HomeViestejäRebecca Couch8.11.2020 - Sydämesi kutsuu

8.11.2020 - Sydämesi kutsuu

SYDÄMESI KUTSUU
 
Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
8.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas ystävä.
 
Tiedämme sinun ajattelevan, että sinulla täytyy olla etevä mieli saadaksesi selville, mitä maailmassa oikeasti tapahtuu, mutta ei tarvitse. Tarvitset vain etevän sydämen. Nämä ovat aikoja, jolloin opitaan navigoimaan aidolla ja todenmukaisella sekstantillasi, joka on keskeinen tunnekeskuksesi, viisas kapellimestarisi, majakkasi ja ohjautumislaitteesi – kaikkea kerralla. Sinut on ohjelmoitu vastaamaan rajoittuneella mielelläsi, joka voi arvioida vain menneisyyden perusteella, ja siinä lepää rajoittuneisuutesi. Sydämelläsi ei ole rajoja. Sydämesi tietää paljon enemmän kuin mieli. Mielesi on vain laskin, alueellinen laskentakeskuksesi jokapäiväistä toistuvaa toimintaa varten. Se ei ole navigaattori ja uuden pioneeri! Se ei osaa. Mutta suurenmoisella, ylimaallisella ja rajattomalla sydämelläsi ei ole rajoituksia. Se tietää täsmälleen, mikä on oikein sinulle.
 
Nyt on aika tuntea sydämesi. Mikään tai kukaan muu ei ole sen vastuu. Se pehmenee parantamalla sen, mikä siinä särkee, rakastamalla sen alkuperäiseen säteilyynsä. Kun olet valinnut sydämen rauhan, sen täysi voima alkaa näyttäytyä sinulle. Ja tämä on vasta alkua. Se parantaa ensin koko energiakenttäsi, ja egosi oppii menemään ruotuun, antautuen sen armolle. Egosi alistumisen ei tarvitse tuoda lisää tuskaa, mutta älä aliarvioi nöyryyden, suuren tasapainottajan, alkemiavoimaa. Siinä syntyy myötätunto. Ja myötätunnon ilmentäminen on tavoite, sillä mikään epäpuhdas ei voi olla siinä. Myötätunto sulattaa pois kaikki väärinluomukset, ja totuus joka jää, on runsas aarre.
 
Nyt voit nähdä ja kuulla sydämelläsi. Kaikki tunnekeskuksesi yhtyvät sydämessä, minkä ehkä tiedät sydämessäsi. Sanotaan, että matka päästä sydämeen on pitkä, mutta nyt on se aika valaistumispolullasi. Kultaisella polulla niiden välillä on paljon aarteita, kun käpylisäkkeesi antaa merkkiä, sisäinen näkemisesi ja kuulemisesi alkaa ja totuutesi ääni avautuu. Sinusta tulee hyvin tietoinen harmonisten kykyjesi kruunusta. Ja siipesi kasvavat! Sydämestä alaspäin sinut on ankkuroitu Äidin vahvuuteen ja sydämestä ylöspäin sinua opastetaan Isän vahvuudella: todella säteilevä universaali lapsi on syntynyt. Voiko sydämesi tietää tässä kuvatun tunteen? Tiedätkö, että tämä on totta? Jos se ei ole vielä syntynyt sisälläsi, ilmaise aikomus, että saat tietää sen, ja niin on.
 
Nyt sitten, mitä tehdä? Paljon roinaa lentelee, mikä on kaikki tulosta vanhan purkamisesta. Ja radioaallot ovat sullottu täyteen jatkuvaa selostusta siitä, joten vedet ovat hyvin sameita. Valheita, petosta ja manipulointia on runsaasti. Sydämesi on puhdas valomajakka, joka ymmärtää eikä rekisteröi valheita. Siis tämän planeetan radikaalin transformaation aikana on tärkeää, ettet hae noista sameista vesistä selkeyttä. Mene sydämesi pyhään kammioon (ainoastaan se, mikä on todella sinun, asuu siellä) ja pyydä tietää (näkemisen, kuulemisen ja tuntemisen yhdistelmä) selkeästi. Mikä on oikein ja totta minulle? Mikään ulkoinen ei voi opastaa tai koskaan opasta sinua niin, kuin oman sydämesi totuus.
 
Siis sulje uutiset (ne ovat täynnä valheellisuutta). Hiljennä ulkoinen hölinä. Minkäänlainen media ei ole sinun totuudenmukainen lähteesi. Eivätkä ole myöskään rakkaasi tai tuttavasi. Kenellekään tai millekään muulle ei pitäisi koskaan antaa oman sydämesi ohjaksia. Se on totuudenmukaisin oppaasi, se on oma todellinen GPS-järjestelmäsi. Sillä on yksinoikeus. Sitä ei ole suunniteltu toisille, eikä heidän sydämiään ole suunniteltu sinulle. Sydän on pyhä totuutesi. Kohtele ja vartioi sitä sellaisena, eikä se koskaan petä sinua. Sen tilassa sinua opastetaan matkan joka askeleella. Tuolla ulkona näyttää petolliselta, mutta tässä on rauhallista, selkeää, turvallista, iloista, viisasta, yltäkylläistä, puhdasta, harmonista ja täynnä rajatonta ehdotonta rakkautta. No niin … mitä se oli, mitä etsit?
 
Ja niin sydämesi kutsuu. Sinulle ei ole suurempaa resurssia. Se on vastaanottimesi rajattomalle rauhalle, viisaudelle ja armolle jumalaisesta lähteestä. Kannat sitä sisälläsi. Siitä syystä sanotaan, että sinä olet se, jota olet odottanut, jumalan valtakunta on sisällä, sinun täytyy tulla lapsen kaltaiseksi astuaksesi taivaan valtakuntaan ja se mitä etsit, on kätketty näkyville. Se on kaunis sydämesi! Tutustu siihen paremmin kuin koskaan. Se ei koskaan johda sinua harhaan. Se on suurin neuvonantajasi. Vie mikä tahansa kysymys tai huoli sille ja pyydä selkeyttä ja opastusta, ja tiedä, että se annetaan. Pyydä, ja sinulle annetaan. Koputa, ja sinulle avataan ovi. Olet graalinmalja. Olet avoin malja, johon jumalan puhdasta valoa virtaa … Avaudu ja vastaanota se.
 
Sanomme sen taas kerran: kenelläkään tai millään ulkopuolellasi ei ole sinun totuuttasi. Se on sydämesi etuoikeus. Anna sydämesi puhtaan rakkauden opastaa sinua … aina takaisin itseen asti.
 
Olemme ikuisesti sydämessäsi, jossa kaikki suuri kauneus asuu!
 
Sisäinen valoneuvosto
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >