HomeViestejäRebecca Couch9.8.2023 - Sameista kirkkaisiin vesiin

9.8.2023 - Sameista kirkkaisiin vesiin

SAMEISTA KIRKKAISIIN VESIIN

Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
9.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jokaisella on oma sisäinen Valoneuvostonsa – he eivät vain valitse yhdistyä siihen. Heidän oma opastuksensa, viisautensa ja oivalluksensa ovat vain valonhenkäyksen päässä. Mutta tuolla ulkona on kiireinen, hullu maailma, joten se soluttautuu sisään. Näin ei tarvitse tapahtua, mutta emme ole vaalineet elämää, joka kannustaa sisäistä fokusta, sisäistä maisemaa, sisäistä voimaa, sisäistä elinvoimaa ... ja niin jatkamme juoksemista ja törmäilemistä ja päädymme jatkuvaan "taistele tai pakene" -tilaan.

Ja niin hermostostamme tulee äänekkäintä sisäistä kommunikointia, joka on hätätila. Tässä tilassa emme pysty käsittelemään minkäänlaista muuta ärsykettä, ja kaikenlaiset ulkopuoliset voimat manipuloivat meitä helposti. Tämä on ollut modernin maailman tila, joka kieppuu aina vain enemmän kaaokseen.

On yksi tehokas tapa lopettaa se kaikki, ja se on fokusoitua suurenmoiseen, voimakkaaseen, neuvokkaaseen, viisaaseen ja rauhalliseen sisäiseen maailmaamme. Ei ole mitään muuta tapaa kääntää joko hommaa nurinpäin. Siis myrskyn keskellä sulje silmäsi. Hengitä. Tasaa sydämesi syke. Syvene sisäisen rauhan suureen lähteeseen. Tästä paikasta muutamme maailmaa. Hengenveto kerrallaan. Valinta kerrallaan. Taajuusmuutos kerrallaan.

Mieli ei voi ratkaista mitään. Se prosessoi informaatiota, mutta se ei ole ratkaisija. Se on sydämen kyky. Siis vie huolesi sydämeen. Se osaa käsitellä kaiken. Tällä tarkoitamme sitä sydänkenttää, joka sisältää kehon fyysisen sydämen. Jos fyysistä sydäntä rasittaa trauma, ulkopuolinen paine tai hätätila, on vaikeaa päästä fyysisen tuskan läpi pyhän sydämen viisauteen. On sinun vastuusi pitää fyysinen sydämesi puhtaana, jotta voit seurata viisaan, henkisen sydämesi opastusta.

Pyydä tiimin apua selvittääksesi, mikä pitää sinut kuormitettuna. Ilmaise aikomus, että vapautat itsesi kaikesta, mikä pitää sinut alhaalla. Kutsu enkeleitä tekemään oppitunneista selkeitä, jotta voit vapautua anteeksiannon avulla (itsen ja muiden) kaikesta sydäntuskasta. On aika irrottaa itsesi ja olla vapaa nousemaan uuteen, kirkkaampaan ja laajentuneeseen olemistapaan. On aika olla enemmän aito ja alkuperäinen sinä. Elämä on opettanut sinua hyvin. Nyt on aika pitää sisällä kaikki oppimisesi ja kohota seuraavalle tasolle. On valmistumiskohta. Salli itsesi tuntea tämän totuus ja seiso voimassasi. Ota vastuu elämästäsi ja kokemuksistasi. Se kaikki alkaa sisältä.

Kun pääset kosketukseen luonnollisen GPS-järjestelmäsi kanssa, kaikki muuttuu. Ulkoiset ärsykkeet eivät enää aja sinua, ymmärrät uudesta perspektiivistä käsin ja olet innostunut fokusoitumaan ja sitten toimimaan uudella tavalla. Ala kartoittaa uutta kurssia – uusi kehityskaari tulee näkyviin. Kaikki mikä ei ole enää harmoniassa uuden ilmaisusi kanssa, etääntyy luonnostaan, ja ikään kuin eetteristä nousee uusia perspektiivejä. Se on kuin liikkuisi hämärän veden läpi ja yhtäkkiä vesi kirkastuu ja eteen ilmestyy vaikuttava riutta. Se on aina ollut siinä, mutta nyt olet siirtynyt sen luo ja voit havaita sen uusin silmin ja uusin aistein. Tällä tavalla ulottuvuusmuutokset tapahtuvat, ja olet luotsi, joka raivaa tiensä sumeista kirkkaisiin vesiin!

Se mistä puhumme, kuulostaa hyvin yksinkertaiselta – kuitenkin se on suurin hyppy, jonka voi tehdä matkallaan uhrista voittajaksi. Massatietoisuudesta yksilöitymiseen. Niin kauan kun meitä ajaa ulkoinen maailma, meitä orjuutetaan. Sitten kun oivallamme, että meillä on sisällämme voima navigoida itsemme vapaaksi, kaikki muuttuu. Ja sitten oivallamme, että olemme oman kokemuksemme luojia – emme vain itsellemme, vaan kaikille ja kaikelle – ja silloin koko maailma muuttuu.

Paranna särkynyt sydämesi ja silloin kaikki muuttuu. Oletko valmis?

Olemme aina Sisäinen valoneuvostosi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >