HomeViestejäSuzanne Ward16.5.2018 - Viesti Matthewilta

16.5.2018 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
16.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Aloitetaanpa erään lukijan kommenteilla aiheesta, josta useat muut ovat kysyneet: "Pohjois-Korean aiemmista rauhaneleistä ei koskaan tunnut mitään. Olen kuullut, että analyytikot eivät odota tuon kuvion muuttuvan. Haluaisin tietää Matthewin perspektiivin."
Analyytikot johtavat jonkin tilanteen todennäköisen lopputuloksen katsomalla historiaa, ja vuosituhansia tämä on toiminut. Enää se ei toimi. Kaikista niistä kolmannen tiheyden malleista jotka ennen palvelivat ihmisiä hyvin oppimis- ja kasvukokemuksina, on tullut vanhentuneita, ja tähän sisältyy jonkin kehittyvän tilanteen arvioiminen menneisyyden perusteella. Muutos koko maailmassanne liitelee nopeutuvien värähtelyjen siivillä, eikä tällä ole edeltäjää tallennetussa historiassanne.

Keskustelut Pohjois- ja Etelä-Korean jälleenyhdistymisestä etenevät, vaikkakin puuskittain, jos egot nousevat esiin, ja vuosikymmeniä sitten erotetut perheet yhdistyvät taas. Rauhanprosessit kaikilla konfliktialueilla saadaan liikkeelle vähitellen, vaikka maat joissa monet työstävät edelleen karmaoppitunteja, viivyttelevät taistelun lopettamisessa, ja historia siirretään menneisyyteen, minne se kuuluu.

"Ole kiltti ja kysy Matthewilta, mitä USA:n vetäytyminen kansainvälisestä sopimuksesta Iranin kanssa enteilee maailman turvallisuudelle." Tunnemme, että Iranin uhkaileva retoriikka vaihtuu päätelmiä tekeviksi mieliksi, koska muut sopimusmaat kunnioittavat sitä ja kansainvälinen kunnioitus USA:ta kohtaan on kovasti vähentynyt. Mutta jos Iranin kovan linjan kannattajat päättävät vauhdittaa ydinaseiden kehittämistä, se tapahtuu turhaan. Kun planeetan värähtelyjen nouseminen jatkuu, kaikki ydinaseet tuhotaan ja ydinvoima hylätään – kumpikin huokuu matalia värähtelyjä, joita ei voi olla niillä astraalitasoilla, joille Maa on menossa.

"Kysymykseni koskee Apophis-asteroidia, jonka sanotaan kulkevan Maan ohi vuosina 2029–2036. On selvitetty, että tämän asteroidin liikerata osuu Maahan. Olen kuullut myös monista aikajanoista ja mahdollisuuksista. Pyytäisitkö Matthewia puhumaan tästä aiheesta." Olemme puhuneet samasta katastrofiennustuksesta koskien muita asteroideja, komeettoja, Nibirua ja "X-planeettaa". Vastauksemme on sama ja sellaisena pysyy, jos muita pelkopohjaisia ennustuksia tupsahtelee esiin: MIKÄÄN taivaankappale EI törmää Maahan. Planeetan kohtalo on palata alkuperäiseen paratiisi-itseensä.

"Onko normaali asia, että eläimet tapaavat toisia ravinnokseen? Onko tämä alkanut ihmisten vaikutuksesta?" Kun ihmispopulaation esi-isäsivilisaatiot toivat planeetalle tuntemanne eläinlajit, kaikki olivat kasvissyöjiä ja ystävällisiä toisilleen – leijona ja lammas jotka edustavat vahvoja ja lauhkeita, makasivat rinta rinnan. Kaikki eläimet ja ihmiset olivat yhdessä rauhanomaisesti ja kommunikoivat telepaattisesti. Sitten pimeiden voimien lähettämät matalat värähtelyt mahdollistivat pelkoenergian tulemisen sisään, iskostivat ihmispsyykeen piittaamattomuuden eläinten hengestä ja käynnistivät saalistaja-saalis-vaiston – ja telepaattinen kommunikointi katosi ihmistietoisuudesta. Kun Maa ja sen asukkaat jatkavat kehittymistään, eläinruokavaliot korvataan kasviksilla, ihmiset kunnioittavat ja kohtelevat arvostavasti eläinsieluja ja kaikki elämänmuodot puhuvat taas kerran toistensa kanssa telepaattisesti ja elävät harmonisesti yhdessä.

"Yhdistelenkö oikein palasia, eli elämmekö kaikkia elämiämme samanaikaisesti?" Kyllä, jatkumolla ne kaikki tapahtuvat samaan aikaan, mutta vain korkeimmilla värähtelytasoilla jokaisella henkilöhahmolla on tietoisuus kaikista muista, eikä samanaikaisesti. Kaikkien henkilöhahmojen elämän kokeminen samalla hetkellä vastaisi 100 elokuvan katselemista yhtä monelta valkokankaalta – se olisi ylivoimaista. Kuitenkin sielutasolla tunnetaan kaikki elämät. Tämä mahdollistaa informaation paljastamisen entisten elämien regressiossa ja selvänäköisissä tulkinnoissa, jos ne ovat paikkansapitäviä. Ja mitä enemmän kehitytte, sitä useammin yhdistytte tietoisesti toisiin henkilöhahmoihin kokemuksissa, joita pidetään nyt déjà vuna.

"Luin hiljattain, että 1980-luvulla autistien määrä oli 1/10.000 ja nyt se on 1/68. Myös Alzheimerin ja henkisen rappeutumisen määrä näyttää lisääntyneen uskomattomasti. Voiko Matthew puhua näistä ongelmista?" Melkein kaikki autismidiagnoosit ovat vääriä. Oireet joita näillä pienillä lapsilla on, ovat samanlaisia kuin tuossa hyvin harvinaisessa tilassa, joka valitaan sielusopimuksessa ja joka on osa perheen syntymää edeltävää sopimusta, mutta nämä oireet aiheuttavat rokotusten myrkyt, jotka vahingoittavat vakavasti aivosoluja. Kunnioitamme niitä lääkäreitä, jotka ovat julkaisseet rokotusten vaaroja internet-raporteissa ja kliinisissä artikkeleissa, joita luetaan paljon laajemmin ja joita pidetään uskottavampina, kuin lukuisia viestejämme jotka sisältävät samoja varoituksia. On rohkaisevaa nähdä, että useammat ja useammat vanhemmat ottavat vaarin näiden lääkäreiden neuvosta pidättäytyä niistä rokotuksista, joita annetaan rutiininomaisesti vauvoille ja leikki-ikäisille.

Vielä vähän rokotuksista. Ensimmäiset kehitettiin hyvää tarkoittaen, mutta pimeät voimat näkivät, että se minkä oli tarkoitus estää sairautta, voitiin väärentää levittämään sitä, ja sen he tekivät. Ja kun vuodet kuluivat, keksittiin monenlaisia rokotuksia nimenomaan aiheuttamaan niitä sairauksia, joita rokotusten väitettiin estävän.

Vaikka geneettistä alttiutta Alzheimeriin ja muihin dementiamuotoihin ei voi sulkea pois, henkisten kykyjen rappeutumista pahentavat kovasti ruuan kemikaalit, lannoitteet, tuholaismyrkyt, lääkkeet, kemikaalivanat ja muut saasteet ilmassa, vedessä ja maaperässä, ja yksilöt joiden immuunijärjestelmä on heikentynyt, ovat huomattavasti herkempiä kuin ne, joilla on parempi immuniteetti. Kemikaalit pahentavat myös niiden lasten tilaa, jotka on diagnosoitu – oikein tai väärin – autisteiksi.

Asioista perillä olevat terveydenhoidon asiantuntijat voivat ehdottaa ravintodieettejä, sopivia lisäravinteita ja henkisiä harjoituksia, jotka voivat parantaa myrkkyjen vaikutuksia ja kenties jopa peruuttaa niiden aiheuttamia aivovaurioita. Värähtelyjen kohoaminen vähentää kaikkien henkisten ja fyysisten sairauksien oireita, ja lopulta sivilisaatio saavuttaa tietoisuustilan, jossa mitään sairauksia ei ole.

"Tietääkö Matthew, miksi OSC:n tutkinta on kestänyt niin kauan? Johtaako se Trumpin virkasyytteeseen?" Nirvanan Maan valvojien mukaan löydöt johtavat aina vain laajemmalle, mitä tutkijat koskaan odottivat. Jos tämän tutkinnan johtopäätösten myötä kaikki löydöt paljastetaan julkisesti, ihmisille joilla ei ole aavistustakaan taloudellisen korruption laajuudesta, on odotettavissa melkoinen yllätys. Ei ole todisteita siitä, että presidentti Trump henkilökohtaisesti vehkeili kenenkään kanssa Venäjällä voittaakseen vaalit. Näin ollen virkasyyte siitä syystä ei olisi oikeutettu. Hänen taloudelliset liiketoimensa ja hänen puolestaan tehnyt sopimukset ovat toinen asia. Jää nähtäväksi, paljastetaanko ne vai lakaistaan maton alle, jottei heikennetä maan neuvotteluvaltteja elintärkeissä tilanteissa, kuten rauhanneuvottelut Pohjois-Korean kanssa.

"Tuntuu olevan kasvavaa internet-keskustelua siitä, että yrityssalaseuraa tai kenties sata vuotta vanhaa salaseuraa puretaan. Että olemme tämän joukkotuhon synkimmissä hetkissä, jossa tällä hetkellä olemme (kiihkeät, vihaiset, loukkaavat ja pelkäävät USA:n kansalaiset). Voiko Matthew puhua tästä?? Itse päätän pitää asian yksinkertaisena: puhu valoa, rauhaa ja rakkautta ja näe se värähtelyinä kaiken ympärillä ja sisällä, missä olen. Teen sitä todennäköisemmin tuolla tavalla, kuin että ajattelen pystyväni vaikuttamaan globaalisti." Kauan ennen kun salainen ryhmä leimattiin salaseuraksi tai Illuminatiksi, elitisteiksi, varjohallitukseksi, uudeksi maailmanjärjestykseksi tai joksikin muuksi, massat elivät arvostettujen ryhmien kontrollin alla – kasaarit, Vatikaanin hierarkia, viikinkisoturit, Kaukoidän dynastiat, Euroopan kuninkaalliset – ja "synkkiä hetkiä" oli runsaasti noilla vuosisadoilla.

Monet teistä elivät noina aikoina ja kokivat äärimmäisiä vastoinkäymisiä, mutta ette muista sitä, joten tämän päivän tapahtumat saattavat tuntua "synkimmiltä hetkiltä" – ei ainoastaan ihmisille USA:ssa, vaan ympäri maapalloa. Niin myllertävältä kuin maailma saattaa näyttääkin, kun sivilisaatiota vapautetaan pitkien, pitkien aikojen vankeudesta, vain salaseura on synkimmissä hetkissään. He ovat raivoissaan, että heidän kansainvälinen verkostonsa puretaan, ja he pelkäävät, miten heille käy, kun oikeusjärjestelmät eivät ole enää heidän kollektiivisen peukalonsa alla ja heitä pidetään tilivelvollisena rikoksistaan ihmiskuntaa vastaan.

Kaikkien kielien sanat ovat energiaa, kuten kaikki muukin olemassa oleva. Puhuttuna, kuultuna, ajateltuna, kirjoitettuna tai luettuna sanat lähettävät värähtelyä, ja valon, rauhan ja rakkauden värähtelyt ovat korkeimpien joukossa. Ystävällisyys, myötätunto, anteliaisuus, kiitollisuus, anteeksianto, hurskaus, rehellisyys, toivo ja optimismi ovat myös korkeaa taajuutta. Sanojenne viisaan valitsemisen merkitystä ei voi liioitella – ne vaikuttavat paljon, paljon kauemmas kuin tilaan välittömästi ympärillänne. Universaalin vetovoimanlain tai sen kautta, että "samanlaiset vetävät puoleensa toisiaan", sanojen värähtelyt yhdistyvät samanlaisiin ja lähtevät maailmaanne. Korkeavärähteiset sanat yhdistyvät valoon, matalan värähtelyn sanat vedetään energiaserpentiineihin, jossa on pimeitä kiinnikkeitä, ja sanojen säteily voimistaa sitä, mihin ne yhdistyvät.

Tärkeä tekijä tässä ns. sanasodassa on aikomus, joka lähettää omia värähtelyjään. Jos sellaisilla sanoilla kuin väkivalta, petos, vankeus, riistäminen, katastrofi tai muut, jotka merkitsevät haitallisia tai tuhoisia tilanteita, on tarkoituksena varoittaa tai valaista, aikomuksen korkeat värähtelyt hallitsevat. Jos noita samoja sanoja tai muita käytetään pelon luomiseen, tuo aikomus lähettää alimman asteikon värähtelyjä.

Eräs rakas sielu joka luki hiljattain äitini keskusteluja Jumalan kanssa, kirjoitti: "Matthew, toivon, ettet pidä minua nenäkkäänä kysyessäni, miksi puhut aina virallisesti äidillesi ja Jumala puhuu hänelle hyvin henkilökohtaisesti. Tuntuu sitä, että tilanteen pitäisi olla toisinpäin." Ei ole lainkaan nenäkästä kysyä, ja vastaan mielelläni, mutta luulen, että pidätte paljon mielenkiintoisempana, mitä Jumala kertoi äidilleni.

"Suzy: Kuulostat erilaiselta puhuessasi minulle, kuin puhuessasi Celestelle ja Davidille. Tuntuu siltä, että puhut aina suorempaa minulle kuin heille. Miksi?

Jumala: Suzy, rakas pieni sielu, puhun sinulle yksinkertaisesti sillä tavalla, kuin sinä ajattelet ja puhut, ja heille heidän tavallaan. Et tajua sitä, koska muistat, mitä Matthew kertoi sinulle: telepaattinen kommunikointi on lähteen ajatusten energiasiirtoa sinun mieleesi. Ja hän on tietysti oikeassa itsestään ja kaikista muista, jotka puhuvat kanssasi. Mutta sinä ja minä olemme yksi ja sama, joten luonnollisesti me kumpikin käytämme sinun ilmaisumuotojasi, sinun tapaasi ajatella ja puhua ja sinun viitekehystäsi. Minäpä käytän yksinkertaista vertausta tässä. Sanotaanpa, että sinä olet kauhallinen suklaajäätelöä, toiset ovat kirsikkaa tai vaniljaa tai nugaata, jotkut ovat appelsiini-, lime- tai sitruunasorbettia ja vielä toiset ovat mansikkajäätelöannos tai banana split. Seuraan vain sitä makuesimerkkiä, mitä kauhallinen tai annos on. [Ote kirjasta And Then God Said … Then I Said … Then He Said …]"

Kiitos, äiti. Uskonnot ovat laittaneet paavien, pappien, pyhimysten, enkelien ja arkkienkelien kerroksia teidän ja Jumalan välille, ja jotkut new age -ryhmät tekevät samaa kymmenillä sieluilla, joita kutsutaan ylösnousseiksi mestareiksi, joten on luonnollista ajatella, että jos Jumala puhuisi teille, se tapahtuisi vaikuttavalla tavalla.

Nyt sitten, virallinen sävy näissä viesteissä on sopiva, koska puhun tämän aseman monien tuhansien sielujen puolesta. Minun ja äidin päivittäisissä rupatteluissa kuulostamme kuin keneltä tahansa rakastavalta äidiltä ja pojalta. Laskemme leikkiä ja nauramme, puhumme perheestämme, hänen koiristaan ja muista meitä kumpaakin kiinnostavista aiheista. Keskustelemme eroavista perspektiiveistämme maailman asioihin, ja muistutan häntä usein hengittämään syvään tai juomaan enemmän vettä.

Rakastetut veljet ja sisaret, erottamattomana osana Jumalaa ette ole koskaan yksin, ette ole koskaan ei-rakastettu ettekä ole koskaan ilman jumalaista apua. Ja valaistut sielut ympäri tätä universumia kannustavat aina teitä eteenpäin valopalvelussanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >