HomeViestejäSuzanne Ward4.6.2024 - Viesti Matthewilta

4.6.2024 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
4.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Meiltä on kysytty, miten Donald Trumpin syyllisyystuomiot kaikissa vakavissa rikoksissa vaikuttaa valon etenemiseen kyseisessä maassa. Vaikka oikeudenkäynti on antanut poliittisille ja lainopillisille analyytikoille skandaalimaista materiaalia keskusteltavaksi, se ei siinnä universaalissa historiassa alaviitteitä suurempana. Myös Maan energiamahdollisuuskentässä joka heijastaa pinnan toimintaa, oli ainoastaan vähän nikottelua, silloin kun tuomioista ilmoitettiin.

Se ei tarkoita, ettei mitään tärkeää tapahtuu tuossa maassa. Siellä ja muualla myös voimakkaimpia sieluja piiskaavat pintaan tulevat energiat, tässä valon ja pimeyden välisen taistelun viime vaiheessa. Pimeys tietää, että se on loppu, ja ne aallot joita se tekee viimeisillä hengenvedoillaan, saavat vastaansa voimistunutta valoa myriadeista lähteistä planeetalla ja sen ulkopuolella. Te olette heidän joukossaan, rakkaat veljet ja sisaret, ja valonne on tosiaankin voimakasta, mutta kolmannen tiheyden kehonne on altis väsymys- ja tasapainottomuusjaksoille, joita aiheuttaa energioiden yhteentörmäys.

Valo on paljon enemmän kuin vain ”ase”, joka voi voittaa pimeyden. Valo on, kuka olette – voimakkaita, kuolemattomia sieluja. Valo on kaikki, mitä universumissa on olemassa. Se on tämän universumin elämä ja tietoisuus.

Pyysin äitiäni kopioimaan tähän kappaleita, joita valitsen edetessämme. On tämä informaatio teille sitten uutta tai tuttua, sen pitäminen mielessä auttaa teitä navigoimaan edessä olevia kuukausia itseluottamuksen ja rauhallisuuden kera ja optimistisena Maan tulevaisuudesta. [Alla otteita kirjasta ”Illuminations for a New Earth” ja monista viesteistä.]

Suzanne: Matthew, kerropa minulle jumalaisesta valosta.

Matthew: Äiti, kyse ei ole siitä, että ”jumalaisen” liittäminen valoon ylentää sen ”valoisimmaksi”. Valo yksinkertaisesti ON jumalaista. Valo ja sen jakamaton rakkauskomponentti on Luojalähteen energiaa, suurin voima kosmoksessa ja elämän ydinolemus. Rakkaus-valoa on Luoja ja luominen/luomakunta!

Se ei ole ainoastaan kaiken elämänvoima, mitä on koskaan luotu, vaan se on sielujen koostumus. Jokaisella sielulla on oma ainutlaatuinen ”valojuovansa”, joka identifioi sen riippumatta sen henkisestä kehitysasemasta, missä se sijaitsee universumissa, tai fyysisessä kehossa tai eetterikehossa tai vapaassa henkitilassa. Olette ikuisia rakkaus-valo-olentoja, ja energianne korkeat värähtelyt ovat saaneet aikaan parannusta planeetalla kaikkien niiden vuosien aikana, jotka olette olleet siellä. Pelkkä ”sinuna” oleminen on näin voimakasta, näin vaikuttavaa.

Puheen helppotajuisuutta varten sanomme tavallisesti valo tai rakkaus – nämä sanat voidaan vaihtaa keskenään, koska valo ja rakkaus ovat samaa energiaa. Ne saatetaan nähdä, tuntea ja ilmaista eri tavalla, mutta niitä ei voi erottaa yhtään sen enempää, kuin kolikon kaksi puolta. Voitaisiin sanoa, että valo on sielun rakenne ja rakkaus on sielun kapasiteetti/kyky, mutta niitä ei voi erottaa yhtään sen enempää, kuin sielun voi erottaa ikuisesta yhteydestään Jumalaan, tämän universumin Ylimpään olentoon, ja Luojaan, joka on ääretön, ikuinen, kaikkivoimainen ja kaikkitietävä Lähde, kaiken ykseys.

Valo joka luetaan auringon ansioksi, tulee itse asiassa Jumalalta Kristusulottuvuuden kautta, joka on Luojan ensimmäinen ilmaisumuoto itsestään. Alkuräjähdys on aina ollut harhaanjohtava nimitys – alku oli täysin hiljainen, kun Luoja/Lähde//luominen ilmaisi itseään valona. Luoja, kosmoksen ylin olento ja korkein hallitsija; Lähde josta kaikki olemassaoleva tulee; ja luominen/luomakunta, sen toiminta ja ”tuotteet”, kuolemattomat sielut.

Kaikki olemassaoleva ympäri luomakuntaa on ilmentynyt ja yhteydessä sen energian kautta, jota generoi sen jatkuva valon virtaaminen, jota ohjataan ja vastaanotetaan. Ei ole alkua eikä loppua, vain ON – kaiken ykseys. Jokainen sielu on osa sitä, ja jokaisella on kyky ja vaihtoehto luoda valoa tai pimeyttä.

Valo tulee tähän universumiin sen Ylimmän olennon kautta, jota voidaan kutsua Jumalaksi, Allahiksi, Jehovaksi, Jahveksi tai jollain muulla nimellä, ja kaikki on universaalisti yhdistynyt tällä energialla ja tässä energiassa. Tämä koko universumi on valoa. Siksi henki, jota pidetään uskona, ja tiede jota pidetään faktana, ovat yksi ja sama: valoa joka aaltoilee jollain taajuudella.

Sen tasapainon joka säilyttää universaalin järjestyksen, antaa systemaattinen laajentuminen ja supistuminen. Tuo valon jatkuva liike tekee mielille mahdolliseksi havaita itsensä, muut ihmiset ja ympäristön – kaiken näkyvän maailmassanne – kiinteänä, kun taas universaali todellisuus on, että kaikki mitä näette, on valoa, joka aaltoilee rajattomalla taajuusalueella ja tuottaa värähtelyjä, joiden vaihtelualue on myös rajaton. Ne korkeat värähtelyt jotka ovat liikkeelle paneva voima rauhanneuvotteluissa, murentavat myös kaiken, mikä perustuu pimeään aikomukseen.

Sanat säteilevät värähtelyjä, ja valon, rauhan ja rakkauden värähtelyt ovat korkeimpien joukossa. Universaalin vetovoiman- tai ”samanlaiset vetävät toisiaan” -lain kautta, sanojen värähtelyt yhdistyvät ”samanlaisten” kanssa ja menevät maailmaanne. Sanat korkean värähtelyn asteikoilla yhdistyvät valoon, matalat vedetään ”energiaserpentiineihin”, joissa on pimeitä kiinnikkeitä, ja sanojen säteilyt voimistavat sitä lähdettä, johon ne liittyvät.

Valon imeminen/omaksuminen, mikä on yksinkertaisesti elämistä jumalisilla tavoilla, on kehon paras puolustus myrkyllisiä tekijöitä vastaan kemikaali(suihku)vanoissa ja kaikissa muissa saasteissa. Valo vahvistaa immuunijärjestelmää ja auttaa saavuttamaan ja ylläpitämään tasapainon, joka edistää tervettä kehoa, mieltä ja henkeä.

Emme voi kertoa teille, miten voi havaita, onko solurakenteenne kristallinen, mutta voimme kertoa, että hiilirakenteen transformaatio tulee valon imemisen myötä, ja se tulee helposti. Kuten Jumala kertoi äidilleni: ”Se on yhtä yksinkertaista, kuin olla ystävällinen.”

Sen merkitystä ei voi liioitella, että hiilipohjaiset solut transformoidaan kristalliseksi. Kristalliset solut sisältävät kosmista tietoa ja mahdollistavat kehon toimintakyvyn säilymisen astraalitasoilla, joille Maa on menossa.

Valon vastaanottaminen on sielun vastuualuetta. Valon imeminen on kehon vastuualuetta, ja se ohjaa valoa soluihinsa, jotka DNA on ohjelmoinut hyväksymään sen. Kuitenkin pimeät – tai tieteellisesti sanottuna negatiiviset – energiakiinnikkeet tukkivat valon, ja näin estävät sitä pääsemästä soluihin ja vastaavasti vaikuttavat negatiivisesti DNA:han.

Tuon tukkimisprosessin avulla pimeät voimat pystyvät tekemään sätkynukkeja ihmisistä maan päällä, joiden aikeet ja vapaan tahdon valinnat perustuvat ahneuteen, säälimättömyyteen ja vallanhimoon. Nuo henkilöt eivät pysty tuottamaan valoa itse kohottaakseen motiivejaan ja tekojaan, ja siitä syystä valoa täytyy lähettää heille muista lähteistä. Silloin kun sitä lähetetään niin runsaasti, että sitä voitaisiin kutsua melkein ”rakkaushyökkäykseksi”, sitä ei voi sivuuttaa, koska tuo energia-aalto on niin voimakas.

Siitä syystä yllytämme teitä lähettämään valoa henkilöille, joiden tekoja pidätte kohtuuttomina tai pirullisina. Tämä EI ole sen suvaitsemista, mitä he tekevät, tai välinpitämättömyyttä heidän aiheuttamaansa kärsimystä kohtaan, eikä se ole tietenkään heidän toimiensa tukemista! Se on sen ymmärtämistä, ettei pimeys ole valon vihollinen tai valon vastakohta – se on valon puutetta – ja ihmisten pimeys voidaan voittaa vain täyttämällä tuo tyhjiö valolla.

Ihmisten ja Maan tuskallisia haavoja on aiheutettu ns. pahuuden kaikilla muodoilla. Sen paljastaminen – kirjaimellisesti ”sen tuominen valoon” – on välttämätöntä, jotta parantuminen voi tapahtua. Valo – rakkaus – on ainoa olemus universumissa, joka voi parantaa tuskan, on se sitten yksittäisessä henkilössä tai universaalissa voimakentässä, jossa on sellainen määrä pimeyttä, mitä ette voi alkuunkaan kuvitella.

Tästä syystä on elintärkeää lähettää valoa ihmisille, joiden käyttäytymistä ja toimia pidätte vastenmielisinä – yrittää laittaa valoa heidän valintoihinsa ja toimintaansa. Verbaaliset tai kirjoitetut anomukset voivat koskettaa heidän omatuntoaan, tai olla koskettamatta, koska tuo sielukerros surkastuu, kun sen viestit tietoisuudelle sivuutetaan kerta toisensa jälkeen, ja valo joka saavuttaa heidät sielutasolla, on ainoa tapa auttaa heitä. On totta, että se jolle valoa lähetetään, voi kieltäytyä siitä, ja on aivan yhtä totta, että VAIN valon parantava energia voi poistaa vihan, väkivallan, sortamisen, julmuuden ja sotimisen. Samalla mitalla kostaminen ei koskaan tee sitä!

Tämä on fysiikkaa, joka hallitsee tätä universumia – universaali vetovoimanlaki, tai ”samanlaiset vetävät toisiaan”, ja se on jatkuvassa liikkeessä. Mitä tahansa energiaa laitetaan Maan ihmisten kollektiivitietoisuuteen, se ampaisee universaaliin mieleen, vetää puoleensa ”samanlaista” energiaa ja tuo sen takaisin teidän maailmaanne. Silloin kun rakkaus-valoa on mielissä ja sydämissä, se tuo lisää ”samanlaista” teille, ja sodat ja välivalta loppuvat.

Valo-rakkauden voima on avain kaikkeen! Pitäkää tämä päällimmäisenä mielessä, silloin kun ne jotka ovat vielä piilossa pimeiden tekojensa takana, tunnistetaan. Älkää himmentäkö valoanne fokusoitumalla heidän rangaistuksiinsa, vaan ajatelkaa heitä sellaisena, mitä he ovat – ykseyden ketjun heikoimpia lenkkejä – ja lähettäkää heille parantavaa energiaa, jota he tarvitsevat kohottamaan itsensä ja vahvistamaan kaikkien sielujen ketjua.

Matthew, minun on vaikea erottaa ajatuksissani ihmiset, jotka aiheuttavat kamalaa kärsimystä, ja se mitä he tekevät, jotten en näe, miten voin lähettää heille valoa, saati sitten pitää sitä rakkautena.

Äiti, etkö sytyttäisi taskulampun opastamaan jonkun ihmisen epävarmuuden ja ahdistuksen pimeydestä polulle, jossa hän on itsevarma ja turvassa? Nuo sielut ovat hukanneet tiensä ja pelkäävät ja räpiköivät. Älä ajattele heitä heidän tekoinaan, vaan ajattele, mitä haluat maailmalle! Ajattele ystävällisyyttä, avuliaisuutta, oikeudenmukaisuutta ja jakamista, ajattele kaikkia ihmisiä, jotka elävät rauhassa ja harmoniassa, ja lähetä noita valontäyteisiä ajatuksia sieluille pimeässä.

Ajattelin, että rakastamalla ihmisiä lähettäisimme automaattisesti valoa heille, mutta nyt mietin, onko siinä muutakin.

Olet oikeassa, että rakkauden tunteet jotakuta kohtaan kantavat valoa tuolle ihmiselle, mutta olet oikeassa myös ajatellessasi, että siinä on ehkä muutakin. Siis, vaikkei teidän ole välttämätöntä ymmärtää ”lähettämisprosessia”, jotta se on tehokas, selitän, miten se toimii.

Valo on hengessänne, tunne jotka kuvaatte hilpeäksi/iloiseksi (suom. suom. sananmukaisesti ”valosydäminen”), kun jokin antaa teille iloa tai muistatte jotain, mikä oli erityislaatuista teille. Ajattele, miltä sinusta tuntuu kun koirasi tulee tökkimään kuonollaan, tai kuulet suosikkisinfoniasi, tai näet kauniin auringonlaskun – ikään kuin valaistut/kirkastut kokonaan, ja se juuri tapahtuu. Täytyt valolla tuosta kokemuksesta.

Valo tulee sielustasi, yhdistyy mieleesi ja virtaa kehosi läpi tuottamaan ihania tunteita tai ahaa-elämyksen. Sinun ei tarvinnut tehdä mitään saadaksesi tuon aistimuksen, ja sen mikä herätti tämän, ei tarvinnut tehdä mitään erityisponnistusta luomaan tunteesi – saat sen pelkästään sielusi vastaanottavuudesta valolle.

Valo – kutsutaanpa sitä rakkaudeksi, koska siitä oikeasti puhumme tässä – joka välitetään ihmisestä toiseen, ei eroa syyltä ja seuraukselta, mutta ehkä haluatte käynnistää sen fokusoitumalla johonkuhun. Silloin kun teette sen, värähtelyt ajatuksissanne ja tunteissanne saavuttavat välittömästi tuon henkilön. Energia virtaa teistä ajatusmuotonne myötä, ja sama rakkausmäärä, jonka lähetätte, menee suoraan siihen ”energiaosoitteeseen”, johon haluatte. Ei voi olla ”vääriä osoitteita”, koska aikomus ja tunteet ovat täysin selkeät. Saaja ei tietenkään tietoisesti tiedä tätä, mutta saajan sielu on tietoinen ”toimituksesta”.

Yksinkertaisimmin todettuna, vastaanottavuus valolle mahdollistaa henkisen selkeyden, joka nousee kolmannen tiheyden rajoitusten yläpuolelle. Näihin sisältyy erilaisuuteen liittyvät ennakkoluulot ja viha, ahne toiminta, muiden tuomitseminen heidän valintojensa vuoksi, katkeruus tai kostonhalu, eteenpäin pääseminen häikäilemättömyydellä, pettämisellä ja valehtelemisella, muiden elämän kontrolloiminen ja heidän vapaan tahtonsa kieltäminen, ja oppien tai määräysten sokea noudattaminen, silloin kun vaisto kertoo, etteivät ne perustu hurskauteen. Ja suurin kolmannen tiheyden rajoituksista on pelko. Itse asiassa kaikki nuo muut negatiiviset tunteet ja toimet, jotka mainitsin, kumpuavat pelosta.

On loogista ajatella, että muuttumalla jollain noista negatiivisista alueista, jotka mainitsin, olette vastaanottavainen valolle ja kasvatte henkisesti. Positiiviset muutokset ovat tietenkin edistystä, mutta eivät siinä määrin, kuin ehkä luulette, jos tunnette edelleen pelkoa henkilökohtaisista tai maailman tilanteista. Henkinen kasvu on oppia elämään pelotta, oppia luottamaan täysin rakkauden ainutkertaiseen voimaan.

Mitä tulee valon ”jokapäiväiseen” käyttöön – äiti, sanotaan tässä ”rakkaus”. Maailmassanne rakkaus on rajatonta, sitä ei kuitenkaan tunnisteta, vaikka tuota sanaa käytetään hyvin yleisesti.

Yksinkertaisimmin sanottuna, rakkaus on Jumala, joka jakaa itsestään kaikille luomuksilleen. Rakkaus on universumin parantava voima. Rakkaus on sielussa, ja teidän tarvitsee vain sallia nuo luontaiset tunteet muiden rakastamisesta ja heidän rakkautensa vastaanottamisesta teitä kohtaan. Rakkaudella ei ole rajoja, sen kapasiteetilla ei ole rajoja.

Ilmaistuna rakkaus kohtelee muita ystävällisesti, reilusti, rehellisesti, myötätuntoisesti, avuliaasti ja välittävästi. Jos rakkaudessa voidaan sanoa olevan ”ainesosia”, niin nuo ovat joitain hurskaan ilmaisun ainesosia toiminnassa.

Sen tietäminen, että te ja Jumala ja kaikki muut Jumalan luomukset olette erottamattomia, on rakkautta. Sen tietäminen, että Maa on aistivaa, tietoista elämää, ja sen kaikkien elämänmuotojen kunnioittaminen, on rakkautta.

Sen oivaltaminen, että kukaan ei voi tuntea muita sielutasolla – eikä siksi tuomitse heitä, mutta ei suvaitse toimintaa, joka nähdään haitalliseksi – on rakkautta.

Yksilön jumalaitsen kuunteleminen on rakkautta. Sellaisen elämän eläminen, joka saa aikaan itsen rakastamista, on rakkautta. Ilon tunteminen itsessään, silloin kun näkee sitä muissa, on rakkautta.

Sellaisen tekeminen, mikä tuo iloa toiselle, on rakkautta. Anteeksianto itselle ja muille on rakkautta. Resurssiensa jakaminen täydestä sydämestä on rakkautta. Hyvien tekojen tekeminen ilman odotuksia on rakkautta. Sydämen- ja mielenrauhan tunteminen on rakkautta. Hiljainen innostus auringonlaskun näkemisestä tai linnunlaulun kuulemisesta, on rakkautta. Ja hymy on yksi yksinkertaisimmista ja säteilevimmistä rakkauden ilmaisumuodoista.

Kaikissa näissä tapauksissa ja monissa muissa, joita kohtaatte ja joiden vaistomaisesti tiedätte olevan rakkautta toiminnassa, ilmennätte rakkautenne Jumalaa kohtaan ja Jumalalta.

Äiti, en usko kertoneeni sinulle mitään yllättävää. Mutta kenties on hyvä saada joitain viitekohtia opastavaksi valoksi näinä aikoina, kun pimeys voi näyttää varjostavan rakkauden suurenmoista runsautta maailmassanne.

Kiitos, äiti. Rakkaat sisaret ja veljet, olette voimakkaita pelkästään olemalla, koska olette oleellisia osia Luojaa, luomista, Lähdettä, kosmoksen Ylintä olentoa, ja tämän universumiin Ylintä olentoa. Siitä syystä tulitte innokkaasti vapaaehtoiseksi ja teidät valittiin auttamaan maaperhettänne oivaltamaan, että rakkaus-valolla he voivat transformoida kolmannen tiheyden maailmansa viidennen tiheyden paratiisiksi. Uskomaton taviote todellakin, ja jatkumolla se on jo suurenmoinen menestys.

Kaikki valo-olennot tässä universumissa kunnioittavat teitä ja tukevat ehdottoman rakkauden voimalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >