HomeViestejäPhilipp26.8.2013 - Edistymisenne ja mitä odottaa

26.8.2013 - Edistymisenne ja mitä odottaa

EDISTYMISENNE JA MITÄ ODOTTAA
 
Ashtaria kanavoinut Philipp (goldenageofgaia.com)
26.8.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ohititte 25.8. yhden tärkeän virstanpylvään. Olette onnistuneesti imeneet, integroineet ja välittäneet energiat itseenne ja Gaiaan. Onnittelut!
 
Monet teistä eivät ole tietoisia kyseisen päivämäärän merkityksestä. Se on tärkein merkkipaalu yhdeksän kuukauden armojaksollanne, mistä olemme puhuneet.
 
Kerromme teille iloisena, että noudatatte täysin jumalaista aikataulua. Olkaa kärsivällisiä, ennen kuin menette sisäänne ja yritätte panna merkille muutokset, joita seuraa energioista 25.8. Tarvitsette vähän aikaa, ennen kuin voitte havaita sisällänne tapahtuneen transformaation. Olkaa kärsivällisiä, älkääkä olko liian ankara itsellenne.
 
Näemme, että syyskuun 2013 loppuun kestävä armojakso kehittyy odotetusti. Ei ole takaisinpaluuta. Jumalan suunnitelmaan ei tehdä muutoksia. Syyskuun päivätasauksen myötä vanha toimintamallinne on loppu kerta kaikkiaan.
 
Tämän päivämäärän jälkeen mikään sellainen ei voi selviytyä, mikä ei perustu rakkauteen ja valoon ja mikä kuuluu vanhaan 3D-harhaan.
 
Teitä kohotetaan niin, ettei sellainen liike eteenpäin mikä ei perustu rakkauteen ja valoon, ole yksinkertaisesti enää mahdollista. Sellaiset tilanteet ratkeavat, jotka perustuvat vanhoihin kuvitteellisiin hyviin puoliin. Löydätte nopeasti ratkaisuja tilanteisiin, jotka pitävät teitä kiireisenä sekä yksilöinä että maailmanlaajuisesti.
 
Ja nyt olette alle kuukauden päässä tästä kohotuksesta.
 
Tällä hetkellä ne taistelevat viimeisiä taisteluja, jotka eivät voi hyväksyä käsillä olevaa muutosta, ja tuo vanha peli saavuttaa päätöspäivänsä. Tämä on syy, miksi hyvin monet sotatoimet saavuttavat uuden huipentuman. Olkaa vakuuttuneita, että syyskuun päivätasauksen jälkeen kaikki sellaiset tilanteet ratkaistaan valossa ja rakkaudessa - ja hyvin nopeasti.
 
Gaia tukee transformaatiotanne. Metsäpalot, tulvat, myrskyt ja maanjäristykset tukevat transformoitumistanne Gaian kultaiseen aikaan. Huomatkaa, että te teette työtä käsi kädessä Gaian kanssa ja tuette toisianne. Ja taaskin painotamme, että esitätte omaa osaanne tässä pelissä hyvin menestyksekkäästi.
 
Emme olleet varmoja, miten selviytyisitte tästä yhdeksän kuukauden armojaksosta. Erityisesti emme voineet nähdä ennalta, käyttäisittekö tämän jakson siihen tarkoitukseen, mihin se oli annettu teille. Saanemme muistuttaa, että olette pyytäneet Jumalalta tätä armojaksoa sallimaan kaikkien ihmisten ylösnouseminen Gaian pinnalla.
 
Nyt olette valmistautumassa ylösnousemukseen. Päästätte irti kaikesta painolastista ja integroitte uudet energiat, mitkä kohottavat teitä.
 
Ylösnousemus tapahtuu viimeinkin melko lähitulevaisuudessa. Mutta jo armojakson päättymisen jälkeen huomaatte helppoutta ja enemmän iloa jokapäiväisessä elämässänne.
 
Yllätytte löytämistänne ratkaisuista niihin ongelmiin, jotka vaivaavat teitä tällä hetkellä henkilökohtaisesti ja maailmanlaajuisesti. Ja tämä jo sinänsä kohottaa teitä huomattavasti tavalla, mitä ette voi pitää mahdollisena tällä hetkellä.
 
Ja sitten ylösnousette lopultakin lähitulevaisuudessa.
 
Älkää epäilkö itseänne. Kaikki on hyvin. Yllätyimme lisäaikapyynnöstänne emmekä olleet varmoja, mitä tekisitte armojaksolla. Ja nyt olette kaikki toimineet niin taianomaisesti omaksi eduksenne ja Gaian eduksi, ettemme voi riittävästi ilmaista iloamme. Olette todella mestareita toiminnassa ja olemme hyvin ylpeitä teistä.
 
Monet teistä jotka olette tällä hetkellä inkarnoituneena tälle planeetalle, olette ylösnousemusmestareita. Olette onnistuneet ylösnousemuksessa muissa elämissä ja muilla planeetoilla. Tämä on syy, miksi olette inkarnoituneet nyt "ylösnousemusasiantuntijoiksi". Olette ns. jumalaisia erikoisjoukkoja. Ja suoriudutte loistavasti.
 
Teitä varten on varastossa niin paljon kaikkea, mikä ällistyttää teitä positiivisesti ja antaa iloa ja onnellisuutta teille.
 
Jos etsitte ulkopuolelta konkreettisia todisteita viesteistämme - vaikka painotamme väsymättä, että teidän pitäisi etsiä muutoksia ensisijaisesti itsestänne - jokainen teistä joka seuraavaa viestejämme, näkee ensimmäisen laajavaikutteisen ja konkreettisen todisteen muutoksesta rahoitusasioissa, erityisesti monien valuuttojen revalvoinnissa.
 
Tietenkin tiedostamme, että monilla teistä - jos ei kaikilla - on joitain epäilyksiä silloin tällöin siitä, onko tämä kaikki todellista. Ja ymmärrämme tämän niiden monien muutosten vuoksi, joita olette kokeneet Jumalan suunnitelmassa matkallanne.
 
Tästä syystä monien valuuttojen revalvointi on hyvin tärkeä asia. Se osoittaa teille, että kaikki on totta eikä unta.
 
Kaikki on hyvin. Luottakaa itseenne ja Jumalan suunnitelmaan. Seisomme rinnallanne ja täydennämme teitä tässä prosessissa. Kutsukaa meitä, jos etsitte apua, ja olemme paikalla teitä varten.
 
Rakastamme teitä hyvin paljon.
 
Veljenne, Ashtar
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >