HomeViestejäJennifer Hoffman14.7.2020 - Oletko jumissa? Yritä nostaa rimaa

14.7.2020 - Oletko jumissa? Yritä nostaa rimaa

OLETKO JUMISSA? YRITÄ NOSTAA RIMAA
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
14.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On kamalaa tuntea, että on jumissa, ja siihen liittyvää päättämättömyyttä, pelkoa, motivaation puutetta ja epävarmuutta. Olemme usein jumissa, koska tie eteenpäin on suuri muutos, jota emme ole valmis tekemään, tai on muita tekijöitä, kuten menestymisen tai kritiikin pelko, joita käytämme rajoittamaan menestymistämme ja laajentumistamme. Vaikka saatamme käyttää ulkopuolisia syitä jumittamisemme jatkamiseen, sen varsinainen lähde on sisällämme – luomme omat esteemme ja rajoituksemme. Ja teemme sen hyvästä syystä, joka hyödyttää meitä lyhyellä tähtäyksellä. Jos olet jumissa ja haluat oikeasti laajentua siitä pois, sinun täytyy "nostaa rimaa" muuttamalla uskomuksia, harmonioita ja tapaasi vastaanottaa. Aloitetaanpa.
 
Uskomukset ovat energiakenttämme perusta. Ne ovat "ajattelun ruokaa", kun ne luovat ajatuksemme. Kun tunnemme olevamme jumissa, olemme oman uskomusjärjestelmämme uhri, kun se kertoo meille, ettemme voi siirtyä suurempaan potentiaaliin, korkeampaan taajuuteen tai laajempaan olotilaan. Niin kauan kun sallimme rajoittavien uskomustemme johtaa tietä, vastustamme mitä tahansa transformaatiota, ja sitten kun laajennamme uskomuksiamme sisältämään uuden todellisuuden, emme ole enää jumissa vanhoissa uskomusjärjestelmissämme.
 
Harmonia viittaa siihen, miten kanssaluomme ja työskentelemme energian kanssa. Kun olemme harmoniassa, olemme "linjassa" jonkin kanssa. Värähtelemme samalla taajuudella, jaamme saman energiapolun ja olemme synkronissa tuon todellisuuden kanssa. Ilman harmoniaa mikä tahansa muutos tai transformaatio tuntuu väärältä, mahdottomalta ja olevan ulottumattomissamme.
 
Vastaanottaminen on ilmentäminen toinen osa. Pyydämme, ja sitten meidän täytyy astua sivuun ja vastaanottaa. Mutta kykyämme vastaanottaa rajoittaa tunteemme – arvottomuus, riittämättömyys, muutospelko ja mikä tärkeintä, kritiikin ja tuomitsemisen pelko menestyksestämme ja uusista tilaisuuksistamme. Se mikä rajoittaa kykyämme vastaanottaa, rajoittaa myös kykyämme ilmentää, ja se pitää meidät jumissa todellisuudessa, joka ei enää palvele meitä eikä voi tukea uusia aikomuksiamme.
 
Tunnemme olevamme jumissa, kun olemme kahden maailman välissä – epämukava mukavuusalue todellisuudessa, jossa emme enää halua olla, ja vielä epämukavampi todellisuus, jossa haluamme olla, mutta joka vaatii merkittävää muutosta uskomuksissa, harmoniassa ja siinä, mitä sallimme itsemme vastaanottaa. Ei tapahdu transformaatiota ilman siihen liittyvää hintaa: uskomustemme muuttaminen harmoniaan sen lopputuloksen kanssa, jonka aikomuksemme kehottaa meitä hyväksymään.
 
Siis kun tunnet olevasi jumissa, kysy itseltäsi, mitä yrität välttää uuden todellisuuden luomisessa, joka antaa iloa, täyttymystä, menestystä ja tilaisuuksia laajentaa energiasi harmoniaan korkeamman taajuuden kanssa. Mikä hinta sinun täytyy maksaa uskomusten muuttamiseen ja vastaanottamiseen liittyen? Oletko valmis maksamaan tuon hinnan? Jos et, vältät kaikin tavoin tuota transformaatiota, kunnes olet valmis hyväksymään ilosi ja harmonisoitumaan tuon taajuuden kanssa, jotta voit luoda sen iloisen ja tyydyttävän elämän, jota aiot itsellesi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >