HomeViestejäRebecca Couch19.12.2014 - Päivänseisauksen todellinen merkitys

19.12.2014 - Päivänseisauksen todellinen merkitys

PÄIVÄNSEISAUKSEN TODELLINEN MERKITYS

Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
19.12.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Päivänseisaus - hyvin voimakas muutostilaisuus. Ikään kuin kellon viisarit kääntyisivät 12:n yli ja yhdessä hetkessä täyteys synnyttää uuden syklin. Käännekohta. Ja miksi tällä on merkitystä? Tietysti se on tietoisuus, jolla on merkitystä, ja sen tiedostaminen sallii teidän siirtyä omien mallienne, syklienne ja hetkienne läpi, tietoisena, että kierrätte uuteen - jatkuvasti kehittyen, jatkuvasti liikkuen suurempaan laajentumiseen ja ilmaisuun. Olette siis samanaikaisesti tietoinen suuremmasta perspektiivistä ja opitte kokemaan nyt-hetken täyteyden, sillä ei ole mitään muuta. Hyvin kaunis paradoksi. Tässä alatte hengittää koko universumin kanssa. Olette kaikki eikä mitään, olette ikuinen ja hetkellinen, olette sisäänhengitys ja uloshengitys. Ja päivänseisaus on keskipiste näiden kahden välillä, hiljainen piste mikä on täynnä nyt-hetkeä. Teidän täytyy vain harmonisoitua siihen, jotta olette tietoisesti läsnä siinä, sillä se on suurin laajentumanne. Näiden sanojen lukeminen mielellänne ei merkitse mitään, mutta tiedätte totuuden tästä syvimmissä sopukoissanne. Menkää sinne.

Ja jos teillä on kyky tuntea tämä hetki, niin teillä on ehdoton rohkeus käsitellä kaikki, mitä teille tulee. Pitäkää tuo hetki, sillä tässä paikassa koette kaiken olevaisen rajattomimman ilmaisun. Lukitkaa se. Ja viekää se nyt kaikkialle, minne menette. Ruokakauppa tarvitsee enemmän tätä, työpaikkanne, ostoskeskukset ja erityisesti perheenne pöytä. Olette paikassa, missä ei ole rajoja, ei selityksiä, ei tarpeita, ei velvollisuuksia, ei hikeä. Muistakaa tämä, kun ulkoisissa muutoksissa paska lentää. Muistakaa tämä, kun teillä on houkutusta supistua pieneksi ajatelleen, että se on ainoa tie ulos. Kaninkolo on upea turvaan ja seikkailuun, mutta se ei ole evoluution ratkaisu. Kaikkeus-tyhjyys on. Eläkää siitä.

Olette jo rauhassa. Olette jo viisas ja täynnä armoa. Olette kaikkitietävä, kaikkialla läsnä oleva ja kaikkivoimainen. Ainoastaan selviytymismekanisminne kertovat teille muuta, joten kiittäkää niitä suojelusta pieninä hetkinänne. Mutta teillä on tämä nyt. Olette se. Sitä olette etsineet. Olette yhtä paljon kuin Hän ja enemmän. Tämä on Kristuksen toinen tuleminen ... teissä. Se ei tule ulkoa, se tulee sisältä. Se on tässä. Tiedätte tämän. Teillä on tämä. Se aika on nyt ja tässä, käännekohdassa, missä voitte valita taas uuden evoluutiosyklin korkeampaan, suurempaan, täydempään, syvempään ja kirkkaampaan ilmaisuun SINUSTA. Hyväksykää tämä tehtävä nyt. Kirkastakaa se nyt.

Olkoon maan päällä rauha ja alkakoon se teistä. Olkoon ikuinen valo tunnettu sisällänne tässä uuden kuun päivänseisauksessa, tänä jouluna, tänä uutena vuotena.

Siunaukset lisääntyvät. Arvioikaa niitä. Ne ovat tarttuvia, joten auttakaa myös veljiänne tuntemaan ne.

Olette rakkaitta, kun alatte tuntea Valoneuvoston sisällä tänä taianomaisena aikana vuodesta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >