HomeViestejäSuzanne Ward2.6.2014 - Viesti Matthewilta

2.6.2014 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
2.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Ensin sanomme, että kaikki mitä maailmassanne tapahtuu, on reaktio jatkuvasti lisääntyviin värähtelyihin, ja selvän edistymisen rinnalla näette jäänteitä siitä, mikä seuraa luonnostaan pimeyden lähtemisestä. Vapaana negatiivisuuden verhosta yksilöt eivät enää toimi pimeyden raskassoutuisen vaikutuksen alaisena, vaan linjassa syvään juurtuneiden uskonnollisten, poliittisten tai filosofisten vakaumusten kanssa ja satunnaisesti häiriintyneestä mielestä, mitä vallitsevat värähtelyt vahvistavat.

Nyt puhumme mielellämme pääkysymyksistä, joita kohtaan on ilmaistu kiinnostusta. Mitä Vladimir Putinin toimet Ukrainassa enteilevät tuolle alueelle? Lyhyesti sanottuna, yleistä hämmennystä ja joillain alueilla taistelua. Putin haluaa samaa kuin muiden maiden johtajat – vahvaa taloutta, vakaata ympäristöä ja rauhallisia kansalaisia. Hän ei oivaltanut ukrainalaisten tyytymättömyyden laajuutta tai odottanut protestointia Krimillä asuvien äänestettyä liittyvänsä Venäjään, minkä valtaosa äänestäjistä tuntee mukavan tutuksi.

Itse asiassa tämä on jälleenyhdistymistapaus. Kautta tallennetun historianne maiden rajat ovat heiluneet edestakaisin voitettujen sotien mukaisesti – saadut hyödyt tai kontrollin menetys ja luonnonresurssien tarve. Koskaan muutamat vallassa olevat eivät ole miettineet, miten tämä vaikuttaa väestöön, jonka osana oli kestää tulokset kulttuurijaosta eri kansallisuuksiin tai eri kulttuurien yhdistämisestä saman lipun alle.

Tuo vanha järjestelmä on ollut hajoamassa liitoksistaan, rinta rinnan tyrannimaisten hallintojärjestelmien romahtamisen kanssa, kun äänet ovat kohonneet muutosvaatimuksista. Erimielisyys siitä, mihin suuntaan noiden muutosten pitäisi viedä, johtuu yksilöiden kaksinaisuudesta asteikon ääripäissä – edistysmieliset ja futuristiset ajatukset toisessa päässä ja aikomus pitää kiinni menneisyydestä tai palata siihen toisessa. Kun valon voimistuminen jatkuu, ääripäät häviävät pois, kun halu elää yhdessä harmonisesti vahvistuu.

Onko Venäjän ja Kiinan välinen maakaasusopimus hyvin haitallinen USA:lle taloudellisesti? Yrittävätkö nuo maat valloittaa USA:n sotilaallisesti?

"Ei" kumpaankin kysymykseen, ja näemme tuon liittoutumisen positiivisena asiana. Energiariittävyyden saavuttaminen keskinäisesti suotuisilla sopimuksilla synnyttää vakaamman talouden – vakaamman hallinnollisesti ja tyytyväisemmät kansalaiset. Sitä Kiinan ja Venäjän johtajat tarvitsevat ja haluavat. Ympäristönäkökulmasta katsottuna planeetan maakaasun käyttäminen ei ole hyvä asia, mutta sillä ei ole samaa haittamahdollisuutta, mitä öljy on aiheuttanut kerta toisensa jälkeen, se ei saastuta ilmaa niin kuin hiili eikä siitä aiheudu ydinenergialle luontaisia vaaroja. Vähitellen luovutte fossiilisista polttoaineista, kun uusiutuvat energialähteet laajentuvat, ja sitten kun maapallo on energiatasoilla, joilla fotoneita on enemmän kuin elektroneja, käytätte ainoastaan "ilmaista/vapaata" energiaa.

Monet myös pohtivat toista aihetta, mitä lukijat ovat pyytäneet meitä kommentoimaan: rasismi USA:ssa. Erotetaanpa tässä jyvät akanoista eli mainitut yksilöt itse ongelmasta. Rasismi ei ole mitenkään rajoittunut USA:han eikä ehdottomasti vain niihin muutamaan ihmiseen, jotka tunnistetaan uutisraporteista, vaan mikä tahansa tässä maassa kovasti mainostettu, ylittää uutiskynnyksen kaikkialla. Tämä erittäin tärkeä kysymys tuo esiin – taas! – rasismin rumuuden ja julmuuden, missä tahnansa sitä onkin, jotta yhteiskuntanne voi hankkiutua eroon tästä kaikkialle leviävästä epäkohdasta. Vaikka kaikki maan päällä ovat kokeneet tämän syrjinnän ankaruuden jossain elämässä – luultavasti monissa elämissä – sitä ei ole koskaan tarkoitettu millekään rodullenne.

Katsotaanpa hetki planeettanne muinaisaikaa, kun monet sivilisaatiot tulivat sille eri syistä. Yhden tarkoitus oli kaivaa kultaa ja koska se ei halunnut tehdä raskasta työtä itse, se toi vähä-älyistä väkeä tekemään tuon työn. Myöhemmin sivilisaatioiden jäsenet pariutuivat työntekijäväestön kanssa ja näin nostivat sen älykkyystasoa ja tuottivat erilaisia ihonvärejä ja piirteitä. Kun sivilisaatiot näkivät, että eri rodut paransivat koko orastavaa väestöä, he antoivat niille tietoisuuden kaikkien sielujen alusta. Erilaiselta näyttävä väki jatkoi kehittymistään henkisesti ja älyllisesti ja eli sopuisasti, kunnes pimeät voimat muuttivat aurinkokuntaan ja toivat ennakkoluuloja ja erimielisyyttä aiheuttavia pelkotekijöitä.

Pimeät voimat lähtivät alueelta vuosikymmeniä sitten ja niiden viimeinen pimeysverho, mikä on peittänyt planeettaa vuosituhansia, lähti, kun maapallo ilmestyi esiin kolmannesta tiheydestä puolitoista vuotta sitten. Pimeyden synnyttämän rasismin on lähdettävä myös ja kansainvälisen huomion antaminen tälle on välttämätöntä, jotta rakkaus voi korvata pinnallisista eroavuuksista aiheutuvat ennakkoluulot ja erillisyyden. Sävähdyttävässä laulussa "America the Beautiful" on sanat "veljeydellä säteilevältä mereltä toiselle" – säteilevien sielujen veljeys mereltä toiselle on maailmanne horisontissa.

Eräs lukija esitti tähän liittyvän kysymyksen: "Missä määrin rotu vaikuttaa USA:n presidentti Obaman erittäin matalaan kannatukseen oman maansa mielipidetutkimuksissa?

Emme tiedä prosenttiosuutta, mutta tiedämme kuitenkin, ettei rotu ole merkittävä tekijä, ja se on olemassa vain hänen omassa maassaan. Hänen valintansa otettiin vastaan riemulla ja toiveikkailla odotuksilla maailmanlaajuisesti, ikään kuin hän pystyisi oikaisemaan kaikki vääryydet omassa maassaan ja parantamaan maailman kaikki ongelmat. Noita odotuksia ei ole täytetty. Harvat näkivät ennalta sen jatkuvan vastarinnan, mitä hän kohtaisi, ja vaikka se tuli nopeasti selväksi kongressissa, Illuminatin vaikutusta sen sisällä ja taustalla ei tunneta. Sitten kun tämä totuus tulee esiin, kaikki ymmärtävät, minkä kanssa presidentti Obaman oli oltava tekemisissä yrittäessään kohottaa oman maansa kansaa ja tuoda rauhaa maailmaanne. Lisäksi edes hänen oma puolueensa ei julista niitä monia harppauksia, joita hän on tehnyt mahtavasta vastarinnasta huolimatta.

Haluamme mainita, että rasismin lisäksi monien maiden valtavirtamedia tuo tietoonne korruption yrityksissä ja pankki- ja investointilaitoksissa, pappien ja muiden luottohenkilöiden harjoittaman nuorten seksuaalisen hyväksikäytön, raiskaukset, massaköyhtymisen, syrjinnän, homoseksuaaliliittojen rankaisemisen, monet umpimähkäiset ampumiset, ihmisoikeuksien kieltämisen, ympäristön saastumisen, itseään palvelevat johtajat hallituksissa, yksityisviestinnän vakoilemisen. Nämä esimerkit maailmaanne edelleen vaivaavista kirouksista työnnetään maailmanlaajuiseen valokeilaan, tukemaan päättäväisiä ponnistelujanne lopettaa ne ja kaikki muu epäoikeudenmukaisuus.

Meitä on myös pyydetty kommentoimaan USA:n sotaveteraanien kunnon terveydenhoidon puutetta. Vaikka tämäkin kysymys liittyy tiettyyn maahan, tuo valitettava tilanne koskee kaikkia veteraaneja ja taistelujoukkoja ympäri maailmaa. Maapallo ei voi enää sietää sodan negatiivisia fyysisiä, tunnepuolen ja henkisiä vammoja, mitkä ulottuvat kauas joukkojen yli, niiden perheisiin ja muihin siviileihin. Ihmisten kollektiivitietoisuuden oli saavutettava tämä sietämättömyystaso, jotta maailmanne pitkä sotakausi voi lopultakin päättyä ja jäädä vain surullisiksi luvuiksi maapallon historiakirjaan.

Jokin mikä ei saa valtavirtamedian huomiota, mutta mikä tuotiin esiin internetissä, oli huomattavassa asemassa olleen jesuiitan irtisanoutuminen hiljattain Kansainvälisen tuomioistuimen haastettua hänet oikeuteen osallistumisesta saatanallisiin riitteihin. Irtisanoutuminen oli merkillepantavaa ja niin on myös muiden ihmisten nimittäminen, mm. paavi Franciscuksen. Äiti, laita tähän, mitä olemme sanoneet aiemmin tästä sielusta.

"Kuten hänen kollegansa Vatikaanissa ja jotkut ihmiset sen ulkopuolella, paavi Franciscus tuntee julkisuudelta kätketyt tilanteet ja hänellä on luontaista hyvyyttä tunteakseen pakkoa lopettaa kaikkein jumalattomimman – satanismin kansainvälisen päämajan Vatikaanin uumenissa. Kun valon voimistuminen jatkuu, tuo loppu tosiaankin tulee, mutta jää nähtäväksi, onko paavilla kykyä uhmata niitä, jotka vastustavat ehdottomasti sen kertomista maailmalle, että tätä hirvittävää tilannetta on koskaan ollutkaan Vatikaanin uumenissa." (11.4.2013)

"Paavi Franciscus on yksi tunnettu ja hyvin arvostettu ihminen. Henkisesti kehittynyt sielu joka ruumiillistui Jorge Bergoglioksi, teki tämän korkeimman universaalin neuvoston pyynnöstä, jotta hän voisi myöhemmin täyttää hyvin vaikutusvaltaisen paavin viran. Sielusopimuksen pitämisen myötä universumi viitoitti tietä sopivalle tilaisuudelle. Näin Bergogliosta tuli paavi ja suuresta Vatikaanin vastustuksesta huolimatta hän toimii sen mukaan, minkä hän tuntee vastuukseen, ja oikaisee vääryyksiä, joihin tuo elin on syyllistynyt alusta saakka." (21.7.2013)

Kiitos. Koska paavi Johannes Paavalilla oli sama aikomus, hänet kloonattiin vastoin tahtoaan ennen myrkyttämistä. Jos paavi Franciscus olisi vastustanut osallistumista, sama kohtalo olisi langennut hänelle. Hänen täytyi pysyä hengissä paljastaakseen tämän Vatikaanin hierarkian pitkään jatkaneen pahuuden.

Nyt sitten, lukijat joille telepaattisesti monista lähteistä välitetyt viestit ovat tuttuja, ovat kysyneet, miksi me emme ole puhuneet siitä "tapahtumasta", mistä jotkut muut ovat. Ymmärtäkää, ettei tämä merkitse meidän olevan eri mieltä tuosta informaatiosta. Yksinkertaisesti emme tiedä, mikä tämä "tapahtuma" on. Hyvin todennäköisesti kyse on vain erilaisista perspektiiveistä.

Omamme on, että maan ylösnousemusvuosien aikana on ollut myriadeja tapahtumia joka hetki. Merkittävin oli reilut 70 vuotta sitten: välitön valosiirto kaukaisista sivilisaatiosta vastauksena Gaian avunhuutoon. Tuo valo mikä pelasti planeettanne elämän, teki sille myös mahdolliseksi irrottautumisen kolmannen tiheyden uumenista ja ylösnousemisen aloittamisen. Kaikki lukemattomat tapahtumat maapallon matkalla ovat olleet sen asukkaille tilaisuuksia oppia valitut karmaoppitunnit ja saavuttaa se tasapaino, mitä he tarvitsivat kehittyäkseen neljänteen tiheyteen. Tuo kehitys oli elämää muuttava tapahtuma kaikille sieluille, jotka tekivät sen.

Vaikka monet tapahtumat tunnetaan vain tapahtumayhteisössä, ne ovat merkittäviä siellä asuville ihmisille. Toisilla tapahtumilla – kuten merkittävät vaalit, hurja säätila, luonnonkatastrofit, uudet teknologiat, laajamittaiset taloudelliset muutokset, lääketieteelliset läpimurrot tai arkeologiset löydöt – on kansallista tai kansainvälistä merkitystä.

Oma perspektiivimme tuosta "tapahtumasta" voi erota toisten näkemyksistä ja olettamatta, että se viittaa toisten sivilisaatioiden läsnäoloon, puhumme yhden lukijamme kirjoittamasta aiheesta, koska vastauksemme liittyy monien valotyöntekijöiden mielessä oleviin ajatuksiin. Voisiko se tapahtuma, mistä jotkut viestintuojat puhuvat, olla virallinen ilmoitus maan ulkopuolisista ja samaan aikaan aluksia laskeutuu ja maan ulkopuoliset täällä paljastavat itsensä?

Ne voisivat tapahtua samanaikaisesti, mutta emme tiedä, tapahtuvatko. Suunnitelmia on täytynyt muuttaa kerta toisensa jälkeen johtuen Illuminatin päättäväisyydestä estää pelkkä tieto universaalista perheestänne. Tiedämme kuitenkin, että jonkin aikaa sitten Jumala vapautti laivueiden komentajat vastuusta määritellä, milloin maailmanne on valmis tapaamaan rauhanomaisesti muiden sivilisaatioiden jäseniä. He eivät halua aiheuttaa kaaosta eivätkä he halua tulla tapetuksi. Sitten kun Jumala tietää, että kaikkien turvallisuus voidaan taataa, hän sanoo komentajille "nyt".

Maapallon ihmisten kollektiivipsyyken on oltava valmis hyväksymään, että valtavia aluslaivueita on ollut taivaalla lukemattomia vuosia, mutta myös, että monia tuhansia muiden maailmojen sieluja elää keskuudessanne. Jotkut syntyivät perheisiin, toiset ovat sielusiirtosopimuksen mukaisia vaihdokkaita ja ne jotka tulivat suoraan toisista sivilisaatioista, muuttivat kehonsa sopimaan väestöönne. Heidän sielukehitystilassaan on tuo kapasiteetti. Vaikka jollain on vaikutusvaltainen asema, missä he voivat vaikuttaa tärkeisiin suotuisiin muutoksiin, useimmat ovat täällä esimerkkeinä tietoisen ja henkisen tiedostamisen eduista jokapäiväisessä elämässä.

Tiedätte tämän. Tiedätte alusten miehistöjen jatkuvasta avusta ja siitä, että kun he laskeutuvat, heidän kehittynyt teknologiansa tulee mukana. Tunnette vallitsevien värähtelyjen vaikutukset, julkisuuden taustalla tapahtuvasta edistymisestä ja että maailmanne siirtyy aina vain lähemmäs aikaa, jolloin kaikki elävät rauhassa ja harmoniassa luonnon kanssa. Tästä syystä voitte luottaa maailmanne tulevaisuuteen ja olla innokkaita toivottamaan tervetulleeksi sisarenne ja veljenne. Riemuitsemme tässä kanssanne ja puolestanne!

Näemme haasteenanne jatkuvan tietoisena olemisen, voidaksenne käyttää itsenne ja maailmanne hyödyttämiseen universaalia vetovoimanlakia, mikä toimii jatkuvasti. Pitäkää ajatuksenne keskittyneenä siihen, mitä haluatte – älkää siihen, mitä ette halua.

Haluamme muistuttaa teitä myös sanojen värähtelyistä ja siteeraamme aiempaa viestiä:

"Äänteen lisäksi sanoilla on myös värähtely. Rakastavat sanat joita vanhemmat puhuvat lempeästi lapsilleen, hoivaavat ja auttavat heitä saavuttamaan tasapainon. Sitä vastoin kovien sanojen huutaminen lapsille – kenelle tahansa! – ei ainoastaan tuhoa heidän ja huutajien tasapainoa, vaan sitten kun noita tilanteita koskevista ajatuksista tulee muistoja, myös matalat värähtelyt palaavat. Myös kirjoitetut sanat huokuvat värähtelyjä, vaikkakin heikommin, joten valitkaa sananne huolellisesti hyödyttääksenne itseänne ja niitä, keille kirjoitatte, ja lukekaa materiaalia, mikä keventää sydäntä ja mieltä."

Useita vuosia sitten pyysin äitiäni allekirjoittamaan viestinsä "rakkautta ja rauhaa", koska nuo sanat huokuvat englannin kielen korkeimpia värähtelyjä, aivan kuten niiden vastineet kaikissa muissa kielissä. Sama pätee "valoon, kiitollisuuteen, anteeksiantoon, totuuteen, ystävällisyyteen, myötätuntoon, anteliaisuuteen, siunauksiin ja hymyyn". Noiden sanojen –ja muiden jotka ovat täynnä valoa – sanominen, kirjoittaminen ja lukeminen ei nosta ainoastaan värähtelyänne, vaan säteilette tuota valontäyteistä energiaa myös kaikille lähellänne ja näin kohotatte heitä. He kantavat näitä korkeampia värähtelyjä sitten kaikille, joiden elämää he koskettavat jne. jne.

Entä sitten sanat, jotka huokuvat matalia värähtelyjä, kuten "viha, tappaminen, julmuus, pelko, rasismi, raiskaaja, köyhyys, negatiivisuus" ja muut, joita käytetään yleisesti sopivissa tilanteissa? Silloin kun me käytämme tällaisia sanoja viesteissämme, niitä tuetaan rakastavan aikomuksemme valolla ja se nostaa niiden värähtelyä. Tilanne on sama, kun teillä on rakastava tarkoitus. Rakkaus mikä merkitsee samaa energiaa kuin valo ja kaikkien sielujen ydinolemusta, on suurin voima kosmoksessa. Rakkaus-valo on avain kaikkien konfliktien ratkaisemiseen ja sisäisen rauhan tuntemiseen!

Rakas perhe, sen jälkeen kun koko planeettanne oli Edenin puutarha, maailmassanne ei ole ollut yhtä paljon valoa kuin tänä päivänä. Antakaa tämän olla ajatustenne etualalla, kun jatkatte ylösnousemusseikkailuanne. Vaikka näkymättömänä, olemme rinnallanne ja syleilemme teitä ehdottomalla rakkaudella.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >