HomeViestejäKaren Doonan26.9.2013 - Viesti maaplaneetan ihmisille

26.9.2013 - Viesti maaplaneetan ihmisille

VIESTI MAAPLANEETAN IHMISILLE
 
Andromedalaisia kanavoinut Karen Doonan (truthcodes.wordpress.com )
26.9.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys, rakkaat ystävät, olemme Andromedalaisia ja tulemme tukemaan ja opastaman teitä ajassa, missä kaikki alkavat nyt muistaa, miksi he ovat inkarnoituneet tälle planeetalle. Andromedan neuvosto yhdistyy nyt syvemmällä ja laajemmalla tasolla kaikkiin, jotka ovat inkarnoituneet planeettajärjestelmästämme. Ihmismuodossa olevien lastemme tarvitsemia valokoodeja lähetetään nyt ulottuvuusaikajanoja pitkin, mikä sallii tiedon lataamisen ihmiskulkuneuvoon.
 
Tässä prosessissa nähdään monien lapsiemme lisää alkavan herätä ensisijaiselle toimintaohjeelleen tällä kertaa. Olemme valmiina tukemaan ja opastamaan lisää sekä julkisesti että hyvin henkilökohtaisesti. Pyydämme kaikkia lapsiamme hengittämään, olemaan ja sallimaan vanhojen maataajuuksien hajota totuudessa, sillä jää vain totuus ja totuuden vuoksi olette inkarnoituneet ihmismuotoon tälle planeetalle tähän ulottuvuustodellisuuteen.
 
Laitamme lohikäärmeen suun eteenne ja pyydämme, että näette hampaiden ja leukojen yli, ja muistatte tämän kulttuurimme muinaissymbolin. Laitamme kiinalaisen jin/jang-symbolin eteenne ja pyydämme kaikkia ymmärtämään kaiken tasapainon tällä hetkellä. Pyydämme lapsiamme ymmärtämään tarpeen löytää tämä tasapaino ihmiskulkuneuvossa aikana, jolloin he muuttuvat sekä ihmiskulkuneuvossaan että myös sielutasolla. Sillä kun ihmisrotu aloittaa nyt ylösnousemusprosessissa totuudessa, kaikki alkaa ylösnousta taas kerran, sillä kaikki on yhtä ja kaikki vain on.
 
Lähetämme kultataajuutta ja pyydämme kaikkia sulattamaan ja ankkuroimaan täysin tämän taajuuden, sillä tämä on ihmiskunnan uuden kultaisen ajan taajuus totuudessa. Äiti Maa aloittaa nyt värähtelynsä nostamisen salliakseen niiden, jotka kulkevat täällä ei-ihmismuodossa, päästä portaaleihin aloittamaan tämän työn totuudessa. Monet ovat inkarnoituneet ihmismuotoon ja ymmärtävät nyt tarkoituksensa ja asemansa Galaktisessa valoliitossa totuudessa, sillä kaikki ei ole sitä, miltä ihmisrodusta näyttää tällä hetkellä.
 
Valtavissa energialisäyksissä nähdään monien jotka ovat ankkuroineet ihmismuotonsa hyvin planeetan pinnalle, alkavan herätä unestaan ja ymmärtävän täysin roolinsa ja tarkoituksensa koko universumin yleisessä ylösnousemusprosessissa totuudessa. Pyydämme kaikkia avaamaan sydämensä tänä aikana. Looginen mieli voi käydä ylikierroksilla yrittäessään löytää tien rauhaan, mutta rauha syntyy rakkaudesta, mikä on ja mikä virtaa sydäntilasta, rakkaat ystävät. Antakaa rauhan ja rakkauden mikä on, virrata lävitsenne, ympärillänne ja sisällänne, sillä olette rauha totuudessa.
 
Tapahtumat joita ennustettiin, alkavat nyt ankkuroitua, sillä kaikki vain on ja te olette. Kyky hyväksyä tähtialkuperänne lisääntyy, laajenee ja kasvaa nyt, sillä Äiti Maan energiapuumerkki korostuu valmisteluna ihmisrodun unelmien täyttymiseen totuudessa. Ymmärtäkää, rakkaat ystävät, että unelmat syntyvät teidän kauttanne, niitä ei luoda teille. Totuus saa sydäntilan elämään, rakkaat ystävät. Uskaltakaa uneksia ja uneksikaa uskaltaa, sillä kaikki on nyt totuudessa.
 
Tunteiden purkaminen ihmisrodussa on nyt täysin käynnissä, sillä vain tyhjentämällä sydäntila voidaan täyttää taas rakkaudella, mikä on totuudessa. Sallikaa kaiken hajota ja pyyhkikää pois kyyneleet, rakkaat ystävät, sillä uusi maailma mikä on unelmissanne, paljastuu teille kirkkaissa väreissä.
 
Olemme Andromedalaisia ja yhdistymme lapsiimme unitilassa, sillä kaikki hajoaa nyt ja kaikki syntyy nyt, sillä rakkauden mikä on, perusta on hedelmällinen. Tässä perustassa nähdään nyt monia muutoksia siihen ulkoiseen todellisuuteen, mitä kutsutaan ihmisen elämänkokemukseksi, ja tämän aallot tuntevat kaikki maaplaneetan pinnalla ja sisällä.
 
Olkaa rauhassa, rakkaat ystävät, sillä nyt unelmanne syntyvät totuudessa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >