HomeViestejäSuzanne Ward20.3.2014 - Viesti Matthewilta ja Ashtarilta

20.3.2014 - Viesti Matthewilta ja Ashtarilta

VIESTI MATTHEWILTA JA ASHTARILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
20.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew. Ja nyt puhun vain omasta puolestani. Silloin kun malesialainen lentokone katosi, autoin erästä sivilisaatiota toisessa galaksissa ja sain tiedon tapahtumasta vasta kolme päivää myöhemmin, kun äitini kuuli siitä ensimmäisen kerran ja kysyi, mitä tiesin asiasta.

Olin välittömästi sen jälkeen yhteydessä erääseen kollegaan Nirvanassa, jonka selvitys päätyi siihen, että kolme ihmistä oli ollut lentokoneessa juuri ennen saapumistaan Nirvanaan koneen katoamispäivänä. Kollegani kertoi minulle tiedostojensa osoittavan, että he kuolivat luonnollisesta syystä omien sielusopimustensa mukaisesti, eikä hän pystynyt vahvistamaan, että he olivat kyseisessä koneessa.

Siitä lähtien velvollisuudet ja perhevierailut ovat pitäneet äitini ajatukset ja ajan varattuna ja kun hän kysyi tänään, onko minulla nyt vahvistavaa informaatiota, vastasin myöntävästi, mutta minusta oli parempi, että hän saisi sen suoraan lähteeltäni, Ashtarilta.

Äiti, hän odottaa tervehdystäsi ...

Suzy: Ashtar, hei! Matthew sanoi, että sinulla on informaatiota kadonneesta koneesta. Hän haluaisi minun saavan sen suoraan sinulta eikä hänen omin sanoin kertomanaan.

Ashtar: Aivan, Suzy, tiedän. Ja hei! Siitä on jonkin aikaa, kun puhuimme viimeksi, ja olen iloinen tästä tilaisuudesta olla taas yhdessä. Matthewin pyydettyä minua kertomaan sinulle, mitä tiedän, laadin eräänlaisen pienen esityksen ja menen suoraan siihen.

Kaikki kadonneen lentokoneen ihmiset siirrettiin pienelle planeetalle, joka vastaa suurin piirtein ilmakehäänne ja jossain määrin topografiaanne ja ihmiset ovat ulkonäöltään melko samanlaista kuin oma väkenne.

Kun koneeseen tuli vakavia toimintahäiriöitä, joita ei voinut korjata, siirsimme sen korkeampaan ulottuvuuteen ja asetimme kurssin tuolle planeetalle. Kenenkään miehistönjäsenen ja matkustajan sielusopimus ei sisältänyt sellaista seikkailua, muttei siihen sisältynyt kuolemakaan tuona ajankohtana. Tällaisissa tapauksissa meillä on valtuudet astua kuvaan mukaan.

Tämä odottamaton kokemus oli todellinen heille, koska kaikki näkivät koneen äkkiä kääntyvän. Se oli kuitenkin surrealistinen, koska he lensivät tilassa, millaista he eivät olleet koskaan ennen nähneet. Ei ollut paniikkia, koska pelastajamme käyttivät välittömästi kommunikointijärjestelmäämme kertoakseen heille, mitä tapahtui, ja rakastavan selityksen energia sai aikaan rauhallisen hyväksynnän niissä ihmisissä, joiden tulevaisuus suunnattiin uudestaan.

Kone dematerialisoitiin sen jälkeen, kun kaikki olivat nousseet ulos siitä. He tapasivat muutaman miehistönjäsenemme, jotka olivat ottaneet itselleen maapallon keho- ja vaatevaikutelman helpottaakseen tulijoiden ensihetkiä uudessa maassaan ns. rajatulla alueella. Se on "alusta-aloittamispiste" kaikille maapallon sieluille, joita toiset sivilisaatiot ovat pelastaneet, ja näitä tapauksia on ollut monia kuluneilla vuosisadoilla.

Ensimmäisten päivien aikana ryhmään ladattiin ainoa kieli, mitä puhutaan tuossa maailmassa, ja perustietoa asukkaista. Se on yksinkertainen menettely, teidän tietoikoneidenne toimintaa vastaava. Orientoitumisopastuksen ja kuvallisen yleiskatsauksen jälkeen siitä, mitä tuo alue tarjoaa, jokainen ihminen sai valita jonkin erityyppisistä asuintiloista, henkilökohtaisen kulkumenetelmän ja työ- tai koulutuspaikan. Jokaiselle annettiin paperi, mikä toimii kuin lippuna kaikkiin haluttuihin tapahtumiin, ja paljon "rahakkeita", joita käytetään tavaroiden tai palvelujen saamiseen.

Tuolta alueelta kaikki vietiin heidän valitsemiinsa asuinpaikkoihin ja heille annettiin henkilökohtainen kuljetusmenetelmä ja ruokaa ja muita välttämättömyyshyödykkeitä taloudenpitoon. Tätä voitaisiin ajatella epätavallisen yksityiskohtaisena "tervetulokärrypalveluna". Tulokkaiden tieto, taidot ja kiinnostukset hyödynnetään hyvin uudessa maailmassa ja niitä arvostetaan ja aivan kuten maapallolla, elämä siellä on niin tyydyttävää ja mielekästä, millaiseksi kukin päättää tehdä sen.

Suzy, nyt vastaan kysymyksiin, joita pyörii päässäsi. Ei, emme voineet palauttaa noita ihmisiä maapallolle. Meidän oli toimittava nopeasti, mutta kaikkia mahdollisia tekijöitä harkittiin ja tuohon maailmaan meneminen oli heidän paras vaihtoehtonsa - se oli ainoa vaihtoehto, mikä varmisti heidän henkiinjäämisensä.

Emme voineet laittaa konetta määränpäälentokentän kiitoradalle. Ilman laskeutumisselvitystä se olisi aiheuttanut kaaosta ja vaaraa tulevalle ja lähtevälle ilmaliikenteelle. Ja kuka osaisi selittää, miten tuo viallinen lentokone ilmestyi yhtäkkiä maan pinnalle tunteja aikataulustaan edellä? Miten sen äkillinen ilmestyminen mihinkään voitiin selittää? No, ei voitu, mutta se ei ollut päätöstekijä. Koneessa ei ollut riittävästi elintarvikkeita, erityisesti vettä, jotta kaikki koneessa voisivat elää kovin pitkään ilman täydennystä, eikä planeetallanne ollut mitään syrjäistä paikkaa, mihin olisimme voineet laittaa sen ja taata noiden ihmisten selviytyminen, kunnes heidät löydettäisiin.

Toivomme, että kaikki maailmassanne voisivat tietää, että he ovat elossa ja voivat hyvin kovasti maapalloa muistuttavalla planeetalla, mutta kuka sellaisen ilmoituksen tekisi? Kuka sitä uskoisi? Erityisesti toivomme, että kadonneiden ihmisten perheet ja ystävät voisivat tietää, että heidän rakkaansa elävät mukavasti ja onnellisesti maailmassa, mikä on paljon parempi kuin omanne tällä hetkellä.

Onko muita kysymyksiä, Suzy?

S: Ashtar, kiitos, kun vastasit niihin, joita minulla oli mielessäni. On hämmästyttävää, miten noita ihmisiä kohdeltiin niin upeasti ja heidän asumistarpeensa tyydytettiin! Tiedätkö, voivatko he ja heitä rakastavat ihmiset tavata uudestaan tämän elämän aikana?

A: Ei, en tiedä, mutta luulen sen olevan hyvin epätodennäköistä. Rakkausenergiaside varmistaa jälleentapaamisen hengessä, mutta useimmilla maapallon ihmisillä on pitkä matka tietoisuutensa nostamisessa, ennen kuin fyysinen tapaaminen on heidän todellisuuttaan.

S: Voisivatko selvänäkijät tai tulkitsijat täällä ottaa yhteyden "koneihmisiin" ja saada informaatiota heidän perheilleen?

A: Telepaattinen kommunikointi on universaalia, mutta noiden yhteyksien muodostaminen olisi vaikeaa. Ainoastaan poikkeukselliset välittäjät ovat selkeästi virittyneet sieluvärähtelyihin hyvin kauas Nirvanan ulkopuolelle. Maailma mikä heidän täytyy saavuttaa, on aurinkokuntanne ulkopuolella - ja taas tässäkin ollaan tekemisissä tiedostamattomuuden kanssa. Useimmat ihmiset maatasolla uskovat vain sen, minkä he ovat henkilökohtaisesti kokeneet tai mitä on opetettu, eikä telepaattinen kommunikointi ole laajalle levinnyttä kummassakaan kategoriassa.

S: No okei, mutta voidaanko faktoja tapahtumista kertoa sitten kun monia avaruusaluksianne on laskeutunut ja täällä asuvat maan ulkopuoliset tunnetaan?

A: Kyllä, ehdottomasti!

S: Ashtar, tiedätkö, milloin se tapahtuu?

A: Suzy, jos tietäisin, huutaisin sitä katollasi! En oikeasti, mutta kertoisimme tietysti johtajillenne, jotta tieto voisi tulla virallisista lähteistä, ennen kuin monet meistä ilmestyvät esiin "alkuasukaskehossa". Kuten Matthew ja Hatonn kertoivat sinulle, Jumala otti ohjakset aikataulusta, koska ainoastaan hän voi tietää, milloin sivilisaationne kollektiivipsyyke on valmis toivottamaan tervetulleeksi meidän kaltaisemme vieraat. Ette tule edes toistenne kanssa toimeen vielä!

S: Olet oikeassa, ja monilla on todella tuskallista - miljardit kärsivät. Mitä vielä valotyöntekijät voivat tehdä tämän muuttamiseksi?

A: Rakas sydän, voin kertoa vain sen, mitä valotyöntekijät jo tekevät: osoittamalla rakkauden voiman eläen sillä tavalla. Mutta voisitte puhua enemmän universaalista vetovoimanlaista. Sitä ei tarvitse kutsua tuolla nimellä, mutta ihmistenne täytyy tietää, että heidän ajatustensa, tunteidensa ja tekojensa energia kiitää universaaliin keittoon ja tuo bumerangina takaisin lisää samaa. Liian monet ajatukset ovat pelkoa, sotaa, ennakkoluuloa, sairautta, köyhyyttä, epätoivoa - sitä, mitä ajattelijat eivät halua - ja siksi muutos tulee hitaasti, vakaasti mutta hitaasti.

S: Se näyttää enemmän hitaalta kuin vakaalta. Minulla ei ole nyt enää muita kysymyksiä, Ashtar. Kiitos kaikesta, mitä kerroit minulle.

A: Ole hyvä vaan, mutta en halua lopettaa tätä tuohon happamaan "hidas"-huomautukseeni. Olemme olleet vuosia valmiita liittymään seuraanne - rakastamme teitä, veljiämme ja sisariamme! - ja kun pääsin tuohon kohtaan, annoin kärsimättömyyden saada minut valtoihinsa. Totuus on, että edistymisenne planeettaylösnousemuksen aikana on ällistyttänyt valovoimia koko universumissa! Sinnikkyytenne, kekseliäisyytenne ja päättäväisyytenne antaa tuleville sukupolville parempi maailma on jo saanut sen aikaan. Työstätte tätä edelleen omassa aikakäsityksessänne, mutta jatkumolla se on jo tehty, joten lähden sanoen: "Hurraa loistavalle voitollenne!"

S: Kyllä! Kiitos, Ashtar. Ciao tällä erää.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >