HomeViestejäSuzanne Ward17.3.2018 - Viesti Matthewilta

17.3.2018 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
17.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Aloitetaanpa vähentämällä huolta siitä, että maailmastanne loppuu juomavesi. Illuminatin sääteknologian käyttö kuivuusalueiden luomiseen – yksi osa heidän tuhoon tuomittua suunnitelmaansa eliminoida suurin osa maailman väestöstä – oli tarkoitettu saamaan miljoonat kuolemaan janoon. Sitä ei tapahdu. Säämanipulointi joka on vastuussa myös hurjista myrskyistä ja ennätyslämpötiloista ja joka on viivyttänyt luontoäidin paluuta kohtuulliseen ilmastoon maailmanlaajuisesti, kohtaa loppunsa, Illuminatin muiden pirullisten toimien rinnalla.

Rakkaat ystävät, rohkaistukaa ruohonjuuritason liikkeiden kehityksestä monilla elämän alueilla ja siitä tiedosta, että teknologiat jotka Illuminati on pitänyt piilossa tai joita se on käyttänyt pahansuovasti, tulevat hyväntahtoisiin käsiin avoimesti käytettäväksi. Ja sitten kun avaruusperheemme jäsenille on turvallista liittyä seuraanne, he esitelevät teknologiaa, jonka värähtelyt muuttavat valtavat erämaat viljelyskelpoiseksi maaksi, palauttavat sademetsät, poistavat myrkylliset saasteet ilmasta, vedestä ja maaperästä sekä parantavat fossiilisten polttoaineiden "louhimisen" aiheuttamat laajat vahingot. Gaian planeettakehosta joka oli kerran Eedenin puutarha, tulee taas terve ja turmeltumaton paratiisi.

"Ilmeisesti Pohjois- ja Etelä-Korean olympiajoukkue oli Kim Jong Unin tapa ilmoittaa julkisesti kiinnostuksensa keskustella Moon Jae-inin kanssa jälleenyhdistymisestä. Mitä näette tulevan tästä neljän maan tapaamisesta, Kiinan ja USA:n kera?" Se, että Kim Jong Un haluaa keskustella jälleenyhdistymisestä Etelä-Korean kanssa, lievittää jännitettä, jota on muodostunut, mutta useat yksityiskohdat tästä rohkaisevasta kehityksestä on vielä näkemättä. Ovatko Etelä-Korean, Kiinan ja USA:n presidentit yhtä mieltä vaatimuksista Pohjois-Korealta? Mitä nämä maat tarjoavat vastineeksi? Kun on sovittu noista asioista, kuka esittää ehdotuksen Kim Jong Unille? Hyväksyykö vai torjuuko hän tarjotut ehdot? Jos torjuu, saavuttaako neuvottelusarja tyydyttävän kompromissin? Riippumatta siitä, mitä tapahtuu lähitulevaisuudessa, vallitsevat värähtelyt tukevat kahden Korean jälleenyhdistymistä ja lopulta kaikkien maiden sopimusta hävittää ydinasearsenaalinsa.

Se mitä sanomme kouluampumisesta Parklandissa, Floridassa, on selvää ilman teidän kysymystenne ja kommenttienne sisällyttämistä mukaan. Tässä ei ollut kyse sielusopimusvalinnoista kenelläkään niistä, jotka menettivät henkensä, olivat heidän perhettään tai muita, jotka rakastivat heitä. Eräässä joukkoampumisessa joitain vuosia sitten kaikki ne joihin vaikutettiin suoraan, olivat suostuneet tuohon kokemukseen saadakseen aikaan muutosta, joka estäisi uudet tuonkaltaiset tapahtumat ympäri maata. Sen jälkeen mitään kollektiivisia sielusopimuksia ei ole ollut osana joukkoampumisia.

Tietysti haluatte lastenne olevan turvassa koulussa, mutta opettajien tai muun kouluhenkilökunnan aseistamisella ja kouluttamisella ei saavuteta sitä. Henkisen sairauden osoittaminen joukkoampumisten syyksi, sivuuttaen samaan aikaan kaikenlaisten ampujien käyttämien laillisten aseiden räjähdysmäinen kasvu, takaa, että nuo tilanteet eivät lopu.

Poikkeamme asiasta hetkeksi ja annamme teille olennaista taustainformaatiota. Illuminati ja ennen sitä pimeiden voimien muut sätkynuket ovat olleet alusta saakka aseiden, ammusten ja kaikenlaisen sotakoneiston tuottamisen eturintamassa. Varmistaakseen jatkuvat markkinat läpi vuosisatojen, he iskostivat sivilisaation uskomaan, että tie rauhaan käy sodan kautta ja taistelumääräysten noudattaminen vapauden puolesta on isänmaallista. Ja saatuaan kansalais-, kansainvälisiä tai maailmansotia puhkeamaan, he myivät aseita kummallekin puolelle. Sodat rikastuttivat heidän yrityksiään, palvelivat heidän suunnitelmaansa eliminoida monta miljoonaa ihmistä maailman väestöstä ja loivat matalia pelko- ja väkivaltavärähtelyjä, joita pimeät sielut tarvitsevat selviytyäkseen.

Siirtokuntien yhdistyttyä ja taisteltua brittejä vastaan itsenäisyyden saamiseksi kuninkaallisten hallinnasta, johtajat kirjoittivat perustuslain, johon tehtiin muutoksi vuosien saatossa. Illuminati näki tilaisuuden ja tarttui siihen – se vääristi toisen muutoksen tarkoitusta, jossa "hyvin säännellyssä miliisissä" oli kyse siitä, että kehittyvät Yhdysvallat saa puolustusvoimat suojelemaan juuri voitettua itsenäisyyttä, jos on tarvetta. Siltä varalta, että kansalaiset alkaisivat kysellä: "Miten hyvin säänneltyä on siviiliväestö, joka on aseistettu sotaan tarkoitetuilla aseilla?", Illuminati muodosti NRA:n (= kansallinen kivääriyhdistys), ripotteli käskyläisiään pitkin järjestöä ja sen lobbarit lahjoivat mukavasti poliitikkoja, jotka viittaisivat toiseen muutokseen väestön laillisena oikeutena ostaa aseita, jotka on suunniteltu tämän päivän taistelukentille.

Nyt sitten, Marjory Stoneman Douglas High Schoolin oppilaat, jotka kannattavat muutoksia aselakeihin, eivät tee sitä minkään liberaalin organisaation tuella tai mikään valtionviraston paineen vuoksi, "jotta aseet voidaan ottaa pois lainkuuliaisilta kansalaisilta". Eikä tuo ampuminen ollut "psykologinen operaatio". Tuon tragedian ja muiden sen kaltaisten tulkinta palkatuiksi näyttelijöiksi, jotka lavastavat tilanteen saman päämäärän vuoksi – aseiden takavarikointi – on yksi sivu Illuminatin mielen massaohjelmointikäsikirjasta. On valitettavaa, mutta selitettävissä, että heidän vaikutuksensa on tässä mielessä edelleen voimakas. Värähtelyt jotka ns. erottavat jyvät akanoista, tuovat valoon sen haavan, jonka pimeys on tehnyt kansalliseen psyykeen, jotta se voidaan parantaa.

Tuemme koko sydämestämme Parklandin oppilaita ja kaikkia, jotka ovat liittyneet heihin kansallisessa turvallisuusliikkeessä, jonka sivuuttamista heidän hallituksensa ei voi jatkaa. Järkevät toimenpiteet joita vastustavat tiukasti NRA:lle kiitollisuudenvelassa olevat poliitikot ennen kansan vaatimusten toteuttamista, edeltävät maan läpitunkevan "asekulttuurin" häipymistä historiaan. Mutta varmasti se on tulossa, koska planeetta on siirtymässä kohti energiatasoja, joilla minkäänlaista väkivaltaa ei voi olla.

Monet teistä ovat kysyneet, mikä "Tapahtuma" on ja milloin se tapahtuu, ja yksi lukija lisäsi: "Ilmeisesti se tunnetaan myös "kosmis-galaktisena tanssina". Vaikka tunnistamme, että tämä liittyy planetaariseen ja henkilökohtaiseen ylösnousemukseen ja siksi perustuu rakkauden voimaan, emme tiedä, mihin yksittäiseen tapahtumaan tuon informaation lähteet viittaavat. Niinpä kerromme teille, mitä olemme havainneet maailmanne tapahtumista, joita on lukemattomia ja jotka kaiken olemassa olevan tapaan ovat energiaa, joka värähtelee jollain taajuudella, sekä ihmisten reaktioista.

Kun valo maan päällä on jatkanut voimistumistaan, Harmonisen yhdentymisen kaltaiset tapahtumat ovat herättäneet monia yksilöitä sielun etsintään ja aloittamaan kehittymisen henkisessä ja tietoisessa tiedostamisessa. Jotkut ovat jatkaneet tuolta polulta poikkeamatta riippumatta niistä tapahtumista, joita he ovat kohdanneet. Toiset jotka aloittivat myös antaumuksella, kääntyivät kurssista jonkin tapahtuman vuoksi ja sitten tapahtuma tai pari palautti heidät taas polulle, jolla he jatkoivat matkaansa, kunnes jokin uusi tapahtuma johdatti heidät taas kiertotielle, ja myöhemmin taas he kokivat jotain, mikä laittoi heidät takaisin polulle, jne. Olemme nähneet yksilöjä, jotka Nirvanaan saapumiseensa saakka olivat tietämättömiä siitä, että pelkästään elämällä hurskaasti he olivat kulkeneet kasvupolkua koko elämänsä. Olemme nähneet yksilöjen valitsevan pimeyden syötin ja massoja, joiden taakka pelkän toimeentulon saamisesta oli liian suuri heidän edes ajatellakseen, olisiko ehkä jokin valaistu polku.

Kaikkien sielujen reaktiot niihin lukemattomiin tapahtumiin, jotka ovat vaikuttaneet heidän elämäänsä, ovat olleet yhtä ainutlaatuisia kuin jokainen heistä. Tässä mielessä elämää tänä ennenkuulumattomana aikana maan päällä voidaan ajatella kosmis-galaktisena tanssina, johon jokainen osallistuu – tanssina joka nopeutuu merkittävästi ja jatkuu, kunnes koko yhteiskunta on yhtä ja kultaisen ajan loisto voi tulla esiin. Kaiken aikaa näemme sielujen valaistulla polulla siirtyvän tuota aikaa kohti – kukin omalla tahdillaan. Emme näe eturintaman "tanssijoita" pysähtyneenä odottamaan, että muut saavat kiinni, jotta sivilisaatio voi kokea jonkin tapahtuman joukkona. Ymmärtäkää, ettei meidän perspektiivimme millään tapaa vähennä niiden toisten perspektiivien pätevyyttä, jotka johtavat myös aikakauteen, jolloin kaikki pimeys on voitettu ja valo hallitsee koko maailmassanne.

"Kysy Matthewilta siitä "kiistattomasta todisteesta", että Venäjä yritti vaikuttaa USA:n presidentinvaaleihin. Hänen aiemmat viestinsä ovat kertoneet muuta." Se todiste, että venäläiset sosiaalisen median trollit ovat voineet vaikuttaa äänestäjiin, on aito, mutta – ja mitenkään sitä puolustamatta – sillä ei ollut mitään tekemistä vaalien lopputuloksen kanssa. Kuten aiemmissa viesteissä todettiin, se johtui teknisestä virheestä, jonka Illuminatin käskyläiset tekivät peukaloituaan onnistuneesti demokraattien esivaaleja.

Muutama vaikutusvaltainen henkilö tuon salaseuran huipulla on onnistunut pitämään totuuden salassa, mikä antaa hallitukselle perusteen metelöidä Venäjän sekaantumisesta maan äänestysprosessiin. Mutta tuo vastalause kuulostaa ontolta. Yhdysvallat, Illuminatin eniten kontrolloima demokraattinen maa, on historiallisesti palvellut itseään ja ohjaillut vaaleja useissa maissa tai tukenut despoottisia hallitsijoita toisissa. Rakkaat veljet ja sisaret, yksi syy siihen, että tulitte vapaaehtoisesti tähän maaelämään, oli auttaa ihmisiä paljastamaan ja puhdistamaan hallituksensa aikakausia kestäneestä korruptiosta, josta pimeät mielet ja sydämet edelleen maksavat.

"Kun nuoret ihmiset ovat riippuvaisia sosiaalisesta mediasta kännyköidensä kautta, meillä ei ole odotettavissa kirkkaampaa tulevaisuutta, koska ne joiden pitäisi luoda se, eivät saa silmiään irti puhelimesta. Onko mitään toivoa näkyvissä?" Ehdottomasti toivoa on näkyvissä! Suuri määrä nuoria ihmisiä tuli neljännen ulottuvuuden henkisen ja tietoisen tiedostamisen kera. He ovat älykkäitä, selkeäsanaisia ja empaattisia visionäärejä, joilla on viisautta ottaa vaari intuitiostaan, ja he käyttävät suurelta osin sosiaalisen median nopeutta ja laajuutta edistämään haluaan luoda parempi maailma.

Monien muiden nuorten – ja aikuisten – kännykän käyttö on tietenkin vähemmän rakentavaa. Mutta kun kohoavat värähtelyt nostavat elämän kaikkia puolia, yhteiskunta tuntee pinnalliseksi sosiaalisen median käyttämisen joutavuuksien, propagandan ja katkeruuden jakamiseen tai lukemiseen, ja kännykät lakkaavat olemasta elektronisia jatkeita. Enemmän kuin minään muuna aikana Maan tallennetussa historiassa, tulevaisuus on kirkas, koska tämän päivän nuoret, huomisen johtajat, tekevät siitä sellaisen!

Hyvästä syystä värähtelyt ovat keskeisiä kaikille asioille, joista on puhuttu tässä viestissä. Kun ajattelette kiinteistöä, "paikka, paikka, paikka" on äärimmäisen tärkeä. Maa on mittaamattomasti arvokkaampi kuin mikään sen kiinteistö, ja sille "värähtelyt, värähtelyt, värähtelyt" ovat äärimmäisen tärkeitä. Rakas perhe, päättäväisyytenne valossa auttaa Maan värähtelytasojen jatkuvaa kohoamista, ja se ulottuu pitkälle teidän maailmanne kohottamisen yli. Kaikki kaikkialla vaikuttaa kaikkeen kaikkialla – värähtelyt maan päällä menevät aurinkokuntaanne, galaksiin ja universumiin.

Kaikki valaistut sielut kunnioittavat ja tukevat teitä ehdottomalla rakkaudella, kosmoksen korkeimmalla värähtelyllä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >