HomeViestejäRebecca Couch18.8.2020 - Suuri herääminen

18.8.2020 - Suuri herääminen

SUURI HERÄÄMINEN
 
Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
18.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas ystävä,
 
Sinulla on monia kysymyksiä, ja olemme täällä tuomassa valoa sydämesi kaipaukseen. Kysymys ja vastaus, kutsu ja vastaaminen, on vapaan tahdon perusta. Sydämesi toiveet täytetään … ja näin valoa saapuu sinne, missä haluat laajentaa tietoisuuttasi.
 
* Miten paljon siitä, missä olemme kiinni nyt, on valhetta ja mitä meidän on tarkoitus tehdä sillä?
 
Se on täysin keksittyä, täysin valhetta. Se kuulostaa naurettavalta, tiedämme. Olette voimakkaita luojia, ja olette heräämässä kaikkien väärinluomustenne heikkouksiin järjestelmässä. Mutta vielä suurempaa, olette luoneet sen kaiken pieneen kuplaan ilman täyttä sisäistä ymmärrystä kokonaisuudesta. Teille on ikään kuin annettu hyvin pieni kangas ja pienet työkalut, joilla luoda rajoittuneissa olosuhteissa. Siinä on voimalliset kulissit todellisen voimanne suureen uudestisyntymään ja omistamiseen. Se on brutaalia ja kaunista samaan aikaan, sillä ihmishengen mahtava voima elää ja voi hyvin. Kaikki tulevat suureen heräämiseensä omana aikanaan ja omalla tavallaan, vapaan tahdon ja ehdottoman rakkauden puitteissa. Mikään muu – myöskään kertominen/käskeminen – ei riitä, ennen kuin kysymyksiä esitetään. (Kuten sinä esität nyt, rakas!)
 
Tuon kysymyksen tärkein osa on, mitä on tarkoitus tehdä sillä, koska tämä on hyvin yksilöllistä, henkilökohtaista tavoittelua. Kun haluaa kompassinsa osoittavan totuuteen, löytää sen. Yksilön sydämen täytyy haluta sitä ensin. Ja sitten olla avoin vastaanottamaan se ja tavoitella suurta selvittämistä (kuin valtavan kalaverkon selvittäminen). Se vaatii kärsivällisyyttä, sinnikkyyttä ja erityisesti vilpitöntä sisäistä halukkuutta ja rohkeutta käsitellä monimutkaiset tunteet kehon kautta. Tämä vaatii aikaa ja uutteruutta, minkä vuoksi toisen pakottaminen voi olla traumaattista ja aiheuttaa karmasiteitä. Se on universaalin lain vastaista, joten on tärkeää kunnioittaa sitä tänä lajitteluaikana.
 
* Mitä tapahtuu globaalilla tasolla tulevina päivinä, viikkoina ja kuukausina?
 
Kaikkea mitä tapahtuu jo, ja enemmän. On suuren mullistuksen ja muutoksen aikaa. On elintärkeää olla osallistumatta mihinkään pelon luomiseen … pelkoa nousee riittävästi, että kaikkien täytyy prosessoida sitä! Se on kuin mutaa, jota sekoitetaan, ja vesi sameutuu, mutta aikanaan asiat puhdistetaan ja lajitellaan, ja vesi on taas puhdasta. Mikään ei ole samanlaista, kuin ennen, ja se on juhlan aihe, sillä uusi voi nousta vakaalle perustalle enemmän kuin koskaan – oli aivan liikaa luotu valheellisuuden, petoksen ja huonon tarkoituksen kera. Kun tämä on puhdistettu pois, voidaan muodostaa oikeaa, todellista ja puhdasta. Se on kaunis tulevaisuus … teidän täytyy olla vahvoja, selkeitä ja uskollisia tänä aikana, kun kaikki negatiivinen täytyy puhdistaa pois. On ollut paha tarkoitus, joka on pitänyt teidät orjuudessa, ja sen hävittämisen myötä vapautenne on varma. Pidä itseäsi vallankumouksellisena ja uuden tavan pioneerina, joka perustuu suosikkiaiheeseesi: rakkauteen!
 
Älä pelkää tätä muutosta. Pysy vankkumatta sitoutuneena rakkauteen. Luota, että kaikki menee hyvin ja sinulla on syvää sisäistä vahvuutta kestää mitä tahansa rakkaustarkoituksesta. Se mikä kaatuu, ei ollut linjassa tämän ydintarkoituksen kanssa, tai sen ei ollut tarkoitus kestää. Tiedä, että olet turvassa ja kaikki tarpeesi tyydytetään. Et ole yksin, ja rakkaudessa on kyse sinusta. Maailma ei ole pimeä paikka – se on loistavan valon paikka, ja tuo valo hävittää alemman taajuuden pimeyden, jolla ei ole paikkaa Äiti Maassa. Siis ajattele sitä näin: kiusaajien väärät luomukset tärvelivät kauniin leikkikentän, ja iso myrskytuuli tulee poistamaan heidät ja heidän tekonsa, ja sinä ja rakkaasi saatte maaperän takaisin luodaksenne, mikä on oikein, todellista ja kaunista. Jatka sen kuvittelemista: kaiken sen, mitä luotte, kun olette vapaita ja esteettömiä tekemään sen!
 
* Mitä minun tarvitsee tehdä tänään, juuri nyt, ollakseni tässä oikealla tavalla?
 
Ylläpidä se rakkaus, joka jo palaa kirkkaana sisälläsi. Pysy hiljaa, yhdistyneenä ja säteilevänä. Anna anteeksi kaikelle ja kaikille. Siivoa oma mutasi. Käsittele tunteesi rehellisesti ja uudelleenkalibroi ne rakkaudeksi. Tee, mitä tarvitsee, varmistamaan, että pesästäsi huolehditaan ja se on yltäkylläinen. Pidä huolta kaikista omista asioistasi – fyysisellä, mentaali-, tunne- ja henkisellä tasolla. Rakasta kaikkea. Ole silminnäkijä kaikelle. Yhdisty luontoon. Liikuta kehoasi ja stimuloi sisäistä iloa mahdollisimman paljon, sillä maailma tarvitsee ylimääräistä juuri nyt. Ole kiitollinen kaikesta. Näe luonnon taianomainen kauneus. Pysy maadoittuneena ja mene syvälle sieluolemukseesi kehossa. Älä anna negatiivisuuden majoittua mieleesi. Tarkkaile ajatuksiasi. Pidä asiat yksinkertaisena ja syvällisenä. Rakasta kaikkea. Jos jokin ei tunnu hyvältä, älä etene siihen suuntaan – uudelleenkalibroi ja varmista, että tuntuu hyvältä. On surua ja joukko vilpittömiä tunteita. Anna niiden vain olla värejä, joilla maalaat tuolla hetkellä, sillä ne eivät ole koko kangas.
 
* Onko jotain muuta, mitä minun tarvitsee tietää?
 
Olet rakkaus ja olet rakastettu. Onko millään muulla merkitystä?
 
Olemme aina täällä vastaamassa kysymyksiisi, sillä vastaukset ovat heti olemassa, kun esität kysymykset.
 
Valoneuvosto jokaisen sisällä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >