HomeViestejäPhilipp3.4.2014 - Kontakti lähestyy

3.4.2014 - Kontakti lähestyy

KONTAKTI LÄHESTYY
 
Ashtaria kanavoinut Philipp (goldenageofgaia.com)
3.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Me, galaktinen perheenne, olemme järjestämässä fyysistä kontaktia kanssanne. Se on pian.
 
Tämä meidän välisemme kontakti on yksilötasolla ja tapahtuu rakkaalla Gaia-planeetallanne. Ei ole massalaskeutumisia eikä sädettämistä alukselle. Sen sijaan käymme niiden luona, jotka ovat onnistuneet nostamaan energiansa tietylle tasolle, mikä sopii yhteen oman energiamme kanssa.
 
Älkää yhtään epäilkö, sellainen kohtaaminen asettaa suuria vaatimuksia energia-astiallemme. Energiatasomme ovat eri vaiheissa ja meidän on alennettava energiaamme tietyssä määrin selviytyäksemme teidän tasoistanne. Se on alarajamme ja alemmas meneminen voisi aiheuttaa meille vakavia vaurioita. Siksi teidän on tavattava meidät puolivälissä.
 
Phillip: Mitä voi odottaa kontakteistamme ja miten kontakti tapahtuu?
 
Voimme vakuuttaa teille, ettemme lähesty teitä yhtäkkiä tyhjästä ja aiheuta teille pelkoa tai muita epämiellyttäviä tunteita. Kontakti tapahtuu jossain tilanteessa, mikä on teille tuttu.
 
Jokainen kontakti on ns. räätälöity yksilöllisesti, jokaisen teidän tarpeiden kattamiseksi. On paljon mahdollisuuksia, miten voimme saavuttaa tavoitteemme ja tavata teidät "säikäyttämättä kuoliaaksi".
 
Joillakin kontakti voi tapahtua, kun he ovat kävelyllä tai valmistautuvat rentoutumaan television ääressä. Toisilla se voi tapahtua heidän valmistautuessaan meditoimaan hiljaisessa paikassa kotonaan. Mahdollisuuksia on loputtomasti, mutta taas kerran, aina keskitytään teidän hyvinvointiinne.
 
Vaikka jokainen kontakti on yksilöllisesti räätälöity, kaikissa on sama periaate – se tapahtuu teidän ollessanne täysin hereillä. Se ei tapahdu nukkuessanne tai meditoidessanne. Se tapahtuu, kun olette täysin hereillä ja ankkuroitunut kehoonne. Koette sen kaikilla aisteillanne. Se on täsmälleen samanlaista, kuin tapaisitte rakkaan perheenjäsenen tai ystävän. Ja itse asiassa me olemme perhettänne!
 
Teidän annetaan ottaa kuvia ja tehdä nauhoituksia. Jakakaa niitä laajasti. Voitteko erottaa, mikä vaikutus tällä on paljastusprosessiin? Ajatelkaa suuria ja sitten vielä suurempia! Ja kyllä, tiedämme, miten paljon pidätte "selfeistä" ja odotamme innolla luovuuttanne kuvien ottamisessa kanssamme.
 
On huolta siitä, miten kanssamme ollaan vuorovaikutuksessa.
 
Ensinnäkin olemme aivan yhtä innokkaita kun te lopultakin yhdistymään kanssanne. Mekin olemme "hermostuneita" ja ymmärrämme, miten hermostuneita te varmaan olette tavatessanne meidät.
 
Kuunnelkaa vain sydäntänne ja seuratkaa sen neuvoja. Ja tiedätte täysin, miten käyttäydytään kontaktin aikana.
 
Phillip: Seuraava kysymykseni on: "Milloin kontakti tapahtuu?"
 
Kuten yllä todettiin, se tapahtuu, sitten kun olette nostaneet riittävästi energiatasoanne ja parhaassa tilanteessa tavata teidät. Mutta monia kontakteja on jo tapahtunut. Koska useammat ja useammat teistä saavuttavat vaadittavan energiatason, kontaktit lisääntyvät poikkeuksellisesti.
 
Sanat eivät riitä ilmaisemaan syvää iloamme teidän tapaamisestanne kasvotusten.
 
Menkää rauhassa ja olkaa vakuuttuneita loputtomasta rakkaudestamme teitä kohtaan!
 
Galaktisen perheenne puolesta,
veljenne Ashtar
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >