HomeViestejäPhilipp19.8.2013 - Syyskuun energiat ja ensikontakti - ette ole yksin universumissa

19.8.2013 - Syyskuun energiat ja ensikontakti - ette ole yksin universumissa

SYYSKUUN ENERGIAT JA ENSIKONTAKTI - ETTE OLE YKSIN UNIVERSUMISSA
 
Ashtaria kanavoinut Philipp (goldenageofgaia.com)
19.8.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme kertoneet teille, että syyskuu on tärkeä merkkipaalu kehityksessänne. Olemme viitanneet tietoisuuden lisääntymiseen ja hyppyyn, millaista ette ole ennen kokeneet.
 
Tämä hyppy ja tietoisuuden kohoaminen on prosessi, kuten kaikki elämässänne. Tämän prosessin rytmi on aina sama: energiat kohoavat, tulevat sisään ja sisäistätte ne. Kestää kuitenkin jonkin aikaa, ennen kuin panette merkille tämän prosessin tuloksia.
 
Antakaa siksi itsellenne jonkin aikaa, ennen kuin teette vertailuja jälkikäteen. Kehonne tarvitsee jonkin aikaa prosessoidakseen niin suuret energiamäärät. Kyse ei ole siitä, että panette merkille energiat tiettynä aikana kehossa ja sitten herätätte täysin transformoituneeseen uuteen "sinuun". Kehollenne olisi liian vaikeaa sulattaa tätä.
 
Sen sijaan kaikki etenee vähitellen ja tasaisesti. Tästä syystä ette usein huomaa kovin selvästi heti alusta saakka tällaisia energiaportaaleja, joissa tulee korostunut ja tiivistynyt energiatulva. Kehonne tarvitsee yksinkertaisesti aikaa prosessoida energioita ja näin kuluu aikaa, ennen kuin huomaatte muutoksia itsessänne. Ottakaa siis oma aikanne ja olkaa kärsivällinen itsenne kanssa. Tämä prosessi on yksilöllinen ja jokainen teistä huomaa muutoksia eri aikaan.
 
Mitä siis voitte odottaa? Se riippuu yksilön tietoisuustilasta, mutta yleisesti ottaen huomaatte suurempaa hiljaisuutta ja onnellisuutta. Ette ota elämäänne 3D-harhassa yhtä vakavasti kuin ennen ja sukellatte enemmän rakkauteen ja iloon.
 
Ulkoisessa maailmassanne tapahtuu paljon, mikä voi harhauttaa teidät. Se on niiden tahallaan järjestämää, jotka roikkuvat kiinni vanhassa ja pelkäävät kaikkia muutoksia parempaan.
 
Älkää alkako pelätä, älkääkä antako heidän johtaa teitä harhaan. Vanhasta kiinnipitävillä ei ole yksinkertaisesti mitään tapaa sabotoida tulevia energioita tai niiden tuloksia - paitsi yrittämällä saada teidät keskittymään kaaokseen. Tästä syystä teille syötetään nykyään erittäin monia negatiivisia ja huonoja uutisotsikoita. Älkää pelatko heidän peliään ja keskittykää mieluummin kohottaviin asioihin, kuin seuraatte negatiivisia uutisia.
 
Voitte ottaa nämä huonot otsikot selvänä merkkinä, että jotain suurta on tosiaan aivan kulman takana. Muuten ne jotka roikkuvat kiinni vanhassa pelissä, eivät ponnistelisi niin kovasti pommittaen teitä huonoilla uutisilla.
 
Syyskuu on erittäin tärkeä virstanpylväs teille eri tasoilla. Aikajana mihin parhaillaan keskitymme - ja millä on suurin mahdollisuus toteutua - johtaa teidät monien muutosten kuukauteen sekä sisäisessä että ulkoisessa maailmassanne.
 
Rahoitusmaailmanne alkaa lopultakin transformoitua iäksi. Monet valuutat arvostetaan uudestaan ja hyödytte paljon tästä. Tämä valuuttojen uudelleenarviointi on todennäköisesti yksi hyvä esimerkki niistä positiivisista tuloksista, joita tulevilla energioilla on.
 
Lisäämme kiireesti, että tämä kohoaminen sisäisessä ja ulkoisessa maailmassanne muodostaa perustan sen ensikontaktitehtävämme alkamiselle, missä tapaamme teitä yksilöinä.
 
Emme aio tehdä mitään massaylilentoja tai -laskeutumisia, koska ihmiskunta ei ole valmis sellaisiin tapahtumiin. Sen sijaan alamme ottaa kontaktia niihin ihmisveljiin ja -sisariin, jotka ovat kehittäneet tietyn tietoisuustason, mikä tekee mahdolliseksi käsitellä tapaamisen kasvotusten tähtiperheensä kanssa.
 
Älkää tuomitko itseänne, jos ette ole vielä valmis ensikontaktiin syyskuussa. Pyydämme teiltä kärsivällisyyttä ja luottamusta. Olkaa vakuuttuneita siitä, että tiedämme täsmälleen, milloin, miten ja kenen kanssa otamme kontaktin.
 
Ne jotka saavat ensikontaktin kanssamme, kertovat kanssasisarilleen ja -veljilleen kokemuksistaan. He vahvistavat, että teille kaikille on kerrottu totuus: ette ole yksin universumissa.
 
Välittömästi edessä olevassa ajassa on monia miellyttäviä yllätyksiä varastossa teille. Riippumatta siitä, mitä ilmaantuu ja mikä aikajana ilmentyy, älkää epäilkö itseänne tai Jumalan suunnitelmaa.
 
Olette suuria henkiolentoja ja kaikki kääntyy sellaiseksi, mikä on parasta teille kaikille ja suurelle kuvalle.
 
Aika on kypsä ihmiskunnan loikkaamiseksi isosti eteenpäin ja olette kaikki hyvin varustautuneita tähän.
 
Olemme aina rinnallanne ja autamme ja suojelemme teitä. Emme voi kuvata täsmällisesti rakkauttamme teitä kohtaan, mutta tulette näkemään tämän itse enemmän ja avoimemmin. Ja odotamme kovin innolla sitä.
 
Suurella rakkaudella,
 
veljenne Ashtar
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >