HomeViestejäJennifer Hoffman7.4.2014 - Viisi merkkiä merkin saamisesta

7.4.2014 - Viisi merkkiä merkin saamisesta

VIISI MERKKIÄ MERKIN SAAMISESTA
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
7.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ei ole merkki (käytän tätä sanaa paljon tässä artikkelissa) epäilemisestä tai uskon puutteesta, jos pyydämme merkkejä tai vahvistusta parhaasta seuraavasta askeleesta, valinnoista polullamme tai siitä, että valitsemme voimallisimman mahdollisuuden. Erityisesti jos ajattelemme tehneemme aiemmin paljon voimattomia päätöksiä tai valintoja, jotka edustavat vähemmän voimaantunutta tai voimaantumatonta itseämme, haluamme, että meille näytetään, että voimme saada erilaisia tuloksia tällä kertaa.
 
Niinpä pyydämme jotain merkkiä ja sitten tavallisesti se menee meiltä ohi, koska luulemme sen olevan jotain suurenmoista, suurta, jumalaista ja ilmiselvää. Ja se on tavallisesti jotain sellaista kuin autonavaimen hukkaaminen, munien pudottaminen lattialle, odottamattoman lahjan saaminen, arpajaisissa voittaminen, jonkun yhteydenotto menneisyydestä (mikä edustaa joko iloisia tai tuskallisia muistoja) tai renkaan puhkeaminen.
 
Mikä näiden merkkien viesti on? Se riippuu esittämästämme kysymyksestä.
 
Yksi lempimerkkini tuli minulle muutama vuosi sitten, kun ajattelin liiketoimintakumppanuuttani erään ihmisen kanssa. Kumppanuus ei sujunut hyvin, oli paljon ongelmia, kumppani oli haastava ja aloin miettiä, pitäisikö minun perääntyä hankkeesta. Yhtenä päivänä laitoin munia kiehumaan lounasta varten ja palasin työhuoneeseeni muutamaksi minuutiksi niiden kiehuessa. Minusta ei tuntunut, että paljon aikaa olisi kulunut, mutta haistoin palaneen munan hajua juuri, kun kuulin ison pamauksen. Juoksin keittiöön, mikä oli täynnä mustaa ja haisevaa savua, ja kuulin useita pamauksia lisää, kun kattilan kansi alkoi hyppiä. Suljin kaasun ja sanoin kiitosrukouksen siitä, että olin laittanut kannen kattilaan, koska munani olivat kiehuneet kuiviksi ja räjähtelivät nyt kattilassa. Vei jonkin aikaa valmistaa uusi munaerä ja kuurata kattila ja tällä kertaa pysyin keittiössä munien kiehuessa. Sain merkkini ja lopetin kumppanuuden.
 
Miten tiedät, että saat merkin? Aloita kysymällä oikeanlaisia kysymyksiä, kuten
 
Saako tämä aikaan haluamani tuloksen? Sinulla pitäisi olla jo haluttu tulos mielessä.
 
Miten tämä palvelee minua? Haluat tietää, palveleeko se iloasi vai tekeekö se elämästäsi kovempaa.
 
Kannattaako minun seurata tätä polkua, jos haluan kehittyä ja laajentua polullani? Rajoitatko vaihtoehtojasi olemalla liian yksityiskohtainen, peloissasi tai epäilemällä itseäsi tai tuloksiasi?
 
Onko jotain, mitä en näe ja mikä minun pitäisi tiedostaa? Näkökykymme on rajoittunut entisten kokemustemme perusteella siihen, minkä tiedämme mahdolliseksi. Onko jotain muuta, mitä emme ole harkinneet vielä?
 
Onko tämä minulle voimallinen valinta vai haudonko salaista pelkoa? Energia virtaa voimakkaimpien tunteidemme suuntaan ja jos kyse on pelosta, luomme siitä käsin.
 
Haluanko oikeasti tätä lopputulosta vai onko ulottuvillani jotain muuta? Joskus pyydämme sitä, minkä ajattelemme voivamme saada, emmekä sitä, mitä oikeasti haluamme. Jos meillä on rohkeutta uneksia siitä, mitä pidämme mahdottomana, uusista elämänpoluista tulee mahdollisuus.
 
Tässä on viisi tapaa tietää, että saat ehkä merkin, mikä on vastaus kysymykseesi.
 
1. Tapahtuuko elämässäsi jotain, mikä on epätavallista tai poikkeuksellista? Joskus löydät rahaa, pikkukolikoita tai sulkia tai näet toistuvia numero- tai kirjainsarjoja. Kolikot ja sulat ovat usein enkelien tapa yhdistyä kanssamme.
 
2. Näetkö samanlaisia viestejä ilmoitustauluilla, rekisterikilvissä, lauluissa joita kuulet radiossa ja ne kaikki viittaavat asiaan, mistä kysyt? Jos kysyt jostain vaihtoehdosta ja kuulet ja näet kaikkialla jatkuvasti "ei" tai "kyllä", se on merkki.
 
3. Saatko samanlaisia viestejä ihmisiltä, jotka näyttävät kaikki sanovan samaa tai puhuvan kysymyksestäsi (mitä et ole kertonut heille) ja he voivat olla täysin vieraita tai täysin tietämättömiä kysymyksistä, joita mietit? Jos mietit, onko sinulla jokin terveysongelma ja kaikki ympärilläsi alkavat puhua tuosta aiheesta - myös sinulle tuntemattomat ihmiset - sinun pitäisi luultavasti mennä tarkistukseen. Nämä ovat merkkejä, jotka vastaavat kysymykseesi.
 
4. Saatko odottamattomia siunauksia toisilta tai pudotatko tai rikot asioita, mikä ei ole sinulle tavanomaista? Yhdellä asiakkaalla oli epäilyksiä uudesta suhteesta ja yhtäkkiä mies jonka kanssa hän oli, alkoi rikkoa asioita hänen kotonaan (ei tahallaan). Mies nosti teekattilaa ja kahva jäi käteen, hän avasi kaapinoven ja nuppi putosi, hän rikkoi keittiön hanan ja lautanen joka naisella oli ollut 10 vuotta, hyppäsi miehen kädestä ja murskautui lattialle. Useiden samanlaisten tapausten jälkeen nainen sai viestin perille ja lopetti suhteen.
 
5. Onko sinulla kalvava tunne, että jokin ei ole oikein jossain tilanteessa? Näetkö kummallisia unia siitä tai asiasta murehtiminen valvottaa sinua yöllä? Intuitio on voimakkain oppaamme ja se antaa meille sisäisiä merkkejä, joihin meidän täytyy kiinnittää huomiota. Jos sinulla on jokin miellyttävä tai epämiellyttävä toistuva uni jostain tilanteesta, intuitiosi opastaa sinua valinnassa. Kuuntele sitä, koska sen tarkoitus on auttaa sinua yhdistymään korkeimpaan polkuusi ja lopputulokseen, minkä voit saavuttaa, ja se on joskus piilossa sinulta, mutta ei sielultasi ja sisäiseltä opastukseltasi.
 
Olisi mukavaa, jos merkkimme toimitettaisiin käteen taivaasta enkelin siivillä, kiitävällä nauhalla sidottuna ja tähtipölyä ympärille siroteltuna. Tavallisesti ne tulevat kuitenkin jokapäiväisinä tilanteina ja vaikka viestit ovat selkeitä, ne menevät meiltä ohi, jos etsimme enkelin siipiä ja tähtipölyä. Esitä siis voimallisia kysymyksiä, pyydä merkkejä ja tarkkaile niitä. Niitä tulee ja ne antavat tarvitsemasi vastauksen, mikä ei ehkä ole aina se vastaus, minkä haluat kuulla - mutta se on toinen asia. Pysy virittyneenä sisääsi ja fokusoituneena, koska vastaus on tavallisesti suoraan edessäsi, merkkinä mikä on lähetetty erityisesti hyödyttämään sinua ja se näyttää, minkä kanssa olet harmoniassa ja miten luot täydellisen ratkaisun tuolla hetkellä tuohon tilanteeseen.
 
-----------
 
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
 
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >