HomeViestejäPhilipp13.5.2014 - Päivitys ajankohtaisesta puhdistusprosessista

13.5.2014 - Päivitys ajankohtaisesta puhdistusprosessista

PÄIVITYS AJANKOHTAISESTA PUHDISTUSPROSESSISTA

Ashtaria kanavoinut Philipp (goldenageofgaia.com)
13.5.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On aikoja, jolloin tekemänne työ vaatii, että "jätämme teidät rauhaan". Tässä vaiheessa jolloin kehonne käsittelee suuria muutoksia, olisi haitallista pitää teidät kiireisenä lisätehtävien kanssa.

Te kaikki käytte läpi merkittäviä muutoksia. Huhtikuussa koitte itse, miten intensiivistä tämä puhdistuminen oli.

Teille virtaavat energiat ovat vaikuttaneet kehoonne melko samalla tavalla, mitä tapahtuu luonnossa ukkosmyrskyn jälkeen. Olette luultavasti huomanneet, että myrskyn jälkeen aurinko näyttää kirkkaammalta, ilma puhtaammalta ja kaikki on enemmän harmoniassa. Ja aivan kuten ukkosmyrskyn seurauksena, kaikki mitä tarvitsi puhdistaa, muuntuu ja häviää.

Tämä "ukkosmyrsky" oli erityisen voimakas, kuten olette itse kokeneet, eikä puhdistumisprosessi ole vielä loppu. Ainoa ehdoton termi universumissa on muutoksien tapahtuminen.

Jumalainen suunnitelma etenee kuitenkin kellontarkasti. Niiden joilla on epäilyksiä, keskittyvät edelleen liikaa tämän puhdistumisen ulkoisiin oireisiin. Jokainen joka väittää, ettei ole mitään ulkoisia merkkejä siitä, mitä kerromme teille tässä - vaikka tämä ei ole totta - kannattaisi ehkä katsoa peiliin ja verrata itseään siihen ihmiseen, joka he olivat muutama kuukausi sitten - sulkea aivot ja keskittyä sydämeen.

Paras merkki edistymisestänne on, että olette herkeämättömiä ponnisteluissanne tehdä maailmasta paremman paikan Kaikkeudelle ja etenette väsymättä riippumatta siitä, miten uuvuttavalta matkanne näyttää toisinaan. Ja niin se on, rakkaat ystävät, että suostuitte seuraamaan Kaikkeuden polkua. Olette tiennäyttäjiä, jotka on valittu viitoittamaan tietä ihmiskollektiiville.

Rakkaustsunami hyökyy täysillä ja olette valmiita vastaanottamaan merkittävän aallon. Ja tässä haluaisimme muistuttaa teille, että tämä merkittävä aalto ei tule ulkoa - se alkaa ja kehittyy sisällänne. Avatkaa sydämenne rakkaustsunamille ja olette täysin valmistautuneita tämän merkittävän aallon saapumiseen, mikä on lähellä tulossa ja mikä puhdistaa teidät oikeaan aikaan.

Kuten olemme sanoneet, rakkaustsunami on ylösnousemuksenne edeltäjä - se valmistelee teitä ylösnousemukseen fyysisen kehon kanssa. Ja jos haluaisitte tietää, missä kohtaa olette tällä hetkellä ylösnousemusprosessissa, niin antakaamme teille seuraava kuva.

Kuvitelkaa seisovanne ehdottoman kauniin, valtavan ja kirkkaan portaalin edessä. Tästä portaalista tulvii lempeää, ihanaa musiikkia ja täydellistä rauhaa. Olette suoraan sen edessä ja kätenne on kahvalla, mikä avaa portaalin oven. Kaikki mikä estää teitä painamasta ovenkahvaa, ovat viimeisiä muutoksia sisällänne, jotka on vielä selvitettävä pystyäksenne vastaanottamaan sen, mikä on valmiina teitä varten portaalin tuolla puolen.

Näette siis, että olette enemmän kuin lähellä määränpäätänne. Älkää hellittäkö puhdistusprosessissanne, mikä mahdollistaa teille pääsyn portaalista läpi. Niin rasittavalta kuin se ehkä näyttääkin, ilman tätä puhdistumista kulkua portaalin läpi ei voi tapahtua.

Hengen suunnitelma ihmiskunnalle toteutetaan - mikään ei muuta tätä, ei ajankohtainen levottomuus maailmassanne eikä vapaa tahtonne.

Vapaa tahto on kallisarvoisin asia, minkä olette saaneet Hengeltä, ja se on kaikille, jotka osallistuvat ihmiskollektiivin ylösnousemusprosessiin, pyhä eikä sitä varmasti ole tarkoitus loukata.

Mutta ainoastaan ihmiskunnan kohoaminen ei riipu ylösnousemuksestanne - ylösnousemuksellanne on vaikutusta koko universumiin. Siksi vapaa tahtonne on pyhä osa ylösnousemusta, mutta se ei voi eikä saa johtaa tilanteeseen, missä jumalainen suunnitelma ei toteudu. Vapaa tahtonne huomioidaan sikäli, kuin se on yhteensopiva jumalaisen suunnitelman kanssa.

Onko tahdonvoimallanne mahdollista muuttaa ja muokata jumalaista suunnitelmaa? Tietysti - kunhan se on yhteensopiva tuon suunnitelman kanssa, kuten tapahtui ihmiskunnan päättäessä ylösnousta kollektiivisesti. Henki on ottanut huomioon kollektiivisen vapaan tahtonne - ei yksilöllistä - ja suostunut siihen, että ihmiskunta ylösnousee yhdessä, joten jumalaista suunnitelmaa muutettiin sitä vastaavasti. Mutta on selvä sopimus tämän muutoksen ehdoista.

Ensinnäkään sen ei pidä merkitä, että Gaian ja sen asukkaiden täytyy olla paljon pidempään matalammissa värähtelyissä. Muistakaa, että Gaia itse pyysi apua ja käynnisti ylösnousemusprojektin. Lisäksi ylösnousemuksenne vaikuttaa koko universumiin ja se on muiden planeettojen ylösnousemuspioneeri universumissanne. Tästä syystä "odotusaika" oli tarkoituksella tiivis.

Lisäehto on, että muutamien yksilöjen vapaa tahto ei voi enää vaikuttaa kollektiiviseen vapaaseen tahtoon. Tällä viittaamme niihin, jotka eivät jostain syystä halua osallistua ylösnousemukseen - on syynä sitten halu säilyttää vallitseva tilanne ja olla menettämättä omaa valtaansa tai että he ovat suunnitelleet ylösnousemuksensa myöhempään ajankohtaan.

Tämä on tärkeä ymmärtää - pimeät voimat eivät voi enää vaikuttaa lisää ylösnousemukseenne. Tästä syystä korostamme väsymättä, ettei teidän pitäisi sallia minkään niiden toimien estää teitä keskittymästä ylösnousemustyöhönne. Lähettäkää niille valoa ja rakkautta, älkääkä unohtako, että nekin ovat pelaajia elämäksi kutsutussa pelissä.

Pähkinänkuoressa haluamme sanoa, että kaikki on hyvin. Olemme valtavan ylpeitä teistä ja siitä, miten osallistutte tähän loppupeliin. Älkää antako luottamuksenne heikentyä ja silloin kun teillä on epäilyksiä, olkaa yhteydessä veljiinne ja sisariinne verhon takana. Pyytäkää voimia ja apua - ette ole koskaan yksin, ette hetkeäkään. Tämä on tärkein tosiasia muistaa uudestaan ja uudestaan.

Olen Ashtar, tähtiveljenne, joka puhuu monien sielujen puolesta verhon tällä puolella. Ja minulle on suuri ilo ja kunnia olla tämä lähettiläs.

Syvästi rakastaen,

Ashtar

Kiitos Petralle kääntämisestä saksasta englanniksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >