HomeViestejäPhilipp25.3.2014 - Ebola-viruksesta ja lennosta MH370

25.3.2014 - Ebola-viruksesta ja lennosta MH370

EBOLA-VIRUKSESTA JA LENNOSTA MH370

Ashtaria kanavoinut Philipp (goldenageofgaia.com)
25.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Phillip: Kysyin Ashtarilta Ebola-viruksesta. Kysyin erityisesti, levitettiinkö sitä tahallaan vai sattuiko tapahtuma luonnollisesti. Hän vahvisti minulle, että se oli tahallista. Pimeät sielut levittivät sitä. Mutta hän kieltäytyy antamasta lisäinformaatiota siitä, ketkä tarkkaan ottaen ovat sen takana. Tämän hän kertoi minulle:

"Kaikki sielut jotka osallistuivat tähän taudin puhkeamiseen, ovat suostuneet toimimaan "katalyyttisenä muuntimena". Tähtiperheemme tekee työtä viruksen hillitsemiseksi. Hyvä uutinen on, että se ei saavuta epidemian mittasuhteita. Se EI viivytä etenemistämme, erityisesti rakkaustsunamia. Jumalan suunnitelma on saavuttanut vaiheen, missä "täyttä höyryä" ei voi estää tai vähentää. Ja tämä aiheuttaa paljon turhautumista veljillemme ja sisarillemme, joilla on pahat aikeet ...

Joitain asioita on tuotava esiin. Erityisesti huhtikuu vaatii meiltä valotyöntekijöiltä paljon tasapainoista tukea ihmiskanssasisarillemme ja -veljillemme."

Lisäksi hän antoi minulle informaatiota malesialaisen lentoyhtiön lennosta. Kysyin häneltä ristiriitaisuuksista viimeaikaisissa kanavoinneissa.

Ensinnäkin hän neuvoi minua olemaan vertailematta kanavointeja. Hän neuvoi minua vain sivuuttamaan ne viestit, jotka "eivät sovi mieleeni". Ja hän osoitti, että kanavoinnit ovat paikkansapitäviä eivätkä lainkaan ristiriitaisia. Tätä on vähän vaikea selittää, koska tähän liittyvä viesti tuli kuvina eikä sanoina. Niinpä yritän selittää sitä parhaani mukaan.

"Kyllä, kone putosi siinä tapahtuneen räjähdyksen vuoksi. Ei jouduttu kärsimään. Kaikki matkustajat ovat kuolleet ja sielut palaneet kotiin - suuren, hyvin suuren tervetuliaisjuhlan kera toisella puolella. Henki ei salli räjähdyksen takana olleiden hyötyä tapahtumasta - esim. uusi sotatilalaki, matkustusmenettelyrajoitukset jne.

Tiedät, että elämme samanaikaisesti eri aikajanoilla. Tähän tapahtumaan liittyy monia aikajanoja. Viesti jonka saatte kysyessänne selityksiä, riippuu siitä, minkä aikajanan kanssa olette harmoniassa."

Yhteen aikajanaan liittyy lopputulos, mitä kuvataan yllä ja mikä on pääaikajana - eli sille annetaan "eniten huomiota". Toinen aikajana on se, mitä Matthew on selittänyt

Mutta Ashtar haluaa tehdä yhden asian selväksi.

"On muutamia kanavia, jotka kertovat, että tähtiperheemme lavasti tapahtuman, että tähtiperheemme on siepannut lentokoneen ja pitää nyt matkustajia panttivankeina painostaakseen johtoa etenemään paljastuksissa, NESARA:ssa jne. Tiedämme, ettei näin voisi koskaan olla. Tähtiperheemme ei toimisi ikimaailmassa niin ei-rakastavalla tavalla."

Ashtar haluaa vain tehdä selväksi, etteivät sellaiset kanavien levittämät uutiset ole "kanavoituja aikajanoja" - eli sellainen käyttäytyminen ei ole mikään aikajana, minkä tuo kanava on poiminut.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >