HomeViestejäRebecca Couch9.12.2020 - Yksi kaikkien puolesta

9.12.2020 - Yksi kaikkien puolesta

YKSI KAIKKIEN PUOLESTA
 
Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
9.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaunis ystävä, miten voimme inspiroida sinulle suuremman rauhan nyt, paitsi muistuttamalla, että se tulee sisältä? Olet aina valmistautunut näitä aikoja varten. Kyse on vain siitä, että kun pyöriminen lisääntyy keskusta kohti (keskihakuvoima) ja energiat puristuvat sisälläsi, sinun täytyy käyttää kaikkea, mitä sinulla on sisälläsi, itsesi synnyttämiseen. Tiesit, ettei se ollut ulkopuolellasi, mutta nyt tunnet sen. Paradoksi on, että ulkoiset voimat painavat tätä muutosta sinulle. Elintärkeä niksi on, että sinun täytyy käyttää sisäistä vahvuuttasi ylläpitämään itsesi (vastakohdalla, keskipakovoima) sisältä käsin ja olla romahtamatta ulkoisesta voimasta. Nämä ovat kaksi luomisvoimaa. Kaikki on yhtä – tiedät myös sen. Kaikki tiet ovat johtaneet tähän hetkeen.
 
Elämien aikainen valmistautumisesi on tuonut sinut tähän pisteeseen, joten taputa itseäsi selkään ja tunne tuo saavutus, että olet saapunut tähän kyseenlaistamisen kohtaan ymmärtääksesi, mitä tarkoitamme … mikä merkitsee tietysti, että olet täällä auttamassa myös muita pääsemään siihen. Tiedät, millaisen sisäisen matkan on vaatinut saapuminen tähän pisteeseen kera tietoisuuden, joka sinulla on. Miljoona kysymystä on keksitty ja vastattu – vielä sitäkin enemmän – vain tässä elämässä! Ja niin opettajan täytyy palata alkuun sen viisauden kera, jota hän on pitkään hankkinut, ja välittää tuo puhdas, yksinkertainen ja aito viisaus aloittelijalle. Täytyy ymmärtää koko kieli voidakseen opettaa jokaisen kirjaimen, äänteen ja tavun puhtaasti. Alussa oli sana, ja sana oli Jumala. Siis kutsuhuuto on kuulunut, ja on aika ilmaista itseäsi siitä totuudesta käsin, jonka olet alkanut tietää, sillä se on Jumalan sana ja se kuullaan.
 
Kerää kaikki vahvuus sisältäsi tätä siirtymää varten. Älä tunne mitään vähemmän kuin leijonan voima sisälläsi – salamyhkäisyys, kauneus, armo, viisaus, kaukokatseisuus, läsnäolo, ketteryys, tyyneys, omistajuus, täysivaltaisuus, suoja, yhteisö, ylpeys, päättäväisyys, vastuu, tahto ja raakuus. Kaikki mitä sinusta on tullut ja kaikki minkä luulit vielä olevan ulkopuolellasi, on nyt sinun, ja sinun täytyy käyttää sitä. Tämä viimeinen vastustaja on käsillä, ja jokainen henkilökohtainen vahvuus inspiroi kollektiivista valonvoimaa voittamaan. Sinulla on syvä sisäinen tietäminen, että valo voittaa aina, ja se on nöyräksi tekevä ja inspiroiva totuus rohkaisemaan sinua lopulliseen luopumiseen pimeydestä. Ole vahva, rakas ystävä – on aika. Se on yhden henkilökohtainen koko/merkitys, jota tukevat kaikki yhdessä yhtenä, kaikkien ykseystarkoituksesta. Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta.
 
Siis mitä sotilas tekee taistelua edeltävänä iltana? Hän arvioi/inventoi, hän rakastaa, hän juhlii, hän lepää, hän pohdiskelee ja hän rukoilee.  Hän vahvistaa itseään vakaumuksillaan ja muistuttaa itselleen miksi. Hän nousee aamulla Jumalan valmistelemana ja inspiroimana palvelemaan. Yksi kaikkien puolesta.
 
Ja lopetamme jälleen niin, kuin aloitimme, muistuttamalla sinulle, että rauha jota etsit, on sisällä. Sen voi koskaan löytää vain sisältä.
 
Eteenpäin, valonsoturi! Olemme ikuisesti rinnallasi.
 
Sisäinen valoneuvosto
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >