Päivän uffo

Mikä laulaen tulee, se uffoten menee
HomeViestejäJennifer Hoffman15.5.2019 - Valo, pimeys ja varjot

15.5.2019 - Valo, pimeys ja varjot

VALO, PIMEYS JA VARJOT
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
15.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Valomme säteileminen on mahtava juttu, mutta kaikki eivät arvosta ponnistelujamme. Tämä johtuu siitä, että valomme paljastaa varjot ja sen käsitteleminen voi olla liikaa heille. Itse asiassa valomme käsitteleminen voi olla liikaa myös meille, koska se paljastaa meidänkin varjomme ja tämä voi saada meidät epäilemään polkuamme, edistymistämme ja tehtäväämme. Mutta sen ei pitäisi, koska valon tarkoitus on paljastaa varjot, jotta tiedämme, mihin ohjata parannusta ja enemmän valoa, jotta voimme jatkaa eteenpäin ylösnousemuspolullamme.
 
On hyvin houkuttelevaa uskoa, että ylösnousemusmatka on pelkkää rakkautta ja valoa ja meillä kaikilla on ensimmäisen luokan paikka ylösnousemusjunassa. Mutta näin ei ole. Kuten olemme huomanneet, se on paljon työtä emmekä ole pikajunassa, joka ei pysähtele – olemme junassa, joka pysähtyy matka varrella jokaisella pikkuasemalla jokaisessa pikkukaupungissa. Joka kerta kun juna pysähtyy, luulemme olevamme perillä, mutta emme ole – ihmisiä nousee sisään ja toisia jää pois. Keiden haluaisit lähtevän ylösnousemusjunasta? Niiden jotka ovat nähneet varjonsa eivätkä pysty sovittamaan pimeyttä ja valoa yhteen.
 
Valo paljastaa varjot. Itse asiassa varjot on välttämätöntä paljastaa. Jos olet ulkona pilvisenä päivänä, sinulla ei ole varjoa. Mutta seisopa auringossa ja katso taaksesi – mitä näet? Varjosi – täydellisen tumman silhuetin itsestäsi. Valon tarkoituksena on paljastaa varjo, ja kun se paljastaa, meillä on työtehtävämme suoraan edessä.
 
Mutta sitten meidän täytyy tehdä päätös: työstämmekö varjoa ja käsittelemme oman pimeytemme, vai sivuutammeko sen ja nousemme pois ylösnousemusjunasta, koska nyt on liian vaikeaa? Haluamme ajatella, että olemme pelkkää kirkasta rakkautta ja valoa, ja jotkut osamme ovat. Mutta meillä on muita osia, jotka ovat synkkiä, ei-rakastavia ja hämäriä. Niiden paljastuminen on valon lahja – lahja jota emme arvosta kovin paljon, silloin kun haluamme nauttia ensimmäisen luokan kyydistämme ylösnousemusjunassa ja saada ilmaiset ruokamme ja juomamme.
 
Henkinen kypsyytemme ja sitoutumisemme paljastuu, silloin kun meidän täytyy kohdata varjomme. Siinä on todellinen työmaamme, ja siinä myös opimme, miten sitoutunut olemme omaan polkuumme. Emme voi antaa toisten ihmisten reaktioiden valoomme olla menestyksemme mittari. Kaikki ovat omalla polullaan tällä matkalla – kaikki tekevät omaa juttuaan. Saattaa kuulostaa epähenkiseltä sanoa, että kaikki ovat tuolla matkalla itsensä vuoksi, mutta he ovat.
 
Tämä on niin henkilökohtainen prosessi, että kaikkien täytyy olla siinä itsensä vuoksi – kukaan ei voi ottaa itselleen jonkun varjoja ja auttaa häntä liikkumaan eteenpäin. Olemme tehneet sitä pitkän aikaa, mutta emme voi tehdä sitä enää.
 
Siis jatkakaa noiden valojen säteilemistä siitä riippumatta, mitä muut tekevät. Joillekin valonne on liian kirkas, joillekin valonne paljastamat varjot ovat liian synkkiä, ja se on ok, koska teille tuo valo säteilee kirkkaasti ja valaisee polkunne – ja vain sitä tarvitsette jatkaaksenne eteenpäin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >