HomeViestejäJennifer Hoffman1.6.2020 - Kesäkuun 2020 energiaraportti

1.6.2020 - Kesäkuun 2020 energiaraportti

KESÄKUUN 2020 ENERGIARAPORTTI
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
1.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuten kirjoitin toukokuun 2020 energiaraportissa, se oli heräämisen kuukausi ja saimme nähdä viime kuussa täydessä laajuudessa ja täydessä tiheydessä pimeän 3D-energian. Siitä oli useita tuloksia, mm. ihmiskollektiivin valtavaa heräämistä ja vankkojen valintojen tekemistä valon puolesta. Kesäkuu tuo monia uusia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia siirtyä vielä korkeampiin taajuuksiin, tehdä kurssikorjauksia, asettaa uusia energiarajoja ja saada selkeyttä seuraavista askelistamme. Kahden pimennyksen, Merkuriuksen perääntymisen ja joidenkin uuden energian aspektien myötä, se on voimakas kuukausi niille, jotka ovat valmiita astumaan uuteen 5D-energiamalliin.
 
Kesäkuu alkaa Merkuriuksen ollessa varjoasteluvussaan, ja se perääntyy 17.6.–11.7., päästen täysin pois perääntymisvarjostaan 31.7. mennessä. Se on voimakas perääntymisjakso, jossa on paljon karmallisia sävyjä, koska Merkurius on Ravussa, joka on vastapäätä Kaurista, merkkiä joka on saanut tänä vuonna paljon huomiota Pluton ja Saturnuksen yhtymän vuoksi. Tässä Merkurius tuo esiin karmakiertojamme, -kumppaneitamme ja -oppituntejamme tavoilla, jotka korostavat niitä juonia ja vippaskonsteja, joista Merkurius tunnetaan, erityisesti heinäkuussa sen ollessa neliössä Plutoon ja Saturnukseen.
 
Tarkoitan tällä sitä, että sinut saattavat haastaa ne karmakumppanisi, jotka eivät halua sinun lopettavan karmakiertoa. He käyttävät mielellään energiaasi ja tunteitasi ja pitävät sinut osallisena parantumiskierrossaan. Tiedosta tämä ja käytä aikomusvoimaasi noustaksesi karman yläpuolelle ja siirtyäksesi tyydyttävämmälle polulle. Kesäkuun teema on parantumista uusilla aluilla, mutta vain jos on päätökseen saamista.
 
Emme voi fokusoitua uuteen polkuun vain siksi, että olemme kyllästynyt vanhaan tai liian turhautunut edistymättömyyteemme. Meidän täytyy saada vanha energia päätökseen, ennen kuin voimme siirtyä uusiin mahdollisuushorisontteihin. Ei voi hypätä eteenpäin nähdäkseen tarinan lopun, koska olemme kärsimätön tai emme halua tehdä tarvittavaa työtä. Kesäkuussa haasteena on voittaa pimeys, jota näemme maailmassa, ja olla antamatta sen varjostaa arvostelukykyämme tai muuttaa päätöksiämme.
 
Tämä saattaa olla vaikeaa teille, jotka olette hyvin empaattisia tai joihin ympärillä oleva energia vaikuttaa voimakkaasti. Vastustakaa sitä masennusta, toivottomuutta, voimattomuutta ja pelkoa, jota ehkä tunnette. Meistä voi olla suurempaa apua ja tukea niille, jotka heräävät, säteilemällä valoamme kirkkaasti, jotta he voivat löytää polkunsa valoon.
 
Yksi vaikeimmista parantumishaasteista jonka kohtaamme nyt, on, ettemme voi parantaa ketään. Voimme vain kannustaa heitä löytämään oman polkunsa itse ja tekemään omia valintojaan. Tämä on myös osa karmaparannusta ja päätökseen saamista.
 
Yksi iso liike kesäkuussa on Saturnuksen lyhyt "hyökkäys" Vesimieheen, ennen kuin se siirtyy takaisin Kauriiseen heinäkuussa ja viimeistelee siivoustyönsä Pluton kanssa. Meillä oli lyhyt loma tuosta harvinaisesta ja voimakkaasta energia-aspektista, ja nyt meidän täytyy päästä takaisin työhön ja saattaa loppuun käsillä oleva tehtävä. Alamme nähdä paljon sitä myös kesäkuussa, kurkistuksen tulevaisuuteen antamaan meille rohkaisua ja motivaatiota viimeistellä oma siivoustyömme.
 
Luuletko, että karmaoppitunnit ovat ohi? Ne ovat vasta alkaneet. Venuksen perääntyminen 11.5. saakka Kaksosissa, karman merkissä, puskee tuota teemaa myös. Ja toukokuussa kuunsolmut jotka osoittavat karman ja elämäntarkoituksen, siirtyivät myös Kaksoset-Jousimies -akselille. On karman tarkastelun ja parantamisen kuukausi. Tai sitten ei – riippuen siitä, mitä olet valmis tekemään. Etsi karmakysymyksiä joka tilanteesta, erityisesti haastavista.
 
Fokusoidu omaan oppituntiisi, ei jonkun toisen parantamiseen tai yritykseen muuttaa hänen polkuaan, mieltään tai energiaansa. Ja eipä sivuuteta yhtä tärkeää energia-aspektia kesäkuussa: Mars Kaloissa. Tässä meillä on ensimmäisen huoneen hallitsija (Oinas) kahdennessatoista huoneessa (Kalat). Alfa ja omega, ympyrän sulkeutuminen, loppuunsaattaminen ja päätökseen saaminen, mikä liittyy todelliseen parantumiseen.
 
Marsilla oli pidennetty jakso Kaloissa elokuussa ja syyskuussa 2003, kun se perääntyi tuossa merkissä. Mitä 2003 tapahtui sellaista, mitä koemme nyt? Kuunsolmut olivat ... teksti loppuu). Voimme käyttää Marsin eteenpäin ajavaa energiaa siivotaksemme henkisen ullakkomme hämähäkinseitit, koska 1.7. alkaen se siirtyy Oinaaseen, kotimerkkiinsä, jossa se pysyy loppuvuoden. Luuletko, että näemme jotain toimintaa? Minä uskon, että on aika tarkistaa turvavyöt ja valmistautua vauhdin kiihtymiseen. Mars on Oinaassa 1.7.–7.1.2021. Huh, sen pitäisi olla hauskaa!
 
Tiedän, että on ollut rankkaa, olet sitten menettänyt työpaikkasi tai bisneksesi, ollut mellakoiden ja ilkivallan uhri tai sinuun ovat vaikuttaneet ne valtavat energiamuutokset ja -lataukset, joita oli herpaantumatta toukokuussa. En muista koskaan ottaneeni niin monia torkkuja, olleeni niin väsynyt ja uupunut tai tuntenut niin suurta "moniulotteista multitaskausta", kuten kutsun sitä. Mutta saamme vähän helpotusta kesäkuussa, ja loppuvuoden tapahtuu paljon energialaajentumista.
 
On ollut rankka vuosi tähän mennessä, mutta kuten olen kirjoittanut monta kertaa vuosiennustuksissani, vuoden 2020 toinen puolisko on hyvin erilainen kuin ensimmäinen. Uskon, että olemme päässeet vaikeimmasta osasta läpi ja nyt on aika rentoutua, nauttia olostamme ja siirtää fokuksemme parantamisesta henkilökohtaiseen täyttymykseen, yrityksestä korjata toisia oman energiakenttämme laajentamiseen, ja luoda aidon 360-yhdenmukaisuuden jumalainen harmonia ja virtaus. On teidän aikanne säteillä, joten sytyttäkää valot ja hehkukaa!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >