totuus – aito, väärentämätön, oikea, totuudenmukainen ja paikkansapitävä. Tiedätkö, miten olette aina kaivanneet kotiin tai merkitystä tai tarkoitusta? Tässä se on. Tämä on se aika, jota sydämenne on kaivannut vuosituhansia … ja olette täällä luomassa ja kokemassa sen nyt. Pala palalta, hetki hetkeltä, ilmentymä ilmentymältä, luotte sitä, kun heräätte niiksi voimakkaiksi luojiksi, joita olette!

Fokusoitukaa vain valoonne. Fokusoitukaa todelliseen voimaanne ja kykyynne saada asioita tapahtumaan. Tietäkää, että te ette ole yksin. Teitä tuetaan mittaamattomasti, ja olette tulleet tänne tästä jumalaisesta tarkoituksesta. Teillä on kaikki, mitä tarvitsette puolustautuaksenne ja luodaksenne. Teillä on kaikki, mitä tarvitsette kukoistaaksenne, menestyäksenne ja tehdäksenne, mitä tulitte tänne tekemään. Tiedätte syvemmin ja intiimimmin, että olette voimakas luoja ja rakennettu samasta aineesta, jota olette etsineet. Olette luojavaloa. Olette ääni- ja värähtelytaajuutta. Olette orgaanisia superolentoja, jotka koostuvat kaikesta, mikä on jumalaista, galaktista, universaalia. Tästä tietämisen ja voiman pakasta tulee kykynne käsitellä mikä tahansa, mitä tulee eteenne jollain tasolla.

Pyytäkää apua. Pyytäkää, että opitte ja saatte latauksina uutta informaatiota, jota tarvitsette käsitelläksenne jonkin tilanteen – materiaalisen, moraalisen, lainopillisen, fyysisen, älyllisen, eteerisen, galaktisen. Ei ole mitään, mihin ette voi päästä käsiksi aikomuksella. Ei ole mitään, mihin ette voi pyytää apua, vaikkette tietäisi tarkkaan, mitä tarvitsette. Pyytäkää sitä joka tapauksessa. Pyytäkää selkeyttä. Pyytäkää apua, kuin astuisitte universumin suurimpaan kirjastoon, ja oppaanne ja kirjastonhoitajat varmistavat, että saatte, mitä tarvitsette! Luottakaa, että se annetaan. Pyytäkää, ja teille annetaan.

Tietäkää, että teillä on suurin valoarmeija kanssanne, mahtavimmat neuvonantajat ikinä, erityisesti teitä varten suunniteltuna, vahvuutta ja suojelua mittaamattomasti, tunnetukea, mentaalista selkeyttä ja informaatiota ja henkistä tukea, enemmän kuin koskaan ennen. Olette vastuussa vain henkilökohtaisesta tahdostanne. Kukaan tai mikään ei voi vaikuttaa siihen, sillä se on Maa-tason laki.

Siis valitse. Päätä. Sitoudu. Puolusta sitä, minkä tiedät oikeaksi, totuudenmukaiseksi ja hyväksi, äläkä luovu siitä. Kaikki tämä täytyy tehdä pyhän sydämesi intiimeissä rajoissa … ja sieltä kaikki säteilee ilman rajoja vuorostaan Lähteeseen. Näetkö, ettei ole mitään häiritsemistä, kun olet "lukkiutunut" arvoosi, kunniaasi ja pyhään valintaasi palvella Kaikkea? Näetkö, että on täysi tuki kaikesta riippumatta, ja tarkoituksesi on pelkästään käyttää vapaata tahtoasi valitsemiseen? Oletko täällä itseäsi varten, pienessä mielessäsi ja selviytyäksesi pelon inspiroimana, vai oletko täällä Kaiken kipinänä, yhteydessä jumalaiseen mieleen, jotta rakkaus inspiroi? Yksinkertainen valinta, ja on jokaisen etuoikeus tehdä se. Kummankin seuraamukset ovat ainutlaatuisia kullekin yksilölle, ja kuitenkin taatut. Ei tuomita kumpaakaan – kaikki on suunnitelman mukaista.

On vain aika – siinä kaikki. On aika valita tiimisi ja todellinen voimaksi olemuksesi ytimestä – tietäen, että tinkimättömyytesi varmistaa oikean toiminnan sieltä käsin. Kukaan tai mikään ulkopuolellasi ei määrittele kohtaloasi. Yksin sinä hallitset sitä. Valitse.

Herätä sisäinen soturi – valonsoturi joka ei luovu kunniastaan ja vakaumuksistaan. Yllään Jumalan haarniska, soturi seisoo vahvana ja tukee kaikkea, mitä on totuudenmukaista ja hyvää, kaikkea sitä vastaan mikä ei ole. Soturi on viisas ja puolustaa viattomia. Soturi tuntee perusteen/syyn ja kantaa sen totuutta sydämessään, vakaumus horjumatta. Ole se. Tiedä se. Toimi tuosta paikasta.

Syvän vahvuuden ja vakaumuksen aika on käsillä. Sidottuna yhteen on syy ja seuraus. Ole kanssaihmistäsi varten, sisältäen kaiken, pieni teko kerrallaan. Valtava työsi tapahtuu oman sydämesi ja kotisi yksityisyydessä. Älä aliarvioi valosi voimaa tästä puhtaasta ja pyhästä tilasta. Sinun ei tarvitse altistua radikaaleille ja vaarallisille energioille ryntäämällä kaduille kantaen miekkaa. Sinun miekkasi on valintasi, valosi, aikomuksesi, vakaumuksesi, vahvuutesi, viisautesi ja erityisesti rakkautesi. Rakkaus. Iso rakkaus. Seiso rakkaudessa.

Olemmeko kertoneet, miten uskomaton, miten vahva ja miten suurenmoisia tiedämme teidän olevan? Se on totta. Tästä ja rakkaudestamme teitä kohtaan emme luovu.

Sisäinen valoneuvosto

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >