HomeViestejäRebecca Couch20.9.2020 - Pysykää kurssissa

20.9.2020 - Pysykää kurssissa

PYSYKÄÄ KURSSISSA
 
Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
20.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaikki kauniit sielut,
 
Tärkein viesti jonka voimme antaa tällä hetkellä, on: pysykää kurssissa. Olette oppineet hyvin paljon tähän päivään mennessä, ja on ehdottoman kriittistä ottaa se kaikki käyttöön. Teistä on tulossa moniulotteisia olentoja, joita tiedätte olevanne, mutta ette ole pystyneet ilmaisemaan sitä. Ja olette olleet kuin koulutuksessa, ja nyt on aika siirtyä simulaattorista oikeaan ohjaamoon! Olette oppineet kaiken teknisen informaation ja olette oppineet, mitä kaikki hallintalaitteet tekevät … nyt on aika ottaa ne kaikki käyttöön dynaamissa ajassa. Mutta tehkää se koko protokolla, joka lentäjää on koulutettu tekemään. Käykää läpi tarkistuslistanne, tankatkaa ja kiinnittäkää turvavyö. Nyt on aika käyttää sitä, minkä tiedätte, ja lähteä suurelle taivaalle. Ja voisimme jatkaa paljon pidemmälle tätä vertauskuvaa, mutta ymmärrätte asian ytimen. On aika. Tiedätte, mitä tehdä.
 
Ja niin tuulet liikkuvat, vaihtuvat ja muuttuvat. Voitte tuntea jännitettä tuulessa. Nämä ovat aikoja, joihin olette valmistautuneet. Teillä on kaikki, mitä tarvitsette. Tärkein asia on olla jäämättä kiinni myrskyyn, sillä se vain puhdistaa vanhaa, jotta uutta voi syntyä. Siis pysykää kurssissa. Tehkää jatkuvasti, mitä teidän tarvitsee tehdä pysyäksenne maadoittuneena, vahvana, selkeänä ja latautuneena. Keskittykää lopputulokseen, ei prosessiin. Ette tienneet ennen tätä, miten vaikuttava vastapuolenne olisi, muuten ette olisi ehkä päässeet koulutuksesta läpi. Sisäisen kohtaamisessa oli tarpeeksi haastetta! Ja nyt teidän täytyy ottaa kaikki, mitä olette oppineet itsestänne: olette voimakas, moniulotteinen ja superlatautunut jumalaisen valon majakka, ja täällä osallistuaksenne yhteiseen tarkoitukseen. Teillä on tämä! Meillä on tämä!
 
Aivan kuten kaikki soturit, voitatte ensin itsenne – painitte uhmakkaan pienen itsenne maahan, jotta aito Itsenne voi tulla voitokkaana esiin valossa. Se oli parasta treeniä näitä aikoja varten. Sillä nyt teidän täytyy tehdä tämä, ykseydessä suuremman hyvän kanssa ja sen puolesta – valon voitto kaikille lähellä. Mikä on parempaa valmiutta, kuin henkilökohtaisen transformaatiokokemuksenne sijoittaminen tähän tarkoitukseen? Ja niin teidän täytyy käyttää kaikkea, mitä opitte henkilökohtaisella matkallanne, lähestyessänne tätä universaalia matkaa, sillä kaikki samat varat ovat nyt pelissä. Henkilökohtaisesta sijoituksestanne tulee universaali. Minne yksi menee, sinne menevät kaikki, kaikkien hyväksi.
 
Opettelette yhdistymään maan päällä yhteen ääneen, yhteen sydämeen, yhteen mieleen, luodaksenne alkuperäisen paratiisimallin Maahan. Tämä kumoaa sortamisen ja voimaannuttaa jokaisen yksilön osallistumaan kollektiiviseen lopputulokseen. Se on kuin pallo, jota ulkopuoliset voimat ovat rajoittaneet, kuin pakottaneet veden alle – se pääsee irti ja syöksyy lopultakin vapaaksi! Sen tekemiseen tarvitaan vain kollektiivista vastarintaa, vastapainetta. Tämä on rakentumassa. Olette osa tätä vastarintaa. Myötävaikutatte suureen vallankumoukseen ja koette sen, palataksenne alkuperäiseen ja aitoon evoluutioonne. Mestarillinen suunnitelma, vai mitä? Meidän täytyy kokea se, mitä emme ole, voidaksemme tietää, keitä olemme! Kaksinaisuuskokemuksen loppunäytös. Pu-pum!
 
On paljon tekemistä, mutta älkää pakahtuko tästä, tai muuten jähmetytte. Aloittakaa pienellä … valmistautukaa sisällä. Valmistelkaa oma pesänne. Valmistelkaa ympäristönne. Puhdistakaa mielenne. Käsitelkää tunteenne. Jatkakaa treenaamista. Pysykää terveenä ja vahvana. Levätkää. Rukoilkaa, että jokainen sielu seuraa sisäisiä kuiskauksiaan. Kuvitelkaa lopputulos, jonka haluatte. Lähettäkää valoa kaikille ja kaikelle, myös pimeydelle, sillä sekin kehittyy. Tietäkää, että te olette sitä kaikkea, ja pääskää sisällänne rakastavasti rauhaan sen kanssa. Hyväksykää muutos. Olkaa valmis päästämään irti vanhasta ja toivottakaa tervetulleeksi uusi, vaikkette tiedä täysin, mitä kumpikin merkitsee.
 
Olkaa valppaana, että säteilette sydämestänne ja puolustatte kaikkea, mikä on totta teille. Ohjatkaa pois negatiivinen energia ja omaksukaa positiivinen. Tankatkaa valoa kaikilla tasoilla – fyysinen, tunne, mentaali ja henkinen. Tehkää, mitä vaaditaan, tehdäksenne asiat oikein pienessä maailmassanne, jotta se myötävaikuttaa suuren maailman rakentavaan lopputulokseen. Yksi kaikkien puolesta. Huomatkaa, mitä tarvitaan ja mitä voitte tehdä vaikutuspiirissänne – perhe, työtoverit ja yhteisö. Johtakaa heitä olemaan johtajia.
 
Seiskää vahvana voimassanne, vaikka mitä pyörisi ympärillänne. Nähkää, ajatelkaa, tuntekaa ja toimikaa selkeyden kera. Rakkaus on kaikkein suurin voima … käyttäkää sitä usein! Laajentakaa mieltänne ja tietoisuuttanne, vaikkette tiedä, mitä se merkitsee. Ilmaiskaa aikomus, että niin on. Se mitä teiltä on salattu, on valtavaa ja käsittämätöntä, joten päästäkää se sisään, kun se tulee. Tietäkää, että voitte selviytyä mistä vaan. Älkää vastustako, teillä on tämä.
 
Odottakaa odottamatonta. Odottakaa ihmeitä. Odottakaa, että se minkä olette tienneet, on vain pieni osa valtavaa matriisia. Odottakaa tietävänne, että te ette ole olleet koskaan yksin, vaikka olisitte halunneet olla! Odottakaa, että kaikki minkä tiedätte olevan totta, laajentuu jatkuvasti. Odottakaa, että mielenne räjähtää … hyvällä tavalla! Luopukaa odotuksista, odottakaa vain odottavanne.
 
Ennen kaikkea tietäkää, että valo on voitokas ja se mitä tapahtuu maailmalle, on suurempaa kuin mikään, minkä voisitte kuvitella. Maailma on vain käännettävä nurinpäin ensin. Tietäkää, että te olette oleellinen osa tätä transformaatiota ja teitä opastetaan ja suojellaan kaiken sen läpi. Olette etulinjan valonsotureita, jotka tekevät uutta maailmaa omien silmiensä edessä. Olette Jumala luomistoiminnassa, ja kaikkien Jumalan voimien tuki on takananne. Luomisen terä on Jumala, joka luo itsensä uudestaan teidän kauttanne. Siis tehkää siitä hyvä. Tehkää siitä kaunis. Tehkää se kyllästettynä kaikella, minkä tiedätte olevan melkoista ja jumalaista. Kaikki se saa teidät liitelemään ilon, yltäkylläisyyden, rakkauden, rauhan, ykseyden, tarkoituksen ja yhteenkuuluvuuden kera. Se mikä on hyvä teille, on hyvä kaikille muille, joten ainakin sitä voitte odottaa!
 
Teitä kunnioitetaan kaikesta, mitä teette, olette ja saatte aikaan. Valonsoturitoverien joukot tukevat teitä yli hurjimpien kuvitelmienne lopputuloksen varmistamiseksi. Kannustamme teitä näkemään tämän oivalluskyvyllänne … sillä te ette enää koskaan epäile.
 
Liitymme seuraanne suuren rakkauden ja omistautumisen kera, ollen alati läsnä
Valoneuvostona sisällänne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >