HomeViestejäJennifer Hoffman15.9.2020 - Viisi merkkiä merkin saamisesta

15.9.2020 - Viisi merkkiä merkin saamisesta

VIISI MERKKIÄ MERKIN SAAMISESTA
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
15.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Esittelen jotain uutta: uutiskirje podcastina. Voit kuunnella ja ladata sen simplecast-sivultani.
 
Se ei ole merkki (ja käytän tätä sanaa paljon tässä artikkelissa) epäilystä tai luottamuksen puutteesta, että pyydämme merkkejä tai vahvistusta parhaista seuraavista askeleista ja valinnoista polullamme tai siitä, että valitsemme voimallisimman potentiaalimme tai mahdollisuutemme. Erityisesti jos ajattelemme tehneemme paljon voimattomia päätöksiä tai valintoja, jotka edustavat vähemmän voimaantunutta tai voimaantumatonta itseämme menneisyydessä, haluamme meille näytettävän, että voimme saada erilaisia tuloksia tällä kertaa.
 
Siis pyydämme jotain merkkiä, ja sitten tavallisesti se menee meiltä ohi, koska ajattelemme, että se on jotain suurenmoista, suurta, jumalaista ja ilmiselvää. Ja se on tavallisesti jotain sellaista, kuin autonavaimen hukkaaminen tai munien pudottaminen pöydälle tai odottamattoman lahjan saaminen, lotossa voittaminen, tai joku menneisyydestä ottaa taas yhteyttä (mikä edustaa joko iloisia tai kipeitä muistoja), tai rengas menee puhki. Mikä näiden merkkien viesti on? Se riippuu esittämästämme kysymyksestä.
 
Yksi suosikkimerkkini tuli muutama vuosi sitten, kun ajattelin bisneskumppanuuttani erään henkilön kanssa. Kumppanuus ei mennyt hyvin, siinä oli paljon ongelmia, ihminen jonka kanssa työskentelin, oli haastava, ja aloin pohtia, pitäisikö minun vetäytyä tuosta hankkeesta.
 
Yhtenä päivänä laitoin munia kiehumaan, koska aioin syödä kovaksi keitettyjä munia lounaaksi, ja menin takaisin toimistooni työskentelemään muutamaksi minuutiksi munien kiehuessa. Ei tuntunut, että vielä olisi mennyt paljon aikaa, mutta tunsin palavien munien hajua, juuri kun kuulin suuren pamahduksen.
 
Juoksin keittiöön, joka oli nyt täynnä mustaa ja haisevaa savua ja kuulin useita pamauksia lisää, kun kattilan kansi alkoi pomppia. Sammutin kaasun ja sanoin kiitosrukouksen siitä, että olin peitättänyt kattilan kannella, koska munani olivat kiehuneet kuiviksi ja räjähtelivät nyt kattilassa.
 
Vei vähän aikaa valmistaa uusi eri munia ja kuurata palanut pannu, ja tällä kertaa jäin keittiöön odottamaan munien kiehumista. Sain kuitenkin merkkini, ja se vahvisti sen, mitä ajattelin minun tarvitsevani tehdä, joten lopetin tuon kumppanuuden.
 
Miten tiedät saavasi merkin?
 
Aloita esittämällä oikeanlaisia kysymyksiä, kuten
 
Tuleeko tästä haluamani lopputulos (pitäisi olla jo jokin haluttu lopputulos mielessä)?
 
Miten tämä palvelee minua? Haluat oikeasti tietää, palveleeko se iloasi vai aiheuttaa tuskaa.
 
Onko tämä polku, jota haluan seurata, jos haluan kehittyä ja laajentua polullani? Rajoitatko vaihtoehtojasi olemalla liian yksityiskohtainen, peloissasi tai epäiletkö itseäsi tai tuloksiasi?
 
Onko jotain, mitä en näe ja mikä minun pitäisi tiedostaa? Näkökykymme on rajoittunut siinä, minkä tiedämme mahdolliseksi, entisten kokemustemme perusteella.
 
Onko jotain muuta, mitä en ole vielä harkinnut?
 
Onko tämä voimallinen valinta minulle, vai haudonko jotain salaista pelkoa? Energia virtaa voimakkaimpien tunteidemme suuntaan, ja jos se on pelko, luomme siitä käsin.
 
Haluanko oikeasti tämän lopputuloksen, vai onko minulla jotain muuta ulottuvillani? Joskus pyydämme, mitä ajattelemme voivamme saada, emme sitä, minkä todella haluamme. Tai fokusoidumme siihen, minkä tiedämme mahdolliseksi emmekä tutki "ekstramahdollisuutta" – mahdollisuuksia joita emme tiedä. Jos meillä on rohkeutta uneksia sellaista, mitä luulemme mahdottomaksi, uusista elämänpoluista tulee mahdollisuus.
 
Tässä on viisi tapaa tietää, milloin saat merkin, joka on vastaus kysymykseesi:
 
1. Tapahtuuko elämässäsi jotain, mikä on epätavallista tai poikkeuksellista? Joskus löydät rahaa, kolikoita tai höyheniä, tai näet toistuvia numero- tai kirjainsarjoja. Kolikot ja höyhenet ovat usein enkelien tapa yhdistyä meihin.
 
2. Näetkö samanlaisia viestejä mainostauluilla, rekisterikilvissä tai radiossa kuulemissasi lauluissa, jotka kaikki viittaavat asiaan, josta kysyt? Jos kysyt jostain valinnasta ja näet ja kuulet jatkuvasti "ei" tai "kyllä" kaikkialla, se on merkki.
 
3. Saatko samanlaisia viestejä ihmisiltä, jotka kaikki tuntuvat sanovan saman asian tai puhuvan kysymyksestäsi, vaikka he ovat ehkä täysin vieraita tai täysin tietämättömiä asiasta, jota ajattelet? Jos mietit, onko sinulla jokin terveysongelma, ja kaikki ympärilläsi alkavat puhua samasta asiasta, myös tuntemattomat ihmiset, sinun pitäisi luultavasti mennä tarkistuttamaan tilanne.
 
4. Saatko odottamattomia siunauksia toisilta, tai pudotteletko ja rikot asioita, mikä ei ole tapasi? Eräällä asiakkaalla oli epäilyjä uudesta suhteestaan, ja yhtäkkiä hänen tapailemansa mies alkoi rikkoa asioita hänen kotonaan (tahattomasti). Mies otti teekattilan ja kahva irtosi, hän avasi kaapinoven ja nuppi lähti käteen, hän rikkoi keittiön hanan, ja suuri tarjoilulautanen jonka nainen oli omistanut 10 vuotta, hyppäsi miehen kädestä ja räsähti lattialle. Useiden samanlaisten tapahtumien jälkeen nainen sai viestin ja lopetti suhteen.
 
5. Onko sinulla kalvava tunne, että jokin ei ole oikein tilanteessa? Onko sinulla kummallisia unia siitä tai valvottaako siitä murehtiminen sinua yöllä? Oma intuitiomme on voimakkain opas, ja se antaa meille sisäisiä merkkejä, joihin meidän täytyy kiinnittää huomiota. Jos sinulla on miellyttävä tai epämiellyttävä toistuva uni jostain tilanteesta, intuitiosi opastaa sinua valinnastasi siinä. Jos sinusta ei tunnu oikealta tai et löydä iloa siitä, harkitse muita vaihtoehtoja.
 
Kuuntele intuitiotasi, koska sen tarkoitus on auttaa sinua yhdistymään korkeimpaan polkuusi ja lopputulokseesi, jonka voit saavuttaa, ja se on joskus piilossa sinulta, mutta se ei ole piilossa sielultasi ja sisäiseltä opastukseltasi. Olisi mukavaa, jos merkkimme tuotaisiin taivaasta suoraan käteen, enkelin siivillä, sidottuna kiiltävällä narulla ja taikapölyllä pirskotettuna. Tavallisesti ne tulevat kuitenkin jokapäiväisen elämän tilanteina, ja vaikka viestit ovat selviä, niin jos etsimme enkelinsiipiä ja taikapölyä, ne saattavat mennä meiltä ohi. Siis esitä tehokkaita kysymyksiä, pyydä merkkejä ja pidä sitten silmällä niitä.
 
Niitä tulee sinulle ja ne antavat tarvitsemasi vastauksen, joka ei ehkä ole aina se vastaus, jonka haluat kuulla, mutta se on toinen asia. Pysy kuulolla ja fokusoituneena, koska vastaus on tavallisesti suoraan edessäsi, merkkinä joka on lähetetty erityisesti sinun eduksesi ja joka näyttää, minkä kanssa olet harmoniassa ja miten luodaan täydellinen ratkaisu tuolla hetkellä, tuohon tilanteeseen.
 
Jos pidät tästä artikkelista ja haluaisit työskennellä kanssani, koska olet valmis syvälliseen henkilökohtaiseen ja henkiseen transformaatioon, harkitse henkilökohtaista intuitiivista konsultaatiota tai intuitiivista valmennusta, jossa tutkimme yhdessä elämänpolkuasi, tarkoitustasi, potentiaaliasi ja mahdollisuuksiasi ja autamme sinua valitsemaan sen, mikä tuo sinulle sitä iloa, yltäkylläisyyttä, rakkautta, rauhaa ja voimaa, johon olet valmis. Klikkaa tästä tutkiaksesi transformaatiomahdollisuuksia.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >