HomeViestejäSuzanne Ward20.11.2017 - Viesti Matthew'lta

20.11.2017 - Viesti Matthew'lta

VIESTI MATTHEW'LTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
20.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Pitkäaikaiset halut ja toiveet ovat paisuneet maailmanlaajuiseksi vaatimusmereksi: kansalaiset moraalisen lahjomattomuuden puolesta omissa hallituksissaan ja oikeusjärjestelmissään, köyhien puolesta, tasaisen pelikentän puolesta kaikissa elämän aspekteissa, vähemmistöryhmien puolesta, samojen oikeuksien puolesta, joita toisilla on, naisten puolesta, henkilökohtaisen, ammatillisen ja kulttuurisen samanarvoisuuden ja kunnioituksen puolesta, kaikkien ihmisten puolesta ja rauhan puolesta sodan sijasta.

Kaikki osallistuva toiminta josta tiedetään ympäri maailmaa sosiaalisen median ja useimpien maiden valtavirtauutisten kautta, on merkki laajamittaisista muutoksista. Mutta ainoastaan työtoverit jotka toimivat valossa, ja kaikki ne joiden intresseihin vaikutetaan epäsuotuisasti, ne joiden teot perustuvat pimeyteen, tietävät, että toiminta suljettujen ovien takana enteilee monumentaalisia muutoksia, jotka päättävät pimeyden pitkän hallinnan tällä planeetalla.

Kautta aikain Maan sivilisaatioilla on ollut tilaisuuksia heittää pois kontrolloinnin kahleet, mutta pimeyden ote ihmisistä pelkoa ja petosta käyttäen on ollut liian vaikuttavaa ja liian kaikkialle levinnyttä, jotta siitä on voitu tunkeutua läpi. Tällä kertaa, vastauksena Gaian avunhuutoon, maaperheellämme on tehokasta apua, jota säteillään kaukaisista lähteistä ja jota teidän kaltaisenne vapaaehtoiset generoivat planeetalla. Sisäisen vahvuutenne, sinnikkyytenne ja itseluottamuksenne valo on auttanut tavallisen kansan rohkaisemisessa osallistumaan globaaliin vallankumoukseen, kaikkia koskevan rauhan, oikeudenmukaisuuden ja hyvinvoinnin nimissä.

"Horjuttaako hyvin monien ihmisten pidättäminen Saudi-Arabian virkakoneistosta vielä lisää tulenarkaa Lähi-idän tilannetta vai edeltääkö se kenties vakauden ja rauhan saamista lopultakin tuolle alueelle?" Tiedämme, että jotkut analyytikkonne ovat tuominneet nuo pidätykset huolestuttaviksi, mutta me näemme ne merkkinä, ettei tuo maa tue enää Illuminatin intressejä rahoittamalla Isistä ja muita terroristiryhmiä Lähi-idässä, ja se on todellakin askel kohti tuon alueen muuttumista väkivaltapesäkkeestä vakauden ja rauhan maaperäksi. Näemme myös, että pidätykset ovat takaisku Israelin pääministeri Benjamin Netanyahulle, joka on Illuminatin huipulla. Sitten kun hänet poistavat vallasta ne maanmiehet, joiden etua hän ei ole koskaan palvellut, annetaan toinen isku tuolle pimeälle yhteisölle, jonka suunnitelmiin sisältyy Lähi-idän pitäminen kuohuksissa.

"Voisitteko puhua siitä, mitä valotyöntekijät saattavat kokea tällä hetkellä fyysisesti? Olette puhuneet tästä aiheesta aiemmin, mutta energia on nyt intensiivisempää, joten mitä voimme odottaa? Oireita on helpompi käsitellä, kun meillä on informaatiota. Voimmeko toivoa, että kehomme asettuu uusiin energioihin ja alkaa tuntua taas hyvältä? Onko tämän kaiken tapahtumiselle jokin aika?" Tosiaankin voimistuva energia vaatii veron kehostanne, pääasiassa väsymyksenä tai heikkoutena – teillä on tuskin aikaa sopeutua yhteen energiatulvaan, kun jo kohtaatte seuraavan. Satunnainen päänsärky, masennus, muistiongelmat, lihas- ja nivelsärky, korvien soiminen, epätavalliset nukkumis- ja valvetunnit, epäselvä näkö, kouristukset, pahoinvointi ja kutiaminen ovat myös tavallisia oireita.

Vaikutusten vähentämiseksi saakaa riittävästi levollista unta, mutta älkää ottako lääkkeitä casino pokies online nukkuaksenne tai piristyäksenne tai rauhoittuaksenne, liikkukaa ikäänne sopivasti ja juokaa paljon vettä. Syökää tavallista vähemmän, välttäkää sokeria, alkoholia – paitsi pieniä määriä punaviiniä – ja niitä ruokia, joissa on kemiallisia lisäaineita. Jos budjetti sallii, valitkaa luomutuotteita, merenantimia ilman epäpuhtauksia ja "vapaasti kasvanutta" siipikarjaa, lihaa ja munia. Keho, mieli ja henki eivät ole erillisiä. Siksi on yhtä tärkeää vähentää henkistä ja tunnestressiä. Muuttakaa negatiiviset ajatukset positiiviseksi, olkaa luonnossa niin usein, kuin voitte, asettakaa prioriteettinne niin, että päivänne vietetään tyydyttävästi, varatkaa aikaa yksinolemiseen, vapaana toisten energiasta, ja myös meditointi on hyödyllistä jännitteen helpottamisessa.

Rakkaat ystävät, olette ainutlaatuisia, näin myös reaktionne uusiin energiatasoihin ovat ainutlaatuisia, mutta kun huolehditte itsestänne kunnolla, solut sisäistävät enemmän valoa ja tämä tekee sopeutumisprosessista vähemmän hätkähdyttävää. Ja tiedostakaa, että energia-aaltojen vaikutukset ovat samoja, kuin jonkin sairauden alkamisen tai etenemisen. Jos oireenne pahenevat tai tulevat kroonisiksi, konsultoikaa terveydenhoidon ammattilaista – mieluummin sellaista jolla on holistinen lähestymistapa – diagnoosin ja hoidon saamiseksi.

"Pyytäisitkö Matthew'ta kommentoimaan iPhonen ja internetin omistamista ja niihin uppoutumista varhaisella iällä." Tämä on omaan harkintaan perustuva päätös, joka vanhempien on tehtävä, ja toivomme, että he tietävät, että se kännyköiden ja linkkitornien säteily joka on haitallista aikuisten aivoille, on paljon haitallisempaa nuorille, joiden aivot kehittyvät vielä. Paradoksina on, että lapset hallitsevat niin helposti kännyköiden ja läppärien monimuotoisen käytön, että niistä voi tulla heidän jatkeitaan, ja viisaat vanhemmat estävät sen. He voivat puhua lääkäreiden kanssa turvallisesta iästä kännykän hankkimiseen lapselleen, laittaa rajoituksia sen käytölle, rajoittaa tietokoneaikaa ja estää pääsyn sopimattomille internet-sivustoille. Meistä tuntuu, että nuorten lasten on tärkeää olla usein vuorovaikutuksessa perheen ja ystävien kanssa kokeakseen henkilökohtaisten kontaktien nautinnollisuuden – puhuminen, hymyileminen, halaaminen, nauraminen, yhteiset atriat ja retket – ja muodostaakseen rakastavia suhteita, joita elektroniikkalaitteet eivät koskaan voi tarjota, korvaamisesta puhumattakaan.

Lisätäänpä vielä tämä: kun kansa vaatii terveydelle turvallisia viestintäjärjestelmiä, valmistajat toimittavat niitä. Sitä odotellessa avaruusalusjoukot käyttävät teknologiaansa vähentämään oman teknologianne haitallisia vaikutuksia, mutta tietäkää, että pelkoenergia aiheuttaa enemmän stressiä keholle kuin säteily.

Lukijoille jotka kysyivät tulipalloista, joita äskettäin viuhahti Saksan, Ranskan ja USA:n lounaisosan yli, sekä kuurouttavasta räjähdyksestä Alabamassa, Maan valvojat Nirvanassa kertovat meille, että astraalikehojen energia oli vaikuttavasti ja harmittomasti vuorovaikutuksessa sen avaruusalusteknologian kanssa, joka jatkuvasti haravoi taivastanne myrkyllisten saasteiden neutraloimiseksi mahdollisuuksien rajoissa Maan ilmakehästä. Jos katsomme planeettaa niinä hetkinä, jolloin tuollaisia tapahtumia sattuu, näemme äkillisiä valovälähdyksiä – valvojat tietävät, mikä aiheuttaa niitä.

"Entä ne tehokkaat tietokoneet, jotka generoivat teköälyä, joka voi muuttaa meitä tietämättämme ja jota on kehittänyt salainen hallinto?" Ensin sanomme, että kaikki maailmassanne on kokemusperäistä oppimista varten. Planeetan ulkopuoliset tiedemiehet suodattavat jokaisen kehitysaskeleen – pyörästä viimeisimpään teknologiaan – planeetan mieliin, jotka pystyvät omaksumaan tuon informaation ja käsittelemään sitä. Peräkkäisiä edistysaskelia voidaan käyttää suotuisiin tai haitallisiin tarkoituksiin, ja yksilöiden valinnat määräävät edistymisen tai taantumisen sielukehityksessä.

Nyt sitten puhuaksemme siitä lukijan huolesta, joka liittyy tekoälyn salamyhkäiseen soveltamiseen: se ei saavuta tuota salakavalaa kohtaa – mikään pimeyteen perustuva ei voi enää olla planeetan jatkuvasti kohoavilla värähtelytasoilla. Kun monenlaisia teknologioitanne käytetään hyväntahtoisesti, ne parantavat kovasti elämää, ja tekoälyn roolina on lisätä tehokkuutta ja täsmällisyyttä sellaisilla aloilla, kuin terveydenhoito, tieteellinen tutkimus, kuljetus ja valmistus. Automaatio joka on jo korvannut monia työpaikkoja, jatkaa samaa rataa, mutta se johtaa laajempaan koulutukseen ja harjoitteluohjelmiin sellaista työtä varten, joka tyydyttää sielua enemmän kuin esimerkiksi kokoonpanolinja, louhiminen ja siivouspalvelu. Yhteiskunta joka roikkuu kiinni tutussa, pitää kehitystä häiritsevänä. Kuitenkin ihmisten nähdessä tulevien muutosten valtavat hyödyt, he tervehtivät avosylin tuota jännittävää, uutta maailmaa Maan horisontissa.

"Matthew sanoi, että maan ulkopuoliset olennot Maan lähellä ovat hyväntahtoisia ja kun he laskeutuvat, he tuovat teknologiaansa ja auttavat meitä puhdistamaan ympäristömme. Kysy häneltä, miksi toiset lähteet sanovat, että maan ulkopuoliset teeskentelevät olevansa ystävällisiä ja avuliaita ennen todellisen tarkoituksensa toteuttamista – tuhota meidät tai siirtää pimeät sielunsa kehoomme." Tietämättä noita lähteitä voimme antaa vain mahdollisia syitä siihen, että räikeän väärää informaatiota on annettu. Jos se on peräisin planeetan ulkopuolelta, pelkoa lietsovat olennot jotka kenties väittivät olevansa kuuluisia ja arvostettuja valo-olentoja, välittivät sitä yksilöille, jotka eivät pysty havaitsemaan pimeiden olentojen matalia värähtelyjä. Jos informaatio on peräisin planeetalta, kaukokatselijat ovat saattaneet tulkita tai väärintulkita näkemänsä jossain Maan rinnakkaisessa tai mahdollisessa maailmassa, tai pimeät yksilöt keksivät ja levittivät noita valheita pelon herättämiseksi.

Totuus on, että vain valo-olennot voivat astua suojelevaan sähkömagneettiverkkoon Maan ympärillä – kirkkaus on liian voimakasta, jotta pimeät maan ulkopuoliset olennot voisivat lähestyä aurinkokuntaanne. Toisaalta, pimeitä olentoja jotka ovat peräisin muista sivilisaatioista, on elänyt planeetalla aika ajoin siitä lähtien, kun se alun perin asutettiin, ja aika on nopeasti loppumasta niiltä, jotka asuvat siellä nyt.

"Matthew'n kuvaus matelijakomentajista kuulostaa niiltä pieniltä harmailta, jotka antoivat USA:n hallitukselle kehittynyttä teknologiaa vastineeksi julmien kokeiden tekemisestä ihmisillä, jotka he sieppasivat. Kysymykseni on: ovatko he noita pimeitä matelijoita maan päällä?" Olennot joita kutsutaan "pieniksi harmaiksi", ovat zeta reticuli -humanoidirotua, ja on väärinkäsitys, että he tekivät tuon järjestelyn USA:n hallituksen kanssa. He tosiaankin jakoivat tietonsa avaruusalussuunnittelusta, ohjusjärjestelmistä ja ihmiskloonauksesta, mutta se oli vierailijoiden lahja niille isännilleen, joille syy heidän tulemiseensa maapallolle ei ollut ongelma: he olivat tehneet syntymää edeltäviä sopimuksia sielujen kanssa, jotka tarjoutuivat antamaan heille geeninäytteitä.

Kauan ennen tuon harmaan ryhmän saapumista noin 80 vuotta sitten, heidän sivilisaationsa meni turvaan tunkeutujilta jättämällä kotiplaneettansa pinnan ja elämällä sen sisässä. Kloonaus ja keskittyminen älylliseen kyvykkyyteen, mikä esti asukkaita kuolemasta noiden vuosisatojen aikana, ennen kuin he pystyvät palaamaan pinnalle, johti kalmankalpeaan ulkokuoreen – ja tunteiden katoamisen heidän rakenteestaan, millä oli paljon suurempi merkitys heille. Halu palauttaa tunteet kansalleen kloonaamalla jälkeläisiin ihmis-DNA:ta, johti sopimukseen heidän ja maan päälle ruumiillistuneiden sielujen välillä.

Kuitenkin harmaiden tunteettomuudella oli kaksi vakavaa seuraamusta. Useimmat noudattivat sitä sopimusehtoa, että he ottaisivat kudosnäytteitä vain ihmisiltä, jotka muistivat sopimuksen – tapaaminen "lihassa" laukaisi tuon muiston. Mutta muutamalla ihmisellä ei ollut tuota muistikokemusta, ja ilman kykyä empatiaan, herkkyyteen ja myötätuntoon harmaat eivät oivaltaneet, että he traumatisoivat nuo yksilöt. Ja ilman tunnekehystä jolla päästä käsiksi niiden ihmisten luotettavuuteen, joita he lähestyivät, he valitsivat huonosti ja heidät petettiin. Samaan aikaan kun USA:n hallitus pilkkasi kaikkia raportteja ufoista ja maan ulkopuolisista, sen tiedemiehet antoivat uskottavuutta kuvauksille sieppauksesta ja raa'asta kohtelusta suorittamalla itse menetelmiä pelon iskostamiseksi kansaan maan ulkopuolisista olennoista.

Toinenkin odottamaton tilanne tuli peliin mukaan harmailla, jotka piilotettiin mammuttimaisiin maanalaisiin labyrintteihin, jonne "siepatut" vietiin, ja se oli katastrofaalista. He olivat odottaneet palaavansa pian kotimaailmaansa ja perheidensä luo samalla tavalla, jolla he olivat tulleet maan päälle – mielenvoima joka mahdollisti heille dematerialisoitumisen ja sitten materialisoitumisen uudestaan saapuessaan perille. Mutta heidän kehonsa oli jäänyt vangiksi planeetan syvään kolmannen ulottuvuuden energiaan, ja koska hallituksen yritys tappaa heidät kaikki epäonnistui, selviytyneet asuvat edelleen maan alla. Nämä hyvin älykkäät olennot eivät ole taistelijoita, ja jos he tulevat maan pinnalle – kenties toisten sivilisaatioiden saavuttua – he eivät koskaan vahingoittaisi ketään.

Vähitellen totuudet paljastavat sen petoksen ja pelon syvyyden, jota pimeät sielut ovat käyttäneet Maan sivilisaatioiden pitämiseksi orjuudessa vuosituhansia. Mitä enemmän totuuksia tulee esiin, sitä heikommaksi pimeät sielut tulevat, ja lopulta ihmiset elävät siinä ilossa, jota elämän on tarkoitus olla. Valo-olennot ympäri tätä universumia kunnioittavat teitä heidän auttamisestaan – johtamisestaan! – jatkuvasti eteenpäin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >