HomeViestejäPhilipp5.8.2013 - Syyskuu 2013

5.8.2013 - Syyskuu 2013

SYYSKUU 2013
 
Ashtaria kanavoinut Philipp (goldenageofgaia.com)
5.8.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Koette syyskuussa 2013 suuren hypyn tietoisuudessanne, mikä antaa vahvistuksen kaikelle, mitä olemme kertoneet teille. Koska monet edelleen epäilevät ja tarvitsevat lisää informaatiota tästä hypystä, puhumme mielellämme tästä aiheesta taas kerran.
 
Ylösnousemuksenne on prosessi - käytte läpi kasvujaksoa. Opitte paljon, puhdistatte pois vanhaa kuormaa ja palaatte alkuperäiseen tilaanne täysin tietoisena valo-olentona.
 
Olette määränneet itsellenne nykyrajoitukset voidaksenne kokea 3D-harhaanne. Sielunne kuitenkin kaipaa paluuta kotiin ja siksi peli maailmassanne on hyvin lähellä päättymispäiväänsä.
 
On vielä matkaa jäljellä, ennen kuin saavutatte täyden ylösnousemustavoitteenne, mutta lisäämme kiireesti, että tämä aika on hyvin lyhyt - jopa teidän termeillänne. Matkallanne kotiin on kuitenkin joitain "merkkejä", joiden avulla koette merkittävän hypyn eteenpäin. Selitetäänpä.
 
Puhdistatte jatkuvasti vanhaa karmaa, mitä olette "tuputtaneet" itsellenne kaikkien elämienne aikana 3D-harhassa. Eikö ole melkoinen paradoksi, että samaan aikaan kun olette luoneet 3D-harhan voidaksenne kokea erillisyyttä Kaikkeudesta, olette työstäneet tietänne takaisin kotiin ja päästäneet irti kaikista näistä itse aiheutetuista rajoituksista?
 
Olette saavuttaneet hyvin paljon - että ainoastaan harhan luomisessa, vaan myös sen voittamisessa. Siksi toimitte mentoreina toisille olennoille, jotka ovat päättäneet kokea samanlaisen rajoittuneen todellisuuden. Autatte heitä matkalla takaisin kotiin, kuten me autamme teidän tapauksessanne.
 
Oivallatte tai ette, niin yksi merkki mistä olemme puhuneet, oli 21.12.2012. Tiedämme monien teistä pyörittelevän nyt silmiään, kun luette näitä sanoja, mutta jos epäilette sanojamme, tarkastelkaa edistymistänne sen jälkeen.
 
Jos olette avoin ja rehellinen itsellenne, epäilemättä tunnistatte muutokset sisällänne.
 
Pyydämme teitä taaskin keskittymään sisäiseen itseenne eikä ulkoisiin ulottuvuuksiin. Älkää etsikö ulkoisia merkkejä saadaksenne vahvistusta sille, missä olette nyt-hetkessä.
 
Syyskuussa 2013 jokainen teistä tekee suuren hypyn eteenpäin tietoisuudessaan, mikä on hyvin erilaista kuin 21.12.2012. Tällä kertaa todella hämmästytte, kun teette "ennen ja jälkeen" -vertauksia - epäilykselle ei ole sijaa ettekä voi huijata itseänne.
 
Olitte pyytäneet armojaksoa ja se annettiin teille. Tämä armojakso loppuu syyskuussa 2013 eikä sen pitkittäminen ole mahdollista. Muistakaa, että ylösnousemuksenne vaikuttaa moniin ja tämän armojaksopyyntönne vuoksi oli tehtävä muutoksia jumalaiseen suunnitelmaan. Koska monet odottavat innokkaasti ylösnousemustanne, mikä on välttämätön askel heidän omalle evoluutiolleen, tätä armojaksoa ei voi pitkittää.
 
Käsitätte, että tämä armojakso syyskuuhun saakka on määrätty. Tietoisuushypyn laajuus on yksilöllistä kullakin ihmisellä, mutta jokainen teistä huomaa sen ja matkanne tästä eteenpäin on helpompaa.
 
Keskuudessanne on niitä, jotka ovat päättäneet olla osallistumatta tähän hyppyyn. He ovat valinneet vaihtoehtoisen matkan ja eri aikajanan. Kunnioittakaa heidän vapaata tahtoaan ja päätöstään.
 
Ja sokerina pohjalla niille jotka epäilevät sanojamme, ehdotamme seuraavaa:
 
Jos keskitytte syyskuuhun 2013 odottaen, ettei mitään tapahdu, niin yrittäkää muuttaa fokustanne. Muistakaa, että kutsutte niitä tapahtumia, joihin keskitytte. Muistakaa, että te olette mestareita, jotka luovat oman todellisuutensa. Ehdotamme, että odotatte innolla aikaa, joka on välittömästi edessänne.
 
Ja jos sallitte meidän antaa joitain lisävinkkejä, niin älkää aliarvioiko itseänne, älkääkä harhautuko haluamastanne lopputuloksesta keskittymällä raportteihin mediassanne.
 
Tässä nyt-hetkessä on paljon uutisia, jotka on tarkoitettu aiheuttamaan levottomuutta ja pelkoa. Älkää tukeko tällaisia uutisia keskittymällä niihin. Jos huomaatte tällaisia uutisia, vaihtakaa vain fokuksenne siihen, mitä haluatte itsellenne.
 
Toivomme, että annamme teille arvokasta informaatiota ajasta syyskuuhun 2013 saakka. Olkaa iloisia ja keskittykää siihen, mitä haluatte luoda, älkääkä siihen, mitä ette halua kokea.
 
Olen Ashtar, valoveljenne joka rakastaa teitä niin kovasti, etteivät sanat riitä ilmaisemaan tätä rakkautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev