HomeViestejäRebecca Couch16.12.2020 - On pelipäivä

16.12.2020 - On pelipäivä

ON PELIPÄIVÄ

Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
16.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valonsoturi, mikään ei ole erilaista kuin koskaan ennen, ja kuitenkin kaikki on erilaista intensiivisyydessään ja nousee pintaan ratkaisua varten. Siis toisaalta sinulla on tämä ja toisaalta sinulla on tämä. Olet valmistautunut suurien polariteettien kulminoitumiseen planeetallanne, sillä olet jo valinnut puolesi, valon puolen. Ja niin vaaditaan mestarin myötätuntoa. Olet harjoitellut tämän ratkaisun jokaista aspektia, ja nyt on aika tuoda kaikki vahvuutesi yhteen ja käyttää niitä samanaikaisesti. Olet harjoitellut jokaista instrumenttia ja sitten musiikin jokaista osaa, mutta nyt on aika soittaa sinfoniaa. Yhteenvetomuistiinpanot ovat selkeät: tiedät, missä Jumala on. Soita siitä käsin. Ja jos sinun täytyy tarkistaa, ajattele kaikkia jumaluuden ominaisuuksia ja tunne ne itsessäsi. Soita siitä käsin. Ajattele, että olet tullut tänne tänä aikana ruumiillistamaan valojumaluuden. Ja soita siitä käsin.

Tunnet tämän näyttämön nyt – että tämä on kaikkien aikojen suurinta pimeyden muuttumista valoksi maailmassanne, ja olet tullut myötävaikuttamaan sen lopputulokseen ja olet täysin valmistautunut siihen. Ethän uskonut, että olisit ilmoittautunut katselemaan sitä sivusta? Et tietenkään. Olet liian suurenmoinen valonsoturi tyytyäksesi vain katsojanpaikkaan … olet tähtiosallistuja! Nyt on aika näkyä, pukeutua ja selkeytyä. Sinun ei tarvitse tietää enää mitään enempää vastustajastasi, paitsi varmistaa, että luontaiset aistisi ja innostunut reaktiokykysi ovat täysin valppaina. Harjoittelu on ohi, pukuharjoitus on tehty. Panokset ovat kovat, aate on kunniallinen ja kollektiivinen tulevaisuutenne on pelissä, joten nyt on aika antaa kaikkesi. On pelipäivä. Nyt on aika heittää varovaisuus tuulen mukaan ja näyttäytyä mestarina, joka olet. Jokaista aspektiasi tarvitaan, ja kaikkia tarvitaan. Ketään ei ole suljettu pois.

Siis valmennamme sinua käyttämään kaikkea, mitä olet hankkinut: maadoitu, keskity, yhdisty, hengitä, hyökkää, asetu linjaan, puolusta, vahvista, suojele, vartioi, hengitä, laajennu, verhoudu, haasta, tykitä, säteile, hengitä, johda, käske, fokusoidu, rauhoitu, hengitä, uudistu – ja toista. Rakkaus on suurin voima universumissa, joten se on kryptoniittiäsi. Tule siksi, ja vastustaja antaa periksi. Käytä sitä, ja kaikki hyötyvät. Ruumiillista se, ja voitto on varma.

Ympäröimme sinut rakastavalla armolla. Olemme

Sisäinen valoneuvosto

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >