HomeViestejäRebecca Couch28.10.2020 - Myrskyävien merien navigointi

28.10.2020 - Myrskyävien merien navigointi

MYRSKYÄVIEN MERIEN NAVIGOINTI
 
Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
28.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas ystävä.
 
Kyllä, on haastavaa navigoida näitä myrskyisiä vesiä. Olet pitkään valmistautunut tälle merimatkalle, joka on täynnä kaikenlaisia tapahtumia estämään sinua pääsemästä todelliseen määränpäähäsi. Se on suunniteltu sellaiseksi. Muista, että matka hioo sinua, ei perille saapumisen voitto.
 
Saatat jo inventoida niitä syvällisiä ja hienovaraisia asioita, joita olet oppinut tänä vuonna, kaikkien aiempien vuosien lisäksi. Sekä syvällistä että hienovaraista on kaikkien asioiden keskinäinen yhteys. Jos sinulle on koskaan tuottanut tuskaa yksinäisyytesi tai erillisyytesi kaikesta, se osoittautuu nyt varmasti vääräksi, eikä sitä teeskennellä enää koskaan. Sinulle on muistutettu, miten vähän tarvitset selviytyäksesi ja miten paljon yltäkylläisyyttä on ympärilläsi … sekä tarpeetonta tavaraa. On melko hyvin kaikille ja olet tuon kaiken aspekti, joten on runsaasti jaettavaa.
 
Kuin jätettynä eristyksiin, olet myös kohdannut sisäisen maisemasi ja sen, missä määrin mielesi vaikuttaa sinuun ja kontrolloi sinua. Tämä on itsessään taistelua, ja vielä järkyttävämpiä ovat ne ulkoiset lähetykset ja tarinat, jotka ovat pelkkä heijastus. Suhteesi ovat sama asia – ihmiset, eläimet, ympäristö, henkinen. Tämä on siis äärimmäisen tärkeää ja arvokasta aikaa kulkea peilisalissa, koko ajan nähden, mitä on edessäsi. Kuin elämäntarkastelussa fyysisesti kuollessasi, sinun täytyy tarkastella sitä kaikkea: tuttua ja tuntematonta, kaikkea mennyttä ja nykyistä.
 
Ja mitä sinun siis täytyy tehdä? Sovittaa. Katso sitä avoimella ja myötätuntoisella sydämellä ja käsittele se … on se sitten tunteiden prosessointia, syvempää älyllistä ymmärrystä, anteeksiantoa, myötätuntoa tai kaikkia sydämen asioita. Kaikki on sydämen asia. Tämän voimakkaan energiajohdatinkammioin kautta sinun täytyy viedä kaikki kokemuksesi, voidaksesi muuntaa ne korkeamman taajuuden valoksi. Mitään raskaita, tiheitä, ratkaisemattomia ja epäharmonisia solumuistoja ei voi olla, jotta sinusta voi tulla korkeammalla värähtelevän valon muunnin. Ei ole muuta tapaa, kuin muuntaa energia fyysisen, tunne-, mentaali- ja henkikehosi kautta.
 
Tänä mestaruuskoodattuna vuotena 2020 on aika nähdä selvästi väärinluomuksemme ja vetää ne takaisin valoon. Mikään ulkopuolellamme ei tee tätä, sillä se on meidän. Ulkopuolellamme ei ole mitään, sillä ulkoinen on henkilökohtaista ja kollektiivista matriisiprojektiota. Kun se on harmonisoitu, kenttä on pohjustettu taianomaiseen ilmentämiseen valekentän estämättä. Kulkeaksemme tätä myrskyisää merta, meidän täytyy kohdata synkimmät ja alimmat tiheyspiirteemme – jakautuminen, hierarkia, hallinta, väkivalta, manipulointi, merkityksettömyys, viha, selviytyminen ja epäkunnioituserheet Äiti Maata ja kaikkea sen elämää kohtaan. Olemme tehneet kaikkein pahimman, ja meidän on muunnettava se. Meillä on paljon apua verhon nostamisessa ja valon säteilemisessä, mutta syvä vastuu on meidän. Osallistuimme siihen, jotta voimme selvittää sen. Meillä on tämä.
 
Elämässämme ei ole tärkeämpää työtä tehtävänä, sillä ratkaisu takaa vapautemme aidon itsemme valontäyteisessä, korkean taajuuden ilmaisussa! Kun muuntaminen on valmis, voimme riemuita saavutustamme. Jokainen tekee tämän rakkaudella itseään kohtaan. Jokainen myötävaikuttaa kokonaisuuteen. Luomme suurenmoisen uuden Maan, jota inspiroi aito, esteetön, kirkas ja säteilevä valomme. Tuokaa se, veljet ja sisaret, tuokaa se.
 
Kohtaa siis tuulet ja meren pärske rohkeasti ja vakuuttuneena, ettei mikään pysäytä sinua. Älä pelkää synkkiä vesiä ja näe otuksia tai haamulaivoja, sillä saapumisesi vakaalle maaperälle on varma. Et kohtaa mitään, mikä ei ole sinun, joten kohtaa itsesi syvän myötätunnon ja inhimillisyyden kera. Rakasta itsesi vapaaksi. Jos se laukaisee, suututtaa, surettaa, haastaa tai lietsoo sinua, se on sinun. Se on kaikki sinun. Näe se ja anna anteeksi itsellesi, ja vapauta itsesi.
 
Meret eivät ole aina synkkiä, ja aurinko nousee aina. Se sananlasku on totta, että usein pimeintä on ennen auringonnousua, joten nyt ei ole aika luovuttaa. Päätä, että kaikesta riippumatta sinulla on vahvuutta ja uskoa onnistua, sillä olet valon soturipurjehtija ja navigoit kaikessa, mitä tulee tiellesi.  
 
Voitto on varma. Meidän täytyy tehdä tämä viimeinen työntö puhdistaaksemme kaiken, mikä on epäharmonista rakkauden kanssa.
 
Purjehdi eteenpäin, rakas ystävä, sillä aamunkoitto kutsuu. Olemme ikuisesti rinnallasi.
 
Sisäinen valoneuvosto
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >