HomeViestejäPhilipp13.1.2014 - Rakkaustransformaatio

13.1.2014 - Rakkaustransformaatio

RAKKAUSTRANSFORMAATIO
 
Ashtaria kanavoinut Philipp (goldenageofgaia.com)
13.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Philipp: Tällä kertaa viestin johdanto osoittaa lukijalle, että kanava on samassa asemassa ja hän tuntee ystäviemme hylänneen hänet, mutta todellisuudessa he ovat hyvin lähellä, muttei hän voi tehdä kanavointityötään. Olemme kaikki samassa veneessä ja kenties lukija voi samaistua paljon enemmän Ashtarin viestiin lukemalla henkilökohtaisen johdannon.
 
Rakas Philipp, kyse ei ole siitä, että olemme vetäytyneet pois luotasi. Olet hyvin intensiivisessä vihkimisvaiheessa, mikä edellyttää, että keskityt itseesi. Emme koskaan vetäydy sellaisena aikana [vihkimisvaihe], mutta menemme takapenkille. Kaikki ne tehtävät jotka liittyvät vihkimisvaiheeseen, tarvitsevat täyden ja jakamattoman huomiosi. Ja emme tarkoituksella käytä sanaa "testit", koska on paljon tuomitsemista ja pelkoa siitä, ettei läpäistä siihen liittyviä testejä. 
 
Jokainen vihkimisvaihe on lahja sinulle ja vain sinä voit ottaa vastaan ja avata tämä lahjan. Tiedämme varsin hyvin, miten vaikea tämä lahja voi olla. Saat sen ja pidät sitä käsissäsi, ravistellen ja miettien, mitä se voisi sisältää. Haluat avata sen välittömästi, mutta taistelet nauhojen kanssa. Siksi käyt läpi viha- ja turhautumisvaiheen, mikä voi kestää päiviä, viikkoja, jopa kuukausia.
 
Tunnet olevasi täysin yksin, hylätty ja eksynyt. Kohtaat monenlaisia pelkoja ja olet hyvin lannistunut. Mutta sitten yhtäkkiä avaamisaika on käsillä. Integroit lahjan olemukseesi, nostat itsesi kaikkien vaikeuksien yli, levität siipesi ja transformoidut perhoseksi, mikä on uusi sinä. Niinpä ensi kerralla, kun käyt läpi sellaisen vaiheen ja koet turhautumista ja vihaa, tiedä, että tämä on osa lahjaasi. Se kestää vain täsmälliseen jumalaiseen hetkeen saakka ja voit avata lahjan, kun olet integroinut kaikki tarpeelliset edeltävät asiat kyetäksesi nauttimaan lahjastasi täysin.
 
Olet huomannut, että vihkimisvaihe tulee perinpohjaisesti. Mikä syy sille on? Olette kaikki kuulleet informaatiota "tapahtumasta", "rakkaustsunamista" tai mistä termistä pidättekin. Minä käytän sanaa "rakkaustransformaatio", koska tässä on kyse itsenne transformoimisesta todelliseksi itseksenne, mikä on rakkautta, rakkautta ja vain rakkautta. Teidän on tehtävä alustavaa työtä, ennen kuin pystytte käymään läpi rakkaustransformaation. Mutta lisäämme kiireesti, että olette jo tehneet suurimman osan tästä alustavasta työstä.
 
Olette rosoisia timantteja, jotka tarvitsevat vain vähän viimeistelyä, ja tässä prosessissa olette nyt. Hyvä uutinen on, että ajankohtaiset vihkimisvaiheet viimeistelevät. Ja tämän viimeistelyvaiheen intensiivisyys osoittaa teille, miten lähellä olette sitä, että rakkaustransformaatio iskee teihin tyhjästä! Haluaisin korostaa, ettei rakkaustransformaatio ole ylösnousemuksenne. Ylösnousemus - kuten kaikki tiedätte jo hyvin - on prosessi, mikä kehittyy askel askeleelta. Mutta tämä rakkaustransformaatio on yksi ylösnousemusmatkanne avaintekijöistä.
 
Muistatte todellisen, suloisen itsenne. Se tuo takaisin kaikki tietonne ja ominaisuutenne, joita olette keränneet matkanne aikana. Teistä tulee aito itsenne. Voitteko kuvitella niitä mahdollisuuksia, joita tällä lahjalla on varastossa teille? Ette luultavasti, ennen kuin avaatte sen! Sanat eivät voi ilmaista, miten paljon odotamme rakkaustransformaatiota, mikä selvittää kaikki vanhat taakkanne - olette hyvin lähellä sitä.
 
Onnittelemme teitä sydämemme pohjasta, että te ette ole lopettaneet työtänne tämän tapahtuman synnyttämiseksi, mistä syystä se on lopultakin ovellanne. Toivotan sinulle ja kaikille, jotka lukevat näitä sanoja, hauskaa kaikkien lahjojenne avaamista. Tuskin maltan odottaa tervehtimistänne rakkaustransformaation jälkeen.
 
Suurella rakkaudella, veljenne Ashtar
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >