HomeViestejäRebecca Couch22.1.2021 - Maa-enkeli koulutuksessa

22.1.2021 - Maa-enkeli koulutuksessa

MAA-ENKELI KOULUTUKSESSA

Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
22.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas, älä ajattele sitä uskosi testaamisena, ajattele sitä sen vahvistamisena! Tämä on suurta valinta-aikaa. Maailmojen jakautuessa, minkä puolen, kumman puolen valitset? Se on jatkuvaa vahvuutesi, sitoutumisesi, päättäväisyytesi ja suuntasi vahvistamista. Koska olet täysivaltainen olento, jota hallitsee vapaa tahto, sinun täytyy valita selvästi ja yksiselitteisesti. Tämä on suuri lahja jumalalta. Tie jakautuu – kumpi polku on sinun? Kun tiet eroavat, on selkeä jakautuminen, energeettinen vetäminen, irrottaminen toisesta. Haarautumishetkellä revitään pois kaikki, mikä ei ole valitsemaasi polkua.

Niille jotka tämä risteys on herättänyt suurempaan totuuteensa, valinta on selvempi, mutta tämä on päätettävä olemuksenne kaikissa aspekteissa. Tämä prosessi transformoi radikaalisti riippumatta siitä, miten valmistautunut olette etukäteen! Jos teillä olisi ennalta näkemisen lahja, niin roolinne on prosessoida mahdollisimman paljon ennen tuota jakautumista, jotta voitte auttaa muita, kun he valitsevat ja sopeutuvat. Teillä on suurta myötätuntoa kaikkia kohtaan, koska tiedätte, mitä rohkeutta ja vakaumusta se vaatii. Teillä on suurta myötätuntoa niitä kohtaan, jotka valitsevat toisin tai epäilevät, sillä kerran olitte itsekin siinä kohtaa. Teillä on suurta myötätuntoa itseänne kohtaan, kun navigoitte uutta aluetta fyysisessä kehossanne ensimmäistä kertaa ihmisevoluution aikana.

Kuten olet alkanut tietää, tämä voi olla äärimmäisen epävakaa prosessi. Mutta haluamme sinun tietävän, ettei niin tarvitse olla. Muista, että mielesi aiheuttaa kärsimyksen, joten ole ystävällinen, erityisesti itsellesi. Älä haudo ajatuksia, jotka aiheuttavat sinulle tuskaa. Älä salli tuomitsemisen kasvaa sisälläsi. Erottelu/arvostelukyky on elintärkeä resurssi nyt koko ajan, mutta se ei ole sama asia kuin tuomitseminen. Olet totuuden etsijä ja säteilijä. Tuomitseminen sumentaa sen ja juurruttaa lisää tuskaa sekä tuomitsijaan että sen kohteeseen ja pahentaa vaurioita.

Etsi anteeksiantoa itseäsi ja muita kohtaan. Anna synninpäästö kaikille vaurioiden aiheuttajille ja tule Maa-enkeliksi, joka on ydinolemuksesi. (Vihje. Enkelit ovat kevyitä ja täynnä iloa. Enkelit huokuvat ehdotonta rakkautta ja tämän taianomaisen eliksiirin kaikkia ominaisuuksia. Enkelit ovat kärsivällisiä ja lempeitä ja pitävät hauskaa. Enkelit ovat suuria suojelijoita ja opettajia. Enkelit ovat kauniita kaikin tavoin. Enkelit ohjaavat meitä lempeästi ja rakkaudella omaan totuuteemme. Enkelit parantavat ja tekevät ihmeitä. Enkelit ovat suoraan jumalan agentteja, jotka vastaavat kutsuttaessa ja tekevät, mitä voivat jumalaisen lain puitteissa, auttaakseen jokaista meitä ja koko ihmiskuntaa kohoamaan.) Olet Maa-enkeli todelliselta luonteeltasi, ja joka hetki kun muistat tämän ja tiedät, tunnet, näet ja esiinnyt tänä totuutena, edistyt todellisella polullasi. Ymmärrätkö? Kaikilla on vapaan tahdon valinta olla Maa-enkeleitä koulutuksessa …

Ja niinpä jos valitset sen, vastalääke mihin tahansa kipuun (ja estämään sitä syntymästä lainkaan) on tehdä selkeä valintasi, olla joka hetki horjumatta siinä ja tietää, ettei mikään vanhan tiheyden ohjelmista ja olemistavoista tue sinun enkeliyttäsi. Mikään pelko, tuomitseminen, kärsimättömyys, viha, uhrius, kiinnittyminen tai mitkään rajoittavat uskomukset eivät auta tässä lopputuloksessa, sillä ne aiheuttavat vain lisää tuskaa (mutta eivätkö ne olekin mitä taianomaisimpia opettajia?) Tiedä vain, ettei niiden tarvitse enää piiskata sinua "tajutaksesi sen" … Käytä niitä lähitienviittana ja valitse toisin. Silloin kun tiedät sydämesi syvyyksissä, että sinä olet maailman valo säteilevänä Maa-enkelinä, ei ole enää tuskaa, sillä sinusta tulee se, mitä etsit.

Näetkö, miten taianomainen olet? Valitse ensin, ja kaikki muu näytetään sinulle. ("Etsikää ennen kaikkea jumalan valtakuntaa …")

Miten uskomatonta aikaa tämä onkaan elää Maa-planeetalla! ("Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri …")

Olemme aina täällä kannustamassa sinua eteenpäin.

Sisäinen valoneuvosto

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >