HomeViestejäSuzanne Ward14.4.2019 - Viesti Matthewilta

14.4.2019 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
14.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Meiltä on kysytty, onko elämässä maan päällä yksi tietty aspekti, johon valotyöntekijät voisivat keskittyä ja nopeuttaa näin sivilisaation evoluutiota.
 
Lukemattomia aikakausina planeetan sivilisaatiot rappeutuivat, koska kohtelivat toisiaan ja eläimiä epäinhimillisesti. Siksi tuon käyttäytymisen vastakohdan – rakkaus, ystävällisyys ja kaiken elämän kunnioittaminen – täytyy olla polku sivilisaation evoluutioon.
 
Ja se tosiaankin on, rakas perhe. Valon korkeat värähtelyt jotka avaavat mieliä ja sydämiä, siirtävät yhteiskuntaa hyväntahtoisuutta kohti elämän kaikilla alueilla. On totta, että edistyminen laahaa vakavasti perässä jollain alueilla, ja tähän liittyen erään lukijan kommentti on olennainen: "Haluaisin tietää, mitä sielut Matthewin asemalla sanovat vankila- ja oikeusjärjestelmästämme ja siitä, miten ne vaikuttavat planetaariseen ja henkilökohtaiseen ylösnousemukseen." Tuo vankilassa oleminen voi olla karmallinen valinta, kuitenkin yksi maailmanne suurista epäkohdista ovat vangit.
 
Näemme, mitä teette itsellenne. Epäoikeudenmukaisissa hallintojärjestelmissä ihmiset joita pidetään poliittisina toisinajattelijoina, teljetään vankilaan ilman oikeuskeinoja, heiltä riistetään perusvälttämättömyydet ja usein heitä kidutetaan, ja sotavankien kohtelu on hyvin samanlaista. Ihmisille joita kutsutaan vähemmistöiksi, annetaan pitkähköjä tuomioita vähäisistä lain rikkomuksista ja heidät passitetaan vankiloihin, jotka ovat usein täpötäysiä ja antavat vähän tai eivät lainkaan kuntoutuspalveluita, ja joidenkin heistä tiedetään olevan syyttömiä. Silti heidät todetaan syyllisiksi puutteellisissa tai korruptoituneissa oikeusjärjestelmissä.
 
Jos yksilöt jotka tekevät talousrikoksia, tuomitaan, nämä rikolliset kärsivät vain lyhyitä aikoja paikoissa, jotka antavat heille tuttuja mukavuuksia. Usein ihmiset joilla on mielenterveysongelmia, laitetaan vankiloihin sellaisten hoitokeskusten sijasta, joissa he voisivat saada tarkoituksenmukaista hoitoa.
 
Niin läpitunkevaa kuin epäoikeudenmukaisuus onkin, sillä ei ole mitään vaikutusta planetaariseen ylösnousemukseen. Maa liikkuu vakaasti kurssissaan määränpäänä viides tiheys.
 
Henkilökohtainen ylösnousemus eroaa merkittävästi. Tässä on kyse siitä, miten tarkkaan yksilön elämänvalinnat noudattavat sielun sopimia ehtoja, jotka ovat osa syntymää edeltäviä sopimuksia kaikkien muiden kanssa, jotka jakavat tuon elämän. Kun maailman kaikki vangit laitetaan tuohon kontekstiin, tärkein näkökohta on: onko vankeus osa sopimusta?
 
Jos on, tuomio – oikeudenmukainen tai ei – antaa kaikille kasvua kokiessaan sitä, mitä he valitsivat toteuttaakseen kolmannen ulottuvuuden karmaoppitunteja itse tai auttaakseen toisia tekemään sen. Jos he seuraavat intuitiotaan ja käsittelevät positiivisesti elämää muuttavat uudet haasteet, he saavuttavat haluttua kehitystä.
 
Silloin kun oikeudenmukainen tai epäoikeudenmukainen tuomio ei ole osa sopimusta, sama potentiaali on vangin ja kaikkien muiden ulottuvilla, joiden elämään vaikutetaan. Kuitenkin pitkittynyt katkeruus, viha tai hämmennys – tunteita jotka eivät ole epätavallisia ihmisissä, jotka kohtaavat vaikeita tilaisuuksia sielusopimusvalintojen ulkopuolella – saattavat estää heitä tunnistamatta tilaisuudet hypätä kasvussaan eteenpäin.
 
Muut näkökohdat jotka liittyvät jokaiseen vankiin, voivat olla myös sopimusehtoja: teko joka johti vangitsemiseen, käyttäytyminen muita vankeja ja henkilökuntaa kohtaan, miten vangitsemisaika vietetään ja jos päästään ehdonalaiseen, toimintavalinnat, asenteet ja uusi tai vanha tuttavapiiri.
 
Tuo liikkumavara mahdollisissa reaktioissa tulee kaikkien vangitsemista edeltävien valintojen lisäksi, ja siitä syystä maailman vankiloiden väki koostuu ihmisistä, joiden ylösnousemusstatus on kolmas tai neljäs tiheys ja muiden sivilisaatioiden vapaaehtoissielujen tapauksessa tätä korkeampi.
 
Ahneus ja korruptio kulkevat käsi kädessä sen kanssa, että voi käyttää valtaa uhata suurta yleisöä vangitsemisella, ja se mitä yhteiskunta tekee tälle sekä niiden monien miljoonien tulevaisuudelle, jotka on vangittu, on merkittävä tekijä Maan sivilisaation evoluutiovauhdissa.
 
Harvat tietävät sen, mitä te tiedätte: rakkaus-valoenergian lähettäminen sieluille vankileireillä ja sortavien hallintojärjestelmien johtajille auttaa lopettamaan tuon tyrannian. Mutta se tiedetään laajasti, että rikosten vähentäminen vaatii niiden olosuhteiden korjaamista, jotka usein johtavat niihin – köyhyydestä johtuva epätoivo, huumeiden ja aseiden helppo saanti, koulutuksen ja ohjauksen puute, hanttihommat tai työttömyys ja ennakkoluulot monissa muodoissaan.
 
Historiallisesti noiden ja muiden alueiden uudistukset, joilla on merkittävä vaikutus, alkavat yhteisöistä ja laajenevat ulospäin ja ylöspäin, kunnes on kansallisia rikosten ehkäisemisohjelmia, oikeudenmukaisuutta oikeudenkäynneissä ja vankilaehdoissa, koulutusresursseja ja työharjoittelua vangeille ja työllistymisapua vapauduttaessa sekä lakeja, jotka kieltävät syrjinnän ex-vankeja ja muiden vähemmistöjen edustajia kohtaan. On myös tarve poistaa yksityisesti omistetut vankilat. Mitä enemmän ihmisiä tuomitaan, sitä tuottavampia nuo vankilat ovat, ja se voi johtaa – ja johtaa – molempia osapuolia hyödyttäviin taloudellisiin järjestelyihin vankiloiden omistajien ja yhteistyöhaluisten tuomareiden välillä. 
 
Näemme myös kannustavaa edistystä: jotkut vankila- ja oikeusjärjestelmät ovat toteuttaneet jossain määrin edellä mainittuja uudistuksia, talousrikollisia tuomitaan useammin kuin ennen ja niiden maiden määrä kasvaa, jotka ovat poistaneet kuolemanrangaistuksen. Reaktiona kohoaviin värähtelyiin, oikeudenmukainen oikeusprosessi ja tuomitseminen, kaikkien vangittujen kunnioittava kohtelu sekä vankileirien ja eri kulttuurien kuolemanrangaistuksen lopettaminen tulevat vähitellen. Sitten kun Maan kultainen aika on täydessä kukoistuksessaan, maailmassanne ei ole vankiloita missään.
 
"Auttaako vegetaarinen tai vegaaninen ruokavalio uudistamaan DNA:ta?" Kyllä, jossain määrin, silloin kun aikomuksena on auttaa lopettamaan eläinten ahdinko tehdasmaisilla maatiloilla, ja kunnioitamme kaikkia, jotka valitsevat tuon ruokavalion siitä syystä. Kuitenkin henkilön yleisten asenteiden, uskomusten ja tekojen yhteisenergia määrittää sen valomäärän, jonka keho imee, ja valo transformoi hiilisolut kristallisiksi, joissa toimimattomat DNA-säikeet aktivoituvat.
 
"Jos korkealle kehittyneen ihmisen soluja tutkittaisiin tieteellisessä laboratoriossa tänä päivänä, olisiko muutos hiilipohjaisista soluista kristallipohjaisiin mitattavissa? Jos olisi, miten tiedemiehet suhtautuisivat tähän "selittämättömään" muutokseen ihmiskehossa?" Jos olisi jokin tarkka mittausmenetelmä, hiili- ja kristallisolukudoksissa olisi havaittava ero, mutta tiedemiehet eivät tietäisi, mikä sen aiheuttaa. Kehoista joissa on kristallisoluja, tulee uusi normaali, kun planeetalla elävät ihmiset jatkavat kehittymistä ja kehittyneitä sieluja inkarnoituu, ja tiedemiehet heidän joukossaan tietävät, miten valo vaikuttaa solurakenteeseen.
 
"Minkä neuvon voitte antaa eetterilaitteiden istuttamisesta meihin? Voitteko selittää, kuka niitä laittaa, miksi, mitä varten niitä on, ja mikä tärkeintä. miten voimme päästä eroon niistä?" Se mihin viittaatte "eetterilaitteina", on luultavammin DNA-koodausta, joka pitää tietyn solumuistin ehjänä, jotta sielun kumulatiiviset henkilöhahmot joita elää eri sivilisaatioissa, voivat säilyttää tiedon omasta alkuperästään ja esi-isiensä perinnöstä.
 
No niin, on fyysisiä implantteja, ja jotkut on suunniteltu mielen kontrollointiin, mutta muinaisaikaan se oli ainoastaan juoni aiheuttamaan pelkoa. Silloin kun pimeiden voimien sätkynuket kytkivät DNA-säikeitä pois päältä kehittyvissä sivilisaatioissa ja heikensivät niitä kaikissa olemusaspekteissa, he kertoivat ihmisille, että näihin oli istutettu ei-poistettavaa ainetta, joka ei ainoastaan kontrolloisi näiden mieliä, vaan kaikki jälkeläissukupolvet myös perisivät sen. Mikä parempi tapa aiheuttaa pelkoa, jonka matalat värähtelyt ruokkivat ja tankkaavat pimeitä sieluja ja näin varmistavat heidän selviytymisensä?
 
Kun sivilisaatiot kehittyivät, tuo implanttiväite unohdettiin, ja aioneita myöhemmin lineaarista aikaa pimeät sielut tekivät maan päällä todellisen mielenkontrollointiohjelman. He ehdollistivat kahlittuja yksilöitä vakavalla fyysisellä, henkisellä ja tunnepuolen pahoinpitelyllä, ja sitten istuttivat ohjelmoituja laitteita, jotka "laukaistaessa" saivat nuo yksilöt toteuttamaan annettuja tehtäviä. Miehiä ohjelmoitiin ryhtymään sattumanvaraiseen ammuskeluun ja sitten tappamaan itsensä. Naisten ohjelmointi oli välittää luottamuksellista informaatiota tietyille ihmisille ja suorittaa vaadittuja seksiakteja, ja sitten unohtaa koko kokemus.
 
Kuitenkin kauan ennen tuon ohjelman kehittämistä, massamielenkontrollointia tehtiin onnistuneesti uskonnollisilla opinkappaleilla ja koulutuksella, joka piti ihmiset tietämättöminä kaikesta, mitä pimeät sielut eivät halunneet tiedettävän. He edistivät myös käsityksiä, jotka palvelivat heitä hyvin: "vihollisen" tappaminen on isänmaallisuutta ja todistaa rakkauden maataan kohtaan, kaikki mitä "auktoriteetit" tekevät, on parhaan etunne mukaista, ja väkivalta areenoilla ja stadioneilla ja vuosituhansia myöhemmin elokuvissa ja peleissä on viihdettänne. Ja aina kun jokin myriadeista synkistä toimista tuli valoon, kontrolloitu valtavirtamedia kutsui sitä salaliittoteoriaksi – leima joka tuomitsee totuudenmukaisen informaation uskottavuuden.
 
Kun voimistuva valo paljasti enemmän ja enemmän pimeyttä, mielenkontrolloinnista tuli vähemmän ja vähemmän tehokasta. Pimeät sielut luopuivat ohjelmastaan ehdollistaa yksilöitä toimimaan strategisten laukaisinten mukaisesti, mutta he eivät voineet estää ihmisiä kyseenalaistamasta "auktoriteetteja" hallituksissa, uskonnoissa, mediassa, taloudessa, yrityksissä, terveydenhuollossa, urheilussa, viihteessä, oikeudessa ja juridiikassa. He eivät voi estää ihmisiä vapauttamasta maailmaansa pimeästä kontrollista, ja rakkaat ystävät, se tukee Maan sivilisaation evoluutiota.
 
"Ovatko kaikki miljardöörit ja multimiljonäärit Illuminatia? Ottaako "reval" pois heidän rahansa ja jakaa ne muille ihmisille?" Ei, kaikki maailman rikkaimmat yksilöt eivät ole Illuminatia, ja ainoastaan Illuminatin laittomasti tai moraalittomasti keräämä omaisuus haetaan takaisin ja käytetään köyhyyden lopettamiseen ympäri maailmaa.
 
"Revalin", valuutan uudelleen arvottamisen, tarkoitus on panna alulle globaali talousjärjestelmä, joka perustuu arvometalleihin. Se oli dollarin perusta, ennen kuin Illuminati loi järjestelmän, jolla se voisi kontrolloida maailman kultavarantoa sekä netota mukavasti valuuttakaupalla, maiden kansallisten resurssien haltuunotolla ja osakemarkkinoiden manipuloinnilla, ja tämä kaikki lisäsi eroa maailman rikkaiden ja köyhien välillä.
 
Lopulta Maan ihmiset oppivat sen, minkä kehittyneet sivilisaatiot ovat tienneet pitkään: tavaroiden vaihtaminen palveluihin ja kaikkien planeetan ihmisten auttaminen kukoistamaan mahdollistaa sen, että koko kansa elää vauraasti ja harmonisesti rauhallisessa maailmassa.
 
"Matthew ja muut valon viestintuojat ovat sanoneet, että Illuminati halusi muodostaa maailmanhallinnon, mutta menetti vallan tehdä sen. Äskettäin luin artikkelin yhtenäisestä globaalista hallinnosta, joka kuulostaa Illuminatin suunnitelmalta. Ole kiltti ja kysy Matthewilta tästä." Tietämättä, mitä tuossa artikkelissa sanottiin yhtenäisestä globaalista hallinnosta, voimme puhua vain siitä, minkä tiedämme.
 
Uusi maailmanjärjestys ja yksi maailmanhallinto ovat kaksi nimeä sille autoritaariselle komennolle, jonka Illuminati suunnitteli ottaa käyttöön sen jälkeen, kun oli poistettu enemmistö maailman väkimäärästä sodilla, pandemioilla, myrkyllisillä saasteilla ja nälkiintymisellä. He aikoivat antaa riittävän määrän ihmisiä selviytyä kasvattamaan ja valmistamaan heidän ruokansa, antamaan lääketieteellistä hoitoa ja koulutusta, siivoamaan koteja ja julkisia rakennuksia, hoitamaan kuljetuksen, etuisuudet, vaatetuksen, rakentamisen, maisemoinnin, korjaukset – lyhyesti sanottuna palvelusväen, joka järjestäisi kaiken, mitä Illuminati halusi.
 
Tuo suunnitelma ja se, mikä Maan tulevaisuus on, ovat ihan eri asia. Nykyisten hallintofilosofioidenne parhaat puolet integroidaan sellaiseen, joka palvelee kaikkia ihmisiä maailmanlaajuisesti, universaalien lakien ja luonnon kunnioittaminen perustanaan, ja yksilöitä joita kunnioitetaan kansainvälisesti viisauden, järkevyyden ja moraalisen lahjomattomuuden vuoksi, valitaan johtajiksi.
 
Tämä hallintomuoto joka on keskustelu- ja suunnitteluvaiheessa lineaarisessa ajassa, menestyy jatkumolla, ja iloa täynnä olevat ihmiset kukoistavat. Kehittynyt henkinen ja tietoinen tiedostaminen korvaa ihmisen tekemät uskonnolliset opit ja epäoikeudenmukaiset lait, sortaminen ja sotiminen ovat historiaa, kuten myös kastit ja muut keinotekoiset erottelumuodot, ja koko ihmiskunta jakaa Maan yltäkylläisyydessä.
 
Rakkaat valotyöntekijät, olette niiden vahvistavien liikkeiden eturintamaa, jotka lopulta ilmentävät tuon maailman. Ette ole koskaan yksin tässä Maan ihmisten palvelussa – ehdoton rakkaus Jumalalta ja kaikilta muilta valo-olennoilta ympäri tätä universumia tukee teitä matkan joka askeleella.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >